Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Legia Warszawa mistrzem Polski !!

21.04.06, 22:09
    Nie ma już takiej możliwości żeby Legia straciła 5 albo 7 punktową przewagę
    bo nie wierzę żeby jutro przegrali z Zagłębiem,w najgorszym przypadku będzie
    remis.W końcu to nastąpiło bo dominacja Wisły doprowadzała mnie już do
    szału,nareszcie kto inny będzie nas reprezentował w LM.Czekałem na to bo to
    co wyprawiała Wisła w pucharach wołało o pomstę do nieba.Legia ma na tyle
    silny zespół,że ma szansę powalczyć o fazę grupową ale potrzeba im jeszcze
    klasowego napastnika.Jeżeli tylko Legia się nie osłabi to myślę,że w końcu
    będziemy mieli powody do radości.Ile można patrzyć na nieudolność Wisły w
    pucharach to już było naprawdę żenujące.Brawo Korona,brawo Gajtkowski !!!
    Obserwuj wątek
      • pegi_gdy Remis bedzie 22.04.06, 00:39
        jesli legia zremisuje i przegra(zaglebie,korona) a wisla wszystko wygra to
        decydowac bedzie mecz na Lazienkowskiej polecam strone www.borewicz.prv.pl
        • przemek.22 Re: Remis bedzie 22.04.06, 10:12
          pegi_gdy napisał:
          > decydowac bedzie mecz na Lazienkowskiej
          .
          Ale nie w ostatniej kolejce z Wisla, tylko w 28 kolejce z Amica :)) i wlasnie
          na taki scenariusz licze. Fajnie jakby Legia po chyba 12 latach zdobyła Mistrza
          na swoim stadionie (chociaż nie jestem z Wa-wy) :) Niestety jest tez bardzo
          prawdopodobne, ze Wisla da d... i straci jeszcze punkty przez co Wisla Mistrza
          zgarnie w Kielcach :D
          • petre16 Re: Remis bedzie 22.04.06, 11:20
            i tak ta legla nic nie pokaze w pucharach, znowu bedzie powtorka z zeszlego
            sezonu czyli mecz z wiesniakiami z zurychu i porazki 0-1 i 1-4. legla to dno i tyle
            • dennis26 Re: Remis bedzie 22.04.06, 11:23
              dla przypomnienia moze jeszcze dodasz jak Wisła zagrała z Vitorią Guimares
            • ceyvol Re: Remis bedzie 22.04.06, 11:29
              petre16 napisał:

> i tak ta legla nic nie pokaze w pucharach, znowu bedzie powtorka z zeszlego
              > sezonu czyli mecz z wiesniakiami z zurychu i porazki 0-1 i 1-4. legla to dno i
              > tyle

Tyle, że wtedy legia nie miała edsona i rogera, no i najważniejszego: wdowczyka :)
              Jeśli legia dokupi dobrego snajpera i będzie miała szczęscie w losowaniu to kto wie?
              • petre16 Re: Remis bedzie 22.04.06, 12:16
                ceyvol napisał:

>
                > Tyle, że wtedy legia nie miała edsona i rogera, no i najważniejszego: wdowczyka
                > :)
                > Jeśli legia dokupi dobrego snajpera i będzie miała szczęscie w losowaniu to kto
                > wie?

jak to szczescie?? szczescie to Wisla moglaby miec bo byla by rozstawiona w
                eliminacjach, a legla na 100% NIE BEDZIE wiec trafi na Real Madryt albo Arsenal
                i taki lomot dostanie ze kibice legii beda zalowac ze w ogole legia grala w
                eliminacjach, bedzie wstyd na cala europe jak przegra na wyjezdzie z 10-0 :/:/
                • przemek.22 Re: Remis bedzie 22.04.06, 14:51
                  petre16 napisał:

> ceyvol napisał:
                  >
                  > >
                  > > Tyle, że wtedy legia nie miała edsona i rogera, no i najważniejszego: wdo
                  > wczyka
                  > > :)
                  > > Jeśli legia dokupi dobrego snajpera i będzie miała szczęscie w losowaniu
                  > to kto
                  > > wie?
                  >
                  >
                  > jak to szczescie?? szczescie to Wisla moglaby miec bo byla by rozstawiona w
                  > eliminacjach, a legla na 100% NIE BEDZIE wiec trafi na Real Madryt albo
                  Arsena
                  > l
                  > i taki lomot dostanie ze kibice legii beda zalowac ze w ogole legia grala w
                  > eliminacjach, bedzie wstyd na cala europe jak przegra na wyjezdzie z 10-0 :/:/
                  .
                  .
                  No i tu pokazujesz jakie masz pojecie o Pucharach :/ Skoro o rozstawieniu
                  decyduje pozycja druzyny w rankingu klubowym UEFA (wg. ciebie), to dlaczego
                  Liverpool gral w tym sezonie od 1 rundy kwal? :D
                  Wisła nie była by rozstawiona w 3 rundzie, Legia tez nie bedzie. Obojetnie kto
                  z Polski gralby w LM, to kwalifikacje zacznie od 2 rundy! To wszystko
                  dzieki "znakomitym" wystepom m.in. wlasnie Wisly i Legii w pucharach w sezonie
                  2005 :)
                  Ja mam nadzieje, ze teraz Legia na lata zdominuje lige, tak jak to bylo z
                  Wisla, bo Legia ogrywajac swoja mlodzież w Pucharach ma szanse za góra 2-3 (bez
                  sprzedawania zawodników) pograć na poziomie takiej Steaua'y Bukareszt 2006 :)
            • przemek.22 Re: Remis bedzie 22.04.06, 14:45
              petre16 napisał:

> i tak ta legla nic nie pokaze w pucharach, znowu bedzie powtorka z zeszlego
              > sezonu czyli mecz z wiesniakiami z zurychu i porazki 0-1 i 1-4. legla to dno
              i
              > tyle
              .
              eee ja tam wole ogladac mecze z wiesniakami z Zurychu, niz lekcje od... no
              wlasnie, skoro Zurych jest wioska, to jak nazwac europejska metropolie
              Tbilisi? :D Nie wspomne juz o kompromitacji z norweskim outsiderem :/

Legia bedzie mistrzem, bo jest poprostu lepsza :) i to pod kazdym wzgledem. Nie
              musza sprowadzac do klubu jakis Vargów, czy innych Burnsów, bo Janczyk z 3-cio
              ligowej Sandecji, czy Burhardt są od nich 100 razy lepsi :) Nie wspominajac juz
              nawet o lewej obronie Edson vs świrosław Mijailovic :D
      • stanley-1 Re: Legia Warszawa mistrzem Polski !! 22.04.06, 11:50
        Gratuluje zawodnikom,trenerowi oraz kibicom mistrzostwa bo tylko jakiś kataklizm
        mógłby Legie go pozbawić.Gratuluje szczerze chociaż jestem z Krakowa,myśle że
        Wisle [mam na myśli zawodników a szczególnie działaczy na czele z z szefem
        Cupiałem]przyda sie taki kubeł zimnej wody na głowy i zaczną Wisłe wzmacniać a
        nie osłabiać jak to ostatnimi latami robili.Jeżeli w dalszym ciągu będą
        oszczędzac na transferach to w Krakowie o dobrych wynikach możemy
        zapomnieć.LEGIA MISTRZ 2006
        • wezysko3 chłopaki nie jarajcie sie tak...... 22.04.06, 15:07
          kocham Legie, jestem Leginista ,ale....zostało jeszcze kilka spotkań, dziś też
          nie dopisujcie zawczasu 3 pkt Legii, bo to może być różnie....Nasza Legia tez
          gra z Koroną....Także powstrzymajmy sie jeszcze ze świętowaniem, jeśli w
          ostatnim meczu będzie 7 pkt przewagi, no nawet 4:) to wtedy bedzie ekstra...a
          tak, to poczekajmy...naprawdę
          • maly982 Re: chłopaki nie jarajcie sie tak...... 22.04.06, 15:46
            korona-legia 2:1 ale legia mistrza ma pewnego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka