Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mistrzowska gala "France Football"

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 06:53
    On jest niesamowity.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jaro fun Brazil Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: 212.160.172.* 29.11.05, 09:25
        To jest geniusz i ktoś bardzo wielki dla światowego soccera the beściak w
        każdym calu !!!
      • Gość: Mr.Yeż, Madridista Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.lodz.dialog.net.pl 29.11.05, 11:36
        Szacunek i uznanie, kapelusze z głów.
        Mówię to ja, kibic Realu Madryt.
        • Gość: pablo Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 18:58
          w pełni się z Tobą zgadzam, chociaż jestem kibicem Realu
          • kerebron Re: Mistrzowska gala "France Football" 30.11.05, 12:04
            Przepraszam, ale nie rozumiem, jak można być kibicem Realu w czasach Pereza i
            Beckhama. Przecież oni boisko piłkarskie w estradę zamieniają.
      • Gość: wasiu Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.rlan.pl / 81.219.156.* 29.11.05, 11:42
        RONOLDINIO TO DEBEŚCIAK ZDOBEDZIE LIGE MISTRZÓW BERCĄ MISTRZA ŚWIATA Z
        BRAZYLIĄ NAWET BEZ RONALDO W SKŁADZIE A POLSKA BĘDZIE W FINALE MŚ. POZDRO DLA
        MANIAKÓW BABILONOWA OPCJA WCIAGAJ TO Z POWIETRZEM
        • Gość: fan ILU TO POTRAFI? IP: *.range86-134.btcentralplus.com 29.11.05, 14:38
          szacunek za to.ze pilka ciagle ma dla niego takie znaczenie.ciagle cos
          odkrywa,cieszy swoja gra miliony...i siebie
          dopoki nie zmieni sie w stara zrusciala gwiazde chodzaca po boisku nadal bede
          klekal przed telewizorem i calowal ekran po bramkach jego i Barcelony.skromnosc
          i boskosc polaczyc w jedno...ILU TO POTRAFI???!
      • Gość: weronika Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.localnetwork.pl 29.11.05, 16:21
        uwielbiam Go!!!!
      • kula100 Re: Mistrzowska gala "France Football" 29.11.05, 17:21
        magik!
      • Gość: tytyik76i Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 17:23
        ikupodlkfpgltpo6474738
      • bazyliszek4 Re: Mistrzowska gala "France Football" 29.11.05, 18:05
        o co chodzi z tą mamą i synkiem? niedawno czytałem artykuł o tym jak to
        Ronaldinho jest związany z mamą (ojciec zmarł jak był małym chłopcem), a z
        artykułów czytanych teraz wynika, że zmarła jego matka i syn...
        • Gość: EuropaGola Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.umcs.lublin.pl 29.11.05, 20:28
          bazyliszek4 napisał:

> o co chodzi z tą mamą i synkiem? niedawno czytałem artykuł o tym jak to
          > Ronaldinho jest związany z mamą (ojciec zmarł jak był małym chłopcem), a z
          > artykułów czytanych teraz wynika, że zmarła jego matka i syn...

W GW czesto pisza tak, ze kazde slowo czy przecinek trzeba weryfikowac.
      • Gość: baggio75 Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.icpnet.pl 29.11.05, 23:32
        Od czasów Maradony nie było takiego zawodnika. Czapki z głów przed Ronaldinho !!!
      • Gość: Madridista Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 10:39
        Czarodziej z Brazylii. Jest wielki. Należało mu się w 100%. Oby grał jeszcze
        100 lat bo oglądanie go w akcji to sama pryjemność! HALA MADRID!!!!
      • Gość: soccer Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 12:30
        niesamowity to mało powiedziane
      • Gość: qwerty Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.salford.ac.uk / *.salford.ac.uk 30.11.05, 14:33
        Henry,Ronaldinho,Gerrard,Lampard,Etoo - to moja piatka za CALY rok a nie za 2
        ostatnie miesiace. Pozdrawiam ;)
      • Gość: Idol Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:42
        Cześć!!! jestem idolem tego piłkarza jest on zajebisty
        • Gość: slaby jesteś idolem Ronaldinho :DDD IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:07
          [Cześć!!! jestem idolem tego piłkarza jest on zajebisty]

myslalem ze ten błąd jest tak stary i oklepany że mnie nie rozśmieszy... a tu
          masz... rozśmieszył :DDDDD

jestem twoim idolem chłopcze :DDD

PS. Chyba ze GW znowu tworzy sztuczną farsę ;]
          • Gość: Marcin Dominik i X Re: jesteś idolem Ronaldinho :DDD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 14:10
            Musi jeszcze wygrać Ligę Mistrzów i będzie miał wszystkie ważne trofea na swoim
            koncie.Ronaldinho to super-zajebisty piłkarz
      • Gość: Darek Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 21:50
        Jest obecnie najlepszy!!
      • Gość: Kaczor Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:02
        Ronaldinho jest po prostu the best!!! Gracze Realu nie dorastają mu do pięt!
      • Gość: czaki z lublina Re: Mistrzowska gala "France Football" IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.05, 19:50
        roni to zajeb... piłkarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka