Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3!

IP: *.c241.petrotel.pl 29.03.06, 23:13
    Woliński ty na prawdę oszalałeś!!! Z ciebie taki manager jak z koziej d.......
    Człowieku, jak zrobicie bilety po 20zł to hala będzie w połowie świeciła
    pustkami!!!! Ekonomii to chyba się uczyłeś na Sorbonie ale w Papui - Nowej
    Gwinei. Ten koleś za ostro przegina już od dawna!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: gość portalu Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 23:14
        Panie Woliński. Mam nadzieję, że Pan (TAKZE JAKO PRAWDZIWY KIBIC) rowniez
        zapłaci 20zl za bilet.
        • Gość: :> Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 23:18
          a rodzina pana wolinskiego tez zaplaci??
      • Gość: :> Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 23:26
        "W Płocku polityka jest inna. Tu decyduje ranga pojedynku i klasa przeciwnika."
        czyli na mecze z miedzia, olimpia itp wstep powinien byc bezplatny??
      • Gość: susa Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 23:50
        Panie Woliński
        niech Pan się uczy od prezesa Vive Bertusa Servaasa jak trzeba dbać o względy
        kibiców

Mam nadzieje że wszystkie VIP-y kupią bilet a w szczególności Pan
        • Gość: kibic Wolinski ty matole !! IP: *.plock.msk.pl / 80.48.4.* 30.03.06, 00:15
          20 zł to sporo kasy dla bezrobotnego, ucznia na utrzymaniu rodziny czy ojca
          zarabiającego średnią krajową z bagażem 3 osób na utrzymaniu. Tu nie chodzi o
          to czy ktos jest kibicem. DO Bertusa tobie czlowieku wiele brakuje.
      • Gość: zibider Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: 213.76.179.* 30.03.06, 08:53
        Pana Wolińskiego stać za zapłacenie biletu dla siebie i dla rodziny. A ja się
        zastanowię czy iść na mecz. A o tym, żeby zabrać rodzinę nie ma co marzyć. Ot
        logika - lepiej mieć 400 osób po 20 zł(o ile wszyscy by płacili) niż 1.000 osób
        po 10 zł. A siła dopingu to podstawa. Nie mam TVP3 bo chętnie obejrzałbym mecz.
        I nie zdziwię się jak kibice wybiorą relację tak jak to było z meczami w Lidze
        Mistrzów i transmisjami w Polsacie Sport (widać było pustki na trybunach mimo,
        że przeciwnicy byli atrakcyjni - na pewno decydowała cena biletu). A jeżeli o
        cenie biletu ma decydować przeciwnik to poza Vive, Chrobrym, Zagłębiem i
        Śląskiem pozostałe powinny być darmowe.
      • Gość: zibider Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: 213.76.179.* 30.03.06, 08:53
        Pana Wolińskiego stać za zapłacenie biletu dla siebie i dla rodziny. A ja się
        zastanowię czy iść na mecz. A o tym, żeby zabrać rodzinę nie ma co marzyć. Ot
        logika - lepiej mieć 400 osób po 20 zł(o ile wszyscy by płacili) niż 1.000 osób
        po 10 zł. A siła dopingu to podstawa. Nie mam TVP3 bo chętnie obejrzałbym mecz.
        I nie zdziwię się jak kibice wybiorą relację tak jak to było z meczami w Lidze
        Mistrzów i transmisjami w Polsacie Sport (widać było pustki na trybunach mimo,
        że przeciwnicy byli atrakcyjni - na pewno decydowała cena biletu). A jeżeli o
        cenie biletu ma decydować przeciwnik to poza Vive, Chrobrym, Zagłębiem i
        Śląskiem pozostałe powinny być darmowe.
        • Gość: cola Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 11:08
          pana wolińskiego to stać i na bilet i na gorzałę
          • Gość: ja Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.business.telia.com 30.03.06, 12:13
            ludzie takie chamstwa jakie wy wypisujecie to sie normalnie w pale nie
            miesci!!!!!!! wstydze sie za takich ludzi jak wy.
            kto z was zna tego Wolinskiego tak naprawde, ze takie rzeczy o nim
            wypisujecie?? mordy szczekate to wy macie a jesli naprawde macie tyle rzeczy mu
            do zarzucenia to idzcie na stadion, wiecie gdzie pracuje i z nim sobie
            porozmawiajcie, prosto w oczy jak dorosli ludzie wyrzuccie mu wszystko to o
            czym tu piszecie. Ale zapomnialam..... przeciez na taka odwage to was nie
            stac... Pajace..
            • Gość: tragiczna dziewuch Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.c241.petrotel.pl 30.03.06, 23:44
              córunia się odezwała w obronie ojczulka..........
              • Gość: ja Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.business.telia.com 31.03.06, 07:42
                nie jestem corka p.Wolinskiego ale zygac mi sie chce jak czytam posty takich
                tchorzy jakimi wy jestescie. Mocni w gebie i to wszystko.
                O co wy ludzie walczycie?? Jeszcze wam zle ze mecz bedziecie mogli obejrzec w
                tv?? Gdyby to ode mnie zalezalo umiescilabym przed wejsciem na hale tabliczke z
                napisem : ZAKAZ WEJSCIA PROSTAKOM. A wtedy juz tylko TV by wam pozostala, wiec
                cieszcie sie z tego co macie. Aha.. takie cos podluzne i plastikowe przed
                telewizorem to pilot...
                • Gość: do prostaczki Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.c243.petrotel.pl 01.04.06, 00:21
                  Zrozum dziwucho jedno (ale na pewno jesteś na to za młoda), ze Woliński nie zna
                  podstawowych zasad ekonomii!!!!! Bo jeśli mecz będzie w TV to oczywiste jest, że
                  na hali zjawi się mniej kibiców, tym bardziej gdy cena biletu wynosi 20 zł!!!!
                  Gdyby bilety na ten mecz "MENAGO" ustalił na poziomie 10 zł to trybuny
                  wypełniłby się prawdopodobnie w całości!! A więc prosty rachunek: 500 x 20zł =
                  10000 1000 x 10zł = 10000 Czy nie wychodzi na jedno? Bo o róznicy w atmosferze
                  i sile dopingu stworzonej przez 500 a 1000 kibiców chyba nie muszę już
                  pisać....... Ja staram się chodzić na każdy mecz (chociaż utrudniają mi to
                  wyjazdy na studia) i mnie również denerwują kibice, którzy przychodzą od święta
                  czyli tylko na te najważniejsze mecze. Uwierz mi 20zł dla biednego studenta,
                  bezrobotnego lub ucznia to jest na prawdę dużo. Że ciebie stać na taki wydatek,
                  to nie znaczy że innych też!!!!!!!
                  • Gość: ja Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.business.telia.com 01.04.06, 08:39
                    po pierwsze skoro ty studiujesz to napewno jestem starsza od ciebie, po drugie
                    prostakiem sam jestes a po trzecie to ty chyba studiujesz chamstwo sportowe..
                    gratuluje wysokich not.
                    • Gość: ale zryta Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.c154.petrotel.pl 02.04.06, 22:27
                      nic mądrzejszego nie potrafiłaś wymyśleć prosta babo? Chamstwo to ty masz w
                      swojej kobiecej(?) naturze? To że jesteś prawdopodobnie starsza ode mnie to
                      świadczy na twoją niekorzyść skoro nie potrafisz zrozumieć kilku prostych
                      rzeczy......
      • Gość: ja Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.c151.petrotel.pl 30.03.06, 12:31
        Ludzie !!!!
        Mecz to nie prawa obywatelskie zagwarantowane w konstytucji !
        Przychodzi kto chce i kogo stać!
        Bilety do teatru, do kina, na koncert Rolling Stonsów (najtańsze po 195 zł),
        do cyrku itp. kosztują tyle ile wycenia organizator i nikt nie musi na to iść!
        Wolińskiemu i całemu Klubowi trzeba podziękować za to, że jeśli kogoś nie stać
        lub nie chce wydawać pieniędzy na taki cel, może obejrzeć mecz w TVP (za co też
        płaci - abonament)!
        A co do polityki Kielc, to przypominam jak byliśmy w Płocku oskarżani, że nie
        chcemy transmisji telewizyjnych, bo nie chcemy żeby Polska widziała jak nas
        faworyzują sędziowie(???).
        I teraz my chcemy transmisji, a Kielce nie?
        Dokąd była w telewizji Bertusa i szły reklamy "Vive hadball liga" to było ok?
        Drodzy kibice trochę powagi. To jest wolny kraj i każdy robi co chce i jak
        uważa. I tyle na ten temat.
        P.S. Zastanawiam się dlaczego te emocje nie towarzyszą meczowi 1.04 z Olimpią ?
        Wtedy nie ma kibiców "fanów piłki ręcznej"??? Zapraszam do kas w sobotę 2 godz.
        przed meczem
        • Gość: ja Re: Finał Pucharu Polski szczypiornistów w TVP 3! IP: *.business.telia.com 30.03.06, 13:08
          wreszcie cos madrego!!
      • Gość: kibic13 bilety na mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:39
        WITAM

Przy okazji rozmowy o transmisji poruszony został ważny temat kibicowania na
        innych meczach.Jestem na każdym meczu piki ręcznej w naszej hali. I jestem
        zażenowany liczbą „kibiców” na meczach z drużynami z dołu tabeli - nawet nie
        chce się im przytaszczyć bębna i doping zerowy. Dlaczego ?. BO JEST NA HALI
        MOŻE ZE 100 OSÓB.( łącznie z obsługą) Gdzie jesteście „KIBICE” gdzie doping „
        dla waszej Wisełki” ?????, bo po co przyjść na taki mecz gdzie nic się nie
        wydarzy ? co innego z Vive tu zawsze może być zadyma może mała bijatyka ?
        Bilety od zawsze były droższe na Vive ( nie pochwalam tego ) ale to jest
        dobrowolne przyjście. Kto nie chce nie przychodzi. A jak ktoś chce to nie pali
        przez cztery dni papierosków ( podobno szkodzą ) lub nie pije 10 dni browarku
        na ławce tylko odkłada na bilet.( Wyliczenie średnio - paczka 5 zł i piwo 2 zł )
        POZDRAWIAM wszystkich nie tylko prawdziwych kibiców.

P.S. A mecze powinny być obydwa w TV bezwarunkowo ( ze względu na szacunek
        zarządów klubów dla kibiców drużyny przeciwnej ) i może w końcu sędziowie
        chociaż ze Słowacji lub Czech. Bo znów będzie żenada.

• Gość: ja Re: bilety na mecz IP: *.business.telia.com 31.03.06, 11:36
          super post. nic wiecej dodac nic ujac. Zgadzam sie w 100 %.
          Tylko, ze oni pol minuty bez piwka nie wytrzymaja....
          A na Vive przychodza bo buraki w dresach lubia sie bic..
          Kibic13 - pozdrawiam
        • Gość: fan Re: bilety na mecz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 13:25
          kibic13 czyzby jakies prowokator? z tego co piszesz wynika jedno - na pewno nie
          ejstes na kazdym meczu w Plocku, a moze nawet nie jestes stąd...Pozdrawiam
          kielczan
          • Gość: kibic13 do fan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 13:06
            Do fan : Urodziłem się w Płocku i tu mieszkam od 36 lat. To nie jest prowokacja
            tylko Moje zdanie ( które jest zgodne ze stanem faktycznym ) dowód 01.04.2006
            r. Ostatni mecz sezonu zasadniczego z Olimpią Pi. Śląskie. Widzów może ze 200
            osób nawet w „loży” dla Vipów było luźnawo. Kibiców może ze 20-30.Fan czy nadal
            uważasz że to prowokacja.???!!!
            Pozdrawiam Do zobaczenia 9 kwietnia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka