Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

do Austrii- jak skontaktować sie w sprawie nagrody

20.04.06, 17:08
    za marzec?Czekać na maila?Kurcze ale sie zaje****ście cieszę!!!!!!!!!
    Pozrawiam wszystkich Prezesów
    Obserwuj wątek
      • boballl Re: do Austrii- jak skontaktować sie w sprawie na 20.04.06, 17:42
        Nie wiem czy wiesz ale juz Twoja nagroda mineła sie z celem teraz zamiast sie
        cieszyc to popłaczesz buahahahahahaha poniewaz w regulaminie pisze wyraznie 2
        tygodnie od upoblikowania listy zwyciesców klasyfikacji marca tzreba jak
        najszybciej wyslac zapłacony podatek od nagrody buahaha a Ty tego nie zrobiles
        wiec nagrowa pozostaje w redakcji pajacu poczytaj regulamin a potem sie ciesz;p
        • wezysko3 Re: dboballl jestes strasznym idiotą 20.04.06, 17:56
          dopiero dziś dopisano wyniki zaległych meczów, także misu ochłoń i w sumie cóż
          tobie mozna lepszego życzyć- wal sie na ryj buraku- to tak właśnie to ciebie pasuje
          • scouser Re: dboballl jestes strasznym idiotą 20.04.06, 21:34
            wezysko3 napisał:

> dopiero dziś dopisano wyniki zaległych meczów, także misu ochłoń i w sumie cóż
            > tobie mozna lepszego życzyć- wal sie na ryj buraku- to tak właśnie to ciebie
            pa
            > suje

Brawo wezysko! Gratuluję, pozdrwaiam, a wszystkim hatersom i zazdrośnikom kij w
            oko!
            • wezysko3 Re: dboballl jestes strasznym idiotą 20.04.06, 21:47
              najgorsze jest to, ze taki burak jest na 1 miejscu, oby nie długo...
              Dzieki za poparcie, pozdrawiam i zycze sukcesów
      • boballl Re: do Austrii- jak skontaktować sie w sprawie na 20.04.06, 22:13
        Jak jestes inteligetny i umiesz czytac po polsku to wszystko pisze w
        regulaminie jesli nie to moze popros mame niech ci przeczyta??:|
        • dobrek40 Re: do Austrii- jak skontaktować sie w sprawie na 20.04.06, 23:42
          ale Ty dupek jesteś!!!
        • wezysko3 bez komentarza boballl - jesteś porazką i tyle.... 21.04.06, 07:13
          • stanemer61 Re: bez komentarza boballl - jesteś porazką i tyl 21.04.06, 08:37
            gratki za zwycięstwo
            • wezysko3 dziękuje:)ale gdziez jest Redakcja????? 21.04.06, 08:57
              Pozdawiam wszystkich Prezesów
              • wezysko3 Austrio ja nadal czekam na jakąs Twoją reakcję... 21.04.06, 10:58
                ....a tu lipa na maksa......
                • przyprav Ciężko wyrwać od nich nagrode..... 21.04.06, 13:11
                  Nie wiem czy sie doczekasz! Ja wygrałem 22 kolejkę i do dzis nie dostalem zadnej
                  informacji! Na maila odpowiedz brzmiala: "Na list odpiszemy najszybciej jak to
                  będzie możliwe. Jeśli Twoja informacja nie dotyczy portalu, przekażemy ją
                  właściwym pracownikom AGORY SA." po 3 mailach wreszcie jakas pani raczyła
                  przysłać mi informacje, żebym w tej sprawie pisal na adres austria@agora.pl.
                  Wiec oczywiscie napisałem......... i dalej echo!!! Dzwonić oczywiście tez
                  dzwonilem i pewien dżentelmen poinformował mnie ze akurat tej osoby ktora sie
                  zajmuje gra piłkarzyki nie ma i najprawdopodobniej jutro tez nie bedzie
                  tłumacząc, że tylko właśnie ta jedna osoba sie tym zajmuje! Tak swoją drogą
                  dziwne, ze tylko jedna osoba się tym zajmuje... Mineły już 2 tyg. od ogloszenia
                  wyników a ja do dnia dzisiejszego nie dostałem żadnej informacji odnośnie nr.
                  konta i kwoty którą miałbym wpłacic! Daje troche do myślenia ta sytuacja.....

pozdro dla ziomka z Gorzowa i mam nadzieje że nie zrobią Cie w chu... tak jak mnie!
                  • wezysko3 Re: Ciężko wyrwać od nich nagrode..... 21.04.06, 13:19
                    dzięki za informacje...akrat nie jestem z gorzowa, dlatego te usmiechy:)))ale
                    pozdroinka przyjmuje i czuje sie zaszczycony.Tu w takim razie robi sie niezła
                    draka....mozesz podać nr telefonu na który Ty dzwoniłeś???
                    Pozdrawiam , i trzeba sie za nich wziąść najwyraźniej.......
                    • przyprav ...... 21.04.06, 13:44
                      Ja też nie z Gorzowa tylko ze Strzelec!! 555 43 34 tu masz nr. odrazu do dzialu
                      sportowego.
                      • wezysko3 Re: ...... 21.04.06, 14:06
                        dzieki wielkie, tylko jescze jaki jest kierunkowy 022?
                        Pozdrowienia
                        • wezysko3 Re: ...... 21.04.06, 14:13
                          zadzwoniłem i jakaś miła Pani podała mi, że ten Pan bedzie dopiero w
                          poniedziałek i mam dzwonic na nr 5554153
                        • przyprav3 Re: ...... 21.04.06, 14:15
                          Tak.
        • astonf Re: do Austrii- jak skontaktować sie w sprawie na 21.04.06, 20:40
          boballl ale ty jesteś debilem, wytykasz brak inteligencji i umiejętności
          czytania po polsku a sam najwidoczniej nie potrafisz po polsku mówic/pisać,
          pisze to ktoś a w regulaminie to jest napisane ćwoku - poproś kogoś zeby pisał
          z ciebie
          • wezysko3 Re: do Austrii- jak skontaktować sie w sprawie na 21.04.06, 21:31
            dzieki wielkie, za poparcie, czyli nie jestem sam w swoich teoriach na temat
            boballla, najgorsze, że on jest na 1 miejscu....porazka
            • wezysko3 Re: do Austrii- jak skontaktować sie w sprawie na 22.04.06, 10:01
              czekam do poniedziałku, jak nie będzie odzewu zawale forum swoimi postami:)
      • przyprav re.. 21.04.06, 15:10
        No to mam nadzieje, że sie dodzwonisz! Chodz znajac zycie i dzialania Agory z
        własnego doswiadczenia... beda probowali Cie zwodzic 2 tyg.! A po 2 tyg. nagroda
        przejdzie na organizatorow tak jak to bylo w moim przypadku! Z przyznawaniem
        asyst i bramek też są niezłe jaja!!
        • wezysko3 Re: re.. 21.04.06, 16:18
          nie odpuszczę im tego telefonu w życiu!!!!!Zrobili zabawę, niech sie wywiązuja,
          tez nie powinieneś dawać sobie spokoju, tylko walczyć o zegarek...
          • wezysko3 Re: re.. 23.04.06, 20:49
            no i dupa blada..........., czekam do poniedziałku....
            • boballl Re: re.. 23.04.06, 21:18
              Walcz Walcz dasz nam przykład jesli ciebie oszukaja to Ci ktorzy wygraja
              rowniez taki sam los pewnie czeka:) Trzymam kciuki;p
          • flower02 Re: re.. 24.04.06, 11:08
            Nie wiem jaką mają wartość te nagrody, ale z tego co wiem to od nagród do 1 tyś
            zł. nie płaci się podatku. Tak że punkt o przesłaniu pieniędzy na podatek w
            wypadku zegarka i prawdopodobnie telefonu jest bez znaczenia. Myślę że należy
            trochę poczekać a nagrody same przyjdą na podany w danych adres. Inna sprawa to
            olewanie prezesów przez organizatora. Chyba krótka odpowiedź na forum lub
            przesłanie maila nie zajmuje aż tyle czasu. Osoba która zajmuje się tym
            konkursem mogłaby się pofatygować. A przy okazji gratuluję zwycięstwa i
            pozdrawiam wszystkich prezesów.
            • petre16 Re: re.. 24.04.06, 19:33
              kerwa ten caly austria ma czas zeby odpisac czemu jakis Malarz dostal punkt
              mniej od Fabianskiego, a nie ma czasu albo boi sie tu cos odpisac. Kerwa to po
              cheja robicie w ogole nagrody jak ich nikt nie dostaje. Jestescie banda oszustow
              i tyle, cala ta Agora i Rywin do paki z nimi. I tak wielki austria zaraz pewnie
              usunie ten post, wiec przeczytaja tylko nieliczni ten post, a szkoda bo tu sama
              prawda. Dajcie mu ta nagrode oszusci.
            • petre16 k 24.04.06, 19:33
              cheja robicie w ogole nagrody jak ich nikt nie dostaje. Jestescie banda oszustow
              prawda. Dajcie mu ta nagrode oszusci
            • petre16 c 24.04.06, 19:34
              prawda. Dajcie mu ta nagrode oszusci...
            • petre16 oszusci 24.04.06, 19:34
              prawda. Dajcie mu ta nagrode oszusci.
            • petre16 Re: re.. 24.04.06, 19:34
              mozecie mi dac bana ta gra i tak jest oszukana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka