Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Iwański i Chałbiński pójdą do Lecha za trenerem...

IP: 83.238.50.* 11.05.06, 11:25
    A co z Buzala? To on jest najwieksza szansa na wartosciowego zawodnika wsrod
    "graczy mlodego pokolenia".
    Obserwuj wątek
      • Gość: mare Re: Iwański i Chałbiński pójdą do Lecha za trener IP: *.icpnet.pl 11.05.06, 12:03
        Panie Rutkowski, bardzo proszę precz z Zakrzewskim, strzelił teraz kilka goli i
        wszyscy uwazają, że jest dobry, a to przecież pospolity drewniak, co udowadniał
        przez 80% sezonu. Fuksiarskie bramki w ostatnich meczach nie mogą zamydlać
        obrazu całościowego!!!!!!
      • Gość: mc Re: Iwański i Chałbiński pójdą do Lecha za trener IP: *.radio.hd.pl 11.05.06, 13:08
        A świerszczu????
      • Gość: Maćko Re: Iwański i Chałbiński pójdą do Lecha za trener IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 14:20
        Przede wszystkim szkoda mi Waldka Piątka i Piotrka Świerczewskiego. Według mnie,
        oni powinni się znaleść w nowym KKSie.
      • Gość: KC Re: Iwański i Chałbiński pójdą do Lecha za trener IP: *.radio.hd.pl 11.05.06, 16:06
        no panowie, a co z Golińskim? POzwalacie mu wrócić do Grodziska? Przecież jakby
        był w formie to nie ma lepszego piłkarza na jego pozycji.. i po co komu Iwański?
      • Gość: Hajtooo Po co tam Zakrzewski?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:07
        A już o Chałbińskim nie wspomnę...po co nam znów emeryci..młodego Burkharda,
        zostawić Golinę, Wasilewskiego, Bieniuka i bramkarzy
      • Gość: wickedway Świerczewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 23:50
        Powiedzmy sobie jasno - Świerszcz nie jest graczem wybitnym ale
        przydatnym.Zauważmy, że przez ostatnie 3 lata Lech miał jeden fatalny okres gdy
        zbierał baty od wszystkich.Dziwnym zbiegiem okoliczności był to okres gdy nie
        było w nim Świerszcza...ja wiem że nie jest już 1wszej młodości ale jest tej
        drużynie potrzebny. Tak chodząc na Lecha widać że jednak z niego większy
        pożytek niż z Szeryfa któremu brak trochę tej zadziorności co ma
        Świerszczu.LInia środkowa gra tylko wtedy dobrze gdy oni obaj są na boisku...i
        takie są fakty.
        Oby Smuda nie ściągnął pół Widzewa co jeszcze się na nogach trzyma z okresu gdy
        ten grał w LM....bo do Legii już próbował co jednak średnio się udało koniec
        końców....
        • Gość: ja Re: Świerczewski IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.05.06, 11:27
          Przyjaciele z Poznania... rozwalaja nam zespol, nic tylko plakac w dodatku w
          taki sposob. Szykuje sie kolejny niesportowy przekret i to na oczach wszystkich
          bo kto uwierzy ze Smuda nie chce udzialu Amico-Lecha w pucharach i moze to
          zalatwic w tak prosty sposob... przyjaciele.
      • Gość: Tytus Re: Iwański i Chałbiński pójdą do Lecha za trener IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.05.06, 12:31
        Nie zdrowa podnieta. Za obu trzeba trochę zapłacić to po pierwsze. Po drugie z
        całym szacunkiem do Amici to przy KGHM mała manufakturka. Więc nikt w lubinie
        nie sprzeda piłkarzy dla kasy.
      • Gość: xxx Re: Iwański i Chałbiński pójdą do Lecha za trener IP: *.echostar.pl 12.05.06, 16:30
        zaczynaja sie spekulacje - pozyjemy, zobaczymy

teraz wszyscy do Lecha - jakby za malo bylo zawodnikow z 2 klubow :D

wodolejstwo, nie dziennikarstwo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka