Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kizierowski nagrodzony za patriotyzm

IP: 212.160.172.* 22.05.06, 15:36
    no tak, LPR ma wszędzie swoje macki wsadzone. nawet do nagrody "Bartosza"...
    A nie mogli rady stworzyć z samych niepolityków?!?!?!
    Obserwuj wątek
      • Gość: andy Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 15:38
        No cóż - piękna postawa, ale czy coś, co mamy w sobie, co czujemy i kochamy
        trzeba nagradzać?
        • Gość: nikalaj Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 15:43
          ...ja to bym sprzedał obywatelstwo.
          • frankyy "Bartosza" dla Olisadebe!!! 22.05.06, 17:40
      • Gość: józek Jeszcze 4 lata i oddam swoje obywatelstwo gratis IP: 194.106.192.* 22.05.06, 15:48
        Tylko kto by mnie chciał :P
      • emaciekl Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm 22.05.06, 16:11
        Nagroda DLA BARTKA TO TEż NAGRODA DLA pOLONII.
      • obraza.uczuc.religijnych To już nagrody za dewiację dawają? 22.05.06, 16:26
        Bo przecież każdy normalny człowiek wie że patriotyzm to dewiacja i w różne
        podejrzane narody bawic się nie należy.
        • obraza.uczuc.religijnych Oczywiście "dają". 22.05.06, 16:26

• Gość: Brachu Re: To już nagrody za dewiację dawają? IP: *.sympatico.ca 22.05.06, 19:04
          “Nie gardzę wierzącymi i nie uważam ich za śmiesznych ani godnych żałości. Jednak wprawiają mnie oni w rozpacz tym, iż preferują uśmierzające bajki dla dzieci od okrutnej pewności dorosłych.”

Michel Onfray
        • Gość: patriota Re: To już nagrody za dewiację dawają? IP: *.devs.futuro.pl 25.05.06, 12:54
          ch.. ci w pape śmiecu
      • gdabski Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm 22.05.06, 17:13
        Co za nazwa ;P

/Gdabski
      • Gość: kibic a nagrody fair play nie nazwali imieniem Grubby... IP: *.crowley.pl 22.05.06, 17:19
        glupie palanty!

brawo dla tych, ktorzy docenili Kizierowskiego

kibic
      • Gość: halik Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.etychy.eu / 87.204.32.* 22.05.06, 17:31
        Ludzie mam taką wizję Katar proponuje obywatelstwo 465 z Wiejskiej u nas raj a
        tam .... no cóż mogłoby braknąć ropy
      • Gość: Michal Warszawa Kibice Polonii Warszawa dziękują IP: *.jelonki.robbo.pl 22.05.06, 17:31
        Brawo Bartek, dziękujemy za Twoją postawę.
        W czasach gdy wartość człowieka często oceia się kwotą na koncie pokazałeś co to
        jest partiotyzm.
        Szacunek
        (Polonia Warszawa)
        • Gość: setanta Kibice Polonii Warszawa IP: *.com.pl 22.05.06, 17:39
          podziękowali i poszli coś podpalić lub kogoś zabić.Pariotycznie
          • oio Re: Kibice Polonii Warszawa 22.05.06, 18:09
            Ale my mowimy o kibicach Polonii Warszawa. Tych, ktorzy nie zabijaja, a np.
            promuja wartosci patriotyczne. :)
        • Gość: setanta Kibice Polonii Warszawa IP: *.com.pl 22.05.06, 17:40
          podziękowali i poszli coś podpalić lub kogoś zabić.Patriotycznie.
          • parazauroloff Re: Kibice Polonii Warszawa 22.05.06, 18:40
            Dzięki takim sportowcom jak Bartek można wierzyć w piękno sportu, dzięki takim
            kibicom jakich ma Polonia można wierzyć, że są ludzie zdolni to piękno odbierać.
        • mimovoli święto lasu 22.05.06, 17:43
          w imię tego, że drzewa w naszej pięknej ojczyźnie nierzadko występują, proponuję
          ustanowić nagrodę dla tego drzewa, które najmocniej będzie się opierać
          przymusowej wycince. nagrodę imienia, powiedzmy Janusza Wójcika...
      • arius5 Gdzie jak gdzie, ale do Kataru ? 22.05.06, 18:03
        A co bys, chlopie, robil po zakonczeniu kariery ?
        Pustynie zamiatal ?
        Do muzulmanow nie warto nawet za milion.
      • Gość: keeper a może byście napisali kto go zgłosił do nagrody ? IP: *.chello.pl 22.05.06, 18:19
        fairplay.poloniawarszawa.com
      • Gość: Brachu Olisadebe nagrodzony za patriotyzm IP: *.sympatico.ca 22.05.06, 18:54
        Wnoszę o taką samą nagrodę dla Emanuela Olisadebe.

A Kizierowski ładnie pasuje do obłąkanego i historycznie nieprzekraczalnego czworokąta: rodzina - praca - kościół - ojczyzna.

Pozdrowienia od Władysława Kozakiewicza.
      • Gość: rej ale dlaczego po lacinie? toz Polacy nie gesi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:59
      • minipolak tez mic cos.... 22.05.06, 19:52
        Ja znam wielu Polakow ktorzy
        mieszkaja w Polsce, klepia biede i
        nigdy niezgodziliby sie zostac Beduinami.
        I to za zadne pieniadze.
        To sa prawdziwi patrioci.
        Czesc z nich, ci starsi,
        to nawet z Niemcami walczyla.

• Gość: bebeto Brawo Bartek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:03
        Jestem dumny, że mam takich rodaków jak Ty! Pozdro od kibica piłkarskiego Arki
        Gdynia.
      • Gość: Fansportu Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.wyszkow.tnp.pl 22.05.06, 20:10
        Wilekie brawa dla Kizierowskiego, rozsądna, patiotyczna decyzja. Obsolutnie
        zasłużył na te odznaczenie. Odzrucił przecież nie małe pieniądze, wybierając
        reprezentowanie Polski
      • Gość: akanana Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.pai.net.pl 22.05.06, 20:16
        brawo Bartek ale Ebi Smolarek był pierwszy
      • odette Czapki z głów ! Uczcie się małe ludziki ! 22.05.06, 23:14
        bo większosć z was jest do kupienia.
      • Gość: aero Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.os1.kn.pl 22.05.06, 23:21
        Zrobili z Kizierowskiego bohatera. Rownie dobrze mozna nagrody przyznac
        wszystkim tym, ktorzy nie jada do Anglii za praca tylko walcza u nas w kraju o
        prace :P Zadnej łaski nie robi Kizierowski, ze sie nie sprzedal. Nagradzac za
        normalna postawe? Nagradzamy za cos wyjatkowego. Jesli zdobedzie medal dla
        Polski, to niech i ma wyroznienia i honory w kraju, ale nie nagradzajmy ludzi
        tylko dlatego, ze nie wyrzekli sie narodu. Przesada.
        Miliony Polakow, bedac sportowcem ktory niezle zarabia, nawet by nie poprosilo
        o dzien do namyslu, tylko od razu wysmialo oferte obywatelstwa jakiegos Kataru.
      • odette Re: P.Grabowski jest fundatorem i pomysłodawcą tej 22.05.06, 23:24
        Gość portalu: rogal napisał(a):

> no tak, LPR ma wszędzie swoje macki wsadzone. nawet do nagrody "Bartosza"...
        > A nie mogli rady stworzyć z samych niepolityków?!?!?!

nagrody. A więc kotku, sorry, rogalu, nie wal po oczach, zamiast sie choć
        trochę wzruszyć i wziać przykład.
        • Gość: Borough Jeszcze trochę nas tu zostało. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:35
          Obłęd! Ja rozumiem, że ciężko wytrzymać w tym kraju, ale żeby zaraz nagrody za to przyznawać... Poza tym taki Kizierowski nie musi zastanawiać się jak wyżyć za 200 zł. z szóstką dzieci na karku i bezrobociem w regionie na poziomie 40%.
      • Gość: Ala Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:33
        Brawo :) To jest niesamowite i godne naśladowania:) Ja też kocham Polskę i
        jestem zachwycona postawą Kizierowskiego ;) Gorąco pozdrawiam i życzę sukcesów
      • Gość: Polka Brawo!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:36
      • Gość: gość Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: 217.11.133.* 23.05.06, 14:37
        Witam,
        szkoda tylko, że nikt nie pisze o nagrodzie Fair Play PKOl-u którą otrzymał
        wczoraj a jest ona przyznana 39 raz...
        ps. Panowie politycy niech najpierw sprawdzą jakie są nagrody przyznawane, bo
        dublowanie się nie jest w modzie.
        • Gość: Kosa Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.aster.pl 23.05.06, 19:22
          Fajny chłopak ale po co to całe zadęcie?! Od wielu lat mieszka w USA.
          Jest inteligentny i myślałem, że ma dystans do polskich "niespodzianek".
          Niestety dał się wkręcić, nagroda za odmowę, śmieszne!
      • bazyliszek4 Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm 23.05.06, 19:45
        gdy Kizierowski odmówił Katarowi Arabowie zwrócili się do srebrnego medalisty
        MŚ Chorwata Duje Draganji, notabene kolegi Bartka z grupy Mike Bottoma. ten nie
        miał skrupułów i zgodził się ("sytuacja pływania w Chorwacji jest bardzo
        ciężka"), ale ostatecznie po paru miesiącach zrezygnował i wrócił na łono
        ojczyzny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka