z3r0 12.06.06, 23:00 Nie mogę już znieść bełkotu tego buca. W środę 2:0 w pupala i do chaty. Korea reloaded. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzybpsi No właśnie... 12.06.06, 23:12 O czym my tu ględzimy! Już lepiej nie omamiajcie społeczeństwa, to może raz w końcu zdziwimy się pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Możemy przegrać i awansować 13.06.06, 14:07 I po co te brednie, że musimy wygrać? Jak wygramy to awans jest bardzo realny (choć może być 6-6-6-0), a jak przegramy to niech Ekwador przegra z Kostaryką i mamy 12-3-3-3pkt. Szanse są małe, ale nie mogę znieść bredni pseudoanalityków, którzy po porażce Polski z Izraelem 1:2 (w Izraelu), o każdym meczu mówili mecz ostatniej szansy!!!!!!! No i co? Mimo, że Polska nie wygrawała jak leci to liczyła się do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real-polski.kibic Odpier..olcie Się Od Janasa !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 67.64.202.* 13.06.06, 22:29 to się w głowie nie mieści !!!!!! kopanie Polskiego zespołu i polskiego trenera przed meczem o wszystko !!! psychologiczna wojna zydo-komucho-szwabskich łżemediów ręka w rękę z brukową prasą postfaszystowską przybiera gigantyczne rozmiary !!! a fora to typowy przykład działalności folxdojczów na tyłach w Polsce !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makra0@vp.pl Re: No właśnie... IP: *.3.cust.bredband2.com 13.06.06, 14:33 Przypominam sobie lamenty prasy podczas zimowej olimpiady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYTUS Smierc albo Zycie IP: *.picr.man.ac.uk 12.06.06, 23:14 Jesl Polacy wygraja bede sie cieszyl. Jesli Polacy zremisuja bede sie cieszyl choc troche mniej. Jesli Polacy przegraja ale wczesniej "wypluja pluca i umra z wycienczenia" to skoncza z honorem. Jesli zaprezentuja to co z Ekwadorem to na mecz z Kostaryka kibice powinni zamiast bialoczerwonych przyniesc flagi czarne pogrzebowe. Reprezentacje powinno sie przegonic na cztery wiatry i zamiast pakowac pieniadze w bloto rozpoczac proces szkolenia wsrod 6-7-mio latkow moze za 15 lat nie bedzie sie czego wstydzic. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars do domu Polskooo..... 12.06.06, 23:19 i znow Polacy musza goniec reszte swiata....w polityce, w sporcie w obyczajowosci....skansen... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Smierc albo Zycie IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 13.06.06, 03:00 O co tym niedorajdom tym razem chodzi?,ze nie chca grac. Jak niewiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniadze. A wiec powtorka z Korei? Odpowiedz Link Zgłoś
chrust Sorry Janas, ale banka pekla 12.06.06, 23:19 i okazalo sie ze polski balon jest pusty. Swoimi nieprzemyslanymi decyzjami tylko spetales zawodnikom nogi, postawiles na tych ktorzy moze sa "uniwersalni" (= moga grac na wielu pozycjach), a powinienes postawic na tych ktorzy moze graja na jednej pozycji ale wiedza co robia. Poza tym, w kazdej druzynie powinien byc psycholog, a w naszej??? Dlaczego ci mlodzi pilkarze snuja sie tylko i brak w nich woli zwyciestwa i nadziei na nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makra0@vp.pl Re: Sorry Janas, ale banka pekla IP: *.3.cust.bredband2.com 13.06.06, 09:43 Ludzie! Co wy wypisujecie? Tylko Polak potrafi tak pluc na Polaka! Czy oni nie chcieli wygrac? Gdzies tkwi blad, ale pilkarze sa najmniej winni, oni realizuja plan trenerow! Ale los sie odwroci, trzeba tylko wierzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makra0@vp.pl Re: Sorry Janas, ale banka pekla IP: *.3.cust.bredband2.com 13.06.06, 09:43 Ludzie! Co wy wypisujecie? Tylko Polak potrafi tak pluc na Polaka! Czy oni nie chcieli wygrac? Gdzies tkwi blad, ale pilkarze sa najmniej winni, oni realizuja plan trenerow! Ale los sie odwroci, trzeba tylko wierzyc! Odpowiedz Link Zgłoś
ulka777 Re: Sorry Janas, ale banka pekla 13.06.06, 11:06 Dość tego wygadywania, że kogoś opluwamy,że gdzieś tkwi błąd. Polscy kibice i tak dali dowód dużego zaufania tak wspaniale dopingując piłkarzy. Gdzieś kończy się granica tolerancji. Czy tego nie widać od dawna, że to uwiąd starczy polskiej piłki? Oglądałam prawie wszystkie dotychczasowe mecze tego Mundialu. Taka Angola czy egzotyczne wyspy grają lepiej od naszych. Dobrze Makra pisze: "trzeba wierzyć", bo oglądając naszych tylko wiara pozostaje. Umiejętności mniej niż mierne, zapał do walki żaden. A zachowanie trenera przed i podczas Mistrzostw żenujące. To nie jakiś pojedyńczy błąd, stan polskiej piłki i techniczny i etyczny (skandale korupcyjne) tragiczny. I to od wielu lat. Koniec kredytu zaufania. Będę oglądać Mundial, bo przyjemność sprawia mi oglądanie dobrego futbolu, ale nie polskiej drużyny (niestety). Pozdrawiam wszystkich wspaniałych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
gostom1 Do ulka777 13.06.06, 12:54 Wydaje mi się, że w Polsce jest ten sukces na Mundialu bardziej potrzebny jak nam niemcom. Z tego powodu nie było by katastrofy jeżeli wygracie. Myślę, że dla Polaków; nie tylko dla kibiców była by to dobra terapia na momentową psychikę waszego narodu. A więc jutro życzę dużo sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Pakować walizki i zygzakiem do domu patałachy IP: *.spidernet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:26 Trener Janas bajdy opowiada. Czas na pakowanie maneli do walizek i janasowe "panienki" zygzaczkiem" do domciu nawet łba na postojach z autokaru nie wystawiać bo zgniłych jaj osobiście bym nie poskąpił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Autor tego tekstu jest śmieszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 23:31 ponieważ, jak można tak powyciagac tekst z kontekstu i jeszcze poprzekręcac? Ktoś jest załosny i wogóle trzeba było dodać, że to ze janas sie ukrywał to był kit. Bo jeszcze po meczu udzielał wywiadu ;o kur. nie macie co robic pajace tylko przekrecac. bo janas jest Zły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Golota... IP: *.vnet.wnec.edu 12.06.06, 23:45 Pamietacie takiego boksera Golota? On za kazdym razem mial szanse ktorej nigdy nie mogl wykorzystac. Nawet uciekl z ringu mimo ze mial szanse na zwyciestwo. Fakt w tym ze po kazdej beznadzejnej walce gdzie kibice wporst chcieli go rozszarpac ze zlosci...Golota powracal znow na ring a wszyscy znow wierzyli ze Golota sie naprawi i pokaze piekny boks. Nigdy nie pokazal pieknego boksu choc wiele mowiono ze to juz inny lepszy bokser itp bzdury. Tak teraz jest z Polska druzyna pilkarska mowi sie ...nie wszystko stracone..chlopaki beda walczyc...i tak jak w pierwszej rundzie Goloty jeden cios, bezradnosc a poznej siedzial w szatni i plakal i tak jest z naszymi zawodnikami. Nazwe to druzyna Andrzeja Goloty. Odpowiedz Link Zgłoś
gostom1 Niemcy : Polska 13.06.06, 10:30 To drużyna przeciw której Polska jeszcze nigdy nie wygrała. Odpowiedz Link Zgłoś
mat691 Fizjolog Jastrzębski zajechał zawodników 12.06.06, 23:37 Nie mają szybkości i dynamiki, a bez tego nie ma żadnej poważnej gry, tylko czarna rozpacz. Zafundował im jednostajne biegi w kółko, które wyrabiają tylko ogólną kondycję. Taki Żurawski biegał w Celticu jak gazela, a teraz boli mnie, jak na niego patrzę. Ten sam Jastrzębski/oczywiście kolega Janasa/ załatwił Amicę 2 lata temu, dlatego dostawała takie baty w Pucharze UEFA. W końcu go wyrzucili, ale za późno. Umiejętność wyrobienia szybkości i dynamiki to w dzisiejszym futbolu nie jest wiedza tajemna. Podejrzewam, że wszystki reprezentacje oprócz naszej nie mają z tym żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heraldek Jak wygraja z Niemcami to Wojtyla bedzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 00:04 ...natychmiast beatyfikowany.... Bedzie to najlepiej udokumentowany cud.... Co temu oglupialemu narodowi pozostalo jak wiara w cuda... Odpowiedz Link Zgłoś
uosia :))) Moher rulez 13.06.06, 00:23 > Co temu oglupialemu narodowi pozostalo jak > wiara w cuda... Czyżby najwięcej kibiców wśród moherów? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upior dzienny Re: Musimy wygrać albo pakujemy walizki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.06.06, 01:04 Panowie... spokojnie... Przeciez to nie KONIEC SWIATA! Nasi pilkarze maja z pewnoscia jakies zawody (tokarz, minister, restaurator etc...) wiec z pewnoscia standard ich zycia nie ulegnie zmianie. Pan Janas, jako zapalony mysliwy tez nie bedzie glodny. A jesli wygramy z Niemcami, to zaczne nosic "korki" do garnituru. Odpowiedz Link Zgłoś
skobor Nie ma to jak wierni kibice... 13.06.06, 01:19 Kto tu jest bucem? Gdyby każdego sankcjonować za infantylne teksty musiałbyś wrócić do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doobie Mam nadzieje ze IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 13.06.06, 02:05 nasza reprezentacja jest juz spakowana bo marzenie o wygranej z Niemcami to jest tylko to...marzenie. Realistycznie kto sie spodziewa ze chlopaki znajda forme w ciagu czterech dni? Jako Polak zyjacy za granica prawie 40 lat ta porazka z Ekwadorem jest najbardziej bolesnym sportowym doswiadczeniem od mojego wyjazdu z ojczyzny. Ktos powinien byc odpowiedzialny za to ze kraj prawie 40 milionow ludzi tak beznadziejnie prezentuje sie na arenie swiatowej. Shame on you for embarassing the name of Poland! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Mam nadzieje ze IP: 194.146.216.* 13.06.06, 02:32 >>>>> Dobrze by było, gdyby u piłkarzy nastąpiła złość na boisku. Wtenczas, jeśli wyjdzie akcja - jedna, druga - to może się dziać dobrze w polskim futbolu - stwierdził Apostel.<<<<<<<<<< Co ten dziadyga pieprzy? Czy on sądzi, że mówi do idiotów? Jaka "złość", co to za pitolenie? PZPN trzeba rozpiep...rzyć w drzazgi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Musimy wygrać albo pakujemy walizki IP: *.lansa.com.au 13.06.06, 02:43 czyli powtorka z rozrywki(korea 2002), ja proponuje 4:0. na szczescie Australia wygrala!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fawad Re: Musimy wygrać albo pakujemy walizki IP: 216.189.179.* 13.06.06, 03:02 Nie sadze, ze Niemcom bedzie sie chcialo tyle latac. Dociagna do 3:0 i w drugiej polowie dadza sobie luz. Po co sie spalac na sparringu z Polakami? Lepiej sie oszczedzac na prawdziwe mecze. TomiK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja daliscie panowie plame i czas do chatki IP: 203.185.214.* 13.06.06, 04:44 to jest wlasnie obraz polactwa, korupcja, lenistwo, zadufanie, lekcewazenie innych. uczcie sie od innych jak grac do konca. ale wy przegraliscie jeszcze przed meczem. Niemcy nie odmowia sobie przyjemnosci, aby was upokorzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonski Re: To nie ty, To ja ci powiem IP: 202.1.119.* 13.06.06, 05:01 ze pilka jest okragla a bramki sa dwie. Dodam, ze kapusciana glowa jest tez okragla ale mozgu w niej nie ma za grosz. Na pohybel samozwanczym folksdojczom (ktorych nikt nie chce). "RaO - Razem ale Oddzielnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja My o pilce, ty o sobie. Kogo interesuje twoj IP: *.nsw.bigpond.net.au 13.06.06, 11:56 czerep? Gość portalu: Polonski napisał(a): > ze pilka jest okragla a bramki sa dwie. > > Dodam, ze kapusciana glowa jest tez okragla ale mozgu w niej nie ma za grosz. > > Na pohybel samozwanczym folksdojczom (ktorych nikt nie chce). > > "RaO - Razem ale Oddzielnie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hudriwudri Re: Musimy wygrać albo pakujemy walizki IP: 5.5R5D* / *.r-it.at 13.06.06, 07:02 Ja obstawiam 4:0 dla Niemcow. Jak slucham Janasa, to mam wrazenie, ze jest on caly czas na uzywkach - moze sie myle ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja nie, to tylko niski IQ IP: *.nsw.bigpond.net.au 13.06.06, 12:03 Gość portalu: hudriwudri napisał(a): > Ja obstawiam 4:0 dla Niemcow. Jak slucham Janasa, to mam wrazenie, ze jest on > caly czas na uzywkach - moze sie myle ? Odpowiedz Link Zgłoś
toja3003 Możecie się już pakować, 13.06.06, 08:46 To nie liga podwórkowa, to mistrzostwa świata, nie wystarczy być mocnym w gębie ale trzeba pracować. Jeżeli nasi "u siebie" nie wygrali z Ekwadorem to gdzie? Bo w Polsce to nawet nie ma takiego stadionu żeby się tylu fanów naszej drużyny zmieściło ilu tam w Gelsenkirchen było. A może właśnie dlatego, że nie mamy takich stadionów jak Niemcy i ligowego zaplecza jesteśmy tak słabi jako reprezentacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokojny Re: Polak jak Polak IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 13.06.06, 10:05 tam po Polsku tu po Polsku no i po Polsku.POLACY !!! Nie narzekajcie,a cieszcie sie zyciem.Piekna pogoda,zdrowie w rodzinie jest,jest co zjesc.Pier....cie komputer i telewizje. Odpowiedz Link Zgłoś
grzybpsi A nasi się zdziwili... 13.06.06, 23:30 > A może właśnie dlatego, że nie mamy takich > stadionów jak Niemcy i ligowego zaplecza jesteśmy > tak słabi jako reprezentacja? A może oszołomił naszych ten stadion i bidaki nie wiedzieli w ogóle jak się tam zachować. Może doping ich ogłuszył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Podpowiem: pakujcie walizki IP: *.crowley.pl 13.06.06, 09:18 Prezydent powinien nakazać powrót reprezentacji do kraju - i wstyd byłby mniejszy, i pieniążki zaoszczędzone. Odpowiedz Link Zgłoś
jungervater Re: Musimy wygrać albo pakujemy walizki 13.06.06, 09:22 Panowie (i panie) spokojnie. Polacy strzela dziesiec bramek: 6 Klose i 4 Podolski :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jungervater Re: Musimy wygrać albo pakujemy walizki 13.06.06, 09:56 Czy ktos mnie moze oswiecic, dlaczego Polacy na koszulkach nie maja polskich znakow? Przez to niemieccy komentatorzy dziwnie wymawiaja wiekszosc nazwisk (BAK, Curawski i Cewlakow) Kto im te koszulki robil? Dzieki z gory JV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoltek rozwala mnie to nakrecanie atmosfery IP: *.ip.fastwebnet.it 13.06.06, 10:10 kupujcie barany telewizory i gadzety bo Polska wygra z Niemcami - bo musi! bua ha ha - jakim cudem druzyna przecietniakow bez formy ma zrobic to czego nie potrafily orly Gorskiego!?!? (samo porownanie jest obrazliwe dla Orlow) przeciez zeby uwierzyc burakowi Janasowi i zlodziejom z pzpn trzeba byc naprawde niedomerdanym - za kogo oni nas maja? Odpowiedz Link Zgłoś
paulirson Re: rozwala mnie to nakrecanie atmosfery 13.06.06, 10:17 za barankow bozych Odpowiedz Link Zgłoś
adwo-kat 2:0 Polska - Niemcy!!! Polska 13.06.06, 10:50 W 1974 byliśmy lepsi i przegraliśmy teraz będzie odwrotnie! jestesmy słabsi i wygramy!!! Wtedy nasza liga była mocna, drużyny jak Górnik, Wisła, Sląsk, Widzew itd... grały w pucharach z powodzeniem. Teraz :-(((( szkoda gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
gostom1 Re: 2:0 Polska - Niemcy!!! Polska 13.06.06, 11:06 adwo-kat napisała: > W 1974 byliśmy lepsi i przegraliśmy teraz będzie odwrotnie! > jestesmy słabsi i wygramy!!! > > Wtedy nasza liga była mocna, drużyny jak Górnik, Wisła, Sląsk, Widzew itd... > grały w pucharach z powodzeniem. Teraz :-(((( szkoda gadać. Mój wpis opiera się na faktach. Pana forum to wielkie marzenie. Ob miał Pan rację. A fakty nie wskazują na to. Chyba że cud. Odpowiedz Link Zgłoś
adwo-kat Re: 2:0 Polska - Niemcy!!! Polska 13.06.06, 15:24 Może nie marzenie (już dawno ich się wyzbyłem) ale powrót do przeszłości:-) Fakty wskazują,że nie zawsze było tak słodko:-) Liczmy na dobra grę, póżniej na cud! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczpan Re: Musimy wygrać albo pakujemy walizki IP: *.net85-168-214.noos.fr 13.06.06, 10:55 Wierze ze wygram w totka jak i w to ze Polska wygra z niemcami. szekoda tylko ze tego lata to nie nastapi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja aby wygrac z Niemcami, Polska musi grac 365 razy IP: *.nsw.bigpond.net.au 13.06.06, 12:00 w roku. Przy wielkiej ilsci meczow jest teoretyczna szansa na wygrana. Zainteresowanych odsylam do podrecznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: aby wygrac z Niemcami, Polska musi grac 365 r IP: *.eranet.pl 13.06.06, 13:33 poniewaz wierze, ze w Polakow ta spotowa zlosc wstapi na bosiku i wreszcie po ladnym meczu przegramy jedynie 3:0. Zal tylko, ze to Niemcy to niestety Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Musimy wygrać albo pakujemy walizki IP: *.smrw.lodz.pl 13.06.06, 15:33 Janas nie widzę w tym meczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc. Re: Musimy wygrać albo pakujemy walizki IP: *.home.cgocable.net 13.06.06, 17:30 Raczej pakowac walizki,mala szansa na pokonanie tak mocnego przeciwnika,w porownaniu do poprzedniego w piatek. Dlugo zajmie aby Polski zespol powrocil do poprzednich lat. Beznadziejny sklad druzyny,bezmyslne podania ..... nie mamy szansy na wygrany mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tome_USA Trzeba uczyc sie od innych bo sami nie potrafimy IP: *.dhcp.oxfr.ma.charter.com 13.06.06, 17:55 Ten styl, taki bez pomyslu, juz bylo widac w eliminacyjnych meczach z Anglia. Ja ogladam Polska pilke od 40-tu lat i ciagle widze to samo, Polska mocna na slabych (Azerbejdzan) i stanowczo za slaba na mocnych. Tylko dlaczego Czechy, panstwo duzo miejsze, potrafia grac dobrze i to nie tylko w pilke ale w hokeja, w tenisa, itd... Dlaczego Togo, Korea, Japonia, Wybrzeze Kosci Sloniowej a nawet Portugalia zatrudniaja trenerow z zagranicy a my zawsze robimy to na swoje konto i zwsze zle? Wydaje mi sie ze trzeba zaczac re-organizacje od PZPN a moze nawet od rzadu tylko kto to zrobi? Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakuszeuropy Re: Trzeba uczyc sie od innych bo sami nie potraf IP: *.pools.arcor-ip.net 13.06.06, 19:30 Wydaje mi sie, ze problem nie lezy tylko w tym kto trenuje (po znajomosci, z poparciem, za lapowki), lecz w tym czy zawodnicy wykonuja DOKLADNIE(!!!) zalecenia trenera. Z tego co mozna wyczytac wiekszosc podchodzi do przygotowan po amatorsku (e... jakos to bedzie). Najlepszym przykladem, sa wyniki na wydolnosc organizmu. Wiekszosc zawodnikow miala wyniki skandaliczne. To sa po prostu stare przyzwyczajenia z PRL-u, takie jak niechlujstwo, brak dyscypliny, pijanstwo. Disco, wyprawa na ryby, pobyt z rodzina na MS w Niemczech a nie ciezki konkretny trening na wytrzymalosc. O technice lepiej nie wspomionac...Dzieci grajace na ulicy maja czesto lepsza technike i sa bardziej blyskotliwi, niz ci pozal sie Boze ligowi fachowcy. Polska pilka jest chora, bo chory jest PZPN z panami prezesami na czele. To sa baronowie chorej pilki noznej. Tak, ze nie miejcie nadzei, bo predzej, czy pozniej wroca do domu na larach- niestety. Pozdrawiam wszystkich fanow prawdziwej piki noznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Musimy wygrać albo pakujemy walizki IP: *.quinnpumps.com 13.06.06, 20:37 no to pakujemy sie!! Odpowiedz Link Zgłoś