Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP?

IP: *.crowley.pl 08.05.06, 08:48
    ale mza to wszyscy ładnie i zgodnie marudzą np. na reprezentacje
    ale generalnie jakim cudem ten sport ma być popularny w Polsce jak go w tv
    nie ma, po cholere tvp chce te prawa jak tylko blokuje inne stacje!
    Panie Chodziaż! Już nie jeździ Pan na Euroligę na Prokom bo juz raz Pana
    wygwizdano, wiec na finaly tez nie zaporaszam!

Jedyny powod to moze ich pomysl na tvp sport! buhaha
    coś czuje że to bedzie super kanal 24h retransmisji i programow z cyklu
    przezyjmy to jeszcze raz!!

Obserwuj wątek
      • Gość: NIE dla TVP Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: *.crowley.pl 08.05.06, 08:49
        ale mza to wszyscy ładnie i zgodnie marudzą np. na reprezentacje
        ale generalnie jakim cudem ten sport ma być popularny w Polsce jak go w tv
        nie ma, po cholere tvp chce te prawa jak tylko blokuje inne stacje!
        Panie Chodziaż! Już nie jeździ Pan na Euroligę na Prokom bo juz raz Pana
        wygwizdano, wiec na finaly tez nie chyba nie ma Pan po co jechać!

Jedyny powod "zakupu" tych praw to moze ich pomysl na tvp sport! buhaha
        coś czuje że to bedzie super kanal 24h retransmisji i programow z cyklu
        przezyjmy to jeszcze raz!!

• Gość: kolo DBL = nudy IP: *.aster.pl 08.05.06, 09:21
        koszykowka w polsce to cieniactwo do potegi, na mecze chodzi garstka ludzi, co tu pokazywac? lepiej zuzel pokazujcie.
        • Gość: edi Re: żużel to nudy IP: *.prokom.pl 08.05.06, 09:26
          przez cały wyścig w lewo skręcają i czym się tu emocjonować...
          chris dalmau & adam wójcik - do boju!
        • Gość: wikul To tak jakbyś wybierał czy myć ręce czy nogi IP: *.aster.pl 08.05.06, 23:01
          Gość portalu: kolo napisał(a):

> koszykowka w polsce to cieniactwo do potegi, na mecze chodzi garstka ludzi,
          co
          > tu pokazywac? lepiej zuzel pokazujcie.

Gó.. o tym wiesz więc nie zabieraj głosu. Żuzel to żużel a koszykówka to
          koszykówka. Nikt cie durniu nie namawia do koszykówki.
      • Gość: tomek Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: 156.17.181.* 08.05.06, 11:15
        koszykowka nudy???... zuzel to sa dopiero nudy jak sie nie znasz na koszykowce
        to sie wogole nie odzywaj innych emocjonuje zuzel:/ innych koszykowka, i nie
        wydaje mi sie ze na koszykowke chodzi "garstka" ludzi.....
      • Gość: aaaaaaaa Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: 217.153.99.* 08.05.06, 13:25
        jakie pałki z tego TVP! nawet meczy finałowych nie pokażą???? wielu ludzi się
        tym interesuje a tymbardziej, że w finale zmierzą się naprawde najlepsze
        drużyny w naszej lidze....
      • Gość: Anwilek Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: *.satfilm.net.pl 08.05.06, 14:20
        To normalnie JAJA sobie robią ,ta TVP to w ogóle jest udana,szczególnie
        TVPBydgoszcz,ponieważ to jest tak że naszego miasta czyli Włocławka krzyżaki
        nie nawidzą to dają jakąś siatkówkę czy inne byle co...np.kiedyś komisja
        śledcza jak by to ktoś chciał oglądać.....a jak dają koszykówkę to na odwal się
        komentarz do d... ,a komentatorzy beznadziejni....po co w ogóle sie biorą za
        transmisje , za podpisywanie umow o transmisjach jak sie nie wywiązują z tego???
        SZKODA GADAĆ.....tak jak było z piłką nożną...Jak kujawiak grał we Włocławku to
        nawet nie wspomnieli a teraz wszystkie transmisje dają i w ogóle ,sie szczycą
        nie wiem czym jak piłka JEST UKRADZIONA ,Złodzieje i tyle.....POLSAT SPORT JEST
        OK NIECH ONI SIE WEZMĄ ZA TRANSMISJE Anwilu ....Mysle ze zobaczymy finały w
        TVP .POZDRO!!!!!!!!
      • Gość: busik Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: *.gdynia.ids.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 15:09
        wlasnie zaczelismy na ten temat dyskutowac na liscie kosz.o7.pl
        telewizja dostaje na ostro :)
      • Gość: kiczkok Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.05.06, 16:18
        dawać kosza!
      • Gość: luque Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: *.bloodland.org / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 16:39
        Skandal! Najważniejsze wydażenie sezonu w Polskiej koszykówce i nawet niewiadomo
        czy je zobacze.Pochodze ze Śląska gdzie kluby na najwyższym poziomie niegraja
        już od lat więc jedyny kontakt z najlepszą koszykówka w polsce "mam" przez
        szklany ekran i relacje prasowe. Nie dziwie sie władzą Anwilu że chca zerwać
        umowe z TVP.
        Jedna z przyczyn upadku naszej męskiej reprezentacji jest brak wzorców do
        naśladowania przez młodych, bo gdzie mają je obserwować!
        Pzostają mi tylko spotkania MKKS'u Rybnik w II lidze.
        • Gość: kiku Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: 81.170.29.* 08.05.06, 16:43
          co roku ta sama sytuacja.
          s9.bitefight.pl/c.php?uid=29683
          • Gość: anwil-prokom Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 08.05.06, 17:01
            i bardzo dobrze kto to będzie oglądał !!!!!!!!!!!!!!!!! Co to za finał nędza i
            żałość!!!!!!!!!!!
      • Gość: emix Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: 82.139.29.* 08.05.06, 18:02
        Poziomu i podejscia do relacji przez telewizje publiczna nie komentuje bo to
        jest dno. Ale władze ligi maja za swoje, po co podpisaywali umowe z tvp?
        zapomnieli juz ile było z nimi wpadek? jakbymi dostawca regularnie nawalal, a ja
        podpisal bym z nim nowy kontrakt to bym stracil prace. JAk bedzie w przypadku
        kolejnych swietnych panow prezesow sie pytam
      • naczelny.prezess Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? 08.05.06, 18:42
        A ja się pytam: to po jaką cholerę sprzedawali prawa do transmisji TVP??
        Niczego się PLK nie nauczyła przez ostatnie lata? A teraz "płacz i zgrzytanie
        zębów.
        • Gość: bera Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:54
          no a co my mozemy zrobic jak cham z blokad hodowca świń zostaje vicepremierem i
          ministrem, przeciez to daje przyzwolenie na podobna dzialalnośc, bicie lżenie
          ludzi, łapówkarstwo (płacenie za miejsca na listach do parlamentu, sprawa
          giganta mięsnego Smith-cline, złodziejskie weksle...kontakty z ciemnej
          przeszlosci biznesmenami pokroju kobylanski..) jeśli taka kanalia i szuja
          wyznacza nam takie standardy to czas wyjeżdza bo ja z siebie takiej kupy gówna
          jak ten szmata lepper robic nie bede...
        • Gość: darekbyd Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 20:59
          Wtorkowy mecz ma być na żywo w ośrodkach regionalnych z Gdańska i z Bydgoszczy,
          w więc dla woj. pomorskiego i kujawsko-pomorskiego. Jest to oficjalna
          informacja przekazana przez TVP.
          • p.bera Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? 08.05.06, 21:04
            no a co my mozemy zrobic jak cham z blokad zostaje vicepremierem, hodowca świn
            z wyrokami prawomocnymi na koncie....
      • Gość: Marek Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.05.06, 21:28
        Nie wiem o co chodzi, ale mam wrażenie, że czytałem już taki artykuł rok temu i
        dwa lata temu... Wszyscy w TVP kładą laskę na koszykówkę, więc czemu liga nie
        podpisze umowy na play-offs również z telewizją kodowaną (co najmniej na
        retransmisje)?!? Wtedy każdy, kto by chciał naprawdę, jakoś by dotarł do
        meczów. Pozdrawiam nowy zarząd TVP!!!
      • Gość: Blacha Re: Finał DBL: Tylko jeden mecz w TVP? IP: *.icpnet.pl 08.05.06, 21:57
        proponuję jutro od rana dzwonić pod numer 022 622 01 51 "Dzwonię do pani,
        pana...." Janusza Weissa w sprawie transmisji , może pan Janusz publicznie
        obnaży profesjonalizm TVP. telefony do ręki, czym więcej zgłoszeń tym lepiej,
        może korzeniowski przestraszy się kompromitacji i puści wszystkie mecze na TVP
        1 lub TV Polonii ( jak kiedys było miło), mi niestety jutro pozostaje tylko
        sluchać HIT-a w necie w Poznaniu, zreszą jak wszystkim z pozostałych 14
        województw.
      • Gość: wikul Ręce opadają, po jaką cholerę TVP walczy o te ... IP: *.aster.pl 08.05.06, 22:56
        ...transmisje ? Po to żeby nietransmitować ? Niech zostawią tym którzy dadzą
        sobie z tym radę. Pie..ne dziadostwo !!!
        • Gość: kubek Re: Ręce opadają, po jaką cholerę TVP walczy o te IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 10.05.06, 20:58
          W tej TVP siedzą takie głąby ze sie w pale nie miesci. Rozumiem, ze mecze sezonu
          zasadniczego mozna pokazywac w pasmach lokalnych, ale final! Ja mieszkam w
          KRakowie i chetnie bym obejrzal final, ale cwiercglowki nie moga sie dogadac.
          Dupy wołowe z nich!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka