Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Tomasz Chrzanowski w Rzeszowie, RKM Rybnik zami...

IP: *.chello.pl 29.01.06, 15:53
    Lotos teraz to niech spier......ala !!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: TANKUJ NA ORLENIE Re: GRUPA LOTOS SPONSOREM RZESZOWA IP: *.crowley.pl 30.01.06, 03:20
        Wiele wskazuje na to, że Tomasz Chrzanowski nie był ostatnim “transferem” z
        Gdańska do Rzeszowa. Jak powiedziała prezes rzeszowskiej drużyny Marta
        Półtorak: ”Mogę już zdradzić, że trwają zaawansowane rozmowy z grupą Lotos w
        sprawie jej ewentualnego wsparcia naszej drużyny. Trudno jednak już na tym
        etapie mówić o konkretnych ustaleniach. Nie chcę zapeszyć, ale jestem dobrej
        myśli” - dodaje Pani prezes.

DZIEKUJEMY CI GDANSKA FIRMO.
      • Gość: jojo A za rok PISiary załatwią Krauzego IP: 157.25.31.* 30.01.06, 09:37
        I pa,pa PROKOM
        I pa,pa PROKOM
        I pa,pa PROKOM
        • Gość: elvis Re: A za rok PISiary załatwią Krauzego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 12:54
          je..ć gks i dobrze wal pedały!!!!!!!!!!zuzel to sport dla buraków!!!!!!!! i
          wieśniaków w dresach!!!!!!!! z kolorowymi czapeczkami lotosu!!!!!!!!robiliście
          przektęty to macie lotos ma was w dupie i tak trzymać teraz na hokej i lechie
          kaske przerzucą i bedzie ok!!!!!!!!
      • Gość: gks LOTOS won z gdańska do RZESZOWA!!!! IP: *.amg.gda.pl 30.01.06, 14:56
        I wy jestescie GDAŃSKĄ firmą??????????????????? sprzedaliscie nas
      • Gość: VanBastenzGdańska GKS WYBRZEŻE WYNOCHA Z GDAŃSKA !!! Super wiadomość IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 30.01.06, 19:10
        Ja się cieszę, że takiego durnego sportu jakim jest żużel nie będzie w naszym
        Gdańsku (4 idiotów jeżdzi w koło na motorach, kogo to interesuje ??? Kibice
        żużla to największe prostaki tacy sami jak ci żużlowcy, te barany nawet
        wypowiedzieć się nie potrafią) To bardzo dobra wiadomość, teraz firma LOTOS
        wesprze naszą LECHIĘ !!! W Polsce i na świecie liczy się tylko FOOTBALL, a nie
        jakaś niszowa dyscyplina o śmiesznej nazwie żużel. Forza LECHIA GDAŃSK !!!

• Gość: jajco Re: GKS WYBRZEŻE WYNOCHA Z GDAŃSKA !!! Super wiad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.06, 11:43
          jestes pie....ty i tylko to ci powiem prostaku, buraku
          • Gość: Łukaszek No i po co tacy się wypowiadają IP: *.ztpnet.pl 01.02.06, 09:19
            Jestem z ZG zgadzam się z tobą jajo jak komuś coś nie pasuje w żużlu niech nie
            chodzi a nie komentuje ja nie lubie koszykówki i wcale nie mówie że ma
            sp...alać. Falubaz z wami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka