Gość: Wojtas IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 19:12 Mam nadzieję,że liderem w piłkarzykach jest WIsła Kraków, a nie jak podaje PZPN i TVP Legia Warszawa.Bądźcie konsekwentni....!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiekn Re: WISŁA liderem!!!!!! 10.11.02, 20:18 Ja już nie wiem kto jest liderem, każdy podaje inaczej. Proponuje zagłosować. Ja jestem za Wisłą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 20:55 Też jestem za Wisłą, ale doskonale zdaję sobie sprawę, że za chwilę pojawią się głosy za Legią. Podtrzymuję swoją wcześniejszą propozycję. Ze względu na wprowadzenie w błąd części graczy, proponuję wyjątkowo w tej kolejce przyznać po 2 dodatkowe punkty zarówno piłkarzom Wisły, jak i Legii. Evita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 21:13 To moze jeszcze Dospelowi po 2? Legia jest liderem i tylko jej sie naleza po dwa punkty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 21:21 Jeśli Wisła w poprzedniej kolejce(w piłkarzykach)była liderem to nie inaczej może być po tej kolejce.Wygrała 4:0 legia LEDWO 2:1.Stosunek bramkowy ma lepszy jestem również za 2pkt. dla Wisły i Legii.Reasumując: są dwa rozwiązania - 2pkt. dla Wisły - 2pkt. dla Wisły ..i Legii THE END Odpowiedz Link Zgłoś
dunio1 Re: WISŁA liderem!!!!!! 10.11.02, 22:34 Gość portalu: Evita napisał(a): > Też jestem za Wisłą, ale doskonale zdaję sobie sprawę, że za chwilę pojawią się > > głosy za Legią. > Podtrzymuję swoją wcześniejszą propozycję. Ze względu na wprowadzenie w błąd > części graczy, proponuję wyjątkowo w tej kolejce przyznać po 2 dodatkowe punkty > > zarówno piłkarzom Wisły, jak i Legii. > > Evita Jest to chyba najrozsądniejsze rrozwiązanie, zresztą jeżeli GW(tzn.Pan Kowalczyk)uzna,że liderem jest WISŁA-będzie konsekwentna(wyjdzie z twarzą),ale jeżeli liderem zrobią tylko LEGIĘ to będzie to KOMPROMITACJA. Ze względu na niejasności regulaminowe proponuję dla dobra tej gry przyznawać graczom obu drużyn po 2 pkt dopóki ich drużyny będą okupować szczyt tabeli z jednakową liczbą punktów, a na wiosnę rozsądnie to uregulować. Pozdrawiam wszystkich graczy-gazetowych też. Odpowiedz Link Zgłoś
vittek Re: WISŁA liderem!!!!!! 10.11.02, 21:34 Gość portalu: Wojtas napisał(a): <i> Mam nadzieję,że liderem w piłkarzykach jest WIsła Kraków, <b>a nie jak podaje PZPN </b>i TVP Legia Warszawa.Bądźcie konsekwentni....!!!!!</i> No tak się składa, że to właśnie PZPN jest organizatorem rozgrywek i to on ma jedyne prawo do ustalania zasad kolejności w tabeli, a nie gracze Piłkarzyków, czyż nie? Liderem jest Legia i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunio1 Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 22:01 vittek napisał: > Gość portalu: Wojtas napisał(a): > > <i> Mam nadzieję,że liderem w piłkarzykach jest WIsła Kraków, <b>a > nie jak > podaje PZPN </b>i TVP Legia Warszawa.Bądźcie konsekwentni....!!!!!</i& > #62 > > > No tak się składa, że to właśnie PZPN jest organizatorem rozgrywek i to on ma > jedyne prawo do ustalania zasad kolejności w tabeli, a nie gracze Piłkarzyków, > czyż nie? Liderem jest Legia i tyle. Ty chyba spadłeś z księzyca.Chyba nie wiesz że "austria" ma ostatnie słowo. Ja mam nadzieję że nie uzna bramki dla Szczakowianki bo padła po doliczonym czasie gry 92 min.40 sek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vittek! Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: 80.50.63.* 10.11.02, 22:07 Gość portalu: dunio1 napisał(a): Ty chyba spadłeś z księzyca.Chyba nie wiesz że "austria" ma ostatnie słowo. Ja mam nadzieję że nie uzna bramki dla Szczakowianki bo padła po doliczonym czasie gry 92 min.40 sek. Zobacz sobie tabelę w Gazecie i zrozumiesz, że austria WIE, kto jest liderem. :- ) POZDRAWIA SIE vittek! Odpowiedz Link Zgłoś
dunio1 Re: WISŁA liderem!!!!!! 10.11.02, 22:19 Gość portalu: vittek! napisał(a): > Gość portalu: dunio1 napisał(a): > > Ty chyba spadłeś z księzyca.Chyba nie wiesz że "austria" ma ostatnie słowo. Ja > mam nadzieję że nie uzna bramki dla Szczakowianki bo padła po doliczonym czasie > gry 92 min.40 sek. > > Zobacz sobie tabelę w Gazecie i zrozumiesz, że austria WIE, kto jest liderem. : > - > ) > > POZDRAWIA SIE > > vittek! Też pozdrawiam, generalnie kto będzie liderem dla mnie nie ma większego znaczenia, ale już kilkakronie "austria" pokazał że w punktacji jest nieobliczalny (z łamaniem regulaminu włącznie) dlatego spodziewam się wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszi Wisła liderem!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 10.11.02, 22:14 Ja mam fajny pomysł a może przyznami LECHOWI POZNAŃ 2 pkt.!!!!!!!!Wkoncu nie pobił rekordu klubowego 12 nie wygranych meczów z rzędu!!!!!!!!!!Mam nadzieje że rozwazycie moja propozycje!!!!!!!!!KoLEJORZ!!!!!!!! Pozdrawiam prezesów PYRLANDII LEAGUE!! ps.W TEJ KOLEJCE MAM KOŁO 90pkt to moja życiówka!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adee Lech liderem!!! IP: *.devs.futuro.pl 10.11.02, 23:46 Popieram kolegę z Poznaia! Lech liderem i dwa punkty dla niego w promocji!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prof.chaos Re: WISŁA liderem!!!!!! 10.11.02, 22:19 Liderem jest niewątpliwie Wisła. Wynika to prostego faktu, że reguła bezpośrednich meczów nie może być stosowana w czasie sezonu! (bo niektóre zespoły ze sobą nie grały, względnie <w II rundzie> grały tylko raz - i prowadzi to do ogólnego rozgardiaszu, np. kto byłby górą, jeżeli tyle samo punktów miałyby Polonia i Odra?). Zasady piłkarzyków muszą być przecież klarowne i nadające się do zastosowania w każdym momencie! Ponadto w poprzedniej kolejce zastosowano regułę różnicy bramek, a klasyfikacja musi być jednak prowadzona konsekwentnie. Pozdrawiam Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 10.11.02, 22:48 Redakcjo!!! Jeżeli szanujesz swoich graczy - decyzja może być tylko jedna. Wisła będąc liderem po 12 kolejce i wygrywając wyżej niż Legia nie może NIE być liderem również po 13 kolejce. To prostunie miałoby sensu. W tabelach wszystkich lig europejskich w trakcie sezonu decyduje stosunek bramek - dlaczego w Polsce ma być inaczej??? W Polsce wiele prostych rzeczy jest niezwykle utrudnianych - nie róbmy tego samego z polską "Ektraklasą". Według każdego dziennikarza na świecie, który spojrzy na tabelę, lider może być tylko jeden. I jest nim Wisła. Odpowiedz Link Zgłoś
vittek Re: WISŁA liderem!!!!!! 10.11.02, 23:16 W większości lig o kolejności w tabeli decyduje nie stosunek bramek, lecz ich różnica, prawda? Natomiast w polskiej lidze decyduje ... PZPN i to on właśnie w okolicach środy podał nową wykładnię. Dlatego, od środy włącznie, liderem jest Legia. Jest jedna tabela I ligi w Polsce i ustala ją PZPN, a nie Panowie Prezesi Piłkarzyków. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 11.11.02, 00:49 Co do tego, że reguły ustala PZPN mogę się zgodzić, ale czym do jasnej cholery różni się różnica od stosunku??? Ano tym, że przy różnicy bramki odejmujemy, a przy stosunku dzielimy. Chyba każdy widzi, że to jest to samo (oprócz jednego wyjątku - kiedy różnica wynosi 0, wtedy większy stosunek bramek ma ten, który strzelił więcej bramek). Czyli i tak wychodzi na moje. Ale to Forum ma to do siebie, że zawsze znajdzie się jakiś idiota, który kłóci się, choć tak naprawdę nie widzi róznicy między piłką nożną, a szachami. I naprawdę jest mi przykro, że znowu muszę pisać w taki chamski sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vittek! Re: OT - do Bachusa69 IP: 80.50.63.* 11.11.02, 11:24 Gość portalu: bachus69 napisał(a): > Co do tego, że reguły ustala PZPN mogę się zgodzić, ale czym do jasnej cholery różni się różnica od stosunku??? Ano tym, że przy różnicy bramki odejmujemy, a przy stosunku dzielimy. Chyba każdy widzi, że to jest to samo (oprócz jednego wyjątku - kiedy różnica wynosi 0, wtedy większy stosunek bramek ma ten, który strzelił więcej bramek). v!: Ano nie, bo w wymienionym wyjątku iloraz (nazywany przez Ciebie _stosunkiem_)jest równy 1 w obu przypadkach, a decyduje większa liczba strzelonych bramek, nieprawdaż? >Czyli i tak wychodzi na moje. v!: Ano nie, po raz drugi. Poza tym, że rozróżniasz iloraz od różnicy, nic dalej nie rozumiesz. Drużyny przy tej samej liczbie punktów mają odpowiednio bilanse bramkowe: druż A 20-10, druż B 5-1, kto wg. Ciebie jest liderem? Iloraz bramek (_stosunek_ wg. Ciebie): 1.druż B 5, 2. druż A 2, różnica bramek (_stosunek_ wg Ciebie): 1.druż A 10, 2. druż B 4. Mam nadzieję, że teraz rozumiesz, o co mi chodziło. > Ale to Forum ma to do siebie, że zawsze znajdzie się jakiś idiota, który kłóci się, choć tak naprawdę nie widzi róznicy między piłką nożną, a szachami. v!: po prostu przeproś... >I naprawdę jest mi przykro, że znowu muszę pisać w taki chamski sposób. v!: a ja starałem się najgrzeczniej, jak mogłem :) POZDRAWIA SIE vittek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: OT - do Vittka IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 11.11.02, 12:56 Wychodzi na to, że i tak wiadomo o co chodzi. Trzeba zaakceptować decyzję PZPN jaka głupia by ona nie była (a dla mnie jest głupia). Tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TrT Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: *.amonnet.waw.pl / 10.0.0.* 11.11.02, 01:21 Gość portalu: bachus69 napisał(a): > Redakcjo!!! Jeżeli szanujesz swoich graczy - decyzja może być tylko jedna. > Wisła będąc liderem po 12 kolejce i wygrywając wyżej niż Legia nie może NIE być > > liderem również po 13 kolejce. To prostunie miałoby sensu. W tabelach > wszystkich lig europejskich w trakcie sezonu decyduje stosunek bramek - > dlaczego w Polsce ma być inaczej??? W Polsce wiele prostych rzeczy jest > niezwykle utrudnianych - nie róbmy tego samego z polską "Ektraklasą". Według > każdego dziennikarza na świecie, który spojrzy na tabelę, lider może być tylko > jeden. I jest nim Wisła. Drogi chlopcze, regulamin PZPN wyraznie mowi jak sie ustala lidera. W obecnej sytuacji jest nim Legia. A zebys nie szczekal wiecej to wiedz, ze ów regulamin obowiazuje od 1999 roku i NIE BYL ZMIENIANY. To ze austria, czy ktos tam uznal Wisle za lidera zeszlej kolejki to juz tylko i wylacznie brak wiedzy o regulaminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Evita Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 08:59 Chyba zapominacie, że oprócz regulaminu PZPN (który jak widać jest do niczego) istnieje jeszcze regulamin Piłkarzyków. Tam jest wyraźnie zapisane, że punkty przyznawane są na podstawie statystyk piłkarskich opracowanych przez obserwatorów "Gazety Wyborczej" i tak opracowane statystyki są dla potrzeb konkursu ostateczne. Odpowiedz Link Zgłoś
austria Re: WISŁA liderem!!!!!! 11.11.02, 10:19 PZPN wydal oficjalny komunikat odnosnie tabeli pierwszej ligi wiec juz wiemy kto jest liderem. Nie powinno byc juz zatem zadnych niejasnosci. 1. Legia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 10:41 austria napisał: > PZPN wydal oficjalny komunikat odnosnie tabeli pierwszej ligi wiec juz wiemy > kto jest liderem. Nie powinno byc juz zatem zadnych niejasnosci. > 1. Legia KOMPROMITACJA I BRAK KONSEKWENCJI- w dwóch słowach to mozna nazwać.Przypominam sobie z poprzedniej kolejki jak GW powiedziała słowa :"nie będziemy patrzeć na tych nieudacznieków z PZPN"(coś w tym sensie).I kto tu jest nieudaczniekiem: GW.W poprzedniej kolejce chyba liderem była Wisła i to ona wygrała 4:0 a Legia 2:1 no to ja nie wiem jak Legia może być liderem to decyduje regulamin Piłkarzyków i ja myślałem że piłkarzyki są niezależne.CO ZA BURDEL,ODECHCIEWA MI SIĘ W TO GRAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
madax Re: WISŁA liderem!!!!!! 11.11.02, 10:50 Gość portalu: Wojtas napisał(a): > austria napisał: > > PZPN wydal oficjalny komunikat odnosnie tabeli pierwszej ligi wiec juz wie > my > > kto jest liderem. Nie powinno byc juz zatem zadnych niejasnosci. > > 1. Legia > KOMPROMITACJA I BRAK KONSEKWENCJI- w dwóch słowach to mozna nazwać.Przypominam > sobie z poprzedniej kolejki jak GW powiedziała słowa :"nie będziemy patrzeć na > tych nieudacznieków z PZPN"(coś w tym sensie).I kto tu jest nieudaczniekiem: > GW.W poprzedniej kolejce chyba liderem była Wisła i to ona wygrała 4:0 a Legia > 2:1 no to ja nie wiem jak Legia może być liderem to decyduje regulamin > Piłkarzyków i ja myślałem że piłkarzyki są niezależne.CO ZA BURDEL,ODECHCIEWA > MI SIĘ W TO GRAĆ jak nie chcesz to nie graj nikt tu cie na siłe nie trzyma !!!!!!!!!!!!!!!! nikt nie jest omylny tak to bywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas Wisła liderem!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 11:25 Czy to ostateczna decyzja: Legia liderem??? No jak tak to ja podziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dunio1 Re: WISŁA liderem!!!!!! 11.11.02, 11:22 austria napisał: > PZPN wydal oficjalny komunikat odnosnie tabeli pierwszej ligi wiec juz wiemy > kto jest liderem. Nie powinno byc juz zatem zadnych niejasnosci. > 1. Legia Od kiedy to liczysz się z PZPN. Jesteś bez jaj- bo nawet jak się pomyliłeś to nie potrafisz się do tego przyznać.Straciłem do ciebie szacunek dlatego ,że ty nie szanujesz Nas-graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiekn Re: WISŁA liderem!!!!!! 11.11.02, 12:02 Proponuje Jeszcze kilka razy w trakcie sezonu coś pozmieniać, jak być niekonsekwentnym to do końca. Zmienić jeszcze kilka zasad, nie trzymać się wcześnijszych postanowień, zagmatwać piłkarzyki jeszcze bardziej, oczywiście dla dobra graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Legia liderem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 12:07 Co jest lepsze? Przyznac sie do bledu czy trwac w obludzie? Odnosze wrazenie ze Wasze sklady skladaja sie tylko z pilkarzy Wisly. W takim wypadku sie nie dziwie 11 punktow w plecy. To moze bolec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: Legia liderem IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 11.11.02, 12:51 Gość portalu: okęciak napisał(a): > Co jest lepsze? > Przyznac sie do bledu czy trwac w obludzie? > Odnosze wrazenie ze Wasze sklady skladaja sie tylko z pilkarzy Wisly. > W takim wypadku sie nie dziwie 11 punktow w plecy. > To moze bolec. Owszem, mam więcej piłkarzy Wisły. Mało tego - jestem z Krakowa. I co??? Szanuję decyzję PZPN, choć się z nią nie zgadzam. Jednak jak ktoś tu słusznie napisał - po tej decyzji, trzeba zmienić wyniki 12 kolejki, czyli jednym słowem przyznać się do błędu, ale tego z poprzedniej kolejki. I żeby wszystko było jasne - byłoby to dla mnie bardzo niekorzystne, ale trzeba grać fair. A Ciebie Okęciak bardzo serdecznie pozdrawiam. Wy też w Warszawie musicie nacieszyć się z pierwszego miejsca póki czas ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: Legia liderem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.11.02, 13:58 Gość portalu: bachus69 napisał(a): > Gość portalu: okęciak napisał(a): > > > Co jest lepsze? > > Przyznac sie do bledu czy trwac w obludzie? > > Odnosze wrazenie ze Wasze sklady skladaja sie tylko z pilkarzy Wisly. > > W takim wypadku sie nie dziwie 11 punktow w plecy. > > To moze bolec. > Owszem, mam więcej piłkarzy Wisły. Mało tego - jestem z Krakowa. I co??? > Szanuję decyzję PZPN, choć się z nią nie zgadzam. Jednak jak ktoś tu słusznie > napisał - po tej decyzji, trzeba zmienić wyniki 12 kolejki, czyli jednym słowem > > przyznać się do błędu, ale tego z poprzedniej kolejki. I żeby wszystko było > jasne - byłoby to dla mnie bardzo niekorzystne, ale trzeba grać fair. A Ciebie > Okęciak bardzo serdecznie pozdrawiam. Wy też w Warszawie musicie nacieszyć się > z pierwszego miejsca póki czas ;-) Pozdrawiam rowniez. My cieszymy sie z pierwszego miejsca od kilku miesiecy. Wisle zycze miejsca na podium ale na stopniu za Legia. Ja bym 12 kolejce dal juz spokoj.Przepisy odnosnie miejsca w tabeli byly mocno niescisle i Gazeta miala prawo trzymac sie klasyfikacji ulozonej przez jej fachowcow. Teraz jest oficjalna tabela ulozona przez PZPN i trzeba sie jej trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk1buk Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 11:24 W całym zamieszaniu należy zachować konsekwencję i jeżeli uznano, że Legia jest liderem po 13 kolejkach, to należy odpowiednio zweryfikować wyniki 12 kolejki i również uznać, że Legia była liderem, czego skutkiem będą korekty w punktacji poszczególnych graczy. Powstanie oczywiście problem co z przyznanymi nagrodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtas WISŁA liderem!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 11:28 Gość portalu: mk1buk napisał(a): > W całym zamieszaniu należy zachować konsekwencję i jeżeli uznano, że Legia > jest liderem po 13 kolejkach, to należy odpowiednio zweryfikować wyniki 12 > kolejki i również uznać, że Legia była liderem, czego skutkiem będą korekty w > punktacji poszczególnych graczy. Powstanie oczywiście problem co z przyznanymi > nagrodami. Dokładnie.Wpieprzyliscie się w niezłe g....Teraz musicie to odkręcić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vittek! Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: 80.50.63.* 11.11.02, 11:29 Ale wtedy trzeba by sprawdzić też wcześniejsze kolejki pod tym kątem :-) POZDRAWIA SIE vittek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachus69 Re: WISŁA liderem!!!!!! IP: *.lama.net.pl / 192.168.3.* 11.11.02, 12:59 Gość portalu: mk1buk napisał(a): Powstanie oczywiście problem co z przyznanymi > nagrodami. Jak zwykle największy problem stanowią nagrody. Niech sobie Jakony wezmą te nagrody. Ja chcę się po prostu dobrze bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
prof.chaos WISŁA I LEGIA PO 2 PKT. 11.11.02, 13:36 Uważam, że rozwiązanie, za którym opowiedziała się redakcja, jest absolutnie nie do przyjęcia. Abstrahując już od oczywistych absurdów, do jakich prowadzi stosowanie reguły bezpośrednich spotkań w trakcie sezonu, redakcja powinna wziąć pod uwagę protesty tych graczy, którzy - wierząc w jej konsekwencję i trzymanie się raz ustalonych zasad - wystawili na 13. kolejkę skład oparty w większości na Wiślakach. W tej rundzie były właściwie tylko dwa mecze - 100% pewniaki: Wisła K. - Wisła P. i Legia - Garbarnia. Myślę, że rozwiązanie zastosowane w poprzedniej kolejce sprawiło, że większość prezesów zdecydowała się postawić raczej na graczy krakowskiego klubu (skąd mogli wiedzieć, że redakcja nagle zmieni zasady gry?) niż na legionistów. Tak więc - biorąc uwagę całe zamieszanie z ustalaniem lidera - proponuję (drogą wyjątku) przyznać piłkarzom obu ekip po dwa punkty za pierwsze miejsce w tabeli. To rozwiązanie powinno zadowolić wszystkich fanów 'Piłkarzyków'. Pozdrawiam, Rafał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: WISŁA I LEGIA PO 2 PKT. IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.02, 13:52 Uważam, że Redakcja może wyjść z twarzą z całej sytuacji wydając takie oświadczenie. 1. Legia Warszawa jest liderem rozgrywek. 2. Ze względu na wprowadzenie w błąd uczestników konkursu, który polegał na omyłkowym umieszczeniu Wisły Kraków na pozycji lidera, w kolejce nr 13 zarówno piłkarze Legii Warszawa jak i Wisły Kraków otrzymują po 2 punkty. Z poważaniem Robert Bodzoń Odpowiedz Link Zgłoś
kuti_master Legia!!!!! 11.11.02, 14:49 Dajcie spokój. Legia jest liderem. Fanów Wisły zapewniam, ze po 30kol to Biała Gwiazda będzie na pierwszej lokacie :) Odpowiedz Link Zgłoś