Gość: Daro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:44 Szukam b.dobrego urologa. Proszę o wszelkie informacje, czy wiecie coś o dr Letkiewiczu? Czy jest dobry? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gr Re: Pytanie o dr Letkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 01:35 w okolicy nie znajdziesz lepszego, ma pacjentów z połowy polski, w Tarn Gorach chyba wszyscy do niego trafiaja Odpowiedz Link Zgłoś
zambak Re: Pytanie o dr Letkiewicza 11.07.07, 07:33 A ja nie polecam. Naciąga tylko niepotrzebnie na kolejne wizyty w gabinecie i co za tym idzie na kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość NIE polecam IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.07, 07:54 Ja też NIE POLECAM. Wizyta 90 zł, ale facet robi wszystko aby na jednej wizycie sie nie skończyło. Wyszukuje coś czego nie ma aby "kuracja" trwała jak najdłużej. Musiałem zrobić badania , w prywatnym laboratorium zapłaciłem 50 zł, te same badania zlecone u dr Letkiewicza kosztują 200 zł! A przecież on ich nie robi, zleca to laboratorium. I za to "pośrednictwo" liczy jak za zboże. Zrobił na mnie złe wrażenie, więcej tam nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Pytanie o dr Letkiewicza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 08:18 dr LETKIEWICZ moze i jest dobry ale niestety naciaga ludzi na kase,to co moze powiedziec i zrobic na jednej wizycie przeklada na pare zeby miec jak najwiecej kasy.moim zdaniem tak nie robi dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pytanie o dr Letkiewicza IP: *.strong-pc.com 11.07.07, 11:04 odradzam!!! wpisz na google jego imię i nazwisko i zabaczysz co na innych forach o nim piszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: może ci pomoże Re: Pytanie o dr Letkiewicza IP: *.stk.vectranet.pl 15.08.07, 17:16 Jeżeli np. bolą cię nerki to i tak skończysz na prostatę (przez przypadek poznałem 2 osoby leczące się u niego, które to potwierdziły),bo to dla niego dobry interes. Koszt badań i szczepionek 600zł + wizyta 90-140zł+ wysyłka próbek 60zł- mimo, że do wysłania ma kilka to i tak każdy płaci. Odpowiedz Link Zgłoś