Gość: aniela IP: *.cable.ubr10.hy.blueyonder.co.uk 03.07.03, 14:42 mam w lodowce okazaly peczek swiezego koperku jak moge go wykozystac? czy moge go np zamrozic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: koperek IP: *.net 03.07.03, 14:43 Pewnie, że możesz. Do plastikowego pojemniczka wkładasz koperek w całości Siekasz go dopiero przed podaniem To wszystko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrena Re: koperek IP: 217.153.45.* 03.07.03, 14:45 A ja siekam go przed zamrożeniem i wszystko jest OK. Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: koperek IP: *.tele2.pl 03.07.03, 15:02 a po co mrozic? Skropiony woda w szczelnie zamknietej siatce przetrwa tydzien. Poza tym codziennie jest swiezy koperek na targu...... Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: koperek 03.07.03, 15:23 Bo u nas, panie, zima to tylko przez dziesięć miesięcy, a potem już tylko lato i lato;-)) A ja tez koperek najpierw siekam, potem mrożę w amlutkich pojemniczkach, tylko pilnuję, żeby był suchy - nie wiem właściwie dlaczego, ale tak mnie nauczyli;-) No i mozna też taki posiekany zamrażać w kostkach lodu - tak słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: koperek IP: *.tele2.pl 03.07.03, 15:24 zima tez codziennie jest koperek na targu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: koperek 03.07.03, 15:59 Gość portalu: kaska napisał(a): > zima tez codziennie jest koperek na targu;-) Ale jakiś taki elegancki, bezwonny;-))) Z Holandii albo Izraela;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tess Re: koperek IP: *.telia.com 03.07.03, 18:15 ja zawsze czesc susze i przechowuje w sloiczku. tz.kroje drobniutko do suszenia,,,, Odpowiedz Link Zgłoś