Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

JAK TRZEBA TERAZ PRZEPROGRAMOWAĆ TERMINAL CYFRA+ POMÓŻCIE !!!!

IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 07.10.01, 20:40
    Menu... a potem co ???
    Zmienili zasady przeprogramowania terminali , kiedyś to było menu,5,5,OK,1 i
    już a teraz coś się nie da . proszę o instrukcję . Z GÓRY DZIĘKUJE !!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: ćvich Re: JAK TRZEBA TERAZ PRZEPROGRAMOWAĆ TERMINAL CYFRA+ POMÓŻCIE !!!! IP: 134.65.157.* 08.10.01, 11:19
        No właśnie, też bym chciał wiedzieć, trzeba podać kod, tylko skąd go wziąć?
        szczególnie jak się ma kartę "mało legalną"
        Może ktoś to umie?

pzdr
        • Gość: ZiBi Re: JAK TRZEBA TERAZ PRZEPROGRAMOWAĆ TERMINAL CYFRA+ POMÓŻCIE !!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 16:08
          Jaki kod? Chodzi Ci o blokadę(cztery cyfry)?
          Terminal programuje sie tak samo jak dawniej,tyle że nie ma już podziału na
          Cyfra+ i wszystkie. BTW, ale to programowanie teraz zap....!!!

Pozdr.
          • Gość: ćvich Re: JAK TRZEBA TERAZ PRZEPROGRAMOWAĆ TERMINAL CYFRA+ POMÓŻCIE !!!! IP: 134.65.157.* 09.10.01, 11:36
            No właśnie, tyle to wiem, ale jak obejść tę blokadę? Może być tak, że jak ktoś
            od jakiegoś czasu nie płaci, to mu sam terminal blokują? No bo u mnie to tak
            wygląda, ale mi się wierzyć nie chce....
            Pzdr
            • Gość: leb Re: JAK TRZEBA TERAZ PRZEPROGRAMOWAĆ TERMINAL CYFRA+ POMÓŻCIE !!!! IP: *.metronet.chelm.pl 09.10.01, 12:07
              Włóż oryginalną kartę (może być nieaktualna) i przeprogramuj terminal kod
              pojawia się tylko na pirackich kartach z układami scalonymi. A swoją drogą to
              ładnie tak piratować?!
              • Gość: ćvich Re: JAK TRZEBA TERAZ PRZEPROGRAMOWAĆ TERMINAL CYFRA+ POMÓŻCIE !!!! IP: 134.65.157.* 09.10.01, 15:41
                dzięki, oczywiście to nie dla mnie, tylko dla kolegi:))))))
                ale zdaje się, że próbowałem, sprawdzę jeszcze raz
                pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka