Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sikora walczy w biegu masowym

• dkrytyk55 Sikora osamotniony Bohater. 25.02.06, 13:26
        Żeby tyle pieniędzy szło na Sikorę ile na Małysza,chociażby 20%.Na puchar do USA
        Sikora nie pojechał bo dla niego nie było pieniędzy,chociaż był w pierwszej 6-ce
        wszystkich zawodników.
      • Gość: z Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:44
        Brawo Tomek! Wspaniały sukces. Akurat Tobie ten medal należał się jak mało komu.

--
        igrzyskaolimpijskie.blox.pl
      • Gość: biathlon Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 13:46
        Brawo Tomek! Dziękujemy i gratulujemy!

biathlon.pl
        • premier.z.krakowa i znów PO się myliła 25.02.06, 13:47
          Wczoraj PO ogłosiła że wyjazd polskich sportowców to totalna porażka za którą odpowiada PIS.
          Nie zdobyli ani jednego medalu.
          Panowie z PO: medale są już 2 na 9 zdobytych przez kilkadziesiąt lat i co do tego ma PIS.
          Rozumiem waszą nienawiść i frustracje(w mediach mieliście premiera.z.krakowa i prezydenta Tuska), może jeszcze stwierdzicie żę za wiginięcie dinozaurów też odpowiada PIS.
          Polecam zimny kompres na czoło.
          • Gość: Julian Paru facetów z PO wyszło na dudków IP: *.aster.pl 25.02.06, 13:55
            Igrzyska to ani zasługa ani wina PiS.
            Żałosne są jedynie próby upolityczniania każdej sprawy przez "konstruktywnych"
            krytyków z PO.
            Dziś poślizgnąłem się na chodniku - gdzie był wtedy PiS???? Nie doszłoby do
            tego gdyby Platforma rządziła krajem!!!!
            • Gość: Bobo Mavinga Re: Paru facetów z PO wyszło na dudków IP: *.dolsat.pl 25.02.06, 14:23
              Kurvva!Nie mieszajcie j..eb,anej polityki i tych squ..eli do sportu.Politycy do
              kostnicy!
      • Gość: skjaatel medale IP: *.elblag.dialog.net.pl 25.02.06, 14:02
        Hurra!!!! Mamy juz o 2 medale wiecej niz cala srodkowa Afryka!!
        • Gość: Michu Re: medale IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.06, 15:50
          Wiecej niz Wielka Brytania, ktora wyslala dwa razy wiecej zawodnikow i ktora
          kilkaset razy wiecej wlozyla w swoich sportowcow
          • Gość: Michu Re: medale IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.06, 15:52
            Oczywiscie wlozyla pieniedzy. Brawo dla Tomka Sikory i Justyny Kowalczyk za
            to,ze dostarczyli mi/nam tyle radosci.
      • Gość: Dexter GRATULACJE IP: *.c29.msk.pl 25.02.06, 14:25
        Jednak Justyna rozpruła worek z medalami. Dzisiejszy medal Tomasza Sikory to
        mistrzowskie "ustrzelenie"
      • Gość: Andrzej K Gratulacje dla pana Sikory, sto lat! IP: 213.42.2.* 25.02.06, 15:13
        Prawdziwy sportowiec!
      • Gość: Gurfiś Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:14
        Gdzie jest autor atykułu o wyższości LM nad IO i jego poplecznicy??? Jak Wy to
        pisaliście, że niby biathlon i biegi narciarskie emocji nie dostarczają emocji :)?
        Pewnie narciarstwo alpejskie też :). Gratulacje rozumowania i życze miłego
        oglądania najpierw LM, czyli: cóż za wspaniałe zagranie Messiego do Eto, a ten
        niestety już 4 raz w tym meczu przestrzela, jaka szkoda a mógł być taki
        emocjonujący mecz. Zaś później życze miłego oglądania MŚ, w których wystąpią
        Polacy. Po kilku zgrupowaniach za grube pieniądze odpadną w 2 rundzie bo nie
        mają szans wygrać, ani ze Szwecją, ani z Anglią. Może by tak te pieniądze
        zamiast w ich kadrowe obozy, które w rezultacie i tak nic nie przynoszą,
        zainwestować chociażby w boba dla bobsleistów i ze dwa tory dla nich i może
        jeszcze ze dwa dla panczenistów?? Panie Błoński co Pan na to??? Są warci, czy
        lepiej pooglądać porażki Wisły z Dynamem Tibilisi?? :)
        • Gość: m.k. Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:46
          no, kurcze, zamiast wydawać na różne urzędy i urzędasów odpalić trochę na
          zadaszenie toru do łyżwiarstwa w Wawie, wyremontować albo wybudować gdzieś
          jeszcze jeden też zadaszony, żeby można było trenować cały rok i tor do
          saneczkarstwa n.p. w Szczyrku, bo tam działa tor naturalny i są imprezy i
          zawodnicy osiągający sukcesy międzynarodowe, więc i są jakieś tam tradycje w
          saneczkarstwie (tyle, że na torach naturalnych jest organizowany PŚ i MŚ, ale
          dyscypliną olimpijską to nie jest, więc mało kogo obchodzi).
          I organizować regularnie PŚ w biegach i biatlonie, nie tylko w skokach.
          Takie imprezy są transmitowane m.in. przez Eurosport, więc są reklamą kraju i
          regionu, przyciągają kibiców i popularyzują dyscyplinę w kraju, w którym się
          odbywają.
          Nie wyobrażam sobie, żeby teraz po tych sukcesach Kowalczyk i Sikora nie mieli
          okazji pokazać się w Polsce na ważnej międzynarodowej imprezie czyli na PŚ.
      • Gość: mee brawo Sikora i Wodzislaw, moze Rybnik bedzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 15:18
        mial swojego wspolczesnego mistrza olimpijskiego
      • Gość: czytelni6527 Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.dip.t-dialin.net 25.02.06, 15:28
        Justyna Kowalczyk (Turyn 2004, bieg na 30 km)

:))))
      • Gość: ar-czi Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.cable.mindspring.com 25.02.06, 15:40
        Co za plama!!! Czy autor zapomnial, ze Turyn to 2006 rok???
      • Gość: alter senator Person i posel Kosecki - buhahahhaa IP: *.eklon.pl / *.crowley.pl 25.02.06, 15:43
      • Gość: wać Pan znowu masa pozerów na forum IP: *.icpnet.pl 25.02.06, 15:58
      • uel1 Narodowy Program Rozwoju Biatlonu :))) 25.02.06, 16:00
        No nareszcie mamy medale. Złoto i srebro! Pewnie teraz w tv zamiast
        skoków będą ciągle transmitować biatlon :))) A może stanie się on
        kolejnym sportem narodowym (już widzę jak dzieci na podwórkach jeżdżą
        na rolkach i strzelają z karabina do tarczy, którą może być np. wieko
        z kubła na śmieci.) Może na wzór skoków powstanie Narodowy Program
        Rozwoju Biatlonu :))) Ale jednak żadna z tych dyscyplin nie doścignie
        popularności piłki nożnej. Już niedługo mundial, a w naszej drużynie
        narodowej nie brak gwiazd. Takie nazwiska jak np. Rasiak zna cały
        świat (swoją drogą jestem ciekawy czy w Anglii ludzie wkładają za
        szybę okienną zdjęcie Rasiaka);)) Inne reprezentacje już się powinny
        bać. Jestem przekonany co do tego, że wyjście z grupy zostanie
        odebrane jako Mistrzostwo Świata, a jeżeli to się nie uda, to będą
        winni sędziowie, pogoda itp Ale nawet jak wszystko przegramy to i tak
        będziemy najlepsi - bo jesteśmy Polakami!! :)))
      • Gość: Wes Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.abhsia.telus.net 25.02.06, 16:05
        Obronili Honor Rzeczypospolitej!!!
      • Gość: matek65@gazeta.pl Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.dsl.pltn13.pacbell.net 25.02.06, 16:09
        tylko gratulowac, Norwegowie, ruscy czapki z glow....!
      • Gość: liwer Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 25.02.06, 17:20
        brawo dla pana tomasza:) super sprawa:) szczerze mówiąc to już nie wierzyłem że
        mu się może udać na tych igrzystkach!!
        dobrze że się pomyliłem:)
      • Gość: Władysław Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.lodz.mm.pl 25.02.06, 17:39
        Małe jest piękne. Osiągneliśmy ten sam efekty medalowy co poprzednio.
        Uważam, że w chwili obecnej Polska ma warunki i pieniądze na trzy dyscypliny, w
        których można spodziewać się w przyszłości medali:
        1. Skoki narciarskie - baza powstająca w wyniku sukcesów Małysza.
        2. Dyscypliny na nartach biegowych - jak jest śnieg można trenować tę
        dyscyplinę niemal wszędzie: w górach, w Łodzi i na Helu.
        3. Snowbard - wymaga niskich gór, których mamy pod dostatkiem. Baza do
        snowbardu jest tańsza niż dla skoczków narciarskich.
        Pozostałe dyscypliny bym odpuścił tzn. pozostawił prywatnym sponsorom.
        • Gość: aigel DZIĘ-KU-JE-MY!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 17:55
          Jesteś wielki Tomaszu!!!
      • Gość: hm też mi news IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 18:11
        Rasialdinho bramkę strzelił dla Southampton ! To jest dopiero coś ? Drewniak
        trafił do siatki ! A taki Sikora - pobiega, postrzela i to ma być wyczyn ???
      • Gość: Luk Dziękuję Panie Tomaszu:) IP: *.skawsoft.com.pl / *.skawsoft.com.pl 25.02.06, 18:35
        Dziękuję Panie Tomaszu za te emocje. Co prawda wierzyłem, że zdobędzie Pan medal
        na tych Igrzyskach, ale szczerze mówiac nie w dzisiejszym starcie upatrywałem
        sukcesu. To jednak chyba ta niespodzianka sprawiła, że jeszcze bardziej się
        ciesze z Pańskiego sukcesu. Gratuluję i dziekuje.
      • Gość: a.lenka Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.244.157.98.ip4.tnp.pl 25.02.06, 18:59
        Przede wszystkim ogromne gratulacje dla Pan Tomasza. Zasłużył na medal jak mało
        kto w naszej ekipie.
        Kiedy zobaczyłam te jego szczere łzy, znak krzyża na mecie zdałam sobie sprawę,
        że mógł liczyć na ten medal. Jest jednym z naszych najlepszych sportowców
        zimowych. Ale to nie on, przed wyjazdem do Turynu pozował na gwizadę i odgrażał
        się czego tam nie dokona.
        Widać było Cichockich, którzy zupełnie się skompromitowali.
        Jak w książce "prawdziwa wartość jest wciąż nie nagradzana, po tym ją
        poznasz..."
      • Gość: a.lenka Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.244.157.98.ip4.tnp.pl 25.02.06, 19:01
        oczywiście Ligockich;)
      • Gość: SPORT "pismaki" przeproście Sikorę za te wszystkie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:37
        obelgi. Sami zacznijcie ćwiczyć i konkurować. Pederaści niedojeby z nadwagą.
        Wykastrowani ignoranci!
        Brawo Tomek! To TYLKO Twój sukces!
      • Gość: aksan A może "przeprasza " panowie redaktorzy,Ciastoń i IP: 213.199.192.* 25.02.06, 19:38
        Błoński.Jednak zawiało?
      • Gość: dzikszy Re: Sikora walczy w biegu masowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 19:59
        Brawo panie Tomaszu, a tych łez to nie ma się co wstydzić. Gratulacje
        • Gość: maz Srebrny Sikora! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.06, 20:22
          WIELKIE GRATULACJE!
          Już wczoraj napisałem na tym forum z okazji medalu Justyny, że to nie koniec i
          jutro T. Sikora osiągnie... dobry wynik. Nie pisałem medal, żeby nie zapeszać,
          ale dokładnie to miałem na myśli! Cieszę się i dziękuję panu Tomaszowi i
          Justynie za wspaniałą postawę i wielkie emocje!
          Pozdrawiam.
      • ezpa7z9 Lepper dopingował to i jest medal. 25.02.06, 20:57
        Oczywiscie nikt z ,,wolnej prasy''nie napisał ,że na trybunie był Lepper.A po co
        .Jak by Tusk przyjechał albo inny Rokita to by było na okrągło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka