Gość: ziggi Kurde, wszystko przez tego Kukielke IP: *.acn.waw.pl 03.12.02, 16:05 Kurde, wszystko przez tego Kukielke. Zloty chlopak, ale strasznie wywrotny - nie trzyma pionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Boniek zrezygnował! IP: *.supermedia.pl / *.iry.warszawa.supermedia.pl 03.12.02, 16:07 Uwazam,za słuszną decyzje o odejściu Bońka ze stanowiska trenera.Facet od początku się do tego nie nadawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biniu Czemu Kukielka nie trzyma pionu? IP: *.acn.waw.pl 03.12.02, 16:10 Siadly mu zyroskopy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Boniek zrezygnował! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 16:10 No nareszcie. Teraz Tomaszewski wszystkim pokaże kto powinien być trenerem reprezentacji. To fachowiec światowej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
lec NIEWYPAŁ 03.12.02, 16:13 Podobno była wizja kadry, a tymczasem Hajto rezygnuje z gry w reprezentacji, kilka dni później Boniek podaje się do dymisji... A może pozostawienie J.Engela byłoby lepszym rozwiązaniem (awansował w końcu do MŚ-dla porównania przypomnijmy sobie porównania poprzedników).To chyba wyjątkowy przypadek-Boniek zrezygnował po 2 meczach eliminacyjnych podczas gdy poprzednicy (z reguły)kończyli pracę na 2 mecze przed końcem eliminacji (oczywiście nie porównujmy go do ok.7 dni pracy na stanowisku trenera w ŁKS-ie pana Tomaszewskiego) Ciekawy jestem jaką decyzję podjąłby teraz prezes Listkiewicz wiedząc że tak to się zakończy... "Okres Bońka" można podsumować krótko: dużo gadania, super wizja a wyniki marne... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Zatrudnić tresera 03.12.02, 16:13 Niech nauczy naszych kopaczy gryźć trawę. Później, można rozejrzeć się za selekcjonerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Newsweek Re: Boniek zrezygnował! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.02, 16:14 Ton prawda że Engel powinien zostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! IP: *.man.polbox.pl 03.12.02, 16:18 zajebiscie , nareszcie , NARESZCIE ========= TAK COŚ CZULEM ZE ZDARZY SIE COS FAJNEGO W TYM TYGODNIU ======== I BANG BANG ZDARZYŁO SIĘ ========= a TAK NA SERIO TO NIESTETY PANIE BONIEK , MNIE JEST PANA SZKODA , BO JEST PAN SŁAWĄ POLSKIEGO FUTBOLU , BYL PAN KIEDYS KIMS TAKIM JAK ADAM MALYSZ DZIŚ , MAM DO PANA SZACUNEK I ZAWSZE BEDE MIAL ALE TO CO ZROBIL PAN Z REPREZENTACJĄ MOŻE BYĆ OCENIANE TYLKO W JEDEN SPOSÓB , TO NIE JEST PRZYTULEK DLA KOGOS KTO CHCE SIE UCZYC ZAWODU ALE DLA KOGOS KTO MA DOSWIADCZENIE I POTRAFI COS WNIESC DO DRUZYNY , DLA KOGOS KTO POTRAFI POLAKOW ZMOBILIZOWAC , CO JEST CHOLERNIE TRUDNE BO TO LENIWY NAROD ======= MOGE PANA OCENIC TYLKO KATEGORIAMI PROGRAMU IDOL , KATEGORIAMI RYNKU - NIE PODOBALO MI SIE , JESTEM NA NIE ======= NASZYCH ZAWODNIKOW POTRAFI ZMOBILIZOWAC TYLKO TRENER Z ZAGRANICY DLATEGO ===== WLASNIE KOGOS Z TAMTAD TRZEBA ZATRUDNIC ================ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garfield Poco on sie za to bral IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 16:19 Drobi panie Boniek poco pan zaczol prowadzic kadre? Po to by po 5 meczach zrezygnowac? Jeśli już za coś się wziełes to rób to do końca. Dla mnie nie jestes meżczyzną bo nie skończyłes Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Poco on sie za to bral 03.12.02, 16:21 Gość portalu: Garfield napisał(a): > Drobi panie Boniek poco pan zaczol prowadzic kadre? Po to by po 5 meczach > zrezygnowac? Jeśli już za coś się wziełes to rób to do końca. Dla mnie nie > jestes meżczyzną bo nie skończyłes Skończył jak chłop, a nie jak cipa, która do końca trzyma się stołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BONIEK Re: Boniek zrezygnował! IP: *.lodz.gazeta.pl 03.12.02, 16:19 BONIEK ZREZYGNOWAŁ Z STANOWISKA Z REPREZENTACJI POLSKI NIE JEST DOBRE DLA NIEGO POLSKA PIŁKA JEST ZBYT CHORA NIE MAM DOBRYCH PIŁKARZY LIGA POLSKA JEST DO NICZEGO JEZLI MA BYĆ DOBRZE TO MUSI BYĆ NASTĄPIĆ ZMIANA CAŁYM ZWIĄZKU PIŁKI NOZNEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ramirez Re: Boniek zrezygnował! IP: 217.153.21.* 03.12.02, 16:20 Jeśli czyta to ten Rudy Buc to mam dla niego propozycję. Potrzeba takiego fachury do utrzymania Gryfa Słupsk w IV lidze. Mimo wszystko wierzę, że poradzi sobie, a w najgorszym wypadku za sezon znowu do IV awansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Tomaszewski na trenera IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 16:25 Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Asystenem powinien być Piechniczek a rzecznikiem prasowym Szpakowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Tomaszewski na trenera IP: *.acn.waw.pl 03.12.02, 16:27 Gość portalu: lolo napisał(a): > Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Asystenem powinien być > Piechniczek a rzecznikiem prasowym Szpakowski. A ja uważam, że Engel powinien wrócić, bo ja tego Bońka to w ogóle nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzioo! Re: Boniek zrezygnował! 03.12.02, 16:28 No nareszcie jakies porzadne posuniecie z jego strony. Z honorem zrezygnowal teraz widzac, ze nie osiaga wynikow, a nie jak wielu poprzednikow kurczowo trzymal sie stolka. Gratuluje meskiej decyzji! Radek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paker Z ostatniej chwili -Engel IP: *.sgh.waw.pl 03.12.02, 16:29 Na swoim wyk*adzie, kt*ry w*a*nie trwa na SGH - Engel wyrazi* gotowo** do ponownego prowadzenia reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zulfikar zostawcie Bońka 03.12.02, 16:30 to czy trenerem będzie Boniek czy ktokolwiek inny wszystkon jedno z tą kadrą nawet trener Górski legenda polskiej piłki nic by nie zorbił. pozdrowienia dla panów Tomasza Iwana Tomasza Hajty Tomasza Wałdocha Piotra Świerczewskiego i Radosława Kałużnego życze im wesołych i spokojnych świątspędzonych w zadowoleniu,ze są najlepszymi piłkarzami w Polsce, ale mam jedną prośbę niech juz nie p[omagają naszej reprezentacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasperczak Re: Boniek zrezygnował! IP: 217.11.134.* 03.12.02, 16:34 Ja moge zostac trenerem !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cieślik Re: Boniek zrezygnował! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 16:37 Gość portalu: Kasperczak napisał(a): > Ja moge zostac trenerem !! Ja też może razem z Górskim. Odpowiedz Link Zgłoś
migh Re: Boniek zrezygnował! 03.12.02, 16:38 mam nadzieje, ze trenerem zostanie jakis fachowiec z zagranicy, a nie ktos z kraju. to musi byc osoba z zewnatrz, nie wchodzaca w zadne uklady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: subzero Re: Boniek zrezygnował! IP: 80.51.244.* 03.12.02, 16:52 Bez wątpienia Boniek był dobrym piłkarzem ale nigdy nie będzie dobrym trenerem - po prostu się na tym nie zna! Jeśli Polacy mają odnosić zwycięstwa są dwie możliwości albo wróci Engel albo reprezentację przejmie Kasperczak. Nikt inny nie zasługuje na ten zaszczyt. Wciąż jednak nie rozumiem decyzji o odrzuceniu Engela ze stanowiska trenera, od początku było jasne, że Boniek sobie nie poradzi - Engel wracaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NowY Re: Boniek zrezygnował! IP: *.pm.mielec.ptc.pl 03.12.02, 16:52 Boniekj zrezygnowal i dobrze... do interesow to mial glowe, szkoda ze nie do trenerki mysle ze najlepszym kandydatem jest Kasperczak, choc to by bylo duza strata dla Wisly oddac go reprezentacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoLicha Ofiara jadu dziennikarzy-nędznych hien IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 16:57 I co, Panowie dziennikarze? Zadowoleni? Boniek stał się kolejną ofiarą waszych nienawistnych ataków pełnych jadu. Wreszcie sie Wam cos udało. Jak to jest, że np. "fachowcy" od piłki z "Wyborczej" najpierw wychwalali Bońka za stawianie na Kosowskiego i Żurwaskiego, a juz po kilku meczach wydali wyrok i skreślili tego samego faceta. Przypomnijcie sobie, ile meczów wygrał wywyższany póżniej przez Was Engel przed eliminacjami? Jeszcze inne dziennikarzyny od siedmiu boleści od dawna wdeptywały w ziemię Bońka zacierając ręce z radości, że mogą się wykazać pseudo-znajomością piłki oraz bezwzglednością ataków na bezbronnego gościa i mają za co brać kasę. Żerowanie na potknięciach i porażkach to typowe plugastwo i kwintesencja waszej fachowości. Kto następny? Dudek, rzecz jasna. Te ogromniaste tytuły o błedzie rodaka i już wizje końca kariery naszego bramkarza. Żyć nie umierać panowie hieny, no nie? Życzę Wam podobnego podejścia czytelników do Waszych wypocin. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaal Re: Boniek zrezygnował! IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 16:57 Mialem Zibiego za faceta z wiekszymi jajami! Odejsc z kadry w takim momencie to zupelnie nie w jego stylu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plat22 Re: Boniek zrezygnował! IP: *.geo.uw.edu.pl 03.12.02, 16:58 > powinien wrocic Engel!!!! - tylko PO CO????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: Boniek zrezygnował! IP: 62.233.139.* 03.12.02, 17:02 Tylko Liczka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platini Hurra!!!! Od dziś zaczynam świętować!!!!! IP: 65.198.229.* 03.12.02, 17:02 Ale.... nadal uważam, że Boniek to zwykły pedałek.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek Re: Hurra!!!! Od dziś zaczynam świętować!!!!! IP: 213.241.75.* 03.12.02, 17:08 zgadzam sie z Toba ze hurra ale ze pedałek to nie wim sprawdzałeś??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bochun21 Wielka porażka polskiej piłki 03.12.02, 17:03 Jurek Dudek popełnił błąd, myślałem, że gorzej już być nie może, a tu nagle reprezentacja bez trenera. Znów będzie nowy trener, nowa koncepcja, nowe nadzieje. Bedziemy czekać, ale jak długo, by pokrzepić Nasze serca??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: Boniek zrezygnował! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.02, 17:17 Każdy ma prawo powiedzieć - dziękuję. Zastanawia fakt że nawet TO NAZWISKO (przepraszam zainteresowanego) musiało ugiąć się przed PZPN-owskim Lobby Sukcesu, w osobach byłych i nie spełnionych trenerów oraz Miłościwie Nam Panującego Prezesa (nie wiele różniącgo się jeżeli chodzi o trzymanie się stołka - od poprzednika). Panowie w PZPN-ie, zacznijcie pracę, przestańcie zwalniać, przyjmować, bo operujecie na żywym organiźmie jakim jest Polska Piłka. Nie pchajcie się do kamer, a włóżcie dresy i do roboty z trampkarzami, juniorami, drużynami podwórkowymi itp. Kłóćcie się długo o to kto ma być następcą Z.B. ale jak już ustalicie, dajcie człowiekowi zakończyć jakiś uzgodniony etap pracy i to bez względu na wyniki. Cudotwórców będzie wielu ale ten prawdziwy treener powinien zapytać - jak dużo czasu mi dajecie? Jeżeli będzie to mało to powinien powiedzieć - nie! Reprezentację uratuje długofalowe, przemyślane działanie a nie doraźne zrywy w rodzaju - "przyjdzie Mesjasz i postawi piłkę na nogi w dwa miesiące". Wasza zgoda na takie rozwiazanie już Was dyskwalifikuje. Poprzednia decyzja personalna o tym świadczy. Życzę dobrego samopoczucia Panom z PZPN a Bońkowi współczuję bo musi się po tej decyzji czuć kiepsko. Nie myślę żeby J. Engel miał z tej sytuacji jakąkolwiek satysfakcję. On chciał coś zrobić i rozpoczął tylko że... no właśnie. Brak tam (PZPN)ludzi z klasą! Odpowiedz Link Zgłoś