dkrytyk55 Sikora osamotniony Bohater. 25.02.06, 13:26 Żeby tyle pieniędzy szło na Sikorę ile na Małysza,chociażby 20%.Na puchar do USA Sikora nie pojechał bo dla niego nie było pieniędzy,chociaż był w pierwszej 6-ce wszystkich zawodników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:44 Brawo Tomek! Wspaniały sukces. Akurat Tobie ten medal należał się jak mało komu. -- igrzyskaolimpijskie.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biathlon Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:46 Brawo Tomek! Dziękujemy i gratulujemy! biathlon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa i znów PO się myliła 25.02.06, 13:47 Wczoraj PO ogłosiła że wyjazd polskich sportowców to totalna porażka za którą odpowiada PIS. Nie zdobyli ani jednego medalu. Panowie z PO: medale są już 2 na 9 zdobytych przez kilkadziesiąt lat i co do tego ma PIS. Rozumiem waszą nienawiść i frustracje(w mediach mieliście premiera.z.krakowa i prezydenta Tuska), może jeszcze stwierdzicie żę za wiginięcie dinozaurów też odpowiada PIS. Polecam zimny kompres na czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julian Paru facetów z PO wyszło na dudków IP: *.aster.pl 25.02.06, 13:55 Igrzyska to ani zasługa ani wina PiS. Żałosne są jedynie próby upolityczniania każdej sprawy przez "konstruktywnych" krytyków z PO. Dziś poślizgnąłem się na chodniku - gdzie był wtedy PiS???? Nie doszłoby do tego gdyby Platforma rządziła krajem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobo Mavinga Re: Paru facetów z PO wyszło na dudków IP: *.dolsat.pl 25.02.06, 14:23 Kurvva!Nie mieszajcie j..eb,anej polityki i tych squ..eli do sportu.Politycy do kostnicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skjaatel medale IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.02.06, 14:02 Hurra!!!! Mamy juz o 2 medale wiecej niz cala srodkowa Afryka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: medale IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.06, 15:50 Wiecej niz Wielka Brytania, ktora wyslala dwa razy wiecej zawodnikow i ktora kilkaset razy wiecej wlozyla w swoich sportowcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: medale IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.06, 15:52 Oczywiscie wlozyla pieniedzy. Brawo dla Tomka Sikory i Justyny Kowalczyk za to,ze dostarczyli mi/nam tyle radosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dexter GRATULACJE IP: *.c29.msk.pl 25.02.06, 14:25 Jednak Justyna rozpruła worek z medalami. Dzisiejszy medal Tomasza Sikory to mistrzowskie "ustrzelenie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej K Gratulacje dla pana Sikory, sto lat! IP: 213.42.2.* 25.02.06, 15:13 Prawdziwy sportowiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gurfiś Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:14 Gdzie jest autor atykułu o wyższości LM nad IO i jego poplecznicy??? Jak Wy to pisaliście, że niby biathlon i biegi narciarskie emocji nie dostarczają emocji :)? Pewnie narciarstwo alpejskie też :). Gratulacje rozumowania i życze miłego oglądania najpierw LM, czyli: cóż za wspaniałe zagranie Messiego do Eto, a ten niestety już 4 raz w tym meczu przestrzela, jaka szkoda a mógł być taki emocjonujący mecz. Zaś później życze miłego oglądania MŚ, w których wystąpią Polacy. Po kilku zgrupowaniach za grube pieniądze odpadną w 2 rundzie bo nie mają szans wygrać, ani ze Szwecją, ani z Anglią. Może by tak te pieniądze zamiast w ich kadrowe obozy, które w rezultacie i tak nic nie przynoszą, zainwestować chociażby w boba dla bobsleistów i ze dwa tory dla nich i może jeszcze ze dwa dla panczenistów?? Panie Błoński co Pan na to??? Są warci, czy lepiej pooglądać porażki Wisły z Dynamem Tibilisi?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.k. Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:46 no, kurcze, zamiast wydawać na różne urzędy i urzędasów odpalić trochę na zadaszenie toru do łyżwiarstwa w Wawie, wyremontować albo wybudować gdzieś jeszcze jeden też zadaszony, żeby można było trenować cały rok i tor do saneczkarstwa n.p. w Szczyrku, bo tam działa tor naturalny i są imprezy i zawodnicy osiągający sukcesy międzynarodowe, więc i są jakieś tam tradycje w saneczkarstwie (tyle, że na torach naturalnych jest organizowany PŚ i MŚ, ale dyscypliną olimpijską to nie jest, więc mało kogo obchodzi). I organizować regularnie PŚ w biegach i biatlonie, nie tylko w skokach. Takie imprezy są transmitowane m.in. przez Eurosport, więc są reklamą kraju i regionu, przyciągają kibiców i popularyzują dyscyplinę w kraju, w którym się odbywają. Nie wyobrażam sobie, żeby teraz po tych sukcesach Kowalczyk i Sikora nie mieli okazji pokazać się w Polsce na ważnej międzynarodowej imprezie czyli na PŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee brawo Sikora i Wodzislaw, moze Rybnik bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:18 mial swojego wspolczesnego mistrza olimpijskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelni6527 Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.06, 15:28 Justyna Kowalczyk (Turyn 2004, bieg na 30 km) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar-czi Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.cable.mindspring.com 25.02.06, 15:40 Co za plama!!! Czy autor zapomnial, ze Turyn to 2006 rok??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter senator Person i posel Kosecki - buhahahhaa IP: *.eklon.pl / *.crowley.pl 25.02.06, 15:43 Odpowiedz Link Zgłoś
uel1 Narodowy Program Rozwoju Biatlonu :))) 25.02.06, 16:00 No nareszcie mamy medale. Złoto i srebro! Pewnie teraz w tv zamiast skoków będą ciągle transmitować biatlon :))) A może stanie się on kolejnym sportem narodowym (już widzę jak dzieci na podwórkach jeżdżą na rolkach i strzelają z karabina do tarczy, którą może być np. wieko z kubła na śmieci.) Może na wzór skoków powstanie Narodowy Program Rozwoju Biatlonu :))) Ale jednak żadna z tych dyscyplin nie doścignie popularności piłki nożnej. Już niedługo mundial, a w naszej drużynie narodowej nie brak gwiazd. Takie nazwiska jak np. Rasiak zna cały świat (swoją drogą jestem ciekawy czy w Anglii ludzie wkładają za szybę okienną zdjęcie Rasiaka);)) Inne reprezentacje już się powinny bać. Jestem przekonany co do tego, że wyjście z grupy zostanie odebrane jako Mistrzostwo Świata, a jeżeli to się nie uda, to będą winni sędziowie, pogoda itp Ale nawet jak wszystko przegramy to i tak będziemy najlepsi - bo jesteśmy Polakami!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wes Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.abhsia.telus.net 25.02.06, 16:05 Obronili Honor Rzeczypospolitej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matek65@gazeta.pl Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 25.02.06, 16:09 tylko gratulowac, Norwegowie, ruscy czapki z glow....! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liwer Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.02.06, 17:20 brawo dla pana tomasza:) super sprawa:) szczerze mówiąc to już nie wierzyłem że mu się może udać na tych igrzystkach!! dobrze że się pomyliłem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.lodz.mm.pl 25.02.06, 17:39 Małe jest piękne. Osiągneliśmy ten sam efekty medalowy co poprzednio. Uważam, że w chwili obecnej Polska ma warunki i pieniądze na trzy dyscypliny, w których można spodziewać się w przyszłości medali: 1. Skoki narciarskie - baza powstająca w wyniku sukcesów Małysza. 2. Dyscypliny na nartach biegowych - jak jest śnieg można trenować tę dyscyplinę niemal wszędzie: w górach, w Łodzi i na Helu. 3. Snowbard - wymaga niskich gór, których mamy pod dostatkiem. Baza do snowbardu jest tańsza niż dla skoczków narciarskich. Pozostałe dyscypliny bym odpuścił tzn. pozostawił prywatnym sponsorom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aigel DZIĘ-KU-JE-MY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:55 Jesteś wielki Tomaszu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm też mi news IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:11 Rasialdinho bramkę strzelił dla Southampton ! To jest dopiero coś ? Drewniak trafił do siatki ! A taki Sikora - pobiega, postrzela i to ma być wyczyn ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Dziękuję Panie Tomaszu:) IP: *.skawsoft.com.pl / *.skawsoft.com.pl 25.02.06, 18:35 Dziękuję Panie Tomaszu za te emocje. Co prawda wierzyłem, że zdobędzie Pan medal na tych Igrzyskach, ale szczerze mówiac nie w dzisiejszym starcie upatrywałem sukcesu. To jednak chyba ta niespodzianka sprawiła, że jeszcze bardziej się ciesze z Pańskiego sukcesu. Gratuluję i dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.lenka Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.244.157.98.ip4.tnp.pl 25.02.06, 18:59 Przede wszystkim ogromne gratulacje dla Pan Tomasza. Zasłużył na medal jak mało kto w naszej ekipie. Kiedy zobaczyłam te jego szczere łzy, znak krzyża na mecie zdałam sobie sprawę, że mógł liczyć na ten medal. Jest jednym z naszych najlepszych sportowców zimowych. Ale to nie on, przed wyjazdem do Turynu pozował na gwizadę i odgrażał się czego tam nie dokona. Widać było Cichockich, którzy zupełnie się skompromitowali. Jak w książce "prawdziwa wartość jest wciąż nie nagradzana, po tym ją poznasz..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.lenka Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.244.157.98.ip4.tnp.pl 25.02.06, 19:01 oczywiście Ligockich;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPORT "pismaki" przeproście Sikorę za te wszystkie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:37 obelgi. Sami zacznijcie ćwiczyć i konkurować. Pederaści niedojeby z nadwagą. Wykastrowani ignoranci! Brawo Tomek! To TYLKO Twój sukces! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aksan A może "przeprasza " panowie redaktorzy,Ciastoń i IP: 213.199.192.* 25.02.06, 19:38 Błoński.Jednak zawiało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikszy Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:59 Brawo panie Tomaszu, a tych łez to nie ma się co wstydzić. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Srebrny Sikora! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 20:22 WIELKIE GRATULACJE! Już wczoraj napisałem na tym forum z okazji medalu Justyny, że to nie koniec i jutro T. Sikora osiągnie... dobry wynik. Nie pisałem medal, żeby nie zapeszać, ale dokładnie to miałem na myśli! Cieszę się i dziękuję panu Tomaszowi i Justynie za wspaniałą postawę i wielkie emocje! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ezpa7z9 Lepper dopingował to i jest medal. 25.02.06, 20:57 Oczywiscie nikt z ,,wolnej prasy''nie napisał ,że na trybunie był Lepper.A po co .Jak by Tusk przyjechał albo inny Rokita to by było na okrągło. Odpowiedz Link Zgłoś