Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Może przebudować bydgoski tor

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 10:39
    To może nie być głupi pomysł, jeśli nie uda sie zatrzymać Golloba albo
    Protasiewicza trzeba bedzie bronić sie przed spadkiem a w tym może pomóc trudny
    technicznie tor - ciekawe ile by to kosztowalo. A kazdym badz razie stadion
    potrzebuje nowych, bezpieczniejszych band. Z drugiej strony skrocenie toru
    oddaliloby go od trybun - a juz jest daleko. Co o tym myslicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Baton Re: Może przebudować bydgoski tor IP: *.atr.bydgoszcz.pl 20.10.01, 11:23
        BZDURA!!!
        Tor za moich czasow byl juz przebudowywany 2 razy....
        Jakos nie zaobserwowalem naglego wzrostu emocji...
        Moze w pierwszym sezonie zawodnicy musieli sie do toru
        przywyczaic, ale pozniej nie byl juz wielka tajemnica.
        A jesli to mialby byc ratunek przed spadkiem, to jest
        to polityka na krotka mete i naklady bylyby niewspolmierne
        do rezultatow....
        Co ma wisiec - nie utonie - co dojrzenie - spadnie.... ;-)))

A tak w ogole to skad u Ciebie takie czarnowidztwo???
        • Gość: MONK Re: Może przebudować bydgoski tor IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 13:28
          Przebudowa toru mialaby w tym sezonie utrudnic jazde przeciwnikom a docelowo
          powstalby trudny technicznie tor ktorych wiele u nas nie ma (o tym glownie
          myslalem). Czarnowidztwo? Jesli nie pozyskamy Orlenu to to bedzie tylko smutna
          prawda
      • Gość: fin Re: Może przebudować bydgoski tor IP: *.atr.bydgoszcz.pl 20.10.01, 11:42
        Gość portalu: MONK napisał(a):
        > To może nie być głupi pomysł, jeśli nie uda sie zatrzymać Golloba albo
        > Protasiewicza trzeba bedzie bronić sie przed spadkiem a w tym może pomóc trudny
        > technicznie tor -

I wtedy my będziemy mieć jakis zawodników, którzy będą dobrze sobie radzili na trudnym
        technicznie torze? Ciekawe kogo masz na mysli.
        Gdzyby zawaliły się finanse Polonii i odeszli Tomek i Protas, to żaden tor nam nie pomoże
        (chyba że taki, na którym goscie będą mieli do przejechania dwa razy więcej niż gospodarze).
        Pozdr
        • Gość: Baton Off topic IP: *.atr.bydgoszcz.pl 20.10.01, 11:46
          Rany Julek!!!
          Fin!!! SKAD nadajesz, bo zdaje sie, ze mozemy byc bardzo blisko!!! ;-)))
          • Gość: fin Re: Off topic IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.10.01, 11:43
            Gość portalu: Baton napisał(a):
            > Rany Julek!!!
            > Fin!!! SKAD nadajesz, bo zdaje sie, ze mozemy byc bardzo blisko!!! ;-)))

Jesli pisząc te słowa siedziałes na zjeździe (okienko), to mam nawet pewne opdejrzenia kim jestes. Ha!
            • Gość: Baton Re: Off topic IP: *.psi-net.pl 22.10.01, 18:44
              Gość portalu: fin napisał(a):
              > Jesli pisząc te słowa siedziałes na zjeździe (okienko), to mam nawet pewne opde
              > jrzenia kim jestes. Ha!

Jakim qrde zjezdzie? Jakie okienko???
              I owszem mialem zajecia, ale chiba jednak nie o mnie Tobie chodzi... ;-))
        • Gość: MONK Re: Może przebudować bydgoski tor IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.10.01, 13:34
          Przebudowa toru dobrze wplynelaby na wyniki na poczatku sezonu - nasi zawodnicy
          mieliby czas wjezdzic sie w naprawde trudny tor (bo o takim mysle) a co z tym
          idzie lepiej radziliby sobie na lotniskach. Poza tym nie jestem az takim
          pesymista zeby zakladac ze po odejsciu pepe i Tomka Polonia zostanie bez
          wzmocnien
          PS poza tym nie upieram sie przy tym pomysle; pomyslalem ze fajnie by miec inny
          tor niz wszystkie w Polsce
      • kwiatass Re: Może przebudować bydgoski tor 20.10.01, 13:59
        nie krakajcie bo jeszcze nasi liderzy nie zostaną ;)
        przebudować toru nie trzeba bo jest wporzo, prócz band.
        jakby GKSŻ wprowadziła poduchy na bandy takie jak są w GP,
        to z pewnością żużel byłby bezpieczniejszy.
        Poza tym jakby tomek z piotrem nie zostali to na stadion nikt
        by nie przychodził ( chyba że najwierniejsi kibice, ja tak )
        Ale ja wiem że zostaną !!!

Pozdrawiam, Kwiatass
        • elodia Re: Może przebudować bydgoski tor 21.10.01, 05:33
          MONK BOSKI POMYSŁ...hi hi hi obcokrajowiec sobie poradzi ,Tomek też,junior
          (przy dobrym trenerze) się nauczy....reszta zdechła..........wszystkie mecze u
          siebie wygrane.......tylko taki jak Machowa...albo trudniejszy...hi hi hi ale
          byłby psikus.......Stanisławski objeżdżający Ułamka albo kogokolwiek z
          Torunia......albo Jacka Golloba....chłe chłe chłe ale ubaw...super pomysł !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka