Gość: Kibic GKS IP: *.chello.pl 29.01.06, 15:53 Lotos teraz to niech spier......ala !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TANKUJ NA ORLENIE Re: GRUPA LOTOS SPONSOREM RZESZOWA IP: *.crowley.pl 30.01.06, 03:20 Wiele wskazuje na to, że Tomasz Chrzanowski nie był ostatnim “transferem” z Gdańska do Rzeszowa. Jak powiedziała prezes rzeszowskiej drużyny Marta Półtorak: ”Mogę już zdradzić, że trwają zaawansowane rozmowy z grupą Lotos w sprawie jej ewentualnego wsparcia naszej drużyny. Trudno jednak już na tym etapie mówić o konkretnych ustaleniach. Nie chcę zapeszyć, ale jestem dobrej myśli” - dodaje Pani prezes. DZIEKUJEMY CI GDANSKA FIRMO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo A za rok PISiary załatwią Krauzego IP: 157.25.31.* 30.01.06, 09:37 I pa,pa PROKOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo A za rok PISiary załatwią Krauzego IP: 157.25.31.* 30.01.06, 09:37 I pa,pa PROKOM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Re: A za rok PISiary załatwią Krauzego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 12:54 je..ć gks i dobrze wal pedały!!!!!!!!!!zuzel to sport dla buraków!!!!!!!! i wieśniaków w dresach!!!!!!!! z kolorowymi czapeczkami lotosu!!!!!!!!robiliście przektęty to macie lotos ma was w dupie i tak trzymać teraz na hokej i lechie kaske przerzucą i bedzie ok!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gks LOTOS won z gdańska do RZESZOWA!!!! IP: *.amg.gda.pl 30.01.06, 14:56 I wy jestescie GDAŃSKĄ firmą??????????????????? sprzedaliscie nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VanBastenzGdańska GKS WYBRZEŻE WYNOCHA Z GDAŃSKA !!! Super wiadomość IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 30.01.06, 19:10 Ja się cieszę, że takiego durnego sportu jakim jest żużel nie będzie w naszym Gdańsku (4 idiotów jeżdzi w koło na motorach, kogo to interesuje ??? Kibice żużla to największe prostaki tacy sami jak ci żużlowcy, te barany nawet wypowiedzieć się nie potrafią) To bardzo dobra wiadomość, teraz firma LOTOS wesprze naszą LECHIĘ !!! W Polsce i na świecie liczy się tylko FOOTBALL, a nie jakaś niszowa dyscyplina o śmiesznej nazwie żużel. Forza LECHIA GDAŃSK !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco Re: GKS WYBRZEŻE WYNOCHA Z GDAŃSKA !!! Super wiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:43 jestes pie....ty i tylko to ci powiem prostaku, buraku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukaszek No i po co tacy się wypowiadają IP: *.ztpnet.pl 01.02.06, 09:19 Jestem z ZG zgadzam się z tobą jajo jak komuś coś nie pasuje w żużlu niech nie chodzi a nie komentuje ja nie lubie koszykówki i wcale nie mówie że ma sp...alać. Falubaz z wami. Odpowiedz Link Zgłoś