Gość: rogal IP: 212.160.172.* 22.05.06, 15:36 no tak, LPR ma wszędzie swoje macki wsadzone. nawet do nagrody "Bartosza"... A nie mogli rady stworzyć z samych niepolityków?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andy Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 15:38 No cóż - piękna postawa, ale czy coś, co mamy w sobie, co czujemy i kochamy trzeba nagradzać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikalaj Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 15:43 ...ja to bym sprzedał obywatelstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józek Jeszcze 4 lata i oddam swoje obywatelstwo gratis IP: 194.106.192.* 22.05.06, 15:48 Tylko kto by mnie chciał :P Odpowiedz Link Zgłoś
emaciekl Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm 22.05.06, 16:11 Nagroda DLA BARTKA TO TEż NAGRODA DLA pOLONII. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych To już nagrody za dewiację dawają? 22.05.06, 16:26 Bo przecież każdy normalny człowiek wie że patriotyzm to dewiacja i w różne podejrzane narody bawic się nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brachu Re: To już nagrody za dewiację dawają? IP: *.sympatico.ca 22.05.06, 19:04 “Nie gardzę wierzącymi i nie uważam ich za śmiesznych ani godnych żałości. Jednak wprawiają mnie oni w rozpacz tym, iż preferują uśmierzające bajki dla dzieci od okrutnej pewności dorosłych.” Michel Onfray Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: To już nagrody za dewiację dawają? IP: *.devs.futuro.pl 25.05.06, 12:54 ch.. ci w pape śmiecu Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm 22.05.06, 17:13 Co za nazwa ;P /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic a nagrody fair play nie nazwali imieniem Grubby... IP: *.crowley.pl 22.05.06, 17:19 glupie palanty! brawo dla tych, ktorzy docenili Kizierowskiego kibic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halik Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.etychy.eu / 87.204.32.* 22.05.06, 17:31 Ludzie mam taką wizję Katar proponuje obywatelstwo 465 z Wiejskiej u nas raj a tam .... no cóż mogłoby braknąć ropy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Warszawa Kibice Polonii Warszawa dziękują IP: *.jelonki.robbo.pl 22.05.06, 17:31 Brawo Bartek, dziękujemy za Twoją postawę. W czasach gdy wartość człowieka często oceia się kwotą na koncie pokazałeś co to jest partiotyzm. Szacunek (Polonia Warszawa) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setanta Kibice Polonii Warszawa IP: *.com.pl 22.05.06, 17:39 podziękowali i poszli coś podpalić lub kogoś zabić.Pariotycznie Odpowiedz Link Zgłoś
oio Re: Kibice Polonii Warszawa 22.05.06, 18:09 Ale my mowimy o kibicach Polonii Warszawa. Tych, ktorzy nie zabijaja, a np. promuja wartosci patriotyczne. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: setanta Kibice Polonii Warszawa IP: *.com.pl 22.05.06, 17:40 podziękowali i poszli coś podpalić lub kogoś zabić.Patriotycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
parazauroloff Re: Kibice Polonii Warszawa 22.05.06, 18:40 Dzięki takim sportowcom jak Bartek można wierzyć w piękno sportu, dzięki takim kibicom jakich ma Polonia można wierzyć, że są ludzie zdolni to piękno odbierać. Odpowiedz Link Zgłoś
mimovoli święto lasu 22.05.06, 17:43 w imię tego, że drzewa w naszej pięknej ojczyźnie nierzadko występują, proponuję ustanowić nagrodę dla tego drzewa, które najmocniej będzie się opierać przymusowej wycince. nagrodę imienia, powiedzmy Janusza Wójcika... Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Gdzie jak gdzie, ale do Kataru ? 22.05.06, 18:03 A co bys, chlopie, robil po zakonczeniu kariery ? Pustynie zamiatal ? Do muzulmanow nie warto nawet za milion. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keeper a może byście napisali kto go zgłosił do nagrody ? IP: *.chello.pl 22.05.06, 18:19 fairplay.poloniawarszawa.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brachu Olisadebe nagrodzony za patriotyzm IP: *.sympatico.ca 22.05.06, 18:54 Wnoszę o taką samą nagrodę dla Emanuela Olisadebe. A Kizierowski ładnie pasuje do obłąkanego i historycznie nieprzekraczalnego czworokąta: rodzina - praca - kościół - ojczyzna. Pozdrowienia od Władysława Kozakiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rej ale dlaczego po lacinie? toz Polacy nie gesi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:59 Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak tez mic cos.... 22.05.06, 19:52 Ja znam wielu Polakow ktorzy mieszkaja w Polsce, klepia biede i nigdy niezgodziliby sie zostac Beduinami. I to za zadne pieniadze. To sa prawdziwi patrioci. Czesc z nich, ci starsi, to nawet z Niemcami walczyla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebeto Brawo Bartek! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:03 Jestem dumny, że mam takich rodaków jak Ty! Pozdro od kibica piłkarskiego Arki Gdynia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fansportu Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.wyszkow.tnp.pl 22.05.06, 20:10 Wilekie brawa dla Kizierowskiego, rozsądna, patiotyczna decyzja. Obsolutnie zasłużył na te odznaczenie. Odzrucił przecież nie małe pieniądze, wybierając reprezentowanie Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akanana Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.pai.net.pl 22.05.06, 20:16 brawo Bartek ale Ebi Smolarek był pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
odette Czapki z głów ! Uczcie się małe ludziki ! 22.05.06, 23:14 bo większosć z was jest do kupienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aero Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.os1.kn.pl 22.05.06, 23:21 Zrobili z Kizierowskiego bohatera. Rownie dobrze mozna nagrody przyznac wszystkim tym, ktorzy nie jada do Anglii za praca tylko walcza u nas w kraju o prace :P Zadnej łaski nie robi Kizierowski, ze sie nie sprzedal. Nagradzac za normalna postawe? Nagradzamy za cos wyjatkowego. Jesli zdobedzie medal dla Polski, to niech i ma wyroznienia i honory w kraju, ale nie nagradzajmy ludzi tylko dlatego, ze nie wyrzekli sie narodu. Przesada. Miliony Polakow, bedac sportowcem ktory niezle zarabia, nawet by nie poprosilo o dzien do namyslu, tylko od razu wysmialo oferte obywatelstwa jakiegos Kataru. Odpowiedz Link Zgłoś
odette Re: P.Grabowski jest fundatorem i pomysłodawcą tej 22.05.06, 23:24 Gość portalu: rogal napisał(a): > no tak, LPR ma wszędzie swoje macki wsadzone. nawet do nagrody "Bartosza"... > A nie mogli rady stworzyć z samych niepolityków?!?!?! nagrody. A więc kotku, sorry, rogalu, nie wal po oczach, zamiast sie choć trochę wzruszyć i wziać przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borough Jeszcze trochę nas tu zostało. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:35 Obłęd! Ja rozumiem, że ciężko wytrzymać w tym kraju, ale żeby zaraz nagrody za to przyznawać... Poza tym taki Kizierowski nie musi zastanawiać się jak wyżyć za 200 zł. z szóstką dzieci na karku i bezrobociem w regionie na poziomie 40%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 09:33 Brawo :) To jest niesamowite i godne naśladowania:) Ja też kocham Polskę i jestem zachwycona postawą Kizierowskiego ;) Gorąco pozdrawiam i życzę sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: 217.11.133.* 23.05.06, 14:37 Witam, szkoda tylko, że nikt nie pisze o nagrodzie Fair Play PKOl-u którą otrzymał wczoraj a jest ona przyznana 39 raz... ps. Panowie politycy niech najpierw sprawdzą jakie są nagrody przyznawane, bo dublowanie się nie jest w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosa Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm IP: *.aster.pl 23.05.06, 19:22 Fajny chłopak ale po co to całe zadęcie?! Od wielu lat mieszka w USA. Jest inteligentny i myślałem, że ma dystans do polskich "niespodzianek". Niestety dał się wkręcić, nagroda za odmowę, śmieszne! Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Kizierowski nagrodzony za patriotyzm 23.05.06, 19:45 gdy Kizierowski odmówił Katarowi Arabowie zwrócili się do srebrnego medalisty MŚ Chorwata Duje Draganji, notabene kolegi Bartka z grupy Mike Bottoma. ten nie miał skrupułów i zgodził się ("sytuacja pływania w Chorwacji jest bardzo ciężka"), ale ostatecznie po paru miesiącach zrezygnował i wrócił na łono ojczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś