sloggi 08.10.03, 21:05 Pamiętam o Was i tęsknię, ale póki co koszta instalacji stałki z lekka mnie przerastają. Posyłam serdeczne pozdrowienia i całuski (dla co bardziej tęskniących). Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
geograf Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 08.10.03, 21:07 ŁaaaaaaaaaaaaaaŁ))))))))) Wielki OZ patrzy Miło,że wpadłeś choć na chwilę Odpowiedz Link
anahella Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 08.10.03, 21:38 sloggi napisał: > Pamiętam o Was i tęsknię, ale póki co koszta instalacji stałki z lekka mnie > przerastają. > Posyłam serdeczne pozdrowienia i całuski (dla co bardziej tęskniących). Nie wiem jakie propozycje cenowe miales, jakby zainteresowala Cie moja firma to przedtawia sie to nastepujaco: instalacja (w tym karta sieciowa) 600 zl brutto a miesieczny abonament 107 zl brutto. Jezeli podniosa Vat na uslugi internetowe to pewnie bedzie 120 zl. Transfer jest cienki jak talia weza, ale jakies pliki ciagnie A w ogole to to jest radiolinia. Jakby co pisz na priv - dam Ci ich namiary. Odpowiedz Link
very_famous Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 08.10.03, 22:28 Wiesz, to ja się specjalnie fatygowałam na ZZ, nawet z ZZDorką dotoczyłyśmy się pod Twoje drzwi. Miałeś wpaść na wódkę i kicha upiliśmy się sami. Żałuj!!! Odpowiedz Link
ulalka Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 08.10.03, 22:46 sloggi napisał: > Pamiętam o Was i tęsknię, ale póki co koszta instalacji stałki z lekka mnie > przerastają. > Posyłam serdeczne pozdrowienia i całuski (dla co bardziej tęskniących). my tez tesknimy... nie ma to jak admin...))) pozdrooveczki dla Ciebie i Stefana w nowym mieszkaniu? ps. jak sie tam odnalazl Stefan? ))) Odpowiedz Link
dorota.28 Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 09.10.03, 08:32 czekam z niecierpliwością na powrót pozdrowienia Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 10.10.03, 00:17 Stefan siedzi na półce w stroju Adama, fajta nóżką i jest zadowolony. Odpowiedz Link
gacus2 Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 10.10.03, 10:13 O OZ po mojej wizycie sie ozwał...zresztą sam go zawiodłem do kafeji... Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 11.10.03, 20:25 Powrót nocnym był iście eshatologicznym doznaniem. Odpowiedz Link
ulalka Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 11.10.03, 20:50 sloggi napisał: > Stefan siedzi na półce w stroju Adama, fajta nóżką i jest zadowolony. a Admin? ))) w stroju Adama w domu moze byc ) ale czy zadowolony? ) Odpowiedz Link
sloggi Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 11.10.03, 20:53 ulalka napisała: > sloggi napisał: > > > Stefan siedzi na półce w stroju Adama, fajta nóżką i jest zadowolony. > > a Admin? ))) w stroju Adama w domu moze byc ) ale czy zadowolony? ) Ja przee wszystkim w stroju Adama Zebyś widziała minę robotnika z okna vis-a-vis, jak stwierdził, ze prasuję spodnie będąc tylko w t-shircie - omal nie spadł z drabiny. Odpowiedz Link
ulalka Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 11.10.03, 20:58 sloggi napisał: > ulalka napisała: > > > sloggi napisał: > > > > > Stefan siedzi na półce w stroju Adama, fajta nóżką i jest zadowolony. > > > > a Admin? ))) w stroju Adama w domu moze byc ) ale czy zadowolony? ) > > Ja przee wszystkim w stroju Adama > Zebyś widziała minę robotnika z okna vis-a-vis, jak stwierdził, ze prasuję > spodnie będąc tylko w t-shircie - omal nie spadł z drabiny. he he he... nastepny razem ubierz stringi i wieszaj pranie.. )) gdzies to juz ktos cwiczyl.. Odpowiedz Link
frunze Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 09.10.03, 08:51 Uff, mam nadzieję, że kontrola admina na Salonach wypadła pomyślnie Pozdrawiam serdecznie i liczę na rychły powrót Odpowiedz Link
altu Re: [ADMIN] Pamiętam o Was 09.10.03, 11:12 Też pamiętamy i tęsknimy... Pozdrawiam i przesyłam buziaki... Odpowiedz Link