czabik Re: 193 druzyny 21.07.06, 00:22 Gora paręnascie druzyn by kazdy zdązyl zalozyc:) Po prostu wiele osob juz zaklada druzyny, stąd taka liczba, wcale nie jakaś ogromna. Jak gra ruszala o 16 to szybko bylo i 500 druzyn. Odpowiedz Link Zgłoś
edson17 Sponsoring 21.07.06, 00:36 Mam pytanie. Bo ja dopiero startuje pierwszy sezon i z tego co rozumiem to ja nie mam szans na sponsora? Proszę, niech ktos mi napisze Odpowiedz Link Zgłoś
matiz02 Re: Sponsoring 21.07.06, 00:46 NO pewnie ze nie masz szans Sponsor szuka tylko najlepszych ludzi z ubieglych rozgrywek a za wyplacenie ci kasy musisz nosic jego logo na swoich ubraniach A dostaniesz tyle kasy ile centymetrow kwadratowych udostepnisz na wlasnych ubraniach Odpowiedz Link Zgłoś
matiz02 Re: 193 druzyny 21.07.06, 00:49 ok na 47 minut trwania konkursu jest 430 druzyn hhhhhhh Ide teraz spac i ciekawe ile bedize deuzyn jak wstane heheh pewnie hurtownicy beda przez cala noc siedziec i glowkowac nad skladem jak tu cos zmienic heheh Milego myslenia nad skladem i niech wygra jakis gracz ktory nie stawia na ilosc ale na jakosc Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś