Gość: Zimol IP: *.chello.pl 02.02.06, 20:00 Załóżmy, że można dać dwie gwiazdy: Stawiam na Dormeister i na Herminatora (Hermanna Maiera). Jak Wy sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
billy.the.kid Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 02.02.06, 20:49 justyna kowalczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 02.02.06, 23:49 po pierwsze, Dorfmeister. po drugie, co to znaczy gwiazda? jeśli mówimy o multimedalistach, to wg mnie będą to Kostelic i Reich. no i Manninen, który ma szansę nawet na 3 złote medale. tylko, że ten trzeci zależy od postawy kolegów z drużyny... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 11.02.06, 19:31 Manninen jak zwykle nie wytrzymał psychicznie... Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 26.02.06, 01:10 bazyliszek4 napisał: > Manninen jak zwykle nie wytrzymał psychicznie... za to z Raichem trafiłem. a gdyby nie głupia wpadka w kombinacji miałby 3 złote medale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: new york ranger Re: Petr Prucha. IP: *.nat.p-s-inter.net 03.02.06, 23:47 tez bym chcial... chociaz juz predzej stawiam na jagra. no i sadze ze hasek tez pokaze klase. ale najwieksza gwiazda i tak bedzie nasz latajacy Cyrano Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej I już wiadomo że Prucha gwiazdą olimpiady 06.02.06, 20:10 nie będzie. W sobotnim meczu z Flyers w zderzeniu z Turnerem Stevensonem skręcił kolano. Czekają go 3-4 tygodnie przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.chello.pl 04.02.06, 11:42 Jagr, zdecydowanie Jagr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willer Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:43 największą gwiazdą ZIO w Turynie będzie Chuck Norris :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cymek Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.orange.pl 04.02.06, 22:55 Ja typóje Ljokkeseja i jakiegoś ruskiego biegacza z karabinem. Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 05.02.06, 18:29 Gość portalu: Cymek napisał(a): > Ja typóje Ljokkeseja i jakiegoś ruskiego biegacza z karabinem. Co to znaczy "jakiegoś"??? Żądam wytłumaczenia!! =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cymek Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.orange.pl 05.02.06, 21:04 NIe znam po nazwiskach, ale ruscy biegacze ze szczelbami są na każych igżyskach gwiazdami, tak samo bedzie tez w turynie Odpowiedz Link Zgłoś
dawid19917 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 05.02.06, 10:40 Gwiazdą będzie Adam Małysz dwa złota Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 05.02.06, 18:19 Szaranowicz Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 05.02.06, 18:30 morfeusz_1 napisał: > > Szaranowicz > Popieram, ale Kurzajewski będzie chyba lepszy w rozdawaniu autografów =D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.06, 18:46 ja stawiam na Ole Einara Bjorndalena, ma szanse zdobyc nawet 5 zlotych medali Odpowiedz Link Zgłoś
magazyn1 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 05.02.06, 21:02 Jak to kto? Marcinkiewicz a nawet moze,strach wyklikac,ktorysik Blizniak... Powaznie jednak Malysz na skrzydlach Ducha Swietego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helena Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:07 kon trojanski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Y_Sam Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:49 Jeśli tylko dwie to Małysz i ... Małysz! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 06.02.06, 17:56 Ja myślę, że gospodarze się nie popiszą w konkurencjach. Nikogo dobrego nie mają =( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fazi Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:46 karmazynala napisała: > Ja myślę, że gospodarze się nie popiszą w konkurencjach. Nikogo dobrego nie > mają =( Chciałem zauważyć że to nie są Igrzyska Skoków Narciarskich... Odpowiedz Link Zgłoś
facio60 Re: Ja obstawiam:Mateja i druzyna w skokach 06.02.06, 20:48 no, gdyby byl Edie Edwards (Orzel), to on.Ale Mateja nie jest gorszy. Ostatnio pokazazywali go w TV niemieckiej jako przyklad jak nie nalezy skakac. Odpowiedz Link Zgłoś
string_tony Re: Ja obstawiam:Mateja i druzyna w skokach 06.02.06, 23:06 Rusto Sku..esnjemi z drużyny bobslejowej finlandii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blee Re: Ja obstawiam:Mateja i druzyna w skokach IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 10.02.06, 16:01 Po wczorajszym inauguracyjnym studiu(?)olimpijskim stawiam na Kurzajewskiego i jego "Peszyn lAJws hir" Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Ja obstawiam:Mateja i druzyna w skokach 11.02.06, 12:23 101,5, 96,5 95m. Zgadnij kto tyle skoczył wczoraj. Dla ułatwienia dodam że ten skoczek nie ma wąsów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Przemysław Edgar Gosiewski bez wątpienia gwiazda IP: *.chello.pl 10.02.06, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuck Re: no wiadomo ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:35 Chuck Norris nie musi startować, to komitet olimpijski startuje do niego z wszystkimi kompletami medali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e io IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 14:32 pewnie ten francuz co wygrał w zjeżdzie, albo jakiś holender w łyżwiarstwie. Ja po cichu licze na medal pluschenki w łyżwiarstwie figurowym bo jestem jego fanem . Maier mógłby cos zdobyć ale chyba juz stary na młodziaków, typu miller Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: io 24.02.06, 13:01 billy.the kiod w drugim liściku napisał:JUSTYNA KOWALCZYK. to chyba jest znawca-CZAPKI Z GŁÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.chello.pl 24.02.06, 18:50 Kryśka Smigun Odpowiedz Link Zgłoś
maciek1530 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 25.02.06, 09:39 Adam Małysz:) Zartuje zalezy w jakiej dyscyplinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: splin Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.au.poznan.pl 26.02.06, 12:39 mamy dwie polskie gwiazdeczki o których zapomnieć nie mozna, fajne podsumowanie gwiazdeczek i nie gwiazdeczek tu: www.tutej.pl/cms.php?i=8281 Odpowiedz Link Zgłoś
elias26 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 26.02.06, 16:51 Koivu i Seelane Odpowiedz Link Zgłoś