Gość: fan numeru 33 IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 10.12.05, 12:51 Wielki szacunek dla Pippena, za jego dokonania. W mojej opini wprowadzil nowa jakosc na pozycji skrzydlowego, byl jednym z najwybitniejszych zawodnikow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arek ten sam tekst był wczoraj.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 13:58 ten sam tekst był w "wyborczej" wczoraj tylko zmienili czas przyszły na przeszły. żenua lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: Numer Pippena zastrzeżony IP: *.chello.pl 11.12.05, 11:56 bylem fanem koszykowki w czasach gdy chicago bulls byli za samym szczycie. i choc nr 1 w swiatowej koszykowce pozostanie juz chyba MJ, to pippen byl dla mnie zawsze wzorem wspanialego, kompletnego koszykarza. jego plynnosc ruchow, elegancja w grze zachwycala mnie na rowni z kosmiczna gra jordana. w dodatku byl to jeden z niewielu zawodnikow ktory potrafil odnalesc sie na kazdej pozycji. troche szkoda, ze jego odejscie jest tak malo naglosnione. trzymaj sie scottie!!! Odpowiedz Link Zgłoś