Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Niehumanitarne widowisko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:06
    Ja tam kibicowałam Niemcom. Szwedów nie lubię od zarania dziejów, bo Anglia
    biedna z nimi wygrać nie może. Poza tym w niemieckiej reprezentacji gra 3
    Polaków. A po karnym Larssona mało nie umarłam ze śmiechu :D Drugiego meczu
    nie oglądałam, tylko słyszałam bo siedziałam w drugim pokoju przy komputerze.
    A to dlatego że nie lubię ogladać Argentyny, bo wszyscy co do sztuki
    wyglądają jakby mieli uczulenie na wodę, brudasy jedne. Fuj

Dzisiaj ma wygrać Anglia, bo po pierwsze Anglia ma wygrać te mistrzostwa, po
    drugie Ekwador dokopał Polakom.

A najpięniejszy z piłkarzy jest Frank Lampart zwany również ciostkiem :) Nie
    jakiś Ljungberg, któremu zakola się kończą na karku i ma szczękę, którą
    spokojnie rozwaliłby każdy mur. Paskud!
    Obserwuj wątek
      • lederland still love Henrik 25.06.06, 15:07
        ja choćby nie wiem co się działo nie powiem 'koniec z nami Henrik'
        ale jest mi tak smutno teraz:(
        bez Czechów i bez Szwedów:( ostatnia nadzieja w Portugalii
        • Gość: chemila Re: still love Henrik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:40
          Jaki Henrik?? Chyba Fredrik :)

Bramka meczu wg. mnie to ta strzelona przez Joe Cole'a w meczu ze Szwedami.
          Nikt nie wiedział o co chodzi, nie wyłączając samego strzelającego
          • Gość: Pierluigi Szwedom gratulujemy Larssona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 16:08
            Kawał:
            Przychodzi adwokat do Saddama Husajna i mówi:
            - Mam dla ciebie dobrą i złą wiadomość
            - Zacznij od złej - mówi Saddam
            - Zostałeś skazany na śmierć przez rozstrzelanie
            - To jaka może być ta dobra wiadomość?? - Pyta zdziwiony Saddam
            - Strzelał będzie Henrik Larsson
            • Gość: hegemon® ssij pytonga przez 2tygodnie IP: *.skynet.net.pl 25.06.06, 20:50
              jak ci sie tak nudzi podczas meczu
      • Gość: buber Re: Niehumanitarne widowisko IP: 212.160.88.* 25.06.06, 18:23
        1. Lampart moze i piekny, ale na pewno nie Lampard. A juz na pewno nie Frank
        Lampard. Marcysia moze i kocha Angoli (wiem akurat o tym doskonale), ale lekcji
        nie odrobila i juz kto jak sie zwie do konca nie pamieta (czepiam sie, ale
        akurat mi wolno).
        2. Argentyny nie oglada sie ze wzgledu na czystosc, tylko na umiejetnosci. A
        Riquelme wcale wczoraj nie zagral slabiej. Swietny byljak zawsze.
        3. Do pani Kingi – wszystko super, tylko to nie Borgetti zostal sciety przez
        Heinze (tudziez Heinzego) za co Argentynczyk powinien wyleciec z boiska, tylko
        niejaki Francisco Fonseca - drugi napastnik (troche dluzsze wlosy mial).
        4. Nie przesadzajmy z tym Ljungbergiem... (-:
        • Gość: Marcysia Re: Niehumanitarne widowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:34
          No czepiasz się, ale fakt, moja pomyłka. Nigdy nie pamiętam co on ma na końcu,
          czy "t" czy "d". Muszę sobie zapamiętać, że nie jak kot :)
          • Gość: buber Re: Niehumanitarne widowisko IP: 212.160.88.* 25.06.06, 19:48
            A to, ze nie pamietasz, co on ma na koncu, to tylko pozytywnie o Tobie swiadczy.
            Tak przypuszczam (-:
            Wlasnie, nie jak kot, tylko kod. Niby niewielka roznica, a jednak. A poza tym to
            bardzo dobry pilkarz. Naprawde. A czy piekny? Skoro ci sie podoba, to coz ja
            moge? (i dobrze, ze sluchasz kolegi i wyciagasz wnioski, w koncu juz raz z nim
            przegralas zaklad o Anglikach i piwo trza bylo stawiac (-:)
            • Gość: Marcysia Re: Niehumanitarne widowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:54
              A ja się zastanawiałam, skąd ktoś wie, że ja kocham Anglików :) Lampart - z
              gatunku kotowatych - kot, Lampard - piłkarz. A nie kot, kod :P
              Sesja mi się prawie skończyła, więc się statystyk obryję na pamięć i już więcej
              zakładu nie przegram!!
              • Gość: buber Re: Niehumanitarne widowisko IP: 212.160.88.* 25.06.06, 20:01
                Toc ja wlasnie na to licze! W koncu czas wspolnie piwo wypic. Niech bedzie ze
                teraz ja stawiam. Tylko musze miec pretekst. Ale Anglia - i tu cie zmartwie -
                przerznie w cwiercfinale. I to solidnie. Niezaleznie czy z Portugalia, czy z
                Holandia. Ale zawsze mozna bedzie zrobic radosna stype, prawda? (-:
                • Gość: Marcysia Re: Niehumanitarne widowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:08
                  Jak już ma z kimś przerżnąć to prędzej z Brazylią w półfinale!! Chociaż w
                  Brazylii są same stare dziady. Ja tam liczę na finał Anglia - Niemcy. Ale jak
                  już się umawiać na piwo to nie na jedno. I żadnej stypy nie będzie!!!!
                  • Gość: buber Re: Niehumanitarne widowisko IP: 212.160.88.* 25.06.06, 20:29
                    niech bedzie (o piwie, bo co do Anglii, to zdania nie zmieniam; w razie co
                    odszczekam; obiecuje!!!)

A swoja droga calkiem niezle te felietony (z reka na sercu czytalem wszystkie).
                    Rzadko sie zdarza, by jakakolwiek kobita tak niezle orientowala sie w swiecie
                    pilki. A tu prosze, i strzelcy tacy, a trenerzy owacy, a gole jubileuszowe, a
                    nieslusznie odgwizdane spalone. Profesjonalizm. Pelna geba. GRATULUJE i OBY TAK
                    DALEJ!!!
      • obstacle1 Re: Niehumanitarne widowisko 25.06.06, 23:16
        szkoda szwecji,szkoda:( zwłaszcza Isakssona mi żal:(
        no i jeszcze holendrzy przerżneli..
        angole sie ostali sposrod moich faworytow,ale pewnie za dlugo nie pograja
      • Gość: basia A jednak Polacy... IP: 195.94.207.* 26.06.06, 09:20
        ...potrafią strzelać bramki. I to jak! Szkoda tylko, że w kadrze Niemiec. Myślę
        więc, że Niemcy mogą daleko zajść na tym mundialu. Argentyna nie będzie miała
        lekko. A wczoraj mecz Portugalia-Holandia rozstroił mnie nerwowo. Jeśli
        piłkarze nie umieją grać, a tylko brutalnie faulować, to lepiej niech szybko
        jadą do domu. Miałam faworyta w drużynie Portugalii, ale po ich agresywnych
        zagrywkach, życzę im szybkiego powrotu do domu... Do tej pory to właśnie Niemcy
        zagrali ładną piłkę, że dobrze się ogląda, choć nie są oni moim faworytem.
        Ciekawe jak sprawdzi się Brazylia, Hiszpania i Włochy.
      • Gość: ... Re: Niehumanitarne widowisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 12:44
        A później się mówi,że baby są głupie ...
        Po przeczytaniu tego artykułu wcale się nie dziwię,że tak nas się ocenia.
        Naprawdę lepiej byłoby nie wypisywać takich bzdur.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka