Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co z protasem?

IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.02, 22:27
    w zblizenie dzis umowili o tym ze protas rozmawial z prezesem polonii i na
    jutro zwolal konferencje, ale poza klubem

o co chodzi?
    Obserwuj wątek
      • reggie Re: co z protasem? 11.12.02, 22:36
        Poza klubem powiadasz? No to qrcze, nie pachnie to niczym dobrym...
        O której ta konferencja?
        • Gość: michu Re: co z protasem? IP: 158.75.5.* 12.12.02, 09:22
          nie wiem, ale z nieoficjalnych zrodel dowiedzialem sie ze protasiowi daja
          700.000 za podpis , ale gdzie to nie wiem, ale jest tylko jeden klub ... atlas,
          do tego u toruniu ponoc tylko crump
          pzdr
          • Gość: sisfire po 11tej cos bedzie wiadomo IP: *.abas.pl 12.12.02, 10:06
            konferencja już sie skonczyla, na PIKu mowili, ze zrezygnowal, nie moze sie
            zgodzic na ich propozycje, ale nic wiecej nie wiem, na www.pepe.pentel.pl
            napisali, ze po 11tej nalezy tam zajrzec to wszystko bedzie jasne
      • Gość: kibic Re: co z protasem? IP: proxy / 217.96.43.* 12.12.02, 11:47
        ....Po sześciu wspaniałych latach w barwach bydgoskiej „Polonii”, w czasie
        których radość ze zdobywanych medali przeplatała się z bólem odnoszonych na
        torze kontuzji, zmuszony jestem podjąć najtrudniejszą w moim dotychczasowym
        życiu decyzję - decyzję o opuszczeniu drużyny BKS „Polonia”. Straciłem już
        wszelkie nadzieje na uzyskanie porozumienia z miejscowymi działaczami, nie
        chcę też, poprzez swój upór i nieodpartą chęć jazdy dla „Polonii” utrudniać
        jej działaczom budowy zespołu, który w nowym sezonie stanie przed zadaniem
        obrony tytułu DMP....

P.S. A jednak.....

www.pepe.pentel.pl

• Gość: smutas Re: co z protasem? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.02, 16:20
        Już nic, cały misterny plan w.... Choć niektórzy się cieszą
      • Gość: Szef Re: co z protasem? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.12.02, 16:24
        Brawo , Brawo prezesi BKSu !!! I liga wita , tylko tacy d..... jak wy mogliście
        wypuścić takiego zawodnika , cóż chyba wam lepiej budować drużyne z Mirkiem
        Kowalikiem albo Piotrem Świstem. Myśle że powinniście się podać do dymisji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka