11.04.12, 17:52
witam nie wiem czy dobrze trafiłam ale mam pytanie o przeterminowane długi mam taki za tel. z roku2002 przez 10 lat nikt sie nim nie interesował teraz przyszło pismo ponoć od komornika...pisze ponoć bo przyszło na adres pod którym nie jestem zameldowana 7 lat na nazwisko ktorego nie uzywam tez 7 lat pismo chciała odebrać mama ale jej nie wydali ja mieszkam 300km od domu tez nie mogę go odebrać wiec awizo zwróciła!no i moje pytanie brzmi czy komornik jeżeli to pismo było od niego oczywiście- nie sprawdza danych w urzedzie skarbowym albo nie szuka adresu zameldowania ?bo cos mi tu nie pasuje na dodatek to komornik z Żagania a pismo przysłane do Poznania.Mam czekać aż mnie znajdzie czy olać sprawę może ktoś coś poradzi?
Obserwuj wątek
    • takitamfacet Re: długi 11.04.12, 19:25
      Sprawa jest przeterminowana i jeśli sama nie zapłacisz, nic ci zrobić nie mogą. Ale mogą próbować, a nuż zapłacisz...
    • gale Re: długi 25.04.12, 21:48
      Komornika proszę zignorować, ma on WYŁĄCZNIE tytuł sądowy, więc nie zrobi nic więcej niż zajęcie składników majątku dłużnika. Proszę spać spokojnie. Na karimacie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka