Gość: Szyszkowa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.02, 16:26 Chcialo by sie zanucic "ale to juz bylo(...)" :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stef Scherf zwolniony, Schet jest głupi IP: *.biuro.kom / 10.103.2.* 21.10.02, 16:33 NIEEEEE! Scheti, tylko nie serwuj nam powtórki z poprzedniego sezonu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiu S Re: Scherf zwolniony, Schet jest głupi IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 16:49 za pozno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: map4 Zwolnić Schetynę ! IP: *.swm.de 21.10.02, 16:57 W ciągu ostatnich 5 lat zmieniono już wszystkich - z małym wyjątkiem. Jedna postać trwa. Schetyna. On nie popełnia błędów. On wiedzie drużynę. On jest najlepszy, jedyny i niepowtarzalny. On - wszystkowiedzący szef. Jeśli przez pięć lat wszyscy po kolei okazują się być "do dupy" pracownikami, to dlaczego nikt jeszcze nie zwolnił szefa ? Bo co ? On jest głównym udziałowcem ? No to przestać się tą jego firemką przejmować ! Konkurencji zacząć kibicować ! Pozwolić mu zbankrutować ! BTW: Kto normalny płaci 50 zł za bilet na kiepskiej klasy widowisko ? Ludzie - psioczycie, a jednocześnie nabijacie mu kasy. Uważacie to za normalne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.client.attbi.com 21.10.02, 17:34 No coz swojak tanszy. A do tego jeszcze zwolniony przez poprzedni klub....... Sukcesow zycze ..dzialaczom i wlascicielom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.psi.wroc.pl / 10.7.236.* 21.10.02, 17:57 Powtórka z rozrywki... Schetyna znowu popełnia te same błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 11:23 Życzę nowemu trenerowi Śląska Jackowi Winnickiemu aby jak najlepiej sie sprawował w prowadzeniu drużyny mistrza Polski i żeby pokazał prezesowi Schetynie że i tu na miejscu są dobrzy trenerzy i nie trzeba wcale przepłacać.Powodzenia w kolejnych meczach Euroligi!!!!Elo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.02, 18:02 Bardzo dobrze tylko szkoda ze tak pozno.Winnicki jest 10razy lepszy niz Zvi.Przeciez w tym zespole obrona nie istniala.to byla jedna wielka improwizacja.niestety troche na to za pozno bo dwa najwazniejsze mecze w eurolidze juz dostalismy i teraz bedzie bardzo trudo o cos powalczyc ale ja wierze w ten zespol.A co do Grzesia Schetyny to ma nastepna nauczke.Miejmy nadzieje ze do trzech razy sztuka i w przyszlym sezonie nie bedzie robil takich jaj zatrudniając trenera za 150 tys dol. mając pod reką tanszego i lepszego.Te 150 tys dol. wydalbym na zatrudnienie lepszego gracza niz wiekiera.no to na tyle WKS WKS JACO WINNICKI!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia (ktarg@hco.kollegienet.d trener IP: *.kollegienet.dk / 172.16.60.* 21.10.02, 18:56 gratuluję - nareszcie dobra decyzja, ten trener i ten zespół chyba nie potrafili się dogadać, trzymam kciuki za nowych szkoleniowców, nie tylko w polskiej lidze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.crowley.pl 21.10.02, 19:15 Ja chę Urlepa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesiek Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.magma-net.pl 21.10.02, 19:26 Gość portalu: Piotrek napisał(a): > Ja chę Urlepa !!! Ja też, ale On już się chyba nie da skusić Schetynie. A i Schetyna pewnie nie będzie robił z siebie....a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pRong Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.euronet.net.pl 21.10.02, 19:57 totalna trauma:))))) Są jeszcze jacyś trenerzy, którzy chcieliby pracować z w Śląsku?:) Ogłaszam konkurs, kiedy ten świetny duet zostanie zwolniony?:) A Schetyna to chyba ma jakiś problem emocjonalny... Abo zupełnie nie zna się na koszykówce (do wyboru). Jak można osiągać sukcesy, kiedy w trakcie sezonu co miesiąc zwalnia się trenera? Ja wnioskuję o zwolnienie prezesa Schetyny, jest taka możliwość?:) Czy już tak się przyczepił do Idei tymi swoimi malutkimi pazurkami, że nijak nie da się odczepić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.02, 19:59 PANIE Prezesie JESTEM PRZEKONANY ŻE W TYM ROKU NIE UDA SIĘ NAM ZDOBYC MISTRZA POLSKI . W przyszłym nie będziemy garać w Erolidze a za dwa lata będziemy drugorzędna drużyną bo sponsorzy odejda. Jak można było zwolnić Urlepa. Będziemy się czuć z pyszna jak dostaniemy od Urlepa łomot i dobrze należy sie PAnu. Tylko czemu my kibice musimy to przeżywać. Zafundował Pan nam powtórkę z zeszłego roku nie ma żadnego progresu w drużynie . A Pan nowy trener nie poradzi sobie z tym zespołem o czym wszyscy wiedzą oprócz Pana Panie prezesie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZESIEK Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.magma-net.pl 21.10.02, 20:03 SMUTNO MI I MOJEJ CÓRCI. JESTEŚMY NIESTETY BEZSILNI. ANDRIEJA NAM BRAK. Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym 21.10.02, 23:01 Przyczyna: Prezes Schetyna - co by o nim dobrego nie powiedzieć - jest niestety człowiekiem całkowicie pozbawionym sportowej intuicji i wyczucia. I to zarówno, jeżeli chodzi o zawodników, jak i trenerów. I zwolnienie Sherfa jest tego kolejnym dowodem. Prognoza: Śląsk może co najwyżej po raz kolejny wygrać finał Mistrzostw Polski ze słabszym finansowo klubem (obojętnie, który to będzie), ale powyżej tego mistrzostwa i dwóch - może trzech - świetnych meczów w Eurolidze po prostu nie podskoczy. Obserwacja: Ale w ten sposób silnej drużyny zbudować się nie da. Nikt nigdy w historii sportu tego nie dokonał przy takim marnotrawstwie wysiłku różnych ludzi, którzy przychodzą do Śląska na moment i z niego odchodzą. Schetyna - oddajmy mu honor - sprawił, że Idea Śląsk jest jedną z najsilniejszych finansowo drużyn w Polsce (i to we wszystkich dyscyplinach), ale prawdiłowo ocenić, czy zawodnik się drużynie przyda, czy nie - nie potrafi. Miota się tylko, jak panna na wydaniu. Skutek (mój, osobisty): Ledwo co Gazeta wydrukowała plakat Śląska, było nawet spotkanie na placu Solnym... Ilu z tych na plakacie wytrzyma do końca rozgrywek? Co mam teraz zrobić z tym plakatem? Jak mam się do cholery identyfikować z tą drużyną, skoro jej właściwie nigdy nie ma???? Wniosek: Schetyna - do pieniędzy! Ktoś Inny - do transferów! A dosadniej: Chłopie, zrozum wreszcie, lepiej jest mieć nawet słabszą drużynę i na niej z czasem zbudować silną, realną, na całe lata - niż przez rok rzeźbić zgraję gwiazdek i co roku ją rozp....ać na cztery wiatry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytekww Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.10.02, 23:14 Dobry ruch.G.S.potrafi podiąć odp. decyzje.Zespół ma potęcjał ale jest rozlegulowany.Błędem było by bierne przyglądanie się powolnej degradacji.Poza tym,to kolejny ciekawy sezon.Nudna jest liga,w której jeden zespół wygrywa wszystkie mecze,nawet wówczas kiedy się kibicuje właśnie tej drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schootyna mea culpa IP: *.olesnica.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 01:28 i shot the szeryf... but i didn't shoot the deputy... moja wina, moj wina, moj winia, do dziela! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopan Idea Mistrzem Polski! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 07:54 Zobaczymy czy ciągłe bycie drugim trenerem zaprocentuje. Jeżeli Winnicki wywalczy z tą drużyną kolejny tytuł mistrzowski to jest wielkim trenerem... PS. A ten Szeryf to mi się od początku nie podobał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Idea mistrzem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 12:13 uwazam, ze bardzo dobrze sie stalo- trzeba dac szanse mlodym obiecujaym trenerom.mamy dosc obcokrajowcow, ktorzy biara duza kase i sa przecietnymi szkoleniowcami.teraz polska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssc Nic nowego... IP: 195.117.152.* 22.10.02, 08:17 Schetyna niech przestanie sie wygłupiac z tymi przeprosinami...to samo mowil rok temu i zapewnial ze to sie juz nigdy nie powtorzy...to jest polityk...a to mowi wszystka...szkoda tylko kibicow ślaska..znowu przybedzie siwych wlosow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alwin Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: 213.17.164.* 22.10.02, 08:33 Brawo Prezes! Brawo Start Lublin! Wyczesali dwóch trenerów, przy czym jeden spadł na cztery łapy. Boki zrywać! O Urlepie zapomnijcie, chyba że Anwil znów nie będzie płacił. Mam nadzieję że we Wlocu czegoś się nauczyli po tym jak Obanon wygrał z nimi mecz. Nie mogę doczekać sie 3 listopada. Do zobaczenia we Włocławku! Mam nadzieję, że Anwil powtórzy wynik z meczu ze Startem (ups, znowu ten Start)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Komu Urlep przeszkadzał !!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 10:19 Chyba tylko Prezesowi. Jak się ma dziesięć milionów dolarów, to trener na treningach ma takich zawodników, że sam idzie na piwo a oni wiedzą co grać. Jak się ma niespełna trzy razy mniej to trener musi razem z zawodnikami gryźć parkiet. Urlep to potrafił, zresztą ten sezon to udowodni po raz n-ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slk Re: Komu Urlep przeszkadzał !!! IP: *.magma-net.pl 22.10.02, 17:39 Mam tylko nadzieje, że Urlep nie udowodni Schetynie jak źle zrobił zwalniając go po zdobyciu mistrzostwa. Pozdrowienia dla wszyskich rywali Śląska - zazdroszcze wam małej rotacji zawodników i trenerów. P.S. Mam nadzieje, że Winnicki i Zyzio dotrwają do końca zawodów. A Schetyne to pier.... i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rararaa Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.cefarm.wroc.pl 22.10.02, 10:20 ZWOLNIĆ PREZESA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndyM Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: 212.244.172.* 22.10.02, 11:02 No trudno, Sherf rzeczywiscie sobie nie radzil za dobrze. Ale dlaczego nie sam Winnicki na jego miejsce, tylko z przyzwoitką? Wróżę rychłe kłopoty z przywództwem (rozmyta odpowiedzialność). Ciekawe, czy Jaro łyknie rolę "tego drugiego" u boku młodziaka Winnickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzichobo Re: Idea Śląsk: Scherf zwolniony, Winnicki nowym IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.10.02, 14:40 P.Schetyna niech zajmie się polityka bo w sporcie mu nie wychodzi, chociaz i polityk z niego nijaki , dobry jest w mieszaniu.Winnicki rozumiem ale Zyskowski tego nie pojmuję.Dlaczego w tym klubie miesza sie co kilka miesięcy.Zaden liczacy sie klub europejski nie miał tylu zmian bozaden trener nie może w kilka tygodni dobrać osoby do zespołu i co więcej przyjąc taktykę gry- warianty.Jako zagorzały kibic dawnego dobrego Sląska bedę na dobre i złe mu kibicować mimo ,że właścicielem klubu jest dla mnie przepraszam nijaki polityk Schetyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika23 komentarz IP: *.bwl.tu-freiberg.de 23.10.02, 13:36 Szkoda renomy Slaska i pieniedzy sponsorow, nie mowiac juz o nerwach kibicow. Sytuacja klubu przypomina mi stary kawal o plemnikach, kiedy jeden z nich wola do pozostalych o podanie latarki i poswiecenie. Po czym wola w rozpaczy: "Panowie, zdrada!! Jestesmy w dupie!" Odpowiedz Link Zgłoś