Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie?

IP: *.chello.pl 02.02.06, 20:00
    Załóżmy, że można dać dwie gwiazdy: Stawiam na Dormeister i na Herminatora
    (Hermanna Maiera).

Jak Wy sądzicie?
    Obserwuj wątek
      • billy.the.kid Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 02.02.06, 20:49
        justyna kowalczyk.
      • bazyliszek4 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 02.02.06, 23:49
        po pierwsze, Dorfmeister.

po drugie, co to znaczy gwiazda? jeśli mówimy o multimedalistach, to wg mnie
        będą to Kostelic i Reich. no i Manninen, który ma szansę nawet na 3 złote
        medale. tylko, że ten trzeci zależy od postawy kolegów z drużyny...
        • bazyliszek4 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 11.02.06, 19:31
          Manninen jak zwykle nie wytrzymał psychicznie...
          • bazyliszek4 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 26.02.06, 01:10
            bazyliszek4 napisał:

> Manninen jak zwykle nie wytrzymał psychicznie...

za to z Raichem trafiłem. a gdyby nie głupia wpadka w kombinacji miałby 3 złote
            medale.
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Petr Prucha. 03.02.06, 17:20
        • Gość: new york ranger Re: Petr Prucha. IP: *.nat.p-s-inter.net 03.02.06, 23:47
          tez bym chcial... chociaz juz predzej stawiam na jagra. no i sadze ze hasek tez
          pokaze klase. ale najwieksza gwiazda i tak bedzie nasz latajacy Cyrano
          • kosciol.mlodziezy.psychicznej I już wiadomo że Prucha gwiazdą olimpiady 06.02.06, 20:10
            nie będzie. W sobotnim meczu z Flyers w zderzeniu z Turnerem Stevensonem
            skręcił kolano. Czekają go 3-4 tygodnie przerwy.
          • skin.polski Janica Kostelić 24.02.06, 22:04
      • Gość: Danny Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.chello.pl 04.02.06, 11:42
        Jagr, zdecydowanie Jagr!
      • Gość: willer Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 11:43
        największą gwiazdą ZIO w Turynie będzie Chuck Norris :-)
      • Gość: Cymek Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.orange.pl 04.02.06, 22:55
        Ja typóje Ljokkeseja i jakiegoś ruskiego biegacza z karabinem.
        • karmazynala Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 05.02.06, 18:29
          Gość portalu: Cymek napisał(a):

> Ja typóje Ljokkeseja i jakiegoś ruskiego biegacza z karabinem.

Co to znaczy "jakiegoś"???
          Żądam wytłumaczenia!! =)
          • Gość: Cymek Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.orange.pl 05.02.06, 21:04
            NIe znam po nazwiskach, ale ruscy biegacze ze szczelbami są na każych igżyskach
            gwiazdami, tak samo bedzie tez w turynie
      • dawid19917 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 05.02.06, 10:40
        Gwiazdą będzie Adam Małysz dwa złota
        • kosciol.mlodziezy.psychicznej Co za bzdury. 05.02.06, 14:36
      • morfeusz_1 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 05.02.06, 18:19

Szaranowicz
        • karmazynala Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 05.02.06, 18:30
          morfeusz_1 napisał:

>
          > Szaranowicz
          >

Popieram, ale Kurzajewski będzie chyba lepszy w rozdawaniu autografów =D
      • Gość: Andy Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.06, 18:46
        ja stawiam na Ole Einara Bjorndalena, ma szanse zdobyc nawet 5 zlotych medali
        • magazyn1 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 05.02.06, 21:02
          Jak to kto? Marcinkiewicz a nawet moze,strach wyklikac,ktorysik Blizniak...
          Powaznie jednak Malysz na skrzydlach Ducha Swietego!
      • Gość: helena Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:07
        kon trojanski!
      • Gość: Y_Sam Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 17:49
        Jeśli tylko dwie to Małysz i ... Małysz! :-)
        • karmazynala Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 06.02.06, 17:56
          Ja myślę, że gospodarze się nie popiszą w konkurencjach. Nikogo dobrego nie
          mają =(
          • Gość: fazi Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 21:46
            karmazynala napisała:

> Ja myślę, że gospodarze się nie popiszą w konkurencjach. Nikogo dobrego nie
            > mają =(

Chciałem zauważyć że to nie są Igrzyska Skoków Narciarskich...
      • facio60 Re: Ja obstawiam:Mateja i druzyna w skokach 06.02.06, 20:48
        no, gdyby byl Edie Edwards (Orzel), to on.Ale Mateja nie jest gorszy.
        Ostatnio pokazazywali go w TV niemieckiej jako przyklad jak nie nalezy skakac.
        • string_tony Re: Ja obstawiam:Mateja i druzyna w skokach 06.02.06, 23:06

Rusto Sku..esnjemi z drużyny bobslejowej finlandii
          • Gość: blee Re: Ja obstawiam:Mateja i druzyna w skokach IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 10.02.06, 16:01
            Po wczorajszym inauguracyjnym studiu(?)olimpijskim stawiam na Kurzajewskiego i
            jego "Peszyn lAJws hir"
        • fle_xx Re: Ja obstawiam:Mateja i druzyna w skokach 11.02.06, 12:23
          101,5, 96,5 95m. Zgadnij kto tyle skoczył wczoraj. Dla ułatwienia dodam że ten
          skoczek nie ma wąsów...
      • Gość: ^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Przemysław Edgar Gosiewski bez wątpienia gwiazda IP: *.chello.pl 10.02.06, 21:04
      • adam81w Jaroslaw " Samo dobro " Kaczynski 11.02.06, 16:14
      • Gość: chuck Re: no wiadomo ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.06, 18:35
        Chuck Norris nie musi startować, to komitet olimpijski startuje do niego z wszystkimi kompletami medali.
        • Gość: e io IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 14:32
          pewnie ten francuz co wygrał w zjeżdzie, albo jakiś holender w łyżwiarstwie. Ja
          po cichu licze na medal pluschenki w łyżwiarstwie figurowym bo jestem jego fanem
          . Maier mógłby cos zdobyć ale chyba juz stary na młodziaków, typu miller
          • billy.the.kid Re: io 24.02.06, 13:01
            billy.the kiod w drugim liściku napisał:JUSTYNA KOWALCZYK.
            to chyba jest znawca-CZAPKI Z GŁÓW.
      • Gość: ja Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.chello.pl 24.02.06, 18:50
        Kryśka Smigun
      • maciek1530 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 25.02.06, 09:39
        Adam Małysz:) Zartuje zalezy w jakiej dyscyplinie
      • Gość: splin Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? IP: *.au.poznan.pl 26.02.06, 12:39
        mamy dwie polskie gwiazdeczki o których zapomnieć nie mozna,

fajne podsumowanie gwiazdeczek i nie gwiazdeczek tu:
        www.tutej.pl/cms.php?i=8281
        • elias26 Re: Kto będzie największą gwiazdą ZIO w Turynie? 26.02.06, 16:51
          Koivu i Seelane
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka