Dodaj do ulubionych

Pytanie Do Dziewczyn.

09.10.11, 21:17
Mam pytanie do Was dziewczyny. Czy chłopak bez nałogów, rzadko przeklinający, nie lubiący zbytnio dyskotek itd. Ma u was jakieś szanse?
Jestem cierpliwy, lubię pomagać. Do dziewczyn nigdy nie miałem szczęścia.
Czekam na odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • searching.one Re: Pytanie Do Dziewczyn. 09.10.11, 22:06
      Nie jestem dziewczyną, ale może odpowiedź znajdziesz tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,16314,129561515,129561515,facet_dobry_facet_przegrany_.html
      lub tu:
      forum.gazeta.pl/forum/w,16314,127829613,127829613,Czy_kobiety_lubia_dobrze_wychowanych_.html
      Rozumiem, czemu nie zauważyłeś tych wątków - przecież tak dawno nikt tam nic nie pisałwink
    • ewelinka880 Re: Pytanie Do Dziewczyn. 10.10.11, 14:43
      oczywiście że ma ..U mnie na pewnosmile
      • searching.one Re: Pytanie Do Dziewczyn. 10.10.11, 19:18
        > oczywiście że ma ..U mnie na pewnosmile

Ale już po jednym jego poście, jakby go mniej szanujesz i traktujesz jak nie mającego pojęcia o życiu dzieciaka, którego zdanie nie ma znaczenia. No bo czemu mówisz o nim, ale nie do niego?wink
        • vitek_1 Re: Pytanie Do Dziewczyn. 11.10.11, 04:21
          pytanie było w 3. osobie (czy chłopak ma szanse)
          i tak samo padła odpowiedź
          nie ma czego się czepiać
          • searching.one Re: Pytanie Do Dziewczyn. 11.10.11, 10:46
            Racja. Gdy drugi raz tu zajrzałem, nie przeczytałem wątku od nowa.
        • ewelinka880 Re: Pytanie Do Dziewczyn. 11.10.11, 17:24
          searching.one to akurat racja zapytał kmo20 czy ma szanse u dziewczyn a nie u mnie to też mu tak odpowiedziałamsmile
    • noajdde Re: Pytanie Do Dziewczyn. 10.10.11, 14:56
      Następny. Z takimi wadami nie masz najmniejszych szans. Nie jestem dziewczyną to też nie będę ci kłamać.
    • fallus25cm Re: Pytanie Do Dziewczyn. 10.10.11, 15:07
      To nie ty masz mieć szanse u dziewczyn, tylko łaskawie ocenić czy dziewczyna ma szansę u ciebie.
    • kelly1981 Re: Pytanie Do Dziewczyn. 11.10.11, 22:31
      Ożeń się ze mną, natychmiast !!! smile
      • fuks0 Re: Pytanie Do Dziewczyn. 12.10.11, 07:47
        Panie i panowie patrzcie i uczcie się! Jeden post na forum i jaka skuteczność smile
    • ewelinka880 Re: Pytanie Do Dziewczyn. 12.10.11, 16:55
      hasmile ja też chcesmile
    • antybarbi Re: Pytanie Do Dziewczyn. 13.10.11, 10:51
      Ma, po stokroć ma ogromniaste szanse. Byleby tylko coś zaiskrzyło.
    • zuza_m_zuza_m Re: Pytanie Do Dziewczyn. 13.10.11, 17:01
      Jest wiele dziewczyn, dla których tylko taki ma szansę. Warunek: dziewczyna powinna mieć na pewno nie mniej niż 17 lat! wink
      • tapatik Re: Pytanie Do Dziewczyn. 16.10.11, 13:13
        zuza_m_zuza_m napisała:

> Jest wiele dziewczyn, dla których tylko taki ma szansę. Warunek: dziewczyna pow
        > inna mieć na pewno nie mniej niż 17 lat! wink

Dlaczego akurat 17, a nie 20 i pół?

Przy okazji - bądź taka miła i nie propaguj piramidy finansowej w swojej stopce.
    • john_lennon Re: Pytanie Do Dziewczyn. 13.10.11, 18:01
      Nie wierz w te bajeczki, które tu wypisują różne panie...gdyby to była prawda, nie byłbyś sam.

A po kolei:

chłopak bez nałogów - czyli nici z fajnego imprezowania, nudziarz

rzadko przeklinający - czyli facet bez jaj, ciapła klucha, wbrew temu, co kobietom się zdaje, one uwielbiają właśnie prostackich i wulgarnych gości.

nie lubiący zbytnio dyskotek - jak wyżej, nudziarz, przy którym nie będzie "dobrej zabawy"

jestem cierpliwy - duża wada, one już teraz chcą pałacyku i błyszczących kamyczków, nie będą czekały latami, aż uczciwie na to wszystko zarobisz, wybiorą sponsora-złodzieja.

lubię pomagać - kolejna wada, altruizm jest niewybaczalny w oczach kobiet. To egoizm jest super, gdyż taki egoista zawsze będzie miał więcej kasy.

Do dziewczyn nigdy nie miałem szczęścia - nic dodać, nic ująć...

Proszę, tylko się nie zmieniaj, jesteś porządnym człowiekiem, to jest wielka wartość. Nie warto tego zmieniać dla tak bezwartościowych stworzeń jak kobiety.
      • noajdde Re: Pytanie Do Dziewczyn. 13.10.11, 18:45
        "Proszę, tylko się nie zmieniaj, jesteś porządnym człowiekiem, to jest wielka wartość. Nie warto tego zmieniać dla tak bezwartościowych stworzeń jak kobiety."
        Mógłby iść na księdza, byłby chociaż jeden uczciwy wśród tej czarnej watahy a tak po prostu się zmarnuje sad
      • desper.atka Re: Pytanie Do Dziewczyn. 13.10.11, 21:26
        ręce i cycki opadają...
        • raziel24 Re: Pytanie Do Dziewczyn. 13.10.11, 23:01
          A ja mysle ze kolega Lenon troche racji mnogo takich Pan na swiecie jest chociaz wiadomo nie wszystkie
          • desper.atka Re: Pytanie Do Dziewczyn. 14.10.11, 07:58
            otóż to nie wszystkie, tylko tych się nie zauważa
            • noajdde Re: Pytanie Do Dziewczyn. 14.10.11, 10:27
              Zawsze istnieją jakieś odchylenia od normy, chociażby ludzie z tego forum. Kolega opisuje znaczącą większość, panującą normę.
              • desper.atka Re: Pytanie Do Dziewczyn. 14.10.11, 19:46
                no to mnie teraz potraktowałeś adekwatnie do koloru moich włosów. czy naprawdę sprawiam wrażewnie jaby nie docierało do mnie inną metodą jak tylko łopatologicznie???
            • raziel24 Re: Pytanie Do Dziewczyn. 14.10.11, 13:55
              No nie wiem ja tam zauwazam i pewnie wielu innych tez ale... wiadomo jak sie nie uklada to najlepiej powiedziec kobiety/mezczyzni sa beznadziejni i jechac argumentami za ta teza zapominajac o tych ktorzy sie w ramach nie mieszcza przeciez to tylko wyjatki w zakresie bledu statystycznego BZDURA totalna chociaz sam tez w gorszych momentach wmawiam sobie takie "obiektywne" jazdysmile
              • desper.atka Re: Pytanie Do Dziewczyn. 16.10.11, 13:13
                raziel24 napisał:

> ... wiadomo jak sie nie uklada to najlepiej powiedziec kobiety/mezczyzni sa beznadziejni i jechac argumentami za ta teza

może nie najlepiej tylko najłatwiej, ale czy to naprawdę jest z korzyścią dla nas samych? sęk w tym, że ludzie zrażają się po jednym czy dwóch niepowodzeniach, popadają w nienawiść do samego siebie, którą projektują na płeć przeciwną, zamykają się w swojej skorupie i użalają się jak to im źle i jacy to ludzie są źli. trudno oczekiwać, że ludzie będą garnąć się do człowieka który tryska nienawiścią do nich (pomijając rządy despotów i tyranów - ale w tym przypadku nie chodzi o miłość ani nawet o sympatię). myślę, że kluczem do sukcesu jest przyznanie się, że kobiety facetom i odwrotnie są potrzebni, tak już świat jest stworzony. do póki nie przestaniemy toczyć między sobą tych bezsensownych wojen to nic nam się nie ułoży. niech każdy zacznie od siebie
                • john_lennon Re: Pytanie Do Dziewczyn. 16.10.11, 20:26
                  sęk w tym, że ludzie zrażają się po jednym czy dwóch niepowodzeniach

1) czy na pewno zrażamy się tylko po jednym-dwóch niepowodzeniach ? tak łatwo rezygnujemy z najprzyjemniejszej rzeczy na tej planecie, jaką jest ..sex ?

2) czy lepszy jest ten, którego niepowodzenia (odrzucenia) wcale nie ruszają? albo to jest gruboskórny prymityw, albo idiota, który nic a nic nie uczy się na błędach. Widać taki macie target, tacy lepiej sobie "radzą w życiu"...

Co do reszty Twojego postu, mam podejrzenia, że czytałaś ostatnio "Charaktery" albo jesteś zakamuflowanym psychologiem smile
            • john_lennon Re: Pytanie Do Dziewczyn. 14.10.11, 21:11
              otóż to nie wszystkie, tylko tych się nie zauważa

zauważamy więcej niż Tobie się zdaje, cóż z tego, skoro wy nie zauważacie 2/3 mężczyzn, tylko samczyki alfa, "lwy" wam w głowie...
    • siostra_kamyczka_11 Re: Pytanie Do Dziewczyn. 14.10.11, 20:25
      Oczywiście, że tak. Szczególonie u tych, które same nie palą, nie przeklinają i nie przepadają za dyskotekami. Sądze, ze takie też Tobie odpowiadają...
    • 2005kalla Re: Pytanie Do Dziewczyn. 15.10.11, 22:21
      kmo20 napisał:

> Mam pytanie do Was dziewczyny. Czy chłopak bez nałogów, rzadko przeklinający, n
      > ie lubiący zbytnio dyskotek itd. Ma u was jakieś szanse?
      > Jestem cierpliwy, lubię pomagać. Do dziewczyn nigdy nie miałem szczęścia.
      > Czekam na odpowiedzi.
      Mój drogi są dziewczyny które mają jakieś ,,nałogi" lub wariactwa: typu zakupocholizm, alkoholizm, wykorzystywanie uległości faceta jak cos co chce uzyskać wtedyy pada formułka Misiu na sklepowej półeczce widziałam to czy tamto i chciałabym to mieć bo moja przyjaciółka to ma a ja nie chcę być od niej gorsza.
      No dobra ale nie o tym.
      Ja taka nie jestem. jestem po paru życiowych tarapatach i trochę życia zasmakowałam. Były chwile lepsze i gorsze ale ogólnie jest super. Czy taki facet jak ty jak najbardziej ma u mnie miejsce. Nie palący, nie używający wulgaryzmów. Chodzący ideał. Z dyskotekami no dobra nie lubisz ja tez za bardzo nie ale może jakieś imprezki typu domówki, czy sylwestra lubisz co. Bo tak bez rozrywki trudno by było a muzyka w duszy gra. Przynajmniej mi.
      napisz mi na imil-a robkas7891@wp.pl
      pozdrawiam

• 25-l-atka Re: Pytanie Do Dziewczyn. 16.10.11, 11:11
      hm, problem jest tego rodzaju, że brak SZCZĘŚCIA by odnaleźć właśnie taką osobę, która jest podobna i to wszystko również dla niej ma znaczenie. Takich jak Ty to chyba już nie wielu i według mnie niemal, że ideał.
      Ale co poradzić na to, że świat dziś stanął na głowie...
      (może to smutne i nie powinnam tego tutaj pisać, bo szukasz tutaj wsparcia, ale właśnie takie osoby chyba najbardziej narażone są dziś na samotność. Mówię o tym tylko z własnego doświadczenia wiec pewnie tylko mi brak tego szczęścia dziśsmile
      • noajdde Re: Pytanie Do Dziewczyn. 16.10.11, 11:59
        "właśnie takie osoby chyba najbardziej narażone są dziś na samotność" - wnioski nasuwają się same:
        facet dobry = facet przegrany
        • 25-l-atka Re: Pytanie Do Dziewczyn. 16.10.11, 19:43
          ja nie miałam na myśli wyłącznie facetów. a z tym stwierdzeniem nie zgadzam się. czytałam to już wiele razy i to kompletna bzdura, ale oczywiście to może być tylko moje zdanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka