Gość: Andreas IP: *.mnc.pl 20.02.06, 23:17 Kitel, Kutel, Kytel, Kjutel, Kjetel, Kiutyel... itd niech ktos powie Szaranowi jak ten gosc ma na nazwisko, bo sie facet gubi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fajter Re: Kitel, Kutel, Kytel, Kjutel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 07:52 on sie nie gubi, to swietna 'zabawa'. nie masz feelingu chlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
pyrzyce Re: Kitel, Kutel, Kytel, Kjutel 22.02.06, 15:08 Czemu nie mówi na niego Kitti?? Przecież jest Koffi, Morgi, to może być i Kitti. Na Małysza moglibyśmy mówić: Małi... nie to za trudne do wymówienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipek Re: Kitel, Kutel, Kytel, Kjutel IP: 213.17.241.* 22.02.06, 17:21 pyrzyce napisał: > Na Małysza moglibyśmy mówić: Małi... nie to za trudne do wymówienia :) Eee tam, za trudne... Dobre!!! Jak wyspa na Hawajach - Maui! Jest OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hasyta Re: Kitel, Kutel, Kytel, Kjutel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:39 Husyta ma patent na wszystko. Na madrosc tez. Ale......husyta sie myli. Nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Na wspomnienia przyjdzie czas. Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Re: Kitel, Kutel, Kytel, Kjutel 14.03.06, 13:01 Drogi Hasyto, nie mam patentu na wszystko. Wywołałem ten wątek aby ci pokazać, że nie ja jeden mam zastrzeżenia do fachowości dziennikarzy zajmujących się skokami. Jesteś jednym z nich? Odpowiedz Link Zgłoś