Gość: uhcems IP: *.acn.pl 10.12.02, 20:07 Listkiewicz i tak by nie powierzyl obowiazku selekcjonera Kasperczakowi bo to nie jego czlowiek..A teraz ma powod.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: foxxx Kasperczak trenerem Wisły i kadry IP: *.neo / 192.168.20.* 10.12.02, 20:17 No żesz kurwa ile razy razy mam powtarzać: Kasperczak może jednocześnie prowadzić Wisłę i kadrę. Przy takiej ilości meczów jakie rozgrywa Wisła w sezonie (około 45-50) , 8 czy 9 meczów kadry nie będzie stanowić dużego obciążenia dla tak ambitnego człowieka jak Kasperczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadi Re: Kasperczak trenerem Wisły i kadry IP: *.proxy.aol.com 10.12.02, 20:28 Z rozmowy z p. Listkiewiczem wynika, ze jedynym powodem, dlaczego Smuda nie zostal swego czasu trenerem reprezentacji byl jego kontrakt z Legia. Teraz gdy nie ma tego problemu, p Listkiewicz znajdzie inny powod. Tak samo z trenerem Kasperczakiem, ktory wielokrotnie daje do zrozumienia ze reprezentacja to dla niego najwyzszy zaszczyt. Jakby nie wygral z Shalke to bylby inny powod. Takie stare powiedzenie; jak sie nie chce, to sie szuka powodow, jak sie chce to sie szuka sposobow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gignol Niech Boniek weźmie Majewskiego do Włoch po nauki. IP: *.smlw.pl 10.12.02, 21:02 Tylko nie Majewski. Następny kolega do kasy? Czy to się nie skończy? Jeżeli ma byc "kontynuacja", to czego? Bezsilności na boisku i ławce trenerskiej? Do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUSTAW Listkiewicz GADULA IP: *.rose2.brandeis.edu 10.12.02, 22:00 Codziennie Listkiewicz opowiada jaki to wspanialy kandydat na trenera z "Henia"-" w pierwszej trojce" lub"na pozycji medalowej" . Henia glosi ze poropozycje by rozparzyl i pewnie przyjal, stanowiska Wisly nie znamya Listkiewicz owija dalej w bawelne i mowi ze Wisle "tego nie zrobi" zamiast od razu moze nie politycznie powiedziec ze nie chce Kasperczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Niech Boniek weźmie Majewskiego do Włoch po n IP: *.tnt41.bos2.da.uu.net 11.12.02, 03:57 z calym szacunkiem nie PAN MAIEWSKI czy ktyos pamieta gre Pana Wawroskiego z POgoni rurznica jest taka PAN Henryk nigdy nigral w LEGI z POWARZANIEM KIBIC POGON SZCZECIN UKOCHANY KLUB WISLY LWUW Odpowiedz Link Zgłoś
osky Życzenia dla Henia. 10.12.02, 20:32 To dobrze,że Wisła awansowała do następnej rundy. Kasperczak uniknie (w razie niepowodzenia reprezentacji w następnych meczach) obrzucania go błotem. Wisła dopięła swego, to jego sukces i w szczególności piłkarzy. Nie zapominajmy, że to oni grają. A że słabo- niech więcej ćwiczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Davo Re: Kasperczak trenerem Wisły i kadry IP: *.stablowice.visnet.pl 10.12.02, 20:35 Pewnie, że tak. Tak było przecież z trenerem Dynama Kijów i Ukrainy Ś.P. Walerym Łobanowskim. Jestem jak najbardziej za takim rozwiązaniem jak i za trzonem kadry złożonym z piłkarzy Wisły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeyv Kasperczak jak Łobanowski !!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 21:47 to jest najlepszy pomysł. trzeba to jakoś przekazać Listkiewiczowi. Ja w tym miejscu prosze dziennikarza gazety, żeby spytał o to Pana Prezesa.!!!!! plizzzzzzzzzzzzz ps. bo jeśli nawet Cupiał sprzeda Kose i Żurawia to Kasperczak będzie mógł z nich korzystać. No i jeszcze Dudek w bramce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Kasperczak jak Łobanowski !!!!!!! IP: *.tnt41.bos2.da.uu.net 11.12.02, 04:04 ZANIM sprzedaz zastanuw sie MIREK Odpowiedz Link Zgłoś
doro6 Cupiał prezesem PZPN , Listkiewicz trenerem kadry 11.12.02, 13:33 Gość portalu: deeyv napisał(a): > to jest najlepszy pomysł. Mm chyba lepszy - dla jawności życia publicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Kasperczak jak Łobanowski !!!!!!! IP: *.ists.pl 11.12.02, 13:45 Gość portalu: deeyv napisał(a): > to jest najlepszy pomysł. > trzeba to jakoś przekazać Listkiewiczowi. > Ja w tym miejscu prosze dziennikarza gazety, żeby spytał o to Pana Prezesa.!!!! > ! > plizzzzzzzzzzzzz > > ps. bo jeśli nawet Cupiał sprzeda Kose i Żurawia to Kasperczak będzie mógł z > nich korzystać. No i jeszcze Dudek w bramce ;-) GW nie przekaze, bo nie lubi Henia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris 700 Re: Kasperczak trenerem Wisły i kadry IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 22:18 Kasperczak niech pozostanie trenerem Wisły. Jeśli miałby poprowadzic kadrę to 95% niech będą zawodnicy Wisły + Jurek Dudek. Oleeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Listek glupi byles,jestes i bedziesz. Majewskiego wloz IP: squid2:* / 139.98.71.* 10.12.02, 20:34 Sobie do dupy. Baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 20:44 Panie Listkiewicz-nie jesteśmy idiotami, Pan gra znaczonymi ka- rtami, tak nie wolno, tak robią tylko oszuści. Chcąc się pozbyć konkurenta w PZPN - wrobił Pan Bońka - został trenerem - teraz niema nikogo kto by Pana wysadził z fotela. teraz Pan dalej gra swoje: 1. Gmoch -nie gdyz jest rzecznikiem Komitetu Olimpijskiego. 2.Po dziesiejszym meczu Kasperczak - nie 3. Liczka - nie gdyż Czesi się nie zgodzą ( a czy Pan zaproponował) - o co tu chodzi? " MISIU O KASĘ", Fe- Listkiewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszcz Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.chello.pl / *.chello.pl 10.12.02, 20:46 bardzo fajnie, Kasper nagle stal sie faworytem wszystkich, ale trzeba powiedziec jasno: 1. Kasper przyjechal do Krakowa w jakims celu, to nie jest szkoleniowiec zatrudniony od tak, dla zabawy. On od poczatku mial zrobic w Krakowie wielka druzyne (a jeszcze 2 sezony mu do tego brakuje). 2. Nie mozna w Polsce prowadzic i klubu i reprezentacji. 3. To nie jest trener, ktory daje natychmiastowa poprawe gry, w reprezentacji szybko sie nie sprawdzi. 4. Dzieki Bogu, ma kontrakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elevator Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.acn.pl 10.12.02, 21:24 Gość portalu: leszcz napisał(a): > bardzo fajnie, Kasper nagle stal sie faworytem wszystkich, ale trzeba > powiedziec jasno: > 1. Kasper przyjechal do Krakowa w jakims celu, to nie jest szkoleniowiec > zatrudniony od tak, dla zabawy. On od poczatku mial zrobic w Krakowie wielka > druzyne (a jeszcze 2 sezony mu do tego brakuje). > 2. Nie mozna w Polsce prowadzic i klubu i reprezentacji. > 3. To nie jest trener, ktory daje natychmiastowa poprawe gry, w reprezentacji > szybko sie nie sprawdzi. > 4. Dzieki Bogu, ma kontrakt. DLACZEGO NIE MOŻNA W POLSCE PROWADZIĆ JEDNOCZEŚNIE KADRY I DRUŻYNY KLUBOWEJ, TYM BARDZIEJ, ŻE TRZON REPREZENTACJI OPIERAŁBY SIĘ NA ZAWODNIKACH WISŁY !!!!!! MIESZKAM W W-WIE ALE JESTEM POD WRAŻENIEM CHŁOPAKÓW Z KRAKOWA - AMBICJA, WALECZNOŚĆ, KONDYCJA, ATMOSFERA W DRUŻYNIE, NIEZŁE WYSZKOLENIE TECHNICZNE ORAZ UMIEJĘTNOŚĆ GRY ZESPOŁOWEJ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeyv Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 21:56 no i doszło do tego, że chłopaki w-wie kibicują Wiśle ja dzisiaj zjadłem paznokcie i biegałem w euforii po pokoju nie mogąc uwierzyć, że to sie dzieje w realu!!!!!!!!!!!! hajto to śmieć ! dobrze, że nie faulował !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ophiel Klika Listkiewicza... IP: *.na.21stcentury.net 10.12.02, 21:20 no coz Polska to Polska... tu kliki zawsze rzadzily i rzadzic beda... a Listkiewicz to jeszcze jeden pizdek na dorobku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foxxx Listkiewicz WON !!! IP: *.neo / 192.168.20.* 11.12.02, 13:14 Gość portalu: ophiel napisał(a): > no coz Polska to Polska... tu kliki zawsze rzadzily i rzadzic > beda... a Listkiewicz to jeszcze jeden pizdek na dorobku Słysząc kolejny raz bzdury Listkiewicza coraz bardziej wierzę w słowa Jana Tomaszewskiego o mafii PZPN z ul.Miodowej. Wszystkiemu są winne pseudowybory na prezesa PZPN sprzed paru lat. Michałek wygrał , wziął do spółki Zbysia i zaczęli kręcić interesy na sprzedaży praw tv do meczów reprezentacji , przez co doszło do największego obciachu PZPN - mecze wyjazdowe w eliminacjach do MŚ 2002 można było obejrzeć na żywo tylko na Wizji. Musiał interweniować Sejm , żeby to zmienić. Doszło też do "kontraktu stulecia" - prawa do transmisji polskiej ligi sprzedano do Canal+ za 100mln. Sęk w tym ,że jak ćwierkają wróbelki 5% od tej sumy powędrowały do prywatnych kieszeni panów prezesów PZPN. Teraz Michałek ewidentnie kręci z wyborem trenera kadry. Po wygranym meczu Wisły oświadczył , że Kasperczak ostatecznie nie może zostać trenerem kadry , bo nie pozwalają na to prezesi Wisły. Gdyby przegrali z Schalke pewnie oświadczyłby , że wyeliminowanie Parmy było przypadkiem i Kasperczak nie nadaje się na selekcjonera reprezentacji. Jak długo jeszcze Listkiewicz będzie kręcić w polskim futbolowym światku. On nadaje się jedynie do latania z chorągiewką wzdłuż boiska. Listkiewicz won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbych Listkiewicza na taczke.... IP: *.na.21stcentury.net 10.12.02, 21:26 Polska reprezentacja nie bedzie odnosic zadnych sukcesow dokad Listkiewicz i klika beda w PZPN... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kordek Chłopskie rozumowanie Listkiewicza IP: *.waw.cdp.pl / *.orasoft.net.pl 10.12.02, 21:32 Błysnął nasz Prezes inteligencją-nie ma co ! Albo jest głupi, albo wplątany w jakieś chore układy. To tak jakby Tajner powiedział: "Byłbym świnią gdybym wystawił będącego w dobrej formie Małysza. Przez to , że jest najlepszy stracił szansę na powołanie. W jego miejsce wystawię Mateję." Co za idiotyzm ! Przecież Kasperczak zawsze powtarza, że prowadzenie kadry Polski jest jego marzeniem.Na pewno ma w umowie z Wisłą zapis o mozliwości przejęcia Reprezentacji. Listek jest j.....ty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.proxy.aol.com 10.12.02, 21:36 Kasperczak powinien zostac trenerem kadry bez wzgledu czy jest trenerem wisly czy nie tylko tacy ludzie moga pociagnac polska pilke od dolu czyli od B-klasy do I-ligi mam nadzieje ze i Z.Boniek znajdzie swe miejsce szkoda ze niepozwolono mu kontynuowac pracy polska pilka jest slabiutka jedna wisla niezbawi nam swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yusuf Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 21:45 Proponuję zamiast naszej drużyny narodowej w eliminacjach ME wystawić Wisłę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeyv Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 21:58 Gość portalu: yusuf napisał(a): > Proponuję zamiast naszej drużyny narodowej w eliminacjach ME > wystawić Wisłę... tylko zamienić bramkarza zamiast Ucze - kogo ? moze młodego Smolarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 22:41 Gość portalu: deeyv napisał(a): > Gość portalu: yusuf napisał(a): > > > Proponuję zamiast naszej drużyny narodowej w eliminacjach ME > > wystawić Wisłę... > > tylko zamienić bramkarza > > zamiast Ucze - kogo ? > moze młodego Smolarka a może zrobić z Uche Polaka nie wiecie czy zagrał cos w reprezentacji Nigerii ma juz dziewczyne Polkę a może powysyłac nasz towar do Nigerii niech trochę sprowadzą talentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RADI WYSLUCHAJCIE PROSZE IP: *.zptr.com.pl 11.12.02, 09:36 Gos´c´ portalu: yusuf napisa?(a): > Proponuje˛ zamiast naszej druz˙yny narodowej w eliminacjach ME > wystawic´ Wis?e˛... POPIERAM. TO NIEGLUPI POMYSL. NAJLEPIEJ Z KASPERCZAKIEM A LA LOBANOWSKI, EWENTUALNIE Z ENGELEM, KTORY ZAPEWNE WIDZIALBY TRZON REPREZENTACJI W WISLE. MAM ZAUFANIE DO ENGELA MIMO TYCH KILKU POTKNIEC. TA MADRY FACET I NAPEWNO WYCIAGNAL WNIOSKI. A PROPOS MAJEWSKIEGO. SZANUJE GO I PAMIETAM Z MUNDIALU'82 (PIEKNA BRAMENIA STRZELONA FRANCUZOM Z BASI) ALE TO WSZYSTKO... TO KOLEJNY BYLY DOBRY PILKARZ Z ASPIRACJAMI TRENERSKIMI. MAM NADZIEJE, ZE TE WSZYSTKIE GLOSY NA FORUM NIE WOLAJA NA PUSZCZY. NIE JESTESMY FACHOWCAMI OD PILKI ALE MAMY OCZY I NOSY. PRZEKRETY WYCZUWAMY NA KILOMETR. NIECH ZROBIA DEBATE W TVP (DZIENNIKARZE SPORTOWI DO ROBOTY!!!). NIE TWIERDZE, ZE KIBICE MAJA DECYDOWAC O OBSADZIE TRENERA KADRY ALE NIECH KTOS NAM WYTLUMACZY JAK DZIECOM DLACZEGO NP. MA TO BYC STEFAN MAJEWSKI. POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICOW PILKI POLSKIEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matflis Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 21:51 Uwazam ze prezes Lsitkiewicz postapil bardzo slusznie. NAjwieksza glupota byloby w tej chwili mianowac Kasperczaka selekcjonerem. Stracila by Wisla i cala polska pilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeyv Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 21:58 Gość portalu: matflis napisał(a): > Uwazam ze prezes Lsitkiewicz postapil bardzo slusznie. > NAjwieksza glupota byloby w tej chwili mianowac Kasperczaka > selekcjonerem. Stracila by Wisla i cala polska pilka najwięcej traci teraz "polska piłka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUSTAW Listkiewicz gadula IP: *.rose2.brandeis.edu 10.12.02, 21:58 Codziennie Listkiewicz opowiada jaki to wspanialy kandydat na trenera z "Henia"-" w pierwszej trojce" lub"na pozycji medalowej" . Henia glosi ze poropozycje by rozparzyl i pewnie przyjal, stanowiska Wisly nie znamya Listkiewicz owija dalej w bawelne i mowi ze Wisle "tego nie zrobi" zamiast od razu moze nie politycznie powiedziec ze nie chce Kasperczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGA Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 22:00 Kiedy te pajace zaczną się liczyć ze zdaniem kibiców? W dupie mam radę trenerwó co dobiera panieny z fochami (czytaj Boniek). A MAjewskiego niech sobie w dupę wsadzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmark Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.rutgers.edu 10.12.02, 22:02 Ta infantylna tajemniczosc Prezesa zaczyna byc irytujaca. Kwestia propozycji skladanych trenerom : zawsze jest tak ze dobry trener albo jest zatrudniony albo nie jest zatrudniony, bo jest kiepski (choc wyjatki sie zdarzaja). A co do Kasperczaka i Wisly, to dziwi nadwrazliwosc Prezesa PZPN na los Wisly, skoro kilku jej czolowych pilkarzy - wlasnie teraz, gdy potrzebne byloby jej wzmocnienie - o niczym innym nie marzy jak o jej opuszczeniu. Przy takim pojmowaniu interesu osobistego i zespolowego, na wiosne Kasperczak moze pozostac z drugim garniturem Wisly... i gdzie tu logika, by nie naruszac, domniemanych dobrych obyczajow poolskiego futbolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deeyv dygresja o PZPN na koniec i ide spać ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 22:05 byłem w wakacje w PZPN po bilety na mecz z Belgią. Od przekroczenia progu miałm wrażenie jakbym się znalazł w innym świecie -jakby magicznym. Wszyscy mieli na twarzach głupie uśmieszki. Na schodach minołem zamyslonego Bońka. Poszedłem do pokoju gdzie miałem dostać bilety. Gdy koleżka sięgał po nie do sejfu - zajrzałem mu przez ramie. Nooooooooo Panowie (i Panie) takiej wielkiej flaszki Smirnoffa to ja jeszcze przez 23 lata nie widzałem. Była opróżniona prawie w całości. Dzisiaj myślę sobie, że pan Listkiewicz to chyba za ostro z niej popjia, bo takich bzdur to nie słyszałem dawno. phii Majewski - kto to jest - oprócz tego, że kolega prezesa i eks trenera. Amica - co to za firma. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee szkoda gadać LISTKIEWICZ OUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nacik Baran Listek ma teraz swietna wymowke IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 10.12.02, 22:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pol Zw PierdolonychNiewidomych Listkiewicz won- odejdź już cioto IP: *.bojary.sdi.tpnet.pl 10.12.02, 22:18 Listkiewicz szmatławcu- won drukarzu od reprezntacji- już Bońka wymyśliłeś który z kibiców wałów zrobił i znikł po kilku miesiącach i znakomitych wynikach. Zrezygnuj zamiast Majewskiego lansujesz- Majewski niech do Amiki wraca i to rezerw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egg Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 10.12.02, 22:18 Listkiewicz ma powód, żeby nie brać Kasperczaka? Jaki powód? Na miejscu szefów Wisły sam bym zaproponował, żeby Heniek poprowadził równolegle klub i kadrę (na bazie Wisły oczywiście). Jak jeszcze kadra by zagrała tak, jak Wisła, to Cupiał sprzedałby tych swoich asów po 10 mln euro, a nie po 2. Po 2 mln sprzedałby tych najsłabszych. Ale to przecież Polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szuti Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 22:24 Panie Listkiewicz niech Pan odejdzie Z PZPN bo Pańskich głupich decyzji już wystarczy. Co to znaczy Kasperczak opadł z kandydowania z funkcji trenera selekcjonera. To dzięki Pana decyzji Nasza (a nie Pańska) Narodowa Reprezentacja jest w tym miejscu w jakim jest. A może warto zaryzykować i dać trenerowi Wisły mozliwość prowadzenia klubu jak i też reprezentacji. Pytał Pan Pana Henryka o taki wariant? A może Henryk Kasperczak nie pasuje do Waszych związkowych układów i tyle? Dlaczego w tak ważnej sprawie nie ma otwartej dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 10.12.02, 22:25 Panie Michale, Henryk Kasperczak ostatecznie odpadł z "rywalizacji" o kadre juz w lipcu, niestety Pan jak my wszyscy, paradujemy pod flagą "Rzeczpospolitej Kolesi", po odejściu Dziurowicza miałem nadzieje, iż coś sie zmieni, ale niestety koryto dla siebie i kolegów jest najważniejsze, jeszcze jedno gratulacje dla nowego trenera, Stefana Majewskiego przeciez puchar Polski z Amicą to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chevymorgan Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.marketscore.com / *.sympatico.ca 10.12.02, 23:02 A dlaczego kasperczak niemoglby godzic dwoch funkcji-trenera Wisly i selekcjonera reprezentacji?Przeciez oparlby ja na zawodnikach Wisly i prawdopodobnie wygral z Wegrami i San Marino na wiosne,bo takie ambitne plany stawia przed selekcjonerem Listkiewicz.Ten "zal" Listkiewicza jest nieszczery.Listkiewicz Kasperczaka nigdy by nie bral pod uwage.Listkiewiczowi potrzebny jest czlowiek ,ktorego moglby sobie podporzadkowac,ktory nie przycmi Listkiewicza.Bo Listkiewicz ma zapedy dyktatora mimo tych pozornych konsultacji czy wysluchiwania zdania innych na ucho.Pozbywajac sie Kasperczaka i nie opierajac rep.Polski na Wisle-podobnie jak kiedys Lobanowski,Dynamo Kijow i rep.sowiecka- Listkiewicz robi szkode polskiej reprezentacji i calemu srodowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rifi Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.5.12.vie.surfer.at 10.12.02, 23:10 Panie Listkiewicz, jesli pan czyta to forum, to prosze sobie zapisac jedno nazwisko: Ivica Osim. Trener aktualnie do wziecia.Polecam goraco, i mam nadzieje, ze nie musze wyjasniac kto to taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gator Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.pbc.adelphia.net 10.12.02, 23:41 Gdzie jest logika myslenia p. Listkiewicza. Kara za sukces? Kariere buduje sie latami i kazdy sukces zwlaszcz na Eurpejska skale sklada sie na dorobek i doswiadczenie trenera. Na tej podstawie powinno zatrudniac najlepszego trenera. Tylko na wynikach z przeszlosci mozna przewidziec/oczekiwac przyszlych resultatow. Odpowiedz Link Zgłoś
hansen Re: Do Gatora 11.12.02, 00:51 Logika myślenia pana Listkiewicza jest bardzo przejrzysta i wykłada się następująco: 1. Nachapać się na stanowisku prezesa PZPNu 2. Dać się nachapać ludziom, którzy go prezesem uczynili i którzy czuwają, by nim pozostał jak najdłużej, gdyż wiedzą, że zawsze da im się nachapać. 3. Wszystkie względy poza nachapaniem się(dobro polskiego futbolu, dobro reprezentacji, przyzwoitość, honor, itd. itp.) się są drugoplanowe i trzeciorzędne. Pozdrawiam. Postawa pana Listkiewicza wyrasta z dwóch znanych szkół filozoficznych, których założenia pan prezes połaczył w jedną zaskakującą doktrynę. Określiłbym ją jako: "stoicki cynizm" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schliesky Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.riviera.pw.edu.pl / 10.1.43.* 11.12.02, 02:07 "Rozmawiałem także z innym kandydatem na trenera, Stefanem Majewskim. I zażartowałem, że "ubył mu jeden z rywali" -Listkiewicz kochanie, ty nawet tak nie żartuj. Bo to ani śmieszne, ani rozsądne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barti Re: Listkiewicz dla Gazety: Kasperczak ostateczni IP: *.evrtwa1.dsl-verizon.net 11.12.02, 02:17 A moze bys tak pogratulowal Wisle i Kasperczakowi wygranej? Czy o tym nie pomyslales? Odpowiedz Link Zgłoś