Gość: gangsta BRAWA DLA MISTRZOW IP: *.Astral.Lodz.PL 10.12.02, 22:54 Jestem kibicem Widzewa mieszkam w Łodzi ale szisiaj naprawde musze stwierdzic ze najdumniejsi moga byc kibice z biala gwiazda na koszulce czy szaliku...Jeszcze raz gratuluje Wisle ktora udowodnila ze od naszych ligowych amatorow dzilei ja przepasc.Pozdrowienia dla pilkarzy i kibicow WISLY!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGIEŁŁO GRUNWALD 1410-GELSENKIRCHEN 2002 IP: *.3miasto.net / *.witomino.pl 10.12.02, 22:54 GDYNIA Z WISŁĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: GRUNWALD 1410-GELSENKIRCHEN 2002 IP: 80.51.253.* 10.12.02, 22:58 M*I*S*T*R*Z*O*S*T*W*O****Ś*W*I*A*T*A*!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CwksMuranow B R A W O W I S L A IP: *.proxy.aol.com 10.12.02, 23:03 Gratulacje dla krakowskiej Wisly od Legionisty z Florydy. Jeszcze mozna miec nadzieje na cos dobrego w polskiej pilce, dziekuje :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky Re: GRUNWALD 1410-GELSENKIRCHEN 2002 IP: *.waw.cdp.pl / *.crowley.pl 11.12.02, 17:03 Gość portalu: JAGIEŁŁO napisał(a): > GDYNIA Z WISŁĄ He, he, dobre! Ja też jestem z Gdyni, kibicuję areczce (za rok pierwsza liga?) i też jestem pod wielkim wrażeniem występów wisły. Są naprawdę fenomenalni. Zagrali genialny mecz. Każdy Polak naprawdę powinien być teraz kibicem Wisły. A jeżeli ktoś stawia swój chamski szowinizm wyżej od tego sukcesu, świadczy to jedynie o jego głupocie. Serdeczne gratulacje dla wszystkich wiślakó w całej Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Escobar LEGIA MAJSTER IP: *.piaski.org 10.12.02, 23:08 Gratuluje, to bylo naprawde w deche, ale... w lidze i tak bedziemy lepsi. LEGIONISTA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: LEGIA MAJSTER IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.12.02, 23:14 legia dętka , legia trup. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wislacy z Vancouver Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.bc.hsia.telus.net 10.12.02, 23:37 My wszyscy tu z Krakowa wierzylismy w Was do konca.Brakuje nam slow zeby Wam podziekowac.Poprostu chce nam sie plakac z radosci. Dziekujemy . Kibice Wielkiej WISLY z Vancouver w Kanadzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reaven Wisla naprzód IP: *.uni-oldenburg.de 10.12.02, 23:40 Chlopaki z Krakowa odwalili kawal dobrej roboty. To bylo to czego potrzeba polskim kibicom by nadzieje na puchar nie byly tylko senna jawa. Schalke padlo na kolana, zostalo upokorzone i wdeptane w murawe. Zaden Niemiec nie zdobyl gola (dla Schalke strzelal Hajto). Oby tak dalej, niech ten wiatr, ktory niosl ich do dzisiejszego zwyciestwa wieje coraz mocniej w ich skrzydla. Pokazali football w profesjonalnym wydaniu (wynik rekompensuje nieliczne bledy obrony i niewykorzystane sytuacje). Brawo. Mozemy byc z nich dumni. Chlopaki nie zmarnujcie tej szansy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.qc.sympatico.ca 10.12.02, 23:49 Gratulacje z Toronto.Zaraz po losowaniu rezerwuje bilet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.bc.hsia.telus.net 10.12.02, 23:49 Cala WISLA wspaniala.Ogromne gratulacje dla trenera KASPERCZAKA.To byl po prostu kawal dobrej roboty.Sprawiliscie ogromna radosc calej pilkarskiej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soyer Gratulacje z Sosnowca IP: *.sosnowiec.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 23:50 Jestem bardzo szczesliwy iz moglem doczekac sie przejscia dwoch niesamowitych zespolow ! GO WISLA GO! Pozdro z Sosnowca - Soyer - www.zaglebie.alpha.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dryfulec Poplakalem sie ze szczescia 10.12.02, 23:56 Gratulacje!!! Wisla jest wielka!!!! Wiiiiiislaaaaaa, Wiiiiiislaaaaaa - Wiiiiiiislaaaaa, Wiiiiiislaaaaa, Wiiiiislaaaaa...... Pozdrowienia od kibica Lecha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas & Co Schalke - Wisła 1:4 IP: *.pool.mediaWays.net 10.12.02, 23:54 Kosa, Zuraw i Chlopaki byl to mecz nie byle jaki w calej pilkarskiej historii takiej nie bylo euforii pije wina czwarta flaszke i nie wierze wciaz w porazke ktora na niemieckich chlopcow tak jak zima na drogowcow spadla jak grom z jasnego nieba. Chlopcy czego wam potrzeba? Nie odchodzcie z Wisly Naszej tutaj tez zrobicie kase tutaj jesli tylko chcecie tak jak w raju miec bedziecie nie dajcie sie przehandlowac lepiej w Wisle powojowac i w sportowa wdac sie walke dajac w dupe "wielkiej" Schalke Wislo Krakow Gwiazdo Biala niechaj bedzie Tobie chwala marze o tym by w finale grali Chlopcy Gwiazdy Bialej. Pozdrowienia z Monachium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmicaFan Gratulacje dla Wisly! IP: *.wronki.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 23:58 Szczerze sie ucieszylem, ze Wisla awansowala do IV rundy Pucharu UEFA, ciekawe na kogo teraz trafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 00:00 smiecie z warszawy przegrały!!!!!!polacy wygrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin gratyulacje z Łodzi IP: *.lodz.dialog.net.pl 11.12.02, 00:00 gratulacje z Łodzi. jak zmienicie sobie tego bramkarza i cieniutkiego Strąka na kogos lepszego to macie duże szanse na lige mistrzów. powodzwnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukas & Co.de Oda do Wisly IP: *.pool.mediaWays.net 11.12.02, 00:00 Kosa, Zuraw i Chlopaki byl to mecz nie byle jaki w calej pilkarskiej historii takiej nie bylo euforii pije wina czwarta flaszke i nie wierze wciaz w porazke ktora na niemieckich chlopcow tak jak zima na drogowcow spadla jak grom z jasnego nieba. Chlopcy czego wam potrzeba? Nie odchodzcie z Wisly Naszej tutaj tez zrobicie kase tutaj jesli tylko chcecie tak jak w raju miec bedziecie nie dajcie sie przehandlowac lepiej w Wisle powojowac i w sportowa wdac sie walke dajac w dupe "wielkiej" Schalke Wislo Krakow Gwiazdo Biala niechaj bedzie Tobie chwala marze o tym by w finale grali Chlopcy Gwiazdy Bialej. Pozdrowienia z Monachium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Oda do Wisly IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.02, 00:36 Gość portalu: Lukas & Co.de napisał(a): > Kosa, Zuraw i Chlopaki byl to mecz nie byle jaki > w calej pilkarskiej historii takiej nie bylo euforii > pije wina czwarta flaszke i nie wierze wciaz w porazke > ktora na niemieckich chlopcow > tak jak zima na drogowcow > spadla jak grom z jasnego nieba. > > Chlopcy czego wam potrzeba? > Nie odchodzcie z Wisly Naszej > tutaj tez zrobicie kase > tutaj jesli tylko chcecie > tak jak w raju miec bedziecie > nie dajcie sie przehandlowac > lepiej w Wisle powojowac > i w sportowa wdac sie walke > dajac w dupe "wielkiej" Schalke > Wislo Krakow Gwiazdo Biala > niechaj bedzie Tobie chwala > marze o tym by w finale > grali Chlopcy Gwiazdy Bialej. > > Pozdrowienia z Monachium Ja nie rymuje, ale juz od dzis Wisle kibicuje. Dzieki za ten post, bo w GW coraz czesciej wiecej hamskiego jezyka w wielu wypowiedziach, a ty pieknie wszystko zawarles. Piotrek nie z Monachium, ale niedaleko Landsberga. Czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfisti Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.adsl.hansenet.de 11.12.02, 00:09 Gratulacje z Wolnego Hanzeatyckiego Miasta Hamburga !!! Wreszcie ktos dokopal " Helmutom " - i to w dodatku nasi Krakowiacy. Nabijali sie z nas rozne glupie dowcipy opowiadali a teraz moga ogon pod siebie podwinac !!! Citta di Cravovia AVANTI !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seifi Żuraw i Kosa, ZOSTAŃCIE JESZCZE NA PÓŁ ROKU!!! IP: *.icpnet.pl 11.12.02, 00:10 Wisła jest niezła! Gra na europejskim poziomie. Jest teraz szansa zeby coś zdziałać w rozgrywkach pucharowych. Nie zmarnujmy jej!!! To jest postulat do kibiców piłki nożnej w całej Polsce: Prośmy Żurawia i Kosę żeby zostali jeszcze chociaż przez pół roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan batory Samotna Biała Gwiazda na czarnym niebie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 00:18 Wisla jest Białą Gwiazdą samotnie jaśniejącą na ciemnym niebie polskiego futbolu. Jest jutrzenką nadziei, być może zwiastującą zmartwychwstanie polskiej piłki nożnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu z NYC Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.246.111.160.Dial1.NewYork1.Level3.net 11.12.02, 00:18 Gratulacje!!!! Dobrze jest wiedziec, ze jest w Polsce 'kapela'ktora gra swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piorek Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 00:24 I potrafi nadawac rytm innym Odpowiedz Link Zgłoś
kdsz Owacja na stojaco 11.12.02, 00:26 Nic tylko zgotować owację na stojąco piłkarzom Wisły! Dzisiejszym meczem po prostu zachwycili! Doskonałe spotkanie: dramatyczne, emocjonujące, z dziesiątkami sytuacji podbramkowych. Ogromna walka i determinacja, fantastyczne tempo. Jednym słowem mecz na bardzo wysokim europejskim poziomie! Ale główna radocha to to, że polscy piłkarze grali o zwycięstwo od początku tego dwumeczu. Nie przestraszyli się wyżej notowanego przeciwnika, chcieli przejść do czwartej rundy pucharu UEFA i udało się! Teraz mi dopiero szkoda szansy niewykorzystanej przez Legię. Myślę, że mistrzowie Polski przegrali z drużyną z Gelsenkirchen w warstwie mentalnej. Oni po prostu nie wierzyli, że można wyeliminować Niemców, a z takim podejściem ciężko jest walczyć z kimkolwiek. Zdaję sobie sprawę, że zaraz podniosą się głosy kibiców Legii, że Schalke było w gorszej formie niż podczas konfrontacji z ich drużyną lub że niemiecki zespół miał przeciążony kalendarz w ostatnich tygodniach. Oczywiście racja. Ale powtarzam: z wypowiedzi trenera Okuki i piłkarzy warszawskich przemawiał brak wiary we własne umiejętności i szansę awansu. Drażniły mnie okrutnie ich komentarze po meczu rewanżowym: było nieźle, właściwie całkiem dobrze etc. Nie było, wcale nie było..... Trzeba walczyć o zwycięstwo a nie uniknięcie kompromitacji. I o zwycięstwo właśnie walczyła dziś Wisła. I za to należą się jej brawa i szacunek. Było świetnie, było rewelacyjnie, było wyśmienicie! Wiślacy sprawili mi tym meczem orgazmiczą przyjemność. Oby tak dalej. A tak przy okazji, kto z Was wie kiedy jest losowanie czwartej rundy? W piątek czy dopiero w lutym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: RRATULACJE Z SULECHOWA IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 00:27 wSPANIAŁY MECZ OBY TAK DALEJ , ALE PROSZE NIE POPADAJCIE W SAMOZACHFYT PRACUJCIE A BĘDZIE JESZCZE PIEKNIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piorek Pięęęknie!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 00:31 Jak juz mówiłem Gdzie Legia nie może tam Wisłe pośle lub Jak Scalke Legi tak Wisła Schalke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Subyello Re: Pięęęknie!! IP: 203.57.192.* 11.12.02, 00:33 Gratulacje dla Wisly od kibicow Wisly Plock z Melbourne....!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyś-Chorzów GRATULUĘ WISEŁCE TEGO WSPANIAŁEGO KNOCK-OUT'U IP: 212.106.159.* 11.12.02, 00:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo J Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.hstl3.put.poznan.pl 11.12.02, 00:39 Gratulacje z Pleszewa/ WISLA JEST Najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Schalke - Wisła 1:1 po pierwszej połowie IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.02, 00:46 Jesli Wisla przejdzie nastepna runde, to jestem pewien, ze grajac tak jak z Schalke final ma pewny. Optymista???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygi Re: Schalke - Wisła 1:4 IP: *.met.pl 11.12.02, 00:55 Niech teraz Legia (której jestem fanem i byłem na meczu schalke- LEGIA 0:0), przemyśli poco wogóle wychodzi na boisko! A va fun kullo!!! Wstyd że mistrz Polski nie daje sobie rady, a inny zespól z polskiej ekstraklasy przechodzi ich na bosaka. Legia nie ma honoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piorek Re: Schalke - Wisła 1:4 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 00:59 Gość portalu: Zygi napisał(a): > Niech teraz Legia (której jestem fanem i byłem na meczu schalke- > LEGIA 0:0), przemyśli poco wogóle wychodzi na boisko! A va fun > kullo!!! Wstyd że mistrz Polski nie daje sobie rady, a inny > zespól z polskiej ekstraklasy przechodzi ich na bosaka. Legia > nie ma honoru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez nerwów chłopie. Legia jest na dobrej drodze tylko niech zacznie mniej gadac a więcej grać w piłke.Przypomnij sobie cytat Switlicy przed rewanrzowym meczem Legi z Schalke.Troszke skromności Panie Stanco(czy jak to imie się tam pisze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romo Zatrzymajcie tą drużynę IP: 195.136.121.* 11.12.02, 01:05 Gratulacje z Płocka. Może te przydupasy z zachodu się nie znają, że Polacy nie gęsi i też w piłkę grają. Zatrzymajcie ten skład na wiosne , a może być jeszcze lepiej. Brawo Kasperczak. Zrobiłeś facet fajną paczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp7udo Król Beckenbauer jest nagi IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 11.12.02, 01:18 Piłkarze Wisły strzelali bramki w Gelsenkirchen, a Schalke w Krakowie. Niemiecki football nie taki straszny. W lidze niemieckiej w ostatniej kolejce bramki też strzelali Polacy (i to nawet po dwie): Wichniarek, Hajto, Kałużny, dobrze grali Kobylański, Józkowiak etc. (Nasuwa się pytanie-jaki jest procent zawodników w Bundes Lidze z krajów spoza Niemiec i czy można jeszcze mówić o typowym futbolu niemieckim) A tak niedawno niemiecki król football'u Beckenbauer głosił o zbędnej obecności w gronie uczestników Ligi Mistrzów drużyn z takich krajów jak Polska, Rumunia, Bułgaria. Ciekawe co on na to w chwili obecnej. Warto go o to zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Król Beckenbauer jest nagi IP: hpcache:* / 192.168.143.* 11.12.02, 07:11 Zgadzam się z tobą, ale żaden Józkowiak nie gra w Bundeslidze (gra tam Juskowiak) Odpowiedz Link Zgłoś