Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kowalczyk czwarta w Drammen

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:15
    szkoda że tak nie było na Olimpiadzie ;(
    Obserwuj wątek
      • ph29 Re: Kowalczyk czwarta w Drammen 09.03.06, 17:57
        Grr, przypomina mi się kawał pt. "Paganini to on nie jest". Mało Ci, że Justyna
        osiągnęła na olimpiadzie _życiowy_ wynik (ile razy przed olimpiadą była na
        podium PŚ)?
      • bazyliszek4 Re: Kowalczyk czwarta w Drammen 09.03.06, 18:07
        tylko, że w Turynie zawodniczki biegały łyżwą. i na dodatek na łatwiejszej
        trasie...
        • Gość: paszczakowna1 30 km w Oslo? IP: *.iim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:06
          Nie wiecie, czy Kowalczyk bedzie biegac w Oslo na 30 km? I czy to bedzie lyzwa,
          czy klasyczny? To niedlugo jakos (sobota?). Widac ze JK w formie jest, moze byc
          naprawde ciekawie...
          • bazyliszek4 Re: 30 km w Oslo? 10.03.06, 01:37
            będą biegać dowolnym. Kowalczyk ma startować, choć oficjalne listy startowe
            publikuje się zazwyczaj na stronie FIS-u wieczorem w przeddzień startu lub rano
            w dniu rywalizacji (gdy bieg wyznaczony jest na popołudnie). w piątek wieczorem
            będzie więc komunikat:
            www.fis-ski.com/uk/604/1228.html?event_id=17900
      • dr.krisk Fajnie! 09.03.06, 18:13
        Cieszę się - brawo!!!
      • dr.krisk Zastanawia mnie... 09.03.06, 19:40
        .. brak dokladnych informacji prasowych. O ile wiemy wszystko o naszych
        piłkarzach: co jedli i z kim się ostatnio pobili, to z biegów narciarskich
        dowiadujemy się jedynie o zajętym miejscu. A przecież to ciekawa i dynamiczna
        dyscyplina sportowa. Chciałbym zobaczyć jak to było na biegu.
        • Gość: paszczakowna1 Gazeta, postarajcie sie lepiej IP: *.iim.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:21
          Mnie tez to zastanawia (nieco lepsze informacje sa na onecie, ale tylko nieco).
          A jeszcze bardziej mnie zastanawia fatalna organizacja wiadomosci o sportach
          zimowych na Wyborczej. Zeby sie dobrac np. do informacji o biegu z Falun, trzeba
          przegrzebac 2-3 strony, bo dla Wyborczej (przepraszam, ze znowu marudze, ale
          coraz bardziej mnie to wkurza) sporty zimowe dziela sie na hokej, skoki, i
          nieciekawe badziewie.

Nie mozna sie troche wysilic, i dodac biegow i biatlonu w menu z boku?
      • Gość: Mystic 14 to sie automatycznie kwalifikuje do konkursów IP: *.darkstar.pl 09.03.06, 21:21

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka