Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Henin-Hardenne pierwszą finalistką

IP: *.13.220.203.acc09-dryb-mel.comindico.com.au 26.01.06, 08:26
    Bedzie brzydki final z nieurodziwymi dziewczynami,szkoda ,ze SZARAPOWNA
    przegrala.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ość Re: Henin-Hardenne pierwszą finalistką IP: *.infonet.ee / *.infonet.ee 26.01.06, 08:44
        Wrecz przeciwnie, wrecz przeciwnie ...
        • zbig72 Re: Henin-Hardenne pierwszą finalistką 26.01.06, 09:15
          Szarapowa i Hantuchowa - zdecydowanie taki finał byłby najprzyjemniejszy dla
          oka :)
          • Gość: am0k Ana Ivanović i Tatiana Golovin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:24
            • Gość: Alex Re: Ana Ivanović i Tatiana Golovin IP: *.aster.pl 26.01.06, 14:44
              Ana - rozumiem, jest piękna, ale T. Golovin ??? Raczej nie ...
              • Gość: yogi naprawde ladne sa Ivanović, Kirylienko IP: *.ipt.aol.com 26.01.06, 21:28
                seksowna jest takze Golovin.
            • Gość: mimi Pojedynek babochłopów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 19:44
          • Gość: kusy Re: Henin-Hardenne pierwszą finalistką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:10
            No to Justynka wygrała turniej.
        • Gość: Edek Mauresmo to przecie FACET !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:49
          Ciekawi mnie jak długo jeszcze ten facio: Mauresmo będzie startował w kobiecych
          turniejach? Czy nie możnaby gp przebadać?
      • Gość: Smooch "skreczowała" -- co to za słowo? IP: *.d.enteract.com 26.01.06, 09:57
        > Kim Clijsters (nr 2.) skreczowała w wyniku zwichnięcia kostki.

Co to za słowo, "skreczowała"? Nie moge sie go doszukac w słowniku.

• Gość: jankop boś durny naucz się terminologii tenisa palantuniu IP: *.chello.pl 26.01.06, 10:01
          • Gość: Smooch Wlasnie sie ucze, dziekuje. Prosze o wyjasnienie: IP: *.d.enteract.com 26.01.06, 10:08
            Kiedy weszlo do jezyka polskiego, i z czego powstalo (angielskiego "scratch?")

Dziekuje...

• Gość: DJ Scrach Re: boś durny naucz się terminologii tenisa palan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 12:14
            sam żeś durny debilku! "Skreczowac" ma też inne znaczenie i nie każdy musi znać
            własnie to tenisowe! Poszerz zasób swojej terminologii o tą spoza tenisa i
            wtedy pouczaj innych!
            • dr_avalanche Re: boś durny naucz się terminologii tenisa palan 26.01.06, 14:11
              Tak, jasne, inne znaczenie, zapewne autorowi artykułu chodziło o to, że
              zawodniczka scratchowała płytami na gramofonie ;)))

A tak poza tym zanim zaczniesz udzielać innym rad językowych sprawdź najpierw
              odmianę zaimka "ta".
              • Gość: DJ Scrach Re: boś durny naucz się terminologii tenisa palan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 18:16
                Ja pier...le! Wiem o co chodzilo autorowi artykulu! Ale skreczowac mozna
                zarowno na gramofonach jak i w czasie gry w tenisa i to ze ktos jednego albo
                drugiego nie wie ,nie znaczy to ,ze jest durniem i palantem (patrz wypowiedz
                jankopa).

A tak poza tym to pozwol ze moje problemy z ortografia, interpunkcja i
                wszystkim innym pozostana moimi problemami,OK?
                • Gość: jankop to się nie wpie..j IP: *.chello.pl 26.01.06, 19:16
            • Gość: jankop Re: boś durny naucz się terminologii tenisa palan IP: *.chello.pl 26.01.06, 15:14
              tu piszemy o tenisie pacanku, a ortografie pilnie wkuwaj.
      • Gość: PISAK Finał finałów? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 10:00
        A może sporty zimowe?
        www.pisakwasilkow.blog.onet.pl
      • Gość: jerzy kulej brzydkie,ładne,bi,homo,hetero,tra ns... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 11:35
        to wszystko nieważne
        najważniejsze,że ruska przegrała
        • Gość: p.j. ALE ROSJANKA jest bardzo ladna i... IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 26.01.06, 14:59
          pelna dziewczecego wdzieku.Gdyby to byla corka PUTINA,to moze bym sie z toba
          zgodzil,a tak ,to uwazam,ze jestes zwyczajnie glupim ksenofobem.
          • Gość: MM Re: ALE ROSJANKA jest bardzo ladna i... IP: *.216.41.6.conversent.net 26.01.06, 16:47
            Moze i jest ladna - kwestia gustu - ale jeden mecz turnieju nie czyni. Do tej
            pory grala mizerniutko i wlasciwie powinna byla przegrac z Pietrowa (krakowianka
            :o)))

Popatrz na zalety - zamiast gapic sie na nogi czy buzki, bedziesz mial okazje
            podziwiac dwia zawodniczki o wspanialej technice gry.
            • edek47 JAKA TAM TECHNIKA U TYCH BABO-CHLOPOW ?!! 27.01.06, 03:09
              Spojrz, KTO CZY CO,UDAJE KOBIETY.
      • Gość: Seul Re: Henin-Hardenne pierwszą finalistką IP: 195.94.206.* 26.01.06, 14:19
        > Bedzie brzydki final z nieurodziwymi dziewczynami,szkoda ,ze SZARAPOWNA
        > przegrala.

Ja też kibicowałem Szarapowej, ale uważam że nie zasłużyła na finał.
        Brzydko grała w tym turnieju. Więcej miała punktów ze strat przeciwniczek, niż
        z własnych ataków.
      • Gość: p.j. Baghdadis jest rewelacja Australian Open.... IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 26.01.06, 15:05
        ma szanse wygrac ten turniej, gra swietnie i ma tylko 20 lat.
        • Gość: Neolit I gdzie sa ci wszyscy ktorzy pisali... IP: 64.208.49.* 26.01.06, 16:30
          Nalbandian Mistrz, rozniesie Rogera itp ;)
      • Gość: Mój Bożę nogi Szarapowej IP: 82.197.55.* 26.01.06, 15:28
        Mój Boże, są cudowne.
        • Gość: Razzare Re: nogi Szarapowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 17:45
          Biedny musisz być, jeśli wszystkim co widzisz są czyjeś giry i jeśli zamiast być
          zadowolonym z siebie tak bardzo ci tego brakuje. Tobie po prostu czegoś w życiu
          brak. Przestań bo nikomu poza tobą się nie podobają. Chude jak patyki. Dziwne że
          się nie łamią. Identyczne jak co drugiej szkolnej podwórkowej gó..ary, czyli
          żadne. Patyki
          • edek47 Zamknij sie ,stara klempo i pokrako !!!!!!!!!!!!! 27.01.06, 03:19
            Ty nie chcesz widziec urody Szarapowej, a to przeciez nie jest jej wina, tylko
            twoja.
      • Gość: MM Re: Henin-Hardenne pierwszą finalistką IP: *.216.41.6.conversent.net 26.01.06, 16:44
        To bedzie swietny mecz. Pojedynek dwoch pieknych, klasycznych, jednorekich
        backhandow (choc troche sie od siebie rozniacych)

Laski mozna poogladac na innym kanale.
        • Gość: Edek Mauresmo to facet!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 16:53
          W całej pełni się z Tobą zgadzam! Tu będzie grała laska z palantem!
          • Gość: MM Re: Mauresmo to facet!!! IP: *.216.41.6.conversent.net 26.01.06, 17:01
            A niech i bedzie nawet z Orkiem, byleby dobrzy grali w tenisa.
      • Gość: Jendrek Ciekawe,wg GW i Kiefer i Bagdhatis rozstawieni z 4 IP: *.catv.net.pl 26.01.06, 17:35
        • Gość: gość Re: Ciekawe,wg GW i Kiefer i Bagdhatis rozstawien IP: 80.72.40.* 26.01.06, 17:42
          Nim coś napiszesz,uważnie przeczytaj artykuł.Cypryjczyk nie był rozstawiony.
          • Gość: DAMIAN -FAN Re:może ktoś powie jak Cypryjczyk pokonał Nalband IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.06, 08:22
            WITAM.DLA MNIE WTYM TURNIEJU MISTRZEM BYŁ NALBANDIAN,NIEWIEM JAK GO POKONAŁ TEN
            CYPRYJCZYK ,BO MECZY OGLĄDAŁEM TYLKO 1 SETA.CZYZBY 3,4,5 SET TO SŁABSZE CHWILE
            NALBANDIANA???.CZY TEŻ BAHDADIS TO WSCHODZACA GWIAZDA??.PROSZE O OPINIE
            FACHOWCÓW ,I TYCH KTORZY OGLADALI MECZ DO KONCA.OBY SIĘ NIE OKAZAŁO ZE ZAKOŃCZY
            SWOJA KARIERKE NA PÓŁFINALE aUSTRALIAN OPEN
            POZDROWIENIA
      • elve Re: Henin-Hardenne pierwszą finalistką 26.01.06, 18:14
        przepraszam, czy oglądacie tenisa, bo go lubicie, czy dlatego że bywają tam
        urodziwe panienki? jak słyszę że finał będzie brzydki, to powątpiewam w
        prawdziwość miłości do tenisa osób piszących te banialuki. ja lubię oglądać
        DOBRY tenis a nie ŁADNE dziewczyny. lubię oglądać najlepsze (i najlepszych) a
        nie jakieś pindy z okolic drugiej setki, choćby byłu urodziwymi krasawicami.
        a dla samczyków powinny być turnieje z szarapową i kurnikową w strojach topless,
        to by dopiero była uciecha! co z tego że poziom mikry :>
        • Gość: kow3l Re: Henin-Hardenne pierwszą finalistką IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.06, 18:41
          Z ta Szarapowa i niskim poziomem to przesada. Zwykle dochodzi do polfinalow.
          Teraz trafila na najlepsza tenisistke ostatnich lat Henin-Hardenne. Mauresmo
          mnie nie przekonuje w tym turnieju w ogole... Zwyciestwo nad kreczujaca
          Clisters, ktora przez caly turniej narzeka na kontuzje to zaden powod do dumy.
          Zreszta jakby nie to pewnie by przegrala. Zreszta wczesniej tez mnie niczym nie
          zaskoczyla... Przypuszczam,ze Amelie nie bedzie miala w finale z Justin nic do
          powiedzenia. A final jenin-hardene z szarapowa czy clisters (bo tamta ma cos
          justin do udowodnienia) zapowiadalby sie ciekawiej
        • edek47 JA WOLE OGLADAC ... 27.01.06, 03:34
          ladne dziewczyny grajace w tenisa,A NIE JAKICHS OSOBNKOW Z ZABURZENIAMI
          SEKSUALNYMI.
      • Gość: Kow3l Henin-Hardenne spokojnie wygra final IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.06, 18:32
        Nie bedzie niczego wielkiego. Co prawda Justin "lubi" przegrywac pierwsze sety,
        jednak nie spodziewam sie,zeby w tym meczu tak bylo
      • Gość: paterhemon Re: Henin-Hardenne pierwszą finalistką IP: *.akademiki.uni.torun.pl 26.01.06, 18:55
        A to są wybory miss że kibicujemy najładniejszym czy tenis?
        • edek47 Estetyka i poczucie piekna o tym decyduje.... 27.01.06, 03:41
          KOBIETAMI-POLCHLOPAMI GRAJACYMI W TENISA podniecac sie moga tylko zboczency.
      • Gość: fANBIAŁY KTO POWIE JAK BAHDADIS POKONAŁ NALBAND IP: *.gorzow.mm.pl 27.01.06, 08:31
        WITAM.NIE OGLADAŁEM 4 SETÓW MECZU,WIEC NIEWIEM JAK CYPRYJCZYK DOKONAŁ TEGO
        ZWYCIĘSTWA.MOZE KTOS MI POWIE???,LICZE NA OPINIE FACHOWCOW,I TYCH KTORZY
        OGLĄDALI MECZ DO KONCA.CZYZBY BAHDADIS TO WSCHODZĄCA GWIAZDA ???.STAWIAŁEM NA
        NALBANDIANA,BO TYLKO ON MA HAKA NA FEDERERA,JUZ OD JUNIORA,GRA INTELIGETNIE.
        TERAZ JUŻ NIEWIEM JAK SIE POTOCZY DALEJ I KTO ODBIERZE PUCHAR WIELKIEGO SZLEMA
        Z AUSTALII
        POZDROWIONKA
        • Gość: xxx Re: do wiekszosci tu piszacych IP: *.i-service.pl 29.01.06, 09:19
          jak czytam to wszystko to smiac mi sie chce. jestescie zalosni coz wiecej moge
          napisac. naprawde w zyciu nie widzieliscie ladnych dziewczyn i ich nog ze
          musicie ogladac brzydka zasyfiona twarz sharapowej zeby popatrzec chwilke na
          rzeczywiscie nie brzydkie nozki, nom coz ale przeciez to chore troszeczke :). co
          do jej techniki jak ktos napisal to wcale w tym turnieju nia nie grzeszyla.
          whatever i tak niektorzy ograniczeni i tak tego nie zrozumia tak jak ja nie
          rozumiem jak ktos moze miec cos do moich ulubionych tenisistow chociaz wiem ze
          nie zawsze sie myla. i tu sie roznimy bo jak ktos sie z wami nie zgodzi to musi
          spier....c czy jest glupi, itp. ograniczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka