Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kuszczak tylko broni

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.06, 13:09
    TYLKO BORUC NR 1 DUDEK DO KOPALNI!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: mojapilka.pl Re: Kuszczak tylko broni IP: *.eranet.pl 21.04.06, 13:22
        Moim zdaniem nr 1 powinien być właśnie Kuszczak - obecnie ma najwięcej roboty z
        naszych bramkarzy i całkiem nieźle daje sobie z tym radę.

Zapraszam wszystkich na nowe forum poświęcone piłce nożnej -> www.mojapilka.pl

Rejestrujcie się i wysyłajcie swoje posty! Stwórzmy platformę jak 606 w Anglii!
        Pokażmy, że w Polsce też można kulturalnie dyskutować o piłce.

-----
        www.mojapilka.pl :: pogadaj o piłce
        • slimak69 Re: Kuszczak tylko broni 21.04.06, 15:51
          Kulturalnie o piłce wolę rozmawiać na www.90minut.pl
      • Gość: Rafik Who's the king of my Jungle ? - BORUC IP: *.rene.com.pl 21.04.06, 13:30
        • Gość: xxl Re: Who's the king of my Jungle ? - BORUC IP: *.acn.waw.pl 21.04.06, 22:07
          wow,i don't know what I'm saying about
      • Gość: bez kompleksów Re: Kuszczak tylko broni IP: 217.97.0.* 21.04.06, 13:52
        zakompleksiony wasiawiaczek :)
        • Gość: mistrz wzgledem czego lub kogo??smierdzielu zazdrosny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.06, 14:07
      • Gość: Jagiellonia Fan Boruc to obecnie DNO, Kuszczak i Kowal do bramki!! IP: *.orange.pl 21.04.06, 14:06
        • Gość: mistrz do okreslenia "dno" to ty mi pasujesz napinaczu z IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.04.06, 14:08
          bialostockiej wioski
      • Gość: wojtek Fabiański ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 14:24
        O ile mi wiadomo to Fabiański ja na razie może walczyć o miejsce w
        reprezentacji olipmijskiej, na mundial troche za wcześnie
      • Gość: Do "mistrza" Re: Kuszczak tylko broni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 15:17
        Warsiawski mistrzu!

Boruc to zwykły leszcz. W dodatku młotek, któty nie ma za grosz kultury. Jest co najwyżej przeciętniakiem popełniającym mnośtwo niewymuszonych błędów.

Na mundial Dudek i Kuszczak!
      • Gość: korek Re: Kuszczak tylko broni IP: 5.6.2R* / 24.66.94.* 21.04.06, 17:27
        Owen i Shearer kontuzjowani to prawda ale N'Zogbia wsadzi za nich Kuszczakowi
        dwie bramki.WBA to juz niestety zeszloroczny snieg.
      • Gość: KOWALEWSKI nr 1 !! tylko Kowalewski jest najlepszy !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.range86-130.btcentralplus.com 21.04.06, 17:28
        NIE WIEM DLACZEGO KOWALEWSKI NIE JEST NUMEREM JEDEN PRZECIEZ JEST NAJLEPSZY ,
        CZY PATRZYMY NA TO KTO JEST NAJLEPSZY , CZY KTO NAJBARDZIEJ KOMERCYJNY i
        PRZEREKLAMOWANY JAK WIEKSZOSC ZAWODNIKOW w ANGLI.
      • Gość: mare Re: Kuszczak tylko broni IP: *.icpnet.pl 21.04.06, 17:50
        boruc to ostatni frajer. mam na dzieje ze do niemiec pojada dudek, kuszczak i
        kowalewski.
      • Gość: mODy85 Kuszczak tylko broni ! Dudek numer 1 !!! ;) IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 21.04.06, 17:58
        Dudek jest najlepszy burki hahaha !!! Kuszczak tez pojedzie ;)
        • edek47 Dudek jak Rasiak ... 21.04.06, 19:10
          jest nie do zastapienia, chociaz trudno go zestawiac z ta deska na nozycach,by
          go nie obrazic.
      • Gość: x Grubasom na bramce stanowcze NIE! IP: *.crowley.pl 21.04.06, 19:13
        Boruc zacznij terenowac bo mozesz sie nie zalapac.

NR1_KUSZCZAK!
      • Gość: cyg@nek Kogoś pogięło. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 21.04.06, 21:18
        Z całym szacunkiem dla Legii i polskiej Ekstraklapy, ale wciskanie Fabiańskiego
        do kadry to przegięcie pały. Spoza kwartetu: Boruc, Dudek, Kowalewski, Kuszczak
        (kolejność alfabetyczna) do kadry nadaje się najwyżej Małkowski, bo to typ
        faceta, który jest w stanie wybronić wszystko (jeśli ma dzień). Fabiański nie
        wykazał się choćby z tego powodu, że nie miał okazji się wykazać. Ekstraklapa
        to żaden sprawdzian, zwłaszcza dla bramkarzy Legii czy Wisły. Wychodzi taki na
        mecz w pucharach i puszcza bambole jak Majdan.
        Panowie dziennikarze GW, skończcie już z tym umiłowaniem wszystkiego co
        legijne. Ja bardzo szanuję Legię, ale wasza stronniczość śmierdzi nawet na
        łączach.
      • Gość: Ekspert Gdzie jest logika? IP: *.qc.sympatico.ca 21.04.06, 21:33
        Jak moze byc Dudek i Boruc pewniakiem, a Kuszczak nie? To kompletna paranoja!
        Dudek z wyjatkiem trzech spotkan, caly sezon siedzi na lawce rezerwowych i
        podobnie jak pozostali polscy pilkarze grzejacy lawe, nie powinien jechac na
        mistrzostwa swiata. Pisze to z przykroscia, bo Dudka bardzo cenilem, ale
        jego "piec minut" juz dawno minelo. Boruc gra w jednej ze slabszych lig
        europejskich i czesto zdarzaly mu sie bledy. Nigdy nie dalbym mu pozysji numer
        1. Ta bezwzglednie nalezy sie Kuszczakowi. Co tydzien ogladam piec spotkan
        Premier League. Kuszczak jest jedynym polskim pilkarzem, ktory regularnie gra w
        jednej z najlepszych lig swiata. Jest bezwzglednie czolowa postacia swojego
        zespolu. Gra niezwykle odwaznie, ma swietna intuicje, jest mlody, brawurowy i
        posiada juz duze doswiadczenie z ligi angielskiej. Z Kuszczakiem mozemy cos
        zdzialac w Niemczech. Z Dudkiem i Borucem bedziemy sie szybko pakowac. Co do
        pozostalych bramkarzy sie nie wypowiadam, bo nie mam okazji ich widziec w akcji.
      • Gość: Maro Kowalewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 21:31
        Ja jestem za kowalewskim, albo on albo dudek muszą być pierwszymi bramkarzami w
        pierwszym meczu. Jeśli coś pójdzie nie tak (remis, porażka) to na szwabów
        trzeba będzie wystawić boruca, kowal i dudek to tacy solidni bramkarze, który
        co mają obronić, to obronią, a jak puszczą gola, to komentator mówi, że byli
        bez szans. Boruc robi sporo błędów, ale to jest typ gościa, który umie uratować
        mecz, a takiego potrzeba na szwabów. Niemniej jestem za kowalewskim, który jest
        najleprzym bramkarzem niedocenianej ruskiej ligi, na pierwszy mecz trzeba
        takiego typa, ewentualnie dudka. Kuszczak to dziki farciarz, w dodatku nie
        będzie mógł sie znaleźdź w zespole, nie wydrze sie na bąka albo jopa, bo to
        pierdoła, boruc i kowalewski nie boją sie wydrzeć na obronców, żeby ich
        zmotywować. Moja obsada bramkarzy:1.kowalewski 2.boruc 3.fabiański (niech sie
        zapozna z wielką imprezą, w końcu to przyszłość naszej piłki, i tak wiadomo że
        trzeci bramkarz nic nie pogra sobie, więc po co dudka albo kuszczaka ściągać,
        mecze mogą se na trybunach obejrzeć).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka