Gość: hot-dog IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.06.06, 23:46 w kontekście tytułu najbardziej intrygujący jest wątek tego kucharza... No i jeszcze Janas na rybach, łowi kolację czy nowe talenty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emjot Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.devs.futuro.pl 12.06.06, 23:47 nasza kadra jest chora na paranoję bo Janas to nieodrodny synalek Wassermanów, Kaczyńskich i innych Ziobrów ku.. gdzie my żyjemy :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot-dog Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.gprspla.plusgsm.pl 12.06.06, 23:57 Wbrew opiniom żyjemy w budce z hot-dogami. W takiej na skraju bankructwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibbi Janas to prymityw, doszukiwanie sie w nim jakichś IP: *.compi.net.pl 13.06.06, 13:18 głębszych myśli to pomyłka. Może kiedyś to był dobry kopacz, ale jako trener to jest dno. Wystarczy popatrzeć na jego tzw. myśl trenerską. Nie zobaczymy wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5ta-kolumnaatakuje [...] IP: 67.64.202.* 13.06.06, 13:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5ta-kolumnaatakuje Re: Stec Odpier..ol Się Od Janasa i Polski !!!! IP: 67.64.202.* 13.06.06, 13:28 Gość portalu: 5ta-kolumnaatakuje napisał(a): > to się w głowie nie mieści !!!!!! > > kopanie Polskiego zespołu > i polskiego trenera przed > meczem o wszystko !!! > > psychologiczna wojna > zydo-komucho-szwabskich łżemediów > ręka w rękę z brukową prasą postfaszystowską > przybiera gigantyczne rozmiary !!! > > ten Stec to typowy przykład > folxdojcza na tyłach w Polsce !! tego typu redaktorkami jak ten stec powinna sie zająć komisja etyki !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Re: Stec Odpier..ol Się Od Janasa i Polski !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 14:17 stec jest strasznym oportunista. kiedys wychwalal rasiaka, ze go niby tottenham kupil i ze on wlasciwie zawsze wierzyl, ze rasialdo jest dobry. pozniej pisal o tym, ze zupelnie nie rozumie jak taki pilkarz mogl byc kupiony przez tottenham gdy juz jasne bylo, ze sie chlopak nie przebil do pierwszej 11. zalosny dziennikarzyna, zalosna gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Stec Odpier..ol Się Od Janasa i Polski !!!! IP: *.vline.pl / *.97.rev.vline.pl 23.06.06, 09:58 Prosze jak ladnie wyszla wiedza i kultura...widac ze czlowiek na poziomie...zna sie na rzeczy. Taki nie przyrownujac Michal Listkiewicz - wszystko wie najlepiej, jest najfajniejszy, a pewnie i najladniejszy... A teraz na powaznie...internetowe fora sa oaza dla ludzi tak prymitywnych jak ty. Piszac pod przykrywka - "anonimowo"(a co ty na to ze mam juz twoje IP?) daje upust swojemu porytemu mozgowi. A przede wszystkim pokazuje ze jak jest sie mamlasem, to najlepiej wszystko co zle zrzucic na innych... typowe POLACTWO - brzydze sie wami!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 5-ta kolumna jest przykladem zaplutego.... 13.06.06, 14:48 ..."patrioty", ktory wszedzie widzi spisek zydo-komuno-niemiecki. Niestety takich cwiercmozgowcow sa tysiace w Polsce i dla nich Janas jest autorytetem. Psim obowiazkiem trenera jest rozmawiac z dziennikarzami po to, aby ci informowali kibicow. Nalezy to do jego powinnosci za wypelnianie ktorych jest oplacany, takze przez ciebie, ty godny pozalowania zaslepiony nacjonalisto. Polak z US P.S. W USA trener jakiegokolwiek zespolu odmawiajacy udzialu w pomeczowej konferencji prasowej jest karany grzywna przez klub lub zwiazek sportowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuh Re: Stec Odpier..ol Się Od Janasa i Polski !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.06, 23:09 >folxdojcza< ???? pisze sie volksdeutsch, to pisze tylko po to zebys baranie wiedzial kogo ew. scigac/przesladowac kaczki na ksiezyc, rydzyk na madagaskar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xavier Nie miałem nigdy złudzeń co do tej reprezentacji IP: *.compi.net.pl 13.06.06, 13:31 sponsorownej przez TP SA. Chciałoby się powiedzieć: jaka telekomunikacja - taka reprezentacja. Spójrzmy na sprawę realnie - nie mamy najmniejszych szans na tych mistrzostwach. A meczu z Niemcami nie będę oglądał. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Nie miałem nigdy złudzeń co do tej reprezenta 13.06.06, 13:37 To nie oglądaj. Może małyszoskoki, albo coś w tym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny sluchaj emjot.. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.06, 02:41 ..zapomniales jeszcze powiedziec ze kaczynski i ziobro sa zamieszani w holocaust,glod w afryce,bezrobocie swiatowe i globalne ocieplenie. Mam na to dowody! Odpowiedz Link Zgłoś
aps kraje rzadzone przez fundamentalistow... 13.06.06, 11:13 ...jak Polska, Iran, czy USA, na razie niespecjalnie sobie radza :) Gość portalu: danny napisał(a): > ..zapomniales jeszcze powiedziec ze kaczynski i ziobro sa zamieszani w > holocaust,glod w afryce,bezrobocie swiatowe i globalne ocieplenie. Mam na to > dowody! Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: kraje rzadzone przez fundamentalistow... 13.06.06, 11:26 Wynieś się lepiej na inne forum. Tyle jest codzienie wiadomości z dziedziny polityki, a tobie tego mało i musisz się ze swoimi wypocinami na forum o futbolu wpieprzać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: Stec: gosc ciezko pracuje IP: *.nyc.res.rr.com 12.06.06, 23:59 to juz bodajze czwarty felieton w ciagu 3 dni, chyba p.Stec nie chce byc posadzony o brak zaangazowania tak jak reprezentanci, tak przy okazji to co mowil tem kucharz na konferencji prasowej, w koncu mozna bylo dowiedziec sie czegos "od kuchni" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot-dog Re: Stec: gosc ciezko pracuje IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.06.06, 00:06 Właśnie żałuję że milczał. Z pewnością powiedziałby coś bardziej sensownego niż Listkiewicz a konferencja nie byłaby tak żenująca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Stec: gosc ciezko pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 01:55 przegrali z Ekwadorem, bo jak zapytać Japończyka (sędzia) "ile bierze za mecz?" listek się zagapił i nie wziął tłumacza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: No wlasnie, co mowil kucharz na konferencji?? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.06.06, 03:25 Oglądałam prawie do końca, jak wychodziłam z domu to właśnie postanawiali przedłużyć o 15 min. Do tego momentu kucharz milczał jak zaklęty. Dalej nie wiem:) Jakoś nikt go o nic nie pytał, biedaka. Ciekawe czemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bzyku Re: No wlasnie, co mowil kucharz na konferencji?? IP: 195.150.92.* 13.06.06, 08:33 Może nic nie mówił bo siedział "jak struty"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: No wlasnie, co mowil kucharz na konferencji?? IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.06, 11:32 Kucharzowi się w środku gotowało ale pary nie puścił! A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubagaz Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 07:56 a co wy na to: Janas wziął kase od ekwadoru ( jak ci pakowali nam bramy to ten głupek normalnie sie cieszył, no chyba ze ma on taki idiotyczny wyraz twarzy) a jezeli cjodzi o wątek to w naszej piłce jest za dużo polityki. Powinno też zwrócic uwagę na to, że w Polsce mamy dyscypliny sportu w których naprawde jesteśmy dobrzy i które z przyjemnościa ogląda w telewizji. Nasza kadra to ignoranci i tyle . Jak ja wykonywałbym tak swoją pracę już dawno bym dostał dyscypilinare i wypad, bo do cholery to ich praca, czy sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karioka Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 08:06 Panie Stec,pieknie pan to ujął!A co do wyrazu twarzy pana Janasa uważam że jest nieco diaboliczny..a z tym kucharzem to heca i czy to był pan Sowa może? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:22 nie widziałeś? Siedział w niedzielę listkiewicz, piechniczek i kucharz, ale nie sowa, bo sowa nie jest kucharzem reprezentacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soda Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.mbms.com.pl 13.06.06, 08:46 ...Ale trener Togo już się z powrotem dogadał z reprą ;) No i Togo więcej ugra niż Polska. Zobaczycie! Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami 13.06.06, 09:08 A nie pie..e jeden z drugim. Co by nam przyszło po tym, gdyby Janas się zaczął mizdrzyć do dziennikarzy i wszystkich naokoło. Pismaki atakują go z uporem godnym lepszej sprawy. Co nam, kibicom po tym?!!! W dupę od Niemców jutro zbierzemy i tyle. Nie wiem, czy to bardziej wina trenera, czy bardziej piłkarzy, pewnie każdego po części, ale jutro jest mecz i mimo, że rozum podpowiada inaczej, to serce każe krzyczeć POLSKAAA BIAŁO-CZEEERWONI!!! I tyle. A pismaki niech przestaną zohydzać, powołując się na rzekome reprezentowanie kibiców. Mnie tam nikt nie reprezentuje. Mało mnie obchodzi, co ten nasz nieszczęsny trener ma do powiedzenia, obchodzi mnie, co jego drużyna ma do pokazania na boisku. Ani mnie kopanie leżącego nie rajcuje, ani dalsze dołowanie naszej kadry, więc przestańcie już jątrzyć ten wredny jad, obmierzłe gryzipióry i ich forumowi poplecznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Szczecin Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 09:20 Stary rozumiem Twoje zażenowanie ale nie masz racji. właśnie od teraz Grzyzipiórki powinni "jątrzyć ten wstrętny jad" permanentnie, wreęcz do obrzydzenia. Tylko w ten sposób może dojść do tąpnięcia w tym nasączonym układami - fekaliami zgromadzeniu pseudosterników PZPN. Stary, czy Ty uważasz,że to normalne,żeby trenerem kadry był gość, który nie potrafi sensownego zdania powiedzieć, choćby o taktyce( przecież do cholery w piłce opławi się od dziecka). I niech nikt mi nie mówi,że bronią go wyniki. Gdy się spojrzy na eliminacje to prawda jest taka,że Polacy grali dobrze głównie wtedy gdy na boisku pojawiał się franek ( vide mecze w Wiedniu i Cardiff czyli kluczowe dla układu tabeli). Całe szczęścieze szykuje się zejście Janasa. Najlepiej dla polskiej piłki byłoby gdyby on urządził się w szałasie w tym wronieckim lesie i nie wychodził do ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami 13.06.06, 11:05 A właśnie, że mam rację, bo gryzipióry dzień przed meczem powinni się zająć czym innym niż wmawianiem kibicom, że najcięższym grzechem selekcjonera jest to, że im na pytania nie tak jakby chcieli odpowiadał. Gó.. mnie ich pismacki interes obchodzi i to że mniej na wierszówkach zarobią. Mogą zacząć zmyślać i z tego artykuły płodzić, to i tak ich chleb powszedni. Ja mogę mieć masę zastrzeżeń do Janasa, zawiodłem się na nim srodze, wierzyłem, że wie co robi, okazało się, że chyba nie do końca. Ale do ciężkiej cholery, jutro naszych czeka wielka bitwa! Rozum podpowiada, że pewnie w niej polegniemy, ale co z tego?!!! Serce każe krzyczeć, krzyczeć z całych sił i gdzieś głęboko wierzyć, wiarą jak mała iskierka, ale jednak, że jutro może być piękny dzień. Na tym, polega kibicowanie, a nie na wsłuchiwaniu się w pismackie postękiwania. To tylko sport, rozrywka, jeśli komuś tak bardzo nie odpowiada, to może przecież zająć się czymś pożyteczniejszym, albo na inną dyscyplinę przerzucić, małyszofani dali doskonały przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.06.06, 09:29 A mnie serce nie karze nic krzyczeć tylko pęka z żalu jak widzę inne drużyny walczące w uniesieniu i przypomnę sobie naszych... Nie odbieraj nam prawa żeby po TAKIM meczu zapytać trenera "O co chodzi?" W końcu utrzymywany jest z pieniedzy wielu forumowych "popleczników pismaków" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tam Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.icpnet.pl 13.06.06, 10:36 nie zgadzam sie ani z panem Stecem, ani z wiekszoscia z was. Obowiazkiem selekcjonera nie jest ani wypowiadanie sie na konferencjach prasowych, ani upublicznianie treningow. Selekcjoner ma wybrac zespol i taktyke, a rozliczac bedziemy go mogli dopiero po mundialu. Ja nie potrzebuje codziennie 2-3 stron jakichs pie..o reprezentacji (tym bardziej, ze caly czas jest to samo - jedyny hit ostatnich dni to wywalenie szymkowiaka ze skladu), ale pan Stec i spolka jak najbardziej tego potrzebuje, bo inaczej nie mialby czym zapelnic gazety i dlatego tak buczy. gazety polskie zachowuja sie zenujaco - przy czym wyborcza niestety coraz bardziej dolacza do takich szmatlawcow jak dziennik, czy fakt. Jak mozna caly czas krytykowac, caly czas pisac jak to jest zle, publikowac wypowiedzi gosci w stylu Engela? a juz tvp z dudkiem, frankowskim i ciaglymi docinkami madrego- inaczej szpakowskiego (przeciez ten gosc nie rozpoznaje pilkarzy takich jak totti), to kompletna zenada. Nie powinnismy przedwczesnie sie poddawac. Trzeba wywolac sportowa zlosc, a nie bezsensownie dolowac naszych. cieszylem sie na ten mundial prawie rok, nie dam go sobie zepsuc po jednym meczu przez GW & Co. Odpowiedz Link Zgłoś
i_wonder A, to ciekawe, ze Mundial zepsula Ci/nam GW & Co. 13.06.06, 17:34 A w ktorej grupie grali, bo przegapilem ... Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami 13.06.06, 10:55 To z Ciebie raczej taki konsument widowiska sportowego, a nie kibic. Ja tam oglądam naszych od czasów, gdy byli dużo, dużo więksi, od Espana `82. Z dobrych rzeczy to ja pamiętam jeszcze tylko Mexico `86 i Barcelona `92, ewentualnie jeszcze sam awans do Korei. Więc Ty mi nie mów o sercu pękającym z żalu, bo moje nadzieje były zawodzone bardzo wiele razy. Ale mimo tego przed kolejnym meczem interesuje mnie to, co na boisku, a nie zadawanie pytań trenerowi i jazgot pismaków. Pozwól, że zapytam - Gdzie byłeś, jak po Mexico, przez 16 lat nasza kadra regularnie grała mecze ostatniej szany już na początku każdych eliminacji, jak zbierała ciągłe baty i przegrywała bój o mistrzostwa na starcie? Interesowałeś się wtedy futbolem, czy mówiłeś, że nie warto? Trzymałeś kciuki mimo wszystko i denerwowałeś się przed każdym meczem, czy może przerzuciłeś się na NBA? Jak się jest kibicem, to się drużynie kibicuje po prostu. A jak się jest konsumentem widowiska sportowego to się znajduje jakąś dyscyplinę, w której reprezentant jest aktualnie dobry i się tym festynem rajcuje, aż do jego zakończenia. Tak jak z Małyszem. Nie byłeś jego wiernym fanem przypadkiem? Co to za kibic futbolu, który na dzień przed meczem interesuje się najbardziej konferencjami prasowymi i tym, co trener pismakom powiedział, a gdzie ich zignorował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:10 Witam, Może zamiast jechać po naszych jakaś gazeta wzorem szwabskiego Bilda napisze że Miruś i Łukasz byli na dupach po Kostaryce i w środę będą myśleli o nastepnej randce ? A może tak Pan Stec przeanalizowałby grę Niemców z Kostaryką i podpowiedział coś naszemu trenorio ? POLSKA BIAŁO CZERWONI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i_wonder Re:A może tak p.Stec przeanalizowałby grę Niemców. 13.06.06, 17:40 ...z Kostaryką i podpowiedział cos naszemu trenorio ? A po co ? Stec (poki co) robote ma, a od analizowania przeciwnikow to Janas ma przeciez swojego syncia Janasa Jr., prawdopodobnie podobnego nieudacznika jak on sam (sadzac po rozpracowaniu Ekwadoru). Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami 13.06.06, 17:02 psycholognistykutas napisała: > A nie pie..e jeden z drugim. Co by nam przyszło po tym, gdyby Janas się > zaczął mizdrzyć do dziennikarzy i wszystkich naokoło. Pismaki atakują go z > uporem godnym lepszej sprawy. Co nam, kibicom po tym?!!! W dupę od Niemców > jutro zbierzemy i tyle. Nie wiem, czy to bardziej wina trenera, czy bardziej > piłkarzy, pewnie każdego po części, ale jutro jest mecz i mimo, że rozum > podpowiada inaczej, to serce każe krzyczeć POLSKAAA BIAŁO-CZEEERWONI!!! > I tyle. A pismaki niech przestaną zohydzać, powołując się na rzekome > reprezentowanie kibiców. Mnie tam nikt nie reprezentuje. Mało mnie obchodzi, co > > ten nasz nieszczęsny trener ma do powiedzenia, obchodzi mnie, co jego drużyna > ma do pokazania na boisku. Ani mnie kopanie leżącego nie rajcuje, ani dalsze > dołowanie naszej kadry, więc przestańcie już jątrzyć ten wredny jad, obmierzłe > gryzipióry i ich forumowi poplecznicy. Masz racje, załóż dres półgłówku i weź bejsbol. Ale zniknij już z tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Błagam, nie więcej niż 0:9! Nie dwucyfrówka! IP: 195.136.151.* 13.06.06, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonsiad666 Re: Błagam, nie więcej niż 0:9! Nie dwucyfrówka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:08 spokojnie - wydaje mi się że niemcy z nami zagrają zupełnie inaczej niż z kostaryką - odpuszczą troche atak i wzmocnią obronę . spodziwam się że mogą zagrać trochę jak włosi wczoraj z ghaną. a wygrana niemców nie powinna być większa niż 2:0, 3:0. więc głowy do góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak_sobie _plotę Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:06 A ja już mam dosyć jechania na Janasa. Dajcie mu święty spokój na czas mistrzostw. Po mistrzostwach - tak, jeżeli nie wyjdziemy z grupy trzeba po nim jechać i nie można o tym zapomnieć. Tyle tylko, że będzie to pewnie wyglądało tak, że teraz będą wszyscy krytykować Janasa i miesiąc po mistrzostwach, a za rok Janas będzie juz zapraszany do TVP jako ekspert. Engel dał d.... na poprzednich mistrzostwach, Gmoch miał ekipe na mistrzostwo świata a nie zdobyliśmy nic i co? Wszyscy już zapomnieli, a dziś obaj panowie k.... j..... m.... wielcy eksperci w studiu TVP!!! Rozliczajcie Janas po mistrzostwach... Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami 13.06.06, 11:23 O tym właśnie mówię do tej sfory kundelków, ale oni nie słyszą, bo szczekają tak głośno, że się przez ten jazgot żaden inny głos przedrzeć nie może. I jeszcze się cieszą, że największe kundlisko - autor artykułu burczy najgłośniej, ale nie widzą, że to dlatego, że mu michę-wierszówkę przez to trudniej zdobyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobe Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.neologic.pl 13.06.06, 11:43 zgadzam sie z Toba w 100%. poczekajmy jeszcze na posty typu - gdzie jest Franek - lowca bramek, bo przeciez w Polsce jest okolo 30 mln trenerow i kazdy ma cos do powiedzenia. bylem na meczu z Ekwadorem i bylem swiadkiem fantastycznego zachowania kibicow i niestety kiepskiej postawy naszych ale darlismy mordy do konca bo KIBICE sa z reprezentacja do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami 13.06.06, 12:28 I chwała Ci za to i wszystkim, którzy byli z naszą kadrą na trybunach. Niech żaden baran nie pisze więcej, że przejechał kilkaset kilometrów i miał wobec tego prawo, by pluć na śląskim na reprezentację. Ci Kibice z Gelsenkirchen przejechali znacznie więcej, zawiedlli się tym bardziej niż my przed telewizorami, ale zachowali się jak Kibice, a nie jak wiejskie pikniki. Po mundialu przyjdzie czas na rozliczenia, wielce prawdopodobne, graniczące z pewnością, że rozliczenia bolesne, tak dla trenera, jak i zawodników, ale dziś, w przeddzień wielkiej bitwy z Teutonami, wśród prawdziwych Kibiców słychać jeden ryk... POLSKAAA BIAŁO-CZERWOOONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
i_wonder Rozliczanie Janasa po mistrzostwach ??? 13.06.06, 17:50 Zgoda (choc piszesz te bajke juz od paru tygodni) - a wiec juz teraz !!! Bo dla nas jest JUZ po Mistrzostwach - to widac, slychac i czuc (bez wzgledu na mecz z Niemcami). A ten kto uwaza inaczej, jest slepy, gluchy lub bez nosa, albo tez swiadomie nie ogladal pozostalych meczow MS. Po obejrzeniu dotychczasowych 10 spotkan jest to dla mnie oczywiste - Polska jest na MS najslabsza i w ogole nie pasuje do elity futbolowej swiata. I jeszcze ten slogan repry: "WALECZNI I NIEBEZPIECZNI" - ktos naprawde powinien za to beknac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m ale problemy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:13 no już chyba autor nie ma czym się martwić. a co ci nasi dziennikarze mają jakieś takie kompleksy jak to Polacy wypadną w oczach reszty świata? uważam, że ważne jest, żeby zagrać dobrze, czy jak mówił Małysz "oddać dobry skok", a nie martwić się co inni o nas pomyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sail.or Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.ists.pl / *.ists.pl 13.06.06, 11:14 Pan Stec ma chyba problemny ze sluchem albo jest kompletnym cymbalem, na pytanie do janasa na konferencji o pozne zmiany trener odpowiedzila ze wedlug niego bylyu przeprowadzone w odpowiedznim momencie , a nie bo pozno. Dziennikarze to jednak sa osobliwe istoty. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami 13.06.06, 11:16 A ja tam się cieszę panie Stec, że pana i innych pismaków tak właśnie Janas potraktował, bo jesteście jedynie bandą szczekających piesków. Do śledzenia futbolowych zmagań, kibicowania, nie jesteście mi w czymkolwiek potrzebni, wręcz przeciwnie, zawadzacie tylko i denerwujecie. I proszę się nie powoływać na rzekome reprezentowanie kibiców, bo mnie na pewno nie reprezentujecie, nie życzę sobie tego i nie identyfikuję się z atakami na kadrę, mimo bardzo krytycznej oceny ich dotychczasowej postawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makra0@vp.pl Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.3.cust.bredband2.com 13.06.06, 11:34 Celna ocena p.Steca.I te jego dywagacje n/t Smolarka. Smieszne te jego psychologiczne domysly. W pisaniu bzdur przeszedl juz nawet Blonskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek po co nam trener Polak? IP: 82.148.37.* 13.06.06, 11:28 wyglada na to, ze trenerzy Polacy nie sa w stanie dobrze prowadzic zespolu. Ale pewnie po Mundialu trenerem zostanie Grzegorz Lato. Za zaslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
allek Żenująca postawa polskich dziennikarzy 13.06.06, 11:31 I nikt mnie nie przekona do zmiany zdania. Janas nic im nigdy nie powie!! Dlaczego? Bo zdradził by swoje tajemnice, które ma zamiar ujawnić dopiero tuż przed meczem. Przeceiż to jest jedyna nasza szansa!! Piłkarzy mamy do chrzanu. Ani jeden nie potrafi sam odwrócić losów spotkania! Nasz nadzieja tylko w słabej postawie niemiekciej defensywy. W dodatku istnieje obawa, że jak wygramy z Niemcami, to naszym może się poprzewracać w głowach i przegrają z Kostaryką... A dziennikarze są jeszcze gorsi!! Dwa dni czekali na wczorajszą konferencję. Nadali ją na żywa na TVP1. I co? I nic!! Nawet pytań sobie nie poptrafili przygotować!! Po dwa razy pytali o to samo!! Dlaczego? Bo każdy chciał zadać tylko jedno pytanie w stylu "Spip****j Janas". Nikt mu nie pomoaga. I cały czas powoływali się na BILDA, zamiast zacząć od tego, że ten szmatławiec ropbi złą atmosferę, i zapytać, czy zawodnicy palili jego egzemplarze. Od razu padłby strach na Niemców. A po konferencji, teń śmieszny pan w studio stwierdził, że niczego sie nie dowiedzieliśmy, ale tez niczego nie spodziewaliśmy się dowiedzieć (!). Imbecyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giba Polish style IP: *.icpnet.pl 13.06.06, 11:46 Panie Stec, polska reprezentacja to nie wyjątek. Jak sama nazwa mówi są reprezentacją Polaków. Wszystko w normie: chamscy, ponurzy, nieprofesjonalni, wszędzie węszący spiski, szukający winnych ich niepowodzeń itd. To nasze cechy narodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Żenująca postawa polskich dziennikarzy 13.06.06, 12:19 Ano właśnie. Aż się człowiekowi sam taki paradoks nasuwa... Jak to jest, że jeśli chodzi o antysemickie polskie masy, to pismaki z GW będą tych ciemniaków do ostatniego tchu edukować i walczyć ze złym stereotypem, ale jak motłoch, który o piłce nożnej sobie przypomina raz na parę lat chce słownie zlinczować selekcjonera, to pismaki energicznie w ten nurt wskakują i ochoczo na czele płyną, gustom motłochu schlebiając? Udają gryzipióry, że mają jakieś pytania do zadania, ale tak naprawdę to oni tylko chcą w Janasa przypie..ć. Ani mi Janasa bronić, ani go ganić, po jutrzejszym meczu będzie wiadomo, choć sam wielkich złudzeń nie mam. Tyle, że mnie w zasadzie wyłacznie boisko interesuje, a nie to, co wokół. Niech się więc Stec nie czyni moim samozwańczym rzecznikiem wdając się w pyskówki z trenerem, bo mnie niewiele piana z ust stecowych interesuje, drażni co najwyżej, bardziej nawet niż sama porażka. Depresja po piątku mi już minęła, ale jak widzę te stada ujadających kundelków, to miałbym ochotę ich na cztery wiatry rozpędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala dokladnie, dziennikarze prezentuja slaby poziom... IP: *.centertel.pl 13.06.06, 13:47 Teraz maja za zle ze pilkarze nie udzielali im wywiadow, jakby udzielali to by bylo ze zamiast sie koncentrowac do meczu robia show. Zreszta na niechec pilkarzy do dziennikarzy ci drudzy pracowali naprawde bardzo dlugo. Ile bylo artykulow (tutaj nie tylko o wyborczej) ktore mialy wylacznie wywolac agresje u czytelnika, a nie przekazac zadnych informacji. W internecie jest to bardziej widoczne niz w przypadku gazet papierowych. A teraz wszyscy cytuja Bilda, zenada... :/ Szanse na wyjscie z grupy mamy matematyczne, ale opluwanie kadry (mimo wszystko najlepszych obecnie naszych pilkarzy) niczemu nie sluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBBA Re: Żenująca postawa polskich dziennikarzy IP: *.planters.net 13.06.06, 13:59 Ja mam swoja opinie na to. Dziennikarze nie ma roznicy zkad oni sa to wyuczeni idioci. Abolutnie. For english speaking people. Reporters are an educated idiots, it does not matter where they live. No common sense at all! Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Żenująca postawa polskich dziennikarzy 13.06.06, 14:03 Przezabawna maniera. Sądzisz, że czyta to ktoś wyłącznie anglojęzyczny? Jak w takim razie pojmie całą resztę postów? Bez twojej pomocy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: 212.244.78.* 13.06.06, 11:43 Uff.. na szczęście jeszcze tylko do środy i później będzie już można normalnie się cieszyć mistrzostwami świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internaut Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 13.06.06, 11:43 Kibice ktorzy beda na meczu Polska- Niemcy powinni odśpiewać Niemcom przed meczem "Rotę" Marii Dąbrowskiej: Nie rzucim ziemi, skąd nasz ród, nie damy pogrześć mowy! Polski my naród, polski lud, królewski szczep Piastowy. Nie damy, by nas gnębił wróg. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Do krwi ostatniej kropli z żył bronić będziemy ducha, aż się rozpadnie w proch i w pył krzyżacka zawierucha. Twierdzą nam będzie każdy próg Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Nie będzie Niemiec pluł nam w twarz, ni dzieci nam germanił, orężny stanie hufiec nasz, duch będzie nam hetmanił. Pódziem, gdy zabrzmi złoty róg. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! Nie damy miana Polski zgnieść. Nie pójdziem żywo w trumnę. W Ojczyzny imię i w jej cześć podnosim czoło dumne. Odzyska ziemię dziadów wnuk. Tak nam dopomóż Bóg! Tak nam dopomóż Bóg! ciekawe co by na to powiedzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norman Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 11:49 A ty się dobrze czujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Futbol-prasa-trener IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.06, 11:47 Prawda jest jednak taka, że gdyby nasi wygrali z Ekwadorem, to Paweł Janas nie miałby problemów z mediami. Trochę to smutne, bo trener powinien mieć odwagę (o obowiązku już nie wspomnę) stanąć z podniesioną głową przed mikrofonami oraz kamerami po porażce swojej drużyny bez względu na to, co sądzi o poziomie dziennikarstwa. A że poziom żurnalizmu na całym świecie jest często pionowy i diagonalny, to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan P Steca Re: Futbol-prasa-trener IP: 212.160.172.* 13.06.06, 12:36 Matylda piekne podsumowanie Mam wrazenie,że żurnalisci są jak ... za pieniadze napiszą wszystko dzisiaj dobrze jutro źle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie kibic ale czyt Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: 212.160.172.* 13.06.06, 12:19 W Piatkowej wyborczej Rafał Stec napisał, Są piłkarze, którzy awansowali na mistrzostwa świata, bo byli lepsi od innych. Jak Polacy. Ale są i tacy, co wszystko zawdzięczają górom. Jak Ekwadorczycy. Dzisiaj o schzofreni piłki. Z tekstów Pana Stec ja nabawiłem się niestety schizofrenii. Bo czy Polacy tacy dobrzy ,ale "wysokie tereny Niemiec" dały zwyciestwo Ekwadorczykom czy moze Pan Janas to figurant Pana Listkiewicza? Prosze przeczytac w gazecie MOTOR ile kosztują samochody pilkarzy!!! są i po 400 tysięcy. Powinni przegrać z Niemcami 3:0,Kostaryka 2:0 to może ktos zainteresuje sie "folwarkiem" zwanym PZPN. Kto za to wszystko płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.06, 12:33 Gość portalu: Nie kibic ale czyt napisał(a): > W Piatkowej wyborczej Rafał Stec napisał,... > Kto za to wszystko płaci?... Stec, jak to Stec, czasami coś sensownego skrobnie, a często Stec(k) bzdur, nie warto się przejmować. Tyż chłop musi czymś zarobić na chleb. Natomiast na pytanie, kto za to wszystko płaci, odpowiedź jest prosta jak drut izolacyjny: MY KIBICE - zszarpanymi nerwami i wiecznymi nadziejami, które są tratowane na murawie na naszych milionowych oczach. PZPN=Cosa Nostra miała się dobrze, ma się dobrze i będzie się dobrze miała przez następne 50 lat. Tylko i wyłącznie notoryczne pustki na stadionach są w stanie cokolwiek w polskiej piłce zmienić. Ale na to się nie zanosi, bo kibic dzisiaj rwie sobie włosy z głowy, a już jutro kupuje bilet i nadal marzy w niebieskich migdałach i profesjonalnym futbolu narodowej husarii włącznie z klubami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmatortekstówSteca Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: 212.160.172.* 13.06.06, 12:25 . Oto studenci strzelili - finaliście MŚ, serdecznie zapraszamy - trzy gole, a najlepiej w zespole Ekwadoru wypadł 17-latek, którego na mundial trener w ogóle nie powołał. Jeszcze nigdy Żurawskiemu i spółce nie wystarczało zrobić tak niewiele, by zrobić tak wiele dla tak wielu. Czyli nie zrobili nic skoro nie zrobili niewiele. Rozumiem sarkazm Pana Steca ,ale Panie Stec dlaczego obraza Pan Ekwadorczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słabeusz Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: 212.160.172.* 13.06.06, 12:31 Nie chcę czytać przyszłości ze spotkań towarzyskich, bo gwarantują one skuteczność nie większą niż wróżenie z fusów, lanego wosku czy publicznych obietnic Janasa. Wyniki to jednak nagie, niepodważalne fakty. Ekwadorczycy przegrywają, z kim popadnie, teraz jeszcze wykłócają się o premie, a po przyjeździe do Niemiec gromadnie się pochorowali, jakby opatrzność postanowiła wreszcie wymierzyć dziejową sprawiedliwość za te wszystkie szkody na duszy i ciele, które wybitni piłkarze ponosili w ekwadorskiej duchocie. To jest teks Pana Steca. W stanie wojennym był dowcip: Jest stan wojenny godzina policyjna.Ok 23.00. Zomo kontrolowalo ludzi.: Idzie gość z walizką, zatrzymuje go Zomowiec. Co pan w walizce niesie? Meble! !!! Pokaż Pan. Gośc otwiera a tam granaty! Zomowiec: jakie meble?! Gość: Jaki POKOJ takie MEBLE. Nasza PILKA NOŻNA: Jaki PZPN taki wynik. Pozdrawiam kiepski fan piłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.06, 12:40 Słabeusz, z tymi meblami to boskie! - nie znałam. Dzięki - poprawiłeś mi humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmopolita Jaka mentalnosc - taki rzad, prezesi, kadra... IP: *.aster.pl 13.06.06, 12:32 Ja juz sie wyluzowalem. Zamierzam ogladac mundial i podziwiac mecze druzyn, ktore graja w futbol, a nie anty-futbol. Bede dopingowal WSZYSTKIM, ktorzy sa tego warci, a nie tym, ktorym z racji urodzenia wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Re: Jaka mentalnosc - taki rzad, prezesi, kadra.. IP: 212.160.172.* 13.06.06, 12:37 Super racja.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tindersticks. Stec szybko ! "Wysokie obcasy "czekaja ! IP: *.92.103-84.rev.gaoland.net 13.06.06, 13:28 Stec sili sie codziennie aby namieszac w glowach kibicow. Jednego dnia przygotowuje grunt pod krytyke Janasa i pisze bzdury o druzynie Ekwadoru , potem jakies przedziwy o Trynidadzie ,a analize o pilkarzach z ligi angielskiej zaczyna od potwierdzenia swoich kpin z na temat pilkarzy Ekwadoru czym daje swiadectwo ,ze o pilce nie ma zielonego pojecia. Teraz nastepny etap w mundialowej karierze Steca : adwokat polskich kibicow! Jedno jest pewne ,ze z takimi znawcami jak Stec to malo ktory selekcjoner chcialby komunikowac, bo o co Stec madrego moze zapytac skoro te wszystkie jego papiery zapelnione sa plotami z Bildow i czegos tam jeszcze,zalami o to ,ze Janas nie przyszedl na konferencje,czy opisami rozmow z ludzmi ,ktorych spotkal gdzies na imprezie w hotelu. Stec jest jak PZPN do wymiany ,wymaga on zawodostwa od wszystkich na okolo a sam w podstawowych elementach swojego zawodu dziala jak amator. Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Jaka mentalnosc - taki rzad, prezesi, kadra.. 13.06.06, 13:41 Wczoraj Real i Francja, dziś Barcelona i Brazylia, jutro ktoś tam jeszcze. Nie wiem, czy tacy "kibice" są bardziej denerwujący, czy bardziej śmieszni, bo żałośni na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonus Masz w glowie "tyle" co twoj login IP: *.aster.pl 13.06.06, 13:48 chyba jakos podswiadomie tak sie nazwales o wszechwiedzacy...pajacu ziejacy nienawiscia do wszystkich, ktorzy nie mysla tylko jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
psycholognistykutas Re: Masz w glowie "tyle" co twoj login 13.06.06, 13:58 Szczerze mówiąc lubię jak takie zapienione błazny sięgają po argumenty nawiązujące do mojego logina. Właśnie po to go wymyśliłem, a właściwie zapożyczyłem. Jak myślisz cymbałku, czy mogę się obrazić za nazwanie mnie epitetem, którym sam siebie określiłem? Skup się nad tym przez chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Verbatim No i znowu GW odreagowuje brak Izraela na MŚ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 12:47 ...i znowu wszystkiemu winni polscy zydozercy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaromir ...a to przyklad "komunizmu mentalnego", ktory... IP: *.aster.pl 13.06.06, 12:56 musi sie po prostu zestarzec. Mysle, ze to jeszcze ze 15lat. Oby. Odpowiedz Link Zgłoś
edward7 Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami 13.06.06, 13:11 ...w kontekście artykułu.. prosze pana Stec`a o odrobinę dobrej woli i nie szukanie problemów w czasami nieszczęśliwych wypowiedziach trenera, bądźmy razem z druzyną, która potrzebuje naszego wsparcia bardziej niż przed meczem z Ekwadorem. Veni, Vidi,.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.06, 13:37 edward7 napisał: ...w kontekście artykułu.. prosze pana Stec`a o odrobinę dobrej woli i nie > szukanie problemów w czasami nieszczęśliwych wypowiedziach trenera, bądźmy > razem z druzyną, która potrzebuje naszego wsparcia bardziej niż przed meczem z > Ekwadorem. Veni, Vidi,.... :-) Jutro późnym wieczorem może być tak: VENI - VIDI - NICI ale nie musi i dlatego zasiadamy (który to już raz?!) na trybunach i przed migającą skrzynką. Janas - trzymaj się pędzla, bo drabina leci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głas Parada bażantów IP: *.wdc-dc.xod.concentric.net 13.06.06, 13:36 Listkiewicz uzyskał przydomek "Bażant" po tym jak podczas pobytu we Fransji próbował myśliwstwa. Niestety uzyskiwał wyniki jak u nas w piłkarstwie. Jednak wpadł na pomysł. Kupował na rynku bażanty, które pokazywał znajomym jako łowieckie trofea. Podobnymi bażantami są też inni działacze-skandaliści jak pzpn i grabarze Gorawskiegi tj. grzywocz, śmigielski (pkol). Bażantami też pacną nasz kaziu i kaczory. Swoją drogą jaką komunikację z rodzinką ma ten nasz główny Bażant, że ta przyjechała do Niemiec po informacje o swoim Bażancie. Musiało to byc soczyste spotkanie, że po tym Bażant wykazał kompletne zamroczenie. Ponadto jeszcze sepleni, że widzi mu się położenie na łopatki Niemców. Swoją drogą, nie ma, jak to polowanko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIBIC Re: Stec: Reprezentacja to nie budka z hot-dogami IP: *.zagiel.com.pl / *.vlan15.enoch.lubman.net.pl 13.06.06, 13:52 Szanowny Panie Redaktorze Czytając taki artykuł mam nieodpartą chęć wyrzucenia Panu w oczy co myślę o takich Polakach i kibicach jak Pan. Zastanawiam się czy zna Pan coś takiego jak wspieranie swojej reprezentacji na dobre i złe ? A skoro jest Pan taki wyszczekany to może Pan zamieni się z selekcjonerem i będzie Pan siedział przez 24 godziny na dobę odpowiadająć na pytania o Gąsowskiego, po co przyjechał co on tu robi, niech Pan się Gąsowskiego zapyta, a nie trenera Reprezentacji Polski. I tak podziwiam Janasa, i zapewniam, ze nie jestem w swoich odczuciach odosobniony, że tyle wytrzymuje na tych konferencjach, nie jednokrotnie zaczął bym rzucać mikrofonami w niby redaktorów. I jeszcze jedno na Pana temat mam nadzieję, że przeczyta Pański artykuł ktoś kto ma odrobinę więcej czasu niż ja i pozwie Pana za obrazę Reprezentacji Polski i całego sztabu szkoleniowego. Czy w Pana w życiu jest na tak ?? Janas - nie, Smolarek - nie, wszyscy grają kiepsko tylko Pana zeżarł wszystkie rozumy !! Kandyduj Pan na prezydenta, a nóż widelec się uda !!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
i_wonder wierny KIBIC - glupi KIBIC ??? 13.06.06, 17:27 Drogi (wierny) KIBICU, Za to, ze chcesz wiernie kibicowac druzynie do konca ich totalnej kompromitacji teoretycznie nalezy Ci sie szacunek! Ale ze chcesz, aby "ktos ...[pozwal Steca do sadu] za obraze Reprezentacji Polski i calego sztabu szkoleniowego", to juz sie wykazujesz kompletna glupota i degrengolada mozgowa, typowa dla Durnych Kiboli. 1) Czemu sam go nie pozwiesz (boisz sie kompromitacji i konsekwencji)? 2) Czy to raczej nie powinno byc na odwrot: kibice/podatnicy (z ktorych pieniedzy utrzymywana jest banda darmozjadow w PZPN + kadra i szkoleniowcy) powinni pozwac w/w za znieslawianie polskiego imienia swoja zenujaca i olewajaca na kazdym kroku postawa przed/podczas MS ??? Nie ludz sie, ta hanba z MS bedzie sie ciagnac dlugo za nami (caly swiat to oglada), bedzie nam przypominana i wytykana w roznych nie-tylko-sportowych okolicznosciach, bedzie prowokowac antypolskie "dowcipy" i inne stereotypy. A to jest bardzo bolesne, zwlaszcza dla mieszkajacych na stale za granica. I znowu potrzeba bedzie lat i dobrych wydarzen (m.in. na scenie politycznej - a na to sie nie zanosi), aby taki "image" poprawic. 3) Czym predzej ta grupa kibicow/podatnikow zrozumie, ze "klient placi - klient wymaga" i naprawde sie wkur.i , uderzy piescia w stol i zazada zmian od gory (Misiu)poczawszy, tym wieksza jest szansa na odrodzenie (za pare lat) polskiego futbolu. Ale zmiany trzeba zaczynac juz teraz, gdy nawet dla slepej staruszki stalo sie jasne, ze obecny schemat to klapa. Przeciez poska repra zagrala absolutnie najgorzej ze wszystkich, jak dotad ! 4) Red. Stec jest dziennikarzem (raz lepszym raz gorszym), a nie musi byc wcale kibicem, jego obowiazkiem jest pisac, czasami krytykowac, a nie na slepo, durnie kibicowac bandzie przestraszonych (z gaciami pelnymi g..a), mizernych kopaczy, ktorym sie wydawalo ze zawojuja swiat. I paranoicznego, przestraszonego do szpiku kosci, malego czlowieczka Janasa. 5) A proponowanie zamiany na miejsca z selekcjonerem, to czysta demagogia typowa dla Forum kiboli("Jak tak krytykujesz Rasiaka, to zagraj sam lepiej") , nie warta zadnego komentarza Zycze przyjemnego rzucania mikrofonem w dziennikarzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bramka Re: wierny KIBIC - glupi KIBIC ??? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.06.06, 17:58 Podpisuję się. To do Psycholognistykutas'a (a propos, ja najpierw przeczytałam psycholog i zastanawiałam się o co chodzi dalej;)) Bez urazy ale jak Ty kibicowałeś wiernie 16 lat temu to ja po prostu bylam na to z mała więc na pytanie gdzie byłam mogę odpowiedzieć jedynie: na podwórku piłkę kopałam;) Za to interesuje mnie tu i teraz. Ale niestety to co tu i teraz pokazują nasi wcale interesujące nie jest... Ktoś jest za to odpowiedzialny, dopóki ludzie nie zaczną się interesować kto, nic się nie zmieni. Pozdrawiam PS. Owszem, będę i tak naiwnie oglądać jutro i trzymać kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stek co trener jest rzecznikiem prasowym glupolu?? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.06, 14:15 jego praca to trenowanie i nie musi nakrecac wam sprzedazy marne pismaki Odpowiedz Link Zgłoś