Gość: baker IP: *.mentorg.com 31.10.02, 20:12 Jak bedzie gral tak jak typuje to furrory nie zrobi:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cyryl Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: *.reset.net.pl 05.11.02, 13:46 Trybański jest chyba marzycielem!!! Może zaraził się wągliniem, nawet idiota kompletnie nieznający się na NBA by to powiedział! Nie wróżę mu kariery, typuje że wróci do PLK i będzie grał w Starcie Lublin hehehehe!! Odpowiedz Link Zgłoś
karew Re: Trybański typuje kolejność w NBA 08.11.02, 12:26 co za idiota takie typowanie przypmina mi jego gre ktora zaczyna sie i konczy na grzaniu lawy.goscjestprzekonany ze jego druzyna uplasuje sie wyzej niz np.seatle albo portland he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: *.sympatico.ca 08.11.02, 16:44 No coz jak mawiaja Rosjanie pozyjemy zobaczymy,moze my pobawimy sie w typowanie moje typy to Wschod: New Jersey,Orlando,Detroit czwarte dalbym Toronto o ile kontuzje ich nie rozloza Zachod: Zdecydowanie Sacramento (mimo slabego startu) ,Dallas, LA i San Antonio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: *.waw.cdp.pl / *.gov.pl 08.11.02, 17:41 Zgadzam się, że ranking Trybańskiego jest kiepski – ale ranking samej „GW”, przygotowany przez Romańskiego, niewiele lepszy (np. 9. miejsce Magic, ale za to 5. Clippers!). Panie adrom, zamiast wojażować po USA i rozmawiać z gwiazdam NBA (no dobrze, tego mu zazdroszczę.. ;-)), może by pan się bardziej przyłożył do materiałów o lidze, bo ostatnio z nimi kiepściutko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: *.waw.cdp.pl / *.gov.pl 08.11.02, 17:47 P.S. Ale kiepski ranking nie usprawiedliwia od razu obrażania Trybańskiego, szczególnie w tonie świadczącym, że motywacją jest raczej zawiść. P.P.S. Rankingi w Dywizjach zaczął tu puszczać kolega gibon; były już Central i Atlantic, o obu się wypowiedziałem. Jeśli w najbliższym czasie nie wystąpi z Zachodem, to sam pociągnę jeszcze ten temat - na razie nie mam za bardzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
crahan Re: Trybański typuje kolejność w NBA 12.12.02, 00:02 Gość portalu: Wilt napisała: > ... na razie nie mam za bardzo czasu. zauważyłem żeś strasznie zajęta/zajęty... wpada na moment, rzuca very pro komentarze i ostateczne newsy... kim jesteś baby? a może kim jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: proxy / *.pieszyce.sdi.tpnet.pl 12.11.02, 13:28 moim zdaniem czarek nie rozegra ani jednego mecu, ponieważ był tylko rezerwowym z pruszkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyughk Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: 213.241.37.* 12.11.02, 23:22 eeee co ty powiesz o grze czarka co ty go znasz jak bys widzial jak gra to by ci mina spadła do parkietu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: *.cvx29-bradley.dialup.earthlink.net 11.12.02, 19:49 NIE WIEM GDZIE WY MIESZKACIE ZE ZE WSZYSTKO WIECIE. PO PIERWSZE ZEBY GRAC TRZEBA ZNAC ANGIELSKI A NIE POLSKI. A TO CO WIEM NIECO NIECO TO SLABO Z JEZYKIEM I TRZEBA GO SIE UCZYC. I WTEDY CZAS POKAZE . I WTEDY DBDZIEMY MOWIC DOBRZE o Czarku , tak jak go wybrano do NBA. Niestety polska zazdrosc . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siuwax Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: 81.15.164.* 01.01.03, 19:49 Lepiej niż typowanie idzie mu grzanie ławy Odpowiedz Link Zgłoś
ataman1 Re: Trybański typuje kolejność w NBA 02.01.03, 22:49 Czarek zagra w meczu gwiazd NBA i dopiero tym co krytykuja bedzie lyso. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Modzel Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.4.* 09.01.03, 10:52 Ten Trybański nie ma tak samo pojęcia o grze jak o typowaniu! Co On mówi: Toronto na 2 a Detroit na 11, chyba chciał odwrotnie powiedzieć i coś mu się pokręciło, a najlepsze jest to - Memphis na "8" buhahaha, chciał chyba powiedzieć na 29!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luii Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: *.wsiz.rzeszow.pl / 10.3.117.* 14.02.03, 16:59 trybiański szybciej wyleci z NBA niż niż do niej wszedł HAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luii Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: *.wsiz.rzeszow.pl / 10.3.117.* 14.02.03, 17:01 Jego już za samo typowanie powinni z tamtąd wykopać na zbity pysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.0.* 08.04.03, 15:17 Wcale sie nie dziwie,ze nasz rodak typuje jak czlowiek ,ktory nie zna sie na tej dyscyplinie sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frens Re: Trybański typuje kolejność w NBA IP: *.tarnowskie-gory-kalety.sdi.tpnet.pl 07.05.03, 21:50 niestety nie zgadzaja sie te typy nawet w 20% Panie Cezary więcej intuicji!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś