Gość: kibicka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 17:28 Ja sądze że ze Śląskim trzeba być zawsze i wszedzie bez wzglądu na wynik meczu czy ilość przegranych!!! Śląs to drużyn której byłam jestem i zawsze będę kibicem bez wzglądu na wszystko!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kk A Evtimov to raczej Francuz... IP: 212.87.2.* 17.12.02, 17:46 ... co nie? Wiem, wiem, nad Sekwana to on sie nie urodzil, ale to tak, jakby o Olisadebe powiedziec Nigeryjczyk, a to przeciez Polak :) Jaki z Evtimova Bulgar, co nie chce grac w reprezentacji Bulgarii, a gra w reprezentacji Francji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herni Re: Nie ma lepszego od Śląska Wrocław naszego! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.02, 17:46 Widzę, że Asvel też ma swego rodzaju kryzys, wiec mamy jakąś szanse. Na pewno wszysscy zawodnicy Śląska ( nie licząc Jonesa ) wyjdą niezwykle zmotywowani, on chcą wreszcie przełamać złą passe! Tylko kto ma kryć i zatrzymać Evtimova? Duet Domino - Wiekiera? Kto wyjdzie w pierwszej piątce? Powinien Giedraitis? Ale jaki rozgrywajacy i przede wszystkim - kto na centra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaG Doping dla Śląska i wygwizdajmy Scheta IP: 195.205.212.* 18.12.02, 10:27 Drużyna nas potrzebuje - pomóżmy jej dziś w Hali Ludowej. To będzie dla nich bardzo ważne. Ale nie odpuśćmy temu miłemu Schetynie - gwiżdżmy tak głośno, jak to tylko możliwe (jeśli oczywiście tchórz sie pojawi na trybunach lub w zapowiedzi spikera)!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trafika Re: Idea Śląsk gra z Villeurbanne 18.12.02, 16:52 I Tak trzymać,bo to tylko sport,a często leczymy swoje niepowodzenia wyzywając np.Schetynę. Po co? gdzie byłby klub bez niego???..jeśli w ogole by był.Nie zapominajcie,Ze gdy schetyna przyszedl, Śląsk grałna Mieszczańskiej dla ,góra,1200 osób.Teraz gdy na meczu z Prokomem było 2000 ,podnosi się płacz...eh....Pamięć w tym kraju,przepraszam, w naszej Ojczyźnie jest krótka jak...mniejsza o to. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś