Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Matador Puchov - Lech Poznań 4:0 (1:0)

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 16.01.03, 19:57
    TYlko zeby nie bylo tak jak za czasow Pintera!Tak nawiasem
    slyszalem ze obydwoje panowie czyli Panik i Jakolcewicz maja
    wspolnie drygowac lechem jak sie okazuje czesiu siedzi w kacie a
    czeski pryncypal rozsyla pilkarzy po katach.Tak bardzo szczerze
    to nie uwazam zeby G.Matlak byl gorszym pilkarzem niz np
    R.Remien albo Polednica.Ale jak to mowia znawce czas
    pokaze,tylko oby nie bylo za pozno na odwrocenie zlych
    decyzzji.Jak narazie panowie prezesi maja nosa do maretingu ale
    jakos brak im wynikow sportowych(bo za takie nie mozna uwazac
    awansu Lecha do I ligi Lechowi to mijsce sie po prostu nalezy w
    tej lidze)
    pozdrawiam i mam nadzieje ze nie bede mial racji co do Panika i
    ze system 4-4-2 bedzie odpowiednim ustawieniem dla Lecha.
    ps.Z tego co wiadomo liga slowacka nie jest Bundesliga i druzyny
    z tej ligi nawet te z gornej jej polki nie prezentuja jakis
    oszalamiajacych warunkow,ale to tak tylko na marginesie!!!!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: bar mleczny Re: Matador Puchov - Lech Poznań 4:0 (1:0) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 15:28
        Skandal!!!!!!!!
        • canemuto (za) daleko idace wnioski... 18.01.03, 16:46
          - a propos pintera - zbyt szybko chyba na wysuwanie wnioskow po JEDNYM
          przegranym meczu sparringowym?
          - trudno, zeby dwie osoby mialy takie same kompetencje, bo taki stan to CHAOS.
          a ze Panik moze wiecej? raz juz byla w Poznaniu sytuacja, kiedy trener
          wyciagnal Lecha z dolka, a pozniej nie starczylo juz umiejetnosci. lepiej,
          zeby taka sytuacja sie nie powtorzyla i Jakolcewicz pozostal w naszej pamieci
          jako zbawca.
          - jak sam zauwazyles czas pokaze
          - nic sie Lechowi nie nalezy z urzedu - I liga to nie zus

a wiec spokojnie - bayern tez ledwo ledwo wyciagnal na 2:2 z dynamem drezno.
          kazdy wielki klub miewa potkniecia...:))) pozdro.

PS a "skandal" kolegi o nicku bar mleczny pachnie histeria:)
          • Gość: bar mleczny Re: (za) daleko idace wnioski... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 00:41
            Chodzilo mi raczej o to, że jak wynika z relacji piłkarze przeszli obok meczu.
            Wydaje mi sie, że profesjonalizm zobowiązuje, a klęska z przecietnym zespolem
            Słowackim chluby nam nie przynosi...Zwłaszcza, że tysiace kibicow na bieżąco
            śledzi wieści z obozu...Pozdr
            • canemuto no ba... 19.01.03, 15:01
              ..., ale na wyniki sparingow (nawet z realem madryt;) powinnismy patrzec z
              duzym przymruzeniem oka. bo - o ile mnie pamiec nie myli - przed rozpoczeciem
              poprzedniej rundy bilans sparingowy przegrane-wygrane Lech mial stanowczo na
              plusie. same niemal zwyciestwa, dobra atmosfera, wielkie oczekiwania i...final
              (a raczej - na szczescie - polfinal) historii jest powszechnie znany. zatem
              spokojnie, wiecej optymizmu i nie wymagajmy od pilkarzy, zeby po kilku dniach
              bardzo ciezkich treningow i meczu na lodowisku grali rewelacyjnie. dla mnie
              moga nas teraz kompletnie lekcewazyc, przegrywac po 0:4 nawet z heliosem
              czempin - byle traktowali nas i Lecha powaznie w lidze i pucharach i kazdemu
              wlepiali po kilka klapsow. bo tylko to sie tak naprawde liczy. bo ze
              sparringami jest niczym z oprawa meczowa - sa wazne i przydatne (i sparringi i
              oprawa), ale sam mecz (czyt. liga i puchary) to istota rzeczy. pozdro.
              • misza01 Re: w kwestii formalnej 20.01.03, 10:14
                wyniki sparingów nie mają żadnego znaczenia- tym bardziej po dwóch treningach,
                bo nasi piłkarze dostaja tamnieprawdopodobnie w dupsko, o czym wiem z "pewnych
                źródeł". Pytanie czy nie lepiej grać gierki wewnętrzne, jeśli mają później
                odpuszcać sparingi z Matadorami itp, ale wychodzę z założenia,że decyzja o
                zatrudnieniu Panika była słuszna i z pewnością wie lepiej co należy robić
                • canemuto Aluminium 1:0 Lech 26.01.03, 13:55
                  tylko jedno pytanie:) czy po grach na takich boiskach Lechici nie zapomna, jak
                  gra sie na normalnej/trawiastej (a nie czesko-lodowej czy koninsko-blotnistej)
                  murawie?;))) pozdro.
                  • canemuto link do zdjec z w/w sparingu 26.01.03, 13:56
                    www.lech.poznan.pl/pages/p/1/539.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka