sclavus 14.02.08, 12:13 a może nawet... POPiSowa.... Póki co konferencji prasowej nie było... :) Czy to tylko Ziobrowego "sposobu", czy przejęcie tego "sposobu" na własność??? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4926909.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oszolom.pl Posiedziałby ze dwa latka u zi0Berii w areszcie, 14.02.08, 12:16 toby się przyznał, co z niego za antypolski gagatek. Odpowiedz Link Zgłoś
szeptana_propaganda pozdrów ode mnie swoją 14.02.08, 13:28 oszałamiającą piękną żonę... Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post POpisowa akcja! 14.02.08, 13:29 Obecnie odpowiedzialność spada na Schetynę jakby na to nie spojrzeć. Tego typu akcje zdarzają się co jakiś czas tylko może bez obrażeń jak w tym przypadku. Mam nadzieję, że ten chłopak będzie cały i dostanie odszkodowanie. W moim miasteczku za czasów SLD CBŚ wywinął taki numer szukając w jednym mieście kryjówki porywaczy. Adres był prawie taki sam tylko pomylili piętra (sic) i weszli do młodego małżeństwa z dzieckiem nad kryjówką porywaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: poPiSowa akcja! 14.02.08, 13:31 "Pan Piotr na razie wyjechał z Warszawy do rodzinnego Łowicza. Zastanawia się nad złożeniem skargi na policjantów." Może niech się nie zsatanawia, tylko złozy Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: poPiSowa akcja! 14.02.08, 14:06 Już sięzdarzyło, że ABW takie numery wycinało... Złożyło się też, że CBA tyż... O CBŚ - nieświadom niczego - przeczytałem po raz pierwszy... Znaczyło by to, że taki sposób postępowania nie jest przywilejem jakiejś tam służby, tylko jest to - mimo wszystko - normalka rządowa :) Może, gdyby za każdym razem (takim) państwo musiałoby wybudlić kilkadziesiąt milionów odszkodowania, to te służby nie tak łatwo zrywałyby się ze smyczy... - jak Ameryka, to Ameryka... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: poPiSowa akcja! 14.02.08, 14:51 sclavus napisał: > Już sięzdarzyło, że ABW takie numery wycinało... > Złożyło się też, że CBA tyż... > O CBŚ - nieświadom niczego - przeczytałem po raz pierwszy... > Znaczyło by to, że taki sposób postępowania nie jest przywilejem > jakiejś tam służby, tylko jest to - mimo wszystko - normalka > rządowa :) > Może, gdyby za każdym razem (takim) państwo musiałoby wybudlić > kilkadziesiąt milionów odszkodowania, to te służby nie tak łatwo > zrywałyby się ze smyczy... - jak Ameryka, to Ameryka... ;) Pomyłka jest wybaczalna szczególnie gdy policja robi tak szeroką realizację. Chamstwo i uszkodzenie ciała już jest nie do wybaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: poPiSowa akcja! 14.02.08, 14:57 ... dlatego też mówię... :) To co te służby wyczyniają przy zatrzymaniach, jest żywcem wzięte.... z amerykańskich seriali policyjnych... Jeśli więc Ameryka.... to odszkodowania też "po amerykańsku" - tam idą i to nie filmowo, w dziesiatki i setki milionów.... Facet ze złamanym kręgosłupem, nigdy już nie będzie w pełni sprawny... cóż mu zatem po ochłapie w postaci parudziesiąt tysięcy złotych ??? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: poPiSowa akcja! 14.02.08, 15:07 W zależności jakiego typu jest to złamanie kręgosłupa bo z tego co pamiętam, to są różne i może nie być tak tragicznie. Pewne jest natomiast, że nawet gdyby było najgorsze, to faktycznie dostałby jakiś ochłap z odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: poPiSowa akcja! 14.02.08, 15:11 Komenda Zoliborz i jej komisariaty nie takie numery wycinaly. Tez mam z nimi na pienku za falszowanie akt i wytwarzanie wirtulnych przestepstw. Odpowiedz Link Zgłoś