svenka1 29.11.02, 17:21 Sezon się zaczyna, mam nadzieje, że Hanni dostarczy mi tyle rozkosznych chwil co w zeszłym sezonie. Hanni KOCHAM CIE! Chcę byś był ojcem mojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZXC Re: Hanni, chcę mieć z TOBĄ dziecko! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.11.02, 17:27 żeby zrobić dziecko , nawet takiej kurwie jak ty to miedzy nogami trza mieć jaja i kąsek chuja. A ta ciota to przeleci jakiegoś chrubinka co najwyżej hehe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SlipKnot Re: Hanni, chcę mieć z TOBĄ dziecko! IP: *.retsat1.com.pl 29.11.02, 19:12 svenka1 napisała: > Sezon się zaczyna, mam nadzieje, że Hanni dostarczy mi tyle rozkosznych chwil > co w zeszłym sezonie. ... trochę dostarczył HE HE HE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanni Nie da rady... IP: *.chello.pl 29.11.02, 19:22 svenka1 napisała: > Sezon się zaczyna, mam nadzieje, że Hanni dostarczy mi tyle rozkosznych chwil > co w zeszłym sezonie. > Hanni KOCHAM CIE! Chcę byś był ojcem mojego dziecka. Svenko, ja jestem gejem... Ostatnio dobieram się do naszego trenera. :-) S. H. Odpowiedz Link Zgłoś