Gość: wu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 06:53 On jest niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaro fun Brazil Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: 212.160.172.* 29.11.05, 09:25 To jest geniusz i ktoś bardzo wielki dla światowego soccera the beściak w każdym calu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Yeż, Madridista Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.11.05, 11:36 Szacunek i uznanie, kapelusze z głów. Mówię to ja, kibic Realu Madryt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:58 w pełni się z Tobą zgadzam, chociaż jestem kibicem Realu Odpowiedz Link Zgłoś
kerebron Re: Mistrzowska gala "France Football" 30.11.05, 12:04 Przepraszam, ale nie rozumiem, jak można być kibicem Realu w czasach Pereza i Beckhama. Przecież oni boisko piłkarskie w estradę zamieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasiu Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 29.11.05, 11:42 RONOLDINIO TO DEBEŚCIAK ZDOBEDZIE LIGE MISTRZÓW BERCĄ MISTRZA ŚWIATA Z BRAZYLIĄ NAWET BEZ RONALDO W SKŁADZIE A POLSKA BĘDZIE W FINALE MŚ. POZDRO DLA MANIAKÓW BABILONOWA OPCJA WCIAGAJ TO Z POWIETRZEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan ILU TO POTRAFI? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 29.11.05, 14:38 szacunek za to.ze pilka ciagle ma dla niego takie znaczenie.ciagle cos odkrywa,cieszy swoja gra miliony...i siebie dopoki nie zmieni sie w stara zrusciala gwiazde chodzaca po boisku nadal bede klekal przed telewizorem i calowal ekran po bramkach jego i Barcelony.skromnosc i boskosc polaczyc w jedno...ILU TO POTRAFI???! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.localnetwork.pl 29.11.05, 16:21 uwielbiam Go!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytyik76i Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 17:23 ikupodlkfpgltpo6474738 Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Mistrzowska gala "France Football" 29.11.05, 18:05 o co chodzi z tą mamą i synkiem? niedawno czytałem artykuł o tym jak to Ronaldinho jest związany z mamą (ojciec zmarł jak był małym chłopcem), a z artykułów czytanych teraz wynika, że zmarła jego matka i syn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EuropaGola Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.umcs.lublin.pl 29.11.05, 20:28 bazyliszek4 napisał: > o co chodzi z tą mamą i synkiem? niedawno czytałem artykuł o tym jak to > Ronaldinho jest związany z mamą (ojciec zmarł jak był małym chłopcem), a z > artykułów czytanych teraz wynika, że zmarła jego matka i syn... W GW czesto pisza tak, ze kazde slowo czy przecinek trzeba weryfikowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baggio75 Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.icpnet.pl 29.11.05, 23:32 Od czasów Maradony nie było takiego zawodnika. Czapki z głów przed Ronaldinho !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madridista Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:39 Czarodziej z Brazylii. Jest wielki. Należało mu się w 100%. Oby grał jeszcze 100 lat bo oglądanie go w akcji to sama pryjemność! HALA MADRID!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soccer Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:30 niesamowity to mało powiedziane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.salford.ac.uk / *.salford.ac.uk 30.11.05, 14:33 Henry,Ronaldinho,Gerrard,Lampard,Etoo - to moja piatka za CALY rok a nie za 2 ostatnie miesiace. Pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idol Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:42 Cześć!!! jestem idolem tego piłkarza jest on zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaby jesteś idolem Ronaldinho :DDD IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:07 [Cześć!!! jestem idolem tego piłkarza jest on zajebisty] myslalem ze ten błąd jest tak stary i oklepany że mnie nie rozśmieszy... a tu masz... rozśmieszył :DDDDD jestem twoim idolem chłopcze :DDD PS. Chyba ze GW znowu tworzy sztuczną farsę ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Dominik i X Re: jesteś idolem Ronaldinho :DDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 14:10 Musi jeszcze wygrać Ligę Mistrzów i będzie miał wszystkie ważne trofea na swoim koncie.Ronaldinho to super-zajebisty piłkarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:50 Jest obecnie najlepszy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:02 Ronaldinho jest po prostu the best!!! Gracze Realu nie dorastają mu do pięt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaki z lublina Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.05, 19:50 roni to zajeb... piłkarz. Odpowiedz Link Zgłoś