Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Justyna Kowalczyk

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:51
    Brawo Justynka!!! Pokazałaś chłopakom jak trzeba walczyć.
    Obserwuj wątek
      • czystekino Re: Justyna Kowalczyk 24.02.06, 14:13
        a mnie tylko śmieszą media, jeszcze kilka dni temu, gdy zasłabła to prawie
        żywcem ją zjedli, dzisiaj wychwalają pod niebiosa... Obłuda i fałsz.
        Dla Justyny BRAWO, pokazała klasę.
        • Gość: myslaca dama Re: Justyna Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 16:32
          wlasnie. od pewnego czasu zastanawialam sie co bedzie, gdyby jednak ktos z
          naszej ekipy wywalczyl medal... no i wlasnie moje przypuszczenia sie
          sprawdzily. "łamaga" zamieniona w super dziewczyne, cudowna Justynke, ktorej
          wszyscy dziennikarze beda teraz wchodzic za przeproszeniem do tyłka
          • Gość: MM Re: Justyna Kowalczyk IP: *.216.41.6.conversent.net 24.02.06, 17:28
            Stare przyslowie pszczol mowi, "sukces ma wielu ojcow, porazka jest sierota" :o(
      • Gość: rynek Re: Justyna Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 14:55
        rewelacja bieg mistrzostwo swiata. ciezko zdobywac medale polakom jak w polskim
        zwiazku sami zlodzieje i bandyci. jeszcze raz gratuluje medalu
        • Gość: kasik Re: Justyna Kowalczyk IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 17:14
          Gratuluje Justynko medalu.
      • setorika Re: Justyna Kowalczyk 24.02.06, 17:19
        Najpierw dzinnikarze jak otumanieni nakrecają nasze szanse na medal, potem
        strasznie mądrzy, jak nic nie wychodzi, a teraz to w du.pę włażą z pochwałami. A
        potem panienka w TVP1 w studio olimpijskim mówi, że presja to wina kibiców
        żądnych medali!

Brawo Justyna, szkoda, że nie złoto, ale nieźle dałaś popalić starym wyjadaczkom :)
        • Gość: maciek Re: Justyna Kowalczyk IP: *.acn.waw.pl 25.02.06, 00:57
          Pani Justyno ! Gratuluję ! Za 4 lata będzie Pani najlepsza !!!
      • Gość: Mieto Re: Justyna Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 18:56
        Gorąco gratuluję Justyno!!! Na przekór wszystkiemu i wszystkim a zwłaszcza tym
        nieudacznym dziennikarzom i komentatorom którzy plotą w TV co im ślina na język
        przyniesie zapominając o swojej misji jaką mają wykonać.Jeżdżę na nartach w
        Twojej rodzinnej Kasinie na śnieżnicy pozdrawiam.
      • Gość: Wujo Re: Justyna Kowalczyk IP: *.lublin.mm.pl 24.02.06, 20:56
        Wstyd! Poprostu wstyd! Jako jedyna uratowałaś honor naszej kadry.Zawsze w
        ciebie wierzyłem.
      • elizariusz Co za optymizm;-))) 24.02.06, 21:47
        Co za uśmiech.
        • Gość: maciek Re: Co za optymizm;-))) IP: *.acn.waw.pl 25.02.06, 01:05
          "Justyna Kowalczyk rozerwał czołówkę". Cytat z GW, wystarczy? Nauczylibyście
          się pisać po polsku, debile z Wyborczej.
      • Gość: QQ I czym tu sie rajcowac ? Jakas niszowa dyscyplina IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 09:16
        wielki mi kur** sukces polskiego sportu ; )
        ja rozumiem zeby sie cieszyc tym co mamy, ale nie do przesady :]
        nie robcie z tej biegaczki bohaterki narodowej. zeby jeszcze wygrala :|
        jeden brazowy medal w blisko 40milionowym kraju, gdzie przez pol roku jest zima. siech na sali.
        moze kiedys polacy osiagna cos w bardziej znaczacym sporcie. bo nie mam ochoty ogladac biegu na 30km, przeciez to nudne jak flaki
        z olejem.
        a hokej ;d gdyby nie hokej to by ta olimpiade wszyscy cieplym moczem olali ;)
        jeszcze jazda figurowa jako taka jest ;]
        • Gość: edyta Re: I czym tu sie rajcowac ? Jakas niszowa dyscyp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 10:54
          no wlasnie. zawsze na forum pojawi sie jakis cwok jak ty QQ.

gratulacje dla justyny.
          • Gość: QQ Ćwok to cie spłodził IP: *.csk.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 11:33
            ahh nie ma to jak minimalizm :]
        • dr.krisk Biegi narciarskie? Niszowa dyscyplina? 25.02.06, 19:36
          Może w twoich Kaczych Dołach, gdzie głowną dyscyplina sportową jest rzut kuflem.
          Jesteś smiesznym idiotą.
      • Gość: jakub Re: Justyna Kowalczyk IP: *.icpnet.pl 25.02.06, 17:05
        justyna wejdziesz na moja stronkę www.kubalechpoznan.webpark.pl i się wpisz do księgi gości oki ja ci gratuluje tego zwycięstwó masz tyle samo lat co ja
      • Gość: Leszek z N Z L Re: Justyna Kowalczyk IP: *.jetstream.xtra.co.nz 25.02.06, 21:23
        Brawo!!!!! bardzo sie Cieszymy ze sukcesu rowniez w Nowej Zelandii , i
        zapraszamy na trenigii do tego kraju + 64 9 475 57 57

Go Vibe LTD
        Unit W 6 Rosendale Rd
        Albany

New Zealand

Leszek Malinowski
      • Gość: Tomasz Justyna Kowalczyk - brawa IP: *.kom / *.os1.kn.pl 26.02.06, 20:37
        Bardzo dzielna i sympatyczna dziewczyna. Duże brawa i gratulacje
      • Gość: betka Re: Justyna Kowalczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:27
        postarała się i miala o co walczyć. Byle tak dalej a zostanie wielką mistrzynią
        świata gratuluje jej i wszystkim tym którzy uważają tak samo jak ja
      • Gość: Gonia Justyna Kowalczyk IP: *.68.88.134.ustrzyki88.tnp.pl 10.09.06, 10:52
        Lubie Cię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka