Gość: speedytm IP: *.bp.com.pl 08.12.05, 07:40 Wielka szkoda. Michał, powodzenia w innym klubie:( Trzymaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PIZIOL Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.ctdp.pl 08.12.05, 12:12 MICHAL 3MAJ SIĘ BĘDĘ CI KIBICOWAŁ TAK JABYŚ BYŁ NASZYM ZAWODNIKIEM. DZIAŁACZE POTRAKTOWALI CIE SMIESZNIE TEŻ PODZIEKOWAŁ BYM IM ZA WSPÓŁPRACĘ. PS; W PIZZERI ROBAKA MARIO JEST SWIETNA PIZZA POLECAM DIABELSKA:) SZKODA MICHAŁA BYŁ PIERWSZYM WYCHOWANKIEM KTÓREY OD CZASÓW GOLLOBÓW PREZENTOWAŁ JAKĄŚ WARTOŚĆ SPORTOWĄ. A TAK W POLONII ZOSTAŁ TYLKO JEDEN WYCHOWANE JERDZEJEWSKI SZKODA... CO TO ZA POLONIA BEZ RODOWITYCH POLONISTÓW... Odpowiedz Link Zgłoś
jack49 Re: Rozmowa z Michałem Robackim 08.12.05, 12:53 Michał bardzo Ciebie lubię i cenię jako sportowca ale nie ściemniaj w tym sezonie nie przykładałeś się do jazdy na torze a raczej do pizzy. Stać Ciebie na jazdę na wyjazdach w granicach 6-9 pkt.A jak było to wiesz sam .Zrób sobie roczną przerwę w innym klubie a w sezonie 2007 wracaj do POLONI z tarczą a napewno będziemy zawsze pamiętać zasługi Twoje dla POLONI i zawsze będziemy Ciebie oklaskiwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M38I Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 08.12.05, 14:29 8 sezonów to chyba wystarczająco dużo ,żeby udowodnić swoją przydatnośc do zespołu.Niestety Robacki nie potrafi jeździć na obcych torach, a bez zwycięstw na wyjazdach nie mamy szans na medale.Chyba ekstraklasa to nie miejsce dla Robackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szrek Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 15:56 1 czego nie można zarzucić działaczom bydgoskiego klubu to brak konsekwencji. Jak sprowadzili do Bydgoszczy 2 miernoty z Torunia to konsekwentnie je wystawiali bez względu na coraz słabszą jazdę. Jeśli teraz wypeli dupę na Robaka na pewno szybko nie pozwolą mu wrócić. A fortuna lubi kołem się toczyć... Działaczom też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faneeczka Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:34 Fakt faktem jest taki ,że szkoda. Może okazać się ,że to była zła decyzja. No, ale nie możeny juz nic zrobic pozostaje się tylko z tym pogodzić. Prawdą jest ,że nie było to ładnie ze strony działaczy. Zupełnie odzrzucając go na boczny plan, mogli wykazać chociaż trochę zainteresowania. Teraz dla mnie jest tak jakoś inaczej dlatego ,że chodzę na mecze od 8 lat i właśnie pierwszym moim meczem, na którym byłam był debiut ligowy Michała. I zawsze jak chodziłam na mecze to zawsze Michał był. Tak więc dla mnie Polonia, która się zawsze przez ten czas trochę zmieniała to był Robak bo on był w niej w tym czasie zawsze. No i do tego póżniej mialam okazję go troszeczkę poznać. Lubię Michała naprawdę to jest fajny chłopak. Trochę w złym świetle go ostatno przedstawiano, ale ja tam w te bzdury nie wierzę i wszyscy normalni kibice też nie. To jest normalny chłopak , nie jakiś zachłanny na pieniądze. A przecież wiadomo, że w żużlu potrzebne są jakieś pienądze, więc nie dziwota ,że chce odejśc przecież nie będzie jeżdził zadarmo , albo cały sezon "grzać ławę". Grunt ,żeby Michał się nie przejmował jakimiś bzdurami co o nim piszą niektóre półmózgi. Powiem jeszcze raz szkoda go, dość dobry zawodnik,najlepszy wychowanek w ostatnim czasie za wyjątkiem Gollobów. W ostanim okresie mam na myśli głównie sezon 2004, naprawdę zrobił wiele dla Polonii. Przecież on miał duży wkład w uratowaniu extraligii w Bydgoszczy. I w sumie jeden z nielicznych aktualnie wogóle jeżdzących gdziekolwiek wychowanków Polonii, oprócz braci. Bo po wielu młodych słuch zaginął przecież. Ja mam tylko nadzieję ,że tam gdzie Robak teraz będzie jeżdził będzie miał dobrze , że się trochę odbuduje i że zmiana otoczenia dobrze mu zrobi. I ,że będzie jednym z liderów swojego nowego klubu pewnie I ligowego, ale zawsze coś i pokaże działaczom ,że potrafi jeżdzić i że podjeli błędną decyję. No i zawsze , ale to zawszę będę mu kibicować. Mam nadzieję ,że może kiedyś jeszcze wróci , bo tu jest tak naprawdę jego miejsce Powodzenia Michał 3maj się dasz radę , jest wielu kibiców w Bydgoszczy , którzy będą Ci kibicować !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MLS Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:29 jakbym był słabym pracownikiem to mój szef nie zwracałby uwagi na sentymenty , tylko wyleciałbym na zbity pysk.Robacki nie był dobrym pracownikiem , uważam ,że to dobra decyzja działaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mls d... Re: Rozmowa z Michałem Robackim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:30 Mls piszesz jak typowy biznesmen dołącz do działaczy i kupuj kupuj kupuj bez sentymentu a nie jak prawdziwy kibic który ma w sercu i w pamięci Pamiętasz jak btz sie tworzyło ile radości mielismy z tego żę kopiemy w tyłek gwiazdorów zbieraniną jak nas nazywali ile radosci dał nam Michał i tego nikt z nas Prawdziwych bydgoskich kibiców Robakowi nie zapomni i wcale nie potrzebowalismy medalu a ile było radosci i walki Trzymam kciuki za Robaka Michał wracaj do Bydzi tu jest twoje miejsce!!!!!!! A swoją drogą działacdze chociarz mogli by mu wręczyc jakiś dzbanek na dziękuje za 8 lat startów dla nas bo przecierz klub jest dla nas a nie dla działaczy jak B.S który załatwia swoje interesy po przez działalność w klubie Odpowiedz Link Zgłoś