Gość: ad54 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.02, 21:47 nie chcę,byc złośliwy,ale sądząc z dotychczasowych wypowiedzi JEGO EKSCELENCJI JWP PREZESA wynikało coś innego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rififi Re: Listkiewicz: Chciałem Kasperczaka, ale... IP: *.chello.pl 20.12.02, 23:26 Co ten Księciunio z Miodowej wygaduje. Swoimi wypowiedziami sam sobie przeczy najpierw podobała mu sie wizja Bońka (młodzi, perspektywiczni zawodnicy - główny cel awans do MŚ w Niemczech, jak sie uda awans na Euro to bardzo dobrze) teraz wizja Janasa (najlepsi zawodnicy nie ważne czy młodzi czy starzy ważne żeby wygrali następny mecz, co tam przyszłość o nią będziemy martwić sie póżniej). Przecież ten były sędzina z Bożej łaski wogóle nie ma żadnej koncepcji reprezentacji. Robi z gęby cholewę i jest człowiekiem zupełnie bez honoru (razem z Bońkiem powinien poddać się do dymisji) Mówiąc po chamsku "niech spierdala z PZPN-u bo inaczej rozpierdoli polską kopaną". Niestety musiałem uzyc tak chamskich słów bo ten człowiek chyba nie rozumie jak sie do niego mówi w sposób kulturalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielinek Re: Listkiewicz: Chciałem Kasperczaka, ale... IP: *.tvk.tpsa.pl 21.12.02, 00:05 Chyba się coś pomyliło panu prezesowi. Henryk Kasperczak jasno mówił, że mógłby pogodzić funkcję trenera Wisły i selekcjonera reprezentacji a prowadzenie kadry jest jego marzeniem. To nie pierwsze kłamstwo pana Listkiewicza, który skreślił Kasperczaka na samym początku. Cytat z 10.12.2002: "Po tym, co wydarzyło się w Gelsenkirchen Henryk Kasperczak ostatecznie i nieodwołalnie nie jest już brany pod uwagę jeśli chodzi o wybór selekcjonera reprezentacji." stwierdził Listkiewicz. I po co to oszukiwać opinię publiczną. Ps. Do niedawna byłem zwolennikiem prezesa PZPN Michała Listkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johan Re: Cyrk Listkiewicza zakonczony? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 21.12.02, 00:13 Mam nadzieje, ze skoro juz mamy nowego trenera, prezes Listkiewicz przestanie sie afiszowac. Ubostwia byc stale w prasie czy TV. Za kazdym razem mowi co innego i zaprzecza sam sobie. Dla dobra polskiego futbolu, niech nareszcie zamknie buzie i wezmie sie do roboty, bo stan polskiej pilki jest tragiczny i duza w tym jego zasluga. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.szarikow Re: Listkiewicz: Chciałem Kasperczaka, ale... 21.12.02, 05:35 po pierwsze: z wcześniejszych wypowiedzi wynika coś dokładnie przeciwnego - Listkiewicz konsekwentnie powtarzał, że w obecnych okolicznościach Kasperczak nie może zostać selekcjonerem po drugie: jak ma się czuć Janas skoro kilka godzin po jego nominacji prezes mówi, że właściwie to chciał kogoś innego...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Listkiewicz: Chciałem Kasperczaka, ale... IP: *.dip.t-dialin.net 21.12.02, 10:08 Listek to zwykla prostacka ,zaklamana szumowina bez zadnego honoru !!!! Odpowiedz Link Zgłoś