marwi75 10.07.06, 10:16 Gratulacje dla zwycięzcy WM !!! Wydaje się że dotychczasowy lider utrzyma swoją pozycję i nawet czerwona kartka dla Zidana tego nie zmieni. Tak więc moje serdeczne gratulacje dla Pawła G. !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sroot31 Re: Gratulacje 10.07.06, 13:59 Się dołączam do gratulacji nawet jeśli miałeś 500 drużyn (każdy miał takie prawo - i to nie podlega dyskusji). No ale mógłbyś się podzielić nagrodą :) Moge ci podać numer konta :) Pozdro dla wszystkich prezesów. Czekamy teraz ne EURO 2008' Odpowiedz Link Zgłoś
k_chmiel1 Re: Gratulacje 10.07.06, 14:13 Ja również gratuluję. Po półfinale byłem drugi z niewielkimi nadziejami na końcowy sukces, gdyż grało tylko 10 moich zawodników. Finał "poszedł mi" jeszcze gorzej, więc ciężko będzie utrzymać nawet pierwszą pięćdziesiątkę. Jeszcze raz gratulacje dla Pawła. Odpowiedz Link Zgłoś
lukkon Re: Gratulacje 10.07.06, 14:51 Również gratuluję Pawłowi zwycięstwa w konkursie !!! ;-) Pozdrawiam wszystkich ! Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Gratulacje 12.07.06, 18:03 Gratulację dla zwycięzcy i chwala dla pokonanych. Fajna walka była. Jestem ciekaw jak szybko Redakcja przyśle nam nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
utniak Re: Gratulacje 13.07.06, 08:48 A co nie przesłała ? No to nie dziwię się. Gdyby to był " prawdziwy biznes " to dawno by zbankrutowali. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrek40 Re: Gratulacje 14.07.06, 19:45 Jak na razie to nic nie dotarło. A zgodnie z Regulaminem maja dwa tygodnie od ogłoszenia listy zwycięzców. Dawno minęły, ale jest jeszcze w "normie" gazetowej. Jeszcze nie mam ciśnienia....jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś