chalsia 28.08.03, 00:20 Gratuluję Wam, macochy ) (i ojczymowie, bo są też tu potrzebni, jak dla mnie - to bardzo) Waszego forum. Ruch tu niezły i tematy ciekawe. Niestety będę tu się "wcinać", chyba ,że mnie wywalicie. Pozdrawiam, Chalsia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aagacia Re: Gratuluję 28.08.03, 08:47 bardzo milo jestes widziana na naszym forum bo masz bardzo ciekawy punkt widzenia. dla mnie super ze moge na wszystko spojrzec z drugiej strony wiec zapraszamy - odzywaj sie jak najczesciej Odpowiedz Link
mkatarynka.edziecko Re: Gratuluję 28.08.03, 09:58 zgadzam się z aagacią. Zapraszamy serdecznie do dyskusji Odpowiedz Link
patelszczak Re: Gratuluję 28.08.03, 18:51 nie wiem, dokładnie KIM jesteś, ale jeśli wnosisz inny punkt widzenia, ten z drugiej strony, to dla mnie osobiscie, są to zawsze cenne uwagi, przynajmniej do przemyśenia... Odpowiedz Link
mamaadama4 Re: Gratuluję 29.08.03, 16:43 Chalsia demokracja jest na forum, tylko pamietaj my nie jestesmy złe i niedobre kobiety, które potrzebuja nawrócenia na jedynie słuszną drogę. Nie próbuj tu urządzać krucjaty mającej na celu wyplenienie z nas zła. Nikt tu głowy popiołem nie ma zamiaru posypywać. Podjęcie decyzji o związaniu się z mężczyzną posiadającym dzieci wymaga dużej dojrzałości więc żadna z nas nie jest nieświadomom kobietką. Dlatego proszę, nie próbuj nas nawracać. danka Odpowiedz Link
stepmum Re: Gratuluję 29.08.03, 17:31 Ja dopisuje sie do poprzedniczki. A prosbe kieruje nie tylko do chalasi ale do calej reszty forumowiczek. Pozdrawiam Odpowiedz Link
chalsia Re: Gratuluję 30.08.03, 00:39 A odniosłaś wrażenie,że to robię ???????? Mogę się wypowiadać konkretnie tylko co do "swojej" "obecnej", a ta na 100% nie dorosła do takiej sytuacji, albo inaczej mówiąc - wiedziała na co się decyduje (="wiedziały gały co brały), ale nie wiedziała jak to w rzeczywistości będzie. Powtórzę swoje porównanie - to jest jak z nową marką/odmianą sera - patrzysz na opakowanie i wiesz, że to ser, ale za żadne skarby nie wiesz jak będzie smakował, póki go nie skosztujesz. Pozdrawiam, Chalsia Odpowiedz Link
badia Re: Gratuluję 30.08.03, 13:33 "widziały gały co brały" no widziały widziały, ale chyba wszystkie jak tu jesteśmy (łącznie z Tobą Chalsia) przyznamy, że inaczej to wyglada w kolorowych pisemkach i naszej wyobraźni na poczatku np. przed rozstaniem, a inczej potem jak przychodza konkretne problemy. U mnie potem było dużo gorzej niż myślałam że będzie. Odpowiedz Link