Gość: Jam IP: 80.48.177.* 06.11.02, 23:25 Śląsk!Śląsk! WKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cinek Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 23:30 No to chłopcy dowalili!!! Szacuneczek sie należy!! bo po batach w lidze sytuacja wygladala nienajlepiej... a ciekawe co się będzie działo, jak wroci do skladu Ray :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaDo z Oławy Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 23:35 Śląski jest znowu WIELKI. Po porażce z Anwilem "Winniczek" potrafił zmobilizować kosynierów do podjęcia walki z Partizanem i to mu się udało. Nie narzekajmy na porażke w "RUMUNII". Tam wygrywać będziemy w play-off. Teraz liczy się Euroliga, a tu naprawdę nie jest źle. Teraz zapomnijmy o Belgradzie. Cel nr 1 Polonia (FORZA "Zyzio"), Cel główny - ULKER (HEJ ŚLĄSK) pozdr. DADO z Oławy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wło. Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: 212.160.207.* 07.11.02, 06:48 Ależ ta grupa słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alwin Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: 213.17.164.* 07.11.02, 08:27 Jak Włocławek Rumunia to Oława co? Angola? Sie buraku geografii naucz! Rumunia to państwo w południowej Europie a Włocławek to miasto w środkowej Polsce. Z tego miasta wywodzi sie Mistrz Polskiej Ligi Koszykówki - Anwil Włocławek sezonu 2002/2003 i kolejnych. A z tym partyzantem czy terrorystą to Start Lublin by wygrał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jako Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.euroimpex.pl 07.11.02, 09:44 Jeszcze macie parę miesięcy ... aby pomarzyć o mistrzostwie he, he, he. Poczekajcie do play-off jak was rozwalimy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 22:04 Anwil moze z geografi sie orjentujesz ale na historj to ty sie nie znasz, a kto nie zna historj ten popełnia te same błedy co w latach poprzednich. Anwil nigdy nie był i nie bedzie mistrzem. A w ostatnim sezonie to nawed medalu nie miał. A co do meczu w Jugosławi to- Całą Polska w cieniu Ślaska!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raflik Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 23:32 Śląsk..jednak pokaże....!!!!!TAak trzymać 18:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Anwilu Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 06.11.02, 23:34 Gratuluję wygranej! Obyście zaszli w Eurolidze dalego. W lidze możecie być drudzy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 23:37 Jestem szczesliwy!!!!!!! Niech mi teraz ktos powie ze Slask nie ma szans na mistrzostwo Polski. To zespol z charakterem i basta!!!! Anwil nie podskoczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madon Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.11.02, 00:02 Brawo Slask!!!!!!!A napewno bardzo wielkie brawa dla R>SKIBNIEWSKIEGO!brawo mlody widze ze wszysce sie jaraja kolesiami ktorzy zdobyli punkty a kto im podal ja sie pytam!!no tak mlody skiba to koles z bialawy!!brawo robcio tak trzymaj!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TG Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.computerland.pl 07.11.02, 09:33 Oczywiscie ze ma szanse - choc akurat nie jestem przekonany ze je zdobedzie (nie tylko Slask ma charakter, i bardzo dobrze). Gratuluje sukcesu w Belgradzie i zycze nastepnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: 62.233.154.* 07.11.02, 00:40 K...A ALE MECZ, A SZCEGOLNIE KONCOWKA, DOBRZE ZE SLASK PRZY KULAWEJ GRZE POTRAFIL TO WYGRAC, ALE TAKA SZANSA MOGLA SIE JUZ NIEPOWTORZYC BO PATRIZAN BYL NAPRAWDE CIENKI.I TAK WSTYD ZE TAKS SIE MECZYLISMY ALE BIORAC PO UWAGE NASZE OSLABIENIE TO I TAK ZAJEBISTY SUKCES. CPWCS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcepan Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 07:08 Kolejne gratulacje dla trenera Winnickiego i Zyskowskiego za wygrany mecz w Eurolidze.Niech nikt nie mówi że Skibniewski nie ma talentu do rozgrywania, poza tym jest bardzo młody i dobrze że nabiera doświadczenia.czwarta kwarta w wykonaniu Śląska, rewelacja oby i w kolejnych meczach utrzymac taki poziom.Wiekierę wszyscy krytykują a co źle się ostatnio spisuje????Ważna jest kolejna wygrana i nie bać się żadnej drużyny z każdym przecież można wygrać!!!!Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sta Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.11.02, 07:43 Bardzo, bardzo szczęśliwy jestem a świat wokół znów jest kolorowy - dzięki szczęśliwemu zwycięstwu Śląska. Mimo wszystko mam nadzieję, że na spokojnie obejrzą trenerzy spotkanie to i wyciągną wnioski do dalszej pracy. Moje skromne uwagi dotyczą: rzutów wolnych. Oczy przecierałem ze zdziwienia, gdy "nasi" trafiali co 2 rzut. Od profesjonalistów należy troszeczkę więcej wymagać niż 50% z rzutów wolnych. Druga uwaga dotyczy obrony strefowej. Jeśli przeciwnik zaczyna trafiać "trójkę za trójką" należy zmienić obronę. Brak reakcji Winnickiego na kolejne trójki kosztowało Śląsk ze 12 pkt. Owocnych przemyśleń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopan Śląsk!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 08:12 KTO WYGRAŁ MECZ ??? IDEEEEEEAAAAAA ŚLLĄĄSSSKKK WWWWRRRROOOCCCŁŁŁŁAAAWWWW !!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: 195.212.44.* 07.11.02, 08:38 NOOO !!!! Chlopakom naleza sie duze brawa - wygrac w Belgradzie to juz cos !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 08:39 Jestem mieszkańcem Gorzowa, ale całym sercem kibicuję Śląskowi. Gratulację i życzenia dlalszych sukcesów dla całego zespołu.Brawo, brawo, brawo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukasz Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 08:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skoczny Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.ceti.pl 07.11.02, 09:51 Gratulacje ŚLĄSK i JACEK WINNICKI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ins@ne Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.02, 10:04 I tak trzymac chlopaki powoutku do nastepnej rundy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ESKOBAR SLASK!!!!!!!!!!!! IP: *.ar.wroc.pl 07.11.02, 10:51 CALA EUROPA W CIENIU SLASKA:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drago Zrozumiec Rumunow z Wloclawka IP: 156.17.3.* 07.11.02, 11:34 Wszyscy wiedza ze Rumuni z Wloclawka to najbardziej chamscy i wiejscy kibice w PLK i przeciez wszyscy to zawsze powtarzaja. A Hala Mistrzow to ich wielki kompleks tak jak malomiasteczkowosc ich zachowania. Rumuni jak to Rumuni ale trzeba ich zrozumiec bo tego wymaga kultura sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Zrozumiec Rumunow z Wloclawka IP: proxy / *.net.icm.edu.pl 07.11.02, 12:07 Nie przepadam za Anwilem i jego kibicami, ale nazywanie ich Rumunami, to przejaw rasizmu, ktory nalezy glosno napietnowywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Breslauescu Re: Zrozumiec Rumunow z Wloclawka IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 12:36 Aleś chłopie przywalił z grubej rury ! RASIZM ! Dzwoń na Trybunał Praw Człowieka, niech się upomną o prawa biednych, odmiennych rasowo włocławian . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Rasizm? IP: *.uta.fi 07.11.02, 13:17 Dla mnie Rumun to nie jest obelga, jezeli dla Ciebie jest, to chyba masz problem. Nazywanie kibicow innej druzyny Rununami to co najwyzej debilizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drago Re: Zrozumiec Rumunow z Wloclawka IP: 156.17.3.* 07.11.02, 14:32 A czy ktos kto Wyzywa kibicow Poloni na Meczu od najgorszych tylko dlatego ze ich druzyna wygrala z Anwilem nie zasluguje na takie miano. No i oczywiscie grozenie na wlasnym terenie. Ciekawe jak by tak sprobowali gdzies indziej to co by z nimi zrobili. Ale przez internet to Oni wszystko potrafia. Nie mam dla nich zadnego szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Grajmy wszystkie mecze na wyjezdzie ;) IP: proxy / *.net.icm.edu.pl 07.11.02, 12:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 12:45 Nie można budować tej drużyny dalej w taki sposób jak robi to Schetyna a wyniki będą zwłaszcza w Eurolidze lepsze . Wczorajszy maecz jest tego kolejnym przykładem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma-ga Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.spidernet.net / *.dyn-pool.spidernet.net 07.11.02, 15:03 chociaz jestem daleko od kraju i nie moge ogladac meczow w tv sledze na biezaco losy slaska w eurolidze w internecie. wygrana w belgradzie nie mowiac o realu sprawila mi duzo radosci. chcialbym pgratulowac zawodnikom a przede wszystkim trenerowi winnickiemu ktory udowadnia ze jak to polacy cudze chwalimy a swego nie znamy. tak trzymajcie chlopcy i wiedzcie ze wasze wygrane sprawiaja duzo radosci rodakom za granica. powodzenia w stambule, trzymam kciuki, rodak z cypru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 07.11.02, 19:43 Wygraliśmy, co cieszy, ale nie zapominajmy ze jest to jeden ze słabszych zespołów. Zmiany w Śląsku są konieczne, bo w takim składzie będzie nam bardzo trudno obronić mistrzostwo. Myślę, że Włocławek i Sopot grają lepiej niż Belgrad i walka z nimi biedzie trudniejsza. Moim zdaniem usunięcie Holcomba i Lugo oraz zatrudnienie graczy, którzy nie załapali się do NBA na ich pozycje powinno poprawić grę w okolicach pola 3 sekund. CPWCŚ 18:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: proxy / *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 15:34 Sląsk dokonał wielkiej rzeczy, ale kibiców ma chamskich i prostackich. Włocławek to Rumunia, Urlep to pierwszy Rumun w Rumunowie, Hala Mistrzów to kompleks tych Rumunów. Tak. Z takimi tekstami wchodzimy do Europy z takimi wrocławskimi wieśniakami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genosha Re: Partizan Belgrad - Idea Ślask Wrocław 85:86 IP: *.provider.pl / 192.168.19.* 09.11.02, 20:23 Kibice obu klubow nigdy za soba nie przepadali. Jestem z Wroclawia i calym sercem za Slaskiem, ale nie pochwalam nazywania nikogo Rumunami, no moze poza mieszkancami Rumunii. Tak samo denerwuje mnie nazywanie kogos Zydem czy Murzynem jako obrazy. To jest przejaw nie tyle rasizmu, co zwyklej glupoty. Ale fakt jest faktem ze nazywanie wlasnej hali Hala Mistrzow, gdy nie zdobylo sie ani jednego tytulu za to 5 srebrnych medali jest po prostu smieszne. Do Urlepa mam wielki szacunek i mam nadzieje ze we Wroclawiu dostanie owacje - jesli nie, zawiode sie na miejscowych kibicach. Tak btw, radzilbym nienazywac wroclawian wiesniakami. Bo przypomne jak zachowywali sie wloclawianie, jak traktowali Muli Katzurina, jak Macka Zielinskiego, jak Slask musial opuszczac hale otoczony kordonem policji bo po przegraniu kolejnego finalu wloclawska dzicz zaczela obrzucac koszykarzy butelkami i wybijala szyby we wroclawskim autokarze. Pomysl dwa razy, bo naprawde kazy w tv widzial gdzie kibice naprawde nie potrafia sie zachowac. We Wroclawiu zdarzylo sie to tylko raz, po meczu z Pruszkowem - najedlismy sie wstydu ale to nie powtorzylo sie przez 6 lat juz. We wloclawku taka nienawisc do Slaska jest na porzadku dziennym. Ale mozecie sie denerwowac. To my mamy osiemnascie tytulow, a wy mistrza tylko w nazwie hali. Odpowiedz Link Zgłoś