Gość: Rycho IP: *.ustronie.pw.edu.pl / 10.3.30.* 10.01.03, 17:22 Panowie!!! To jest gość! On i Adam to wzor do nasladowania. Pieniądze jednak nie zawsze przewracają w głowie. BRAWO!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajet ostatni... IP: *.rcondw.rug.nl 10.01.03, 20:51 za pare lat Zamorano przejdzie na emeryture i juz takich gosci nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucjan Re: Zamorano - idol Chile wraca do ojczyzny IP: 217.153.47.* 11.01.03, 17:16 Gość portalu: Rycho napisał(a): > Panowie!!! > To jest gość! On i Adam to wzor do nasladowania. Pieniądze > jednak nie zawsze przewracają w głowie. BRAWO!! > Zamorano nie zapomniał o swoim pochodzeniu i chcę dać chociaż odrobinę radości ubogim kibicom. Czy możesz podać podobny gest Adama?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: Zamorano - dziekuje Gazecie IP: *.147.3.213.dial.bluewin.ch 13.01.03, 01:52 Ten Zamorano to rzeczywiscie ekstra gosc. I przy okazji naprawde dziekuje Gazecie za tak optymistyczny i podnoszacy na duchu tekst - za chwile wytchnienia przy tych wszystkich skandalach korupcyjnych, aferach dopingowych, przygotowaniach do wojny... Mowiac krotko - dobrze byloby, gdyby bylo wiecej na swiecie takich Zamorano, a w Gazecie tego typu tekstow... Marcus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arti Re: Zamorano - idol Chile wraca do ojczyzny IP: 217.96.11.* 13.01.03, 08:44 Z całym szacunkiem dla Adama (Małysza jak się domyślam) nie widzę wielkich podobieństw pomiędzy tymi postaciami... A a propos Zamorano - od lat kibicuje Realowi Madryt i ten facet zawsze był dla mnie wzorem postawy na boisku, twarz wojownika, który przez 90 minut myśli tylko o zwycięstwie. Poza tym facet, który własne ambicje odsuwa na bok gdy chodzi o dobro drużyny (MŚ 98 gdy Salas strzelał bramki a Zamorano bodajże wszystkie z nich wypracował) Chylę czoła przed Ivanem - ciekawe czy w Polsce doczekamy się podobnego gracza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: Zamorano - idol Chile wraca do ojczyzny IP: *.eurotek.com.pl 13.01.03, 15:41 Gość portalu: Arti napisał(a): > Z całym szacunkiem dla Adama (Małysza jak się domyślam) nie > widzę wielkich podobieństw pomiędzy tymi postaciami... > > A a propos Zamorano - od lat kibicuje Realowi Madryt i ten facet > zawsze był dla mnie wzorem postawy na boisku, twarz wojownika, > który przez 90 minut myśli tylko o zwycięstwie. Poza tym facet, > który własne ambicje odsuwa na bok gdy chodzi o dobro drużyny > (MŚ 98 gdy Salas strzelał bramki a Zamorano bodajże wszystkie z > nich wypracował) > Chylę czoła przed Ivanem - ciekawe czy w Polsce doczekamy się > podobnego gracza > > pozdrawiam Nie chodzilo mi o rozdawanie kasy biednym bo mysle ze nie o to tez chodzilo dla IVANA ale o to ze ktos jest w stanie byc zadowolony z ilosci posiadanej gotowki i to dla mnie jest wazniejsze niz gesty dawania ktore niewatpliwie sa (Ivan ma fundacje Adas tez (oczywiscie poczatek)) Jest wiele ludzi ktorych podziwiam ale nie widzialem u nich tego etapu gdzie gosc mowi dosc ja juz nie potrzebuje kasy patrzcie np. Korzeniowski wzor prawie kompletny prawie gdyby nie klutnie o kase ze PZLA. A Adama wstawilem tu bo niewatpliwie jest to gosc ktory nie byl zamozny a teraz niewatpliwie jest ale jest nadal skromnym czlowiekiem. Zdarza się to nie często. Ale cieszę się że można być "czlowiekiem" i nie dbac o stan konta to jest budujące ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsubasa Re: Zamorano - idol Chile wraca do ojczyzny IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 14.01.03, 20:28 wielki, wielki szacunek i podziw... tacy ludzie w swiecie sportu sa juz jednak na wymarciu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustlik Re: Zamorano - idol Chile wraca do ojczyzny IP: 62.229.8.* 28.02.03, 12:26 Ekstra historia... Ciekawe czy kiedys ktorys z naszych orlow zdobedzie sie na cos takiego. Wydaje mi sie, ze wiekszosc z nich gra tylko î wylacznie dla kasy... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Zamorano - pytanie do GAZETY!!! IP: *.143.3.213.dial.bluewin.ch 01.03.03, 13:40 Artykul rzeczywiscie interesujacy. A Zamorano zawsze mi sie podobal. Mam jednak pytanie do Gazety. Czy to oznacza, ze redaktor Surdel juz nie jest korespondentem w Szwajcarii i nie bedzie juz pisal o narciarstwie alpejskim? Szkoda byloby! Ktos go zastapi w Genewie? Wojtek Odpowiedz Link Zgłoś