Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku

21.07.06, 01:37
    na razie nie ma zbyt wiele opini na forum ale gwarantuje ze teraz zamim
    zaczna sie mecz eliminacji euro 2008 kibice po paru zwyciestwach naszych
    siatkarzy zaczna kibicowac siatkówce meskiej w lidze swiatowej dlatego goraco
    pozdrawiam wszystkich sympatyków siatkówki i piłki noznej a przy okazji
    pozdrawiam wszystkich kibiców nafty gaz piła
    Obserwuj wątek
      • Gość: stpierre Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.chello.pl 21.07.06, 08:57
        Serbią i Czarnogórą chyba... Jak zwykle wybitny poziom dziennikarstwa sportowego
        GW powala. :|

>W poprzedniej edycji LŚ w pięciu pojedynkach Polski z Serbią i Chorwacją
        >trzykrotnie wygrywali nasi przeciwnicy.
        • Gość: Marek Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: 193.109.212.* 21.07.06, 12:04
          Wszystko zdzierżę, ale komentarza tego łosia (zapomniałem nazwiska) z TVP nie
          mogę!! Może to i dobry człowiek, chce pracować jak inni, ale dobry Boże, kiedy
          on się podnieca jakąć akcją, to jego głupi głos przypomina bzyczenie wściegłego
          szerszenia... Czy nie ma tam kogoś lepszego?
        • Gość: marcin nie ma scg IP: *.cytanet.com.cy 21.07.06, 12:17
          to twoja ignorancja powala. juz nie ma takiego panstwa SCG nawet
          • Gość: KiBiC Re: nie ma scg IP: *.kom / *.os1.kn.pl 21.07.06, 15:18
            Raczej to ty "powalasz" swoją wątpliwą błyskotliwością. Póki co występują
            jeszcze pod szyldem "Serbia and Montenegro". Widać nie mniejszy z ciebie
            ignorant...
          • Gość: stpierre Re: nie ma scg IP: *.chello.pl 21.07.06, 16:23
            Ale puki co Serbia i Czarnogóra mają w wspólną reprezentację o wszechwiedzący. ;)
            • Gość: stpierre Re: nie ma scg IP: *.chello.pl 21.07.06, 16:27
              Grunt, ze przyznales sie do bledu. :)
        • Gość: marcin Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.cytanet.com.cy 21.07.06, 12:19
          chyba sie wyglupilem. to od upalu, przepraszam
          • Gość: Alek Oczywiście że SiC!! IP: 193.201.139.* 21.07.06, 14:14
            Państwa nie ma, ale w tym sezonie po raz ostatni gra SERBIA I CZARNOGÓRA!
            • Gość: burro Re: Oczywiście że SiC!! IP: *.aster.pl 21.07.06, 16:11
              Tyle, że podobnie jak w reprezentacji piłkarskiej, nie gra ani jeden Czarnogórzec
              • Gość: jarek Re: Oczywiście że SiC!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:15
                wiedz o tym madralo,ze akurat gra Czarnogorzec: Vujevic.
              • Gość: gosc w pilce tez grał czarnogórzec IP: *.aster.pl 21.07.06, 19:29
                konkretnie bramkarz - zapwiedział ze po MŚ kończy kariere bo nie hce 3 raz zmieniać reprezentacji
      • Gość: Eski Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.07.06, 15:02
        Przegrają 3-0 zobaczycie...jutro gratulujcie!
        • Gość: KiBiC Piszesz oczywiście o Serbii IP: *.kom / *.os1.kn.pl 21.07.06, 15:20
          Nie wiedziałem, że można przegrać 3-0. Chyba raczej 0-3, jeśli już...
      • grooszek Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku 21.07.06, 15:38
        125 wystepow w lidze swiatowej vujevica? to oznacza, ze zagral we wszytskich
        meczach serbii, odkad ta wystepuje w LS... niezly wynik
      • Gość: Filip Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: 57.66.197.* 21.07.06, 15:47
        Czy ktoś wie, czy można zobaczyć relacje z tego spotkania w internecie?
        Niestety dzisiaj zostaję dłużej w pracy, a bardzo chciałbym oglądnąć to, z
        pewnością niesamowite, widowisko. Biało-czerwoni do boju!!!
        • Gość: mk Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 16:16
          tutaj był Serbia Japonia, to może i ten teeż będzie, trzeba sprawdzic:
          www.rts.co.yu/
          • Gość: Filip Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: 57.66.197.* 21.07.06, 16:18
            Dzięki serdeczne, sprawdzę.
          • Gość: Filip Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: 57.66.197.* 21.07.06, 16:38
            A wiesz, gdzie trzeba wejść, żeby móc oglądać na żywo?
            • Gość: qwerty Sprawdź na stronie FIVB IP: *.chello.pl 21.07.06, 19:34
              www.fivb.org/EN/Volleyball/Competitions/WorldLeague/2006/Scorebox/Scorebox.asp?sm=123
      • Gość: zbulwersowany Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.spray.net.pl 21.07.06, 17:01
        mecze w SRACZU w Belgradzie !!!???? Skandal!!! Namawiam pradziwych Polaków do
        prawdziwego bojkotu. Zerwijmy stosunki dyplomatyczne z Serbią a także z Czarnogórą.
      • Gość: o co idzie w pięciu pojedynkach Polski z Serbią i Chorwacją ? IP: *.szn.vectranet.pl / 195.85.229.* 21.07.06, 18:16
        cytat z textu " w pięciu pojedynkach Polski z Serbią i Chorwacją "
        jaką chorwacją?
      • Gość: mason Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 19:21
        po raz pierwszy serbia gra pod nazwa serbia skonczcie dzieci ta zabawe
        • olavvvvv Re: LS´ siatkarzy: Rewanz˙ z Serbia˛ po roku 21.07.06, 19:27
          jestem w dublinie. gdzie mozna by ogladnac mecz polakow. jaki kanal`??

dzieki
        • Gość: gosc przeczytaj na oficjalnej stronie potem wyzywaj IP: *.aster.pl 21.07.06, 19:32
          od dzieciaków

www.fivb.org/EN/volleyball/competitions/WorldLeague/2006/Teams/Team_Roster.asp?TRN=WL2006&TEAM=SCG&sm=46
      • Gość: jumabis Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.u.mcnet.pl 21.07.06, 20:40
        Bzdura z tym wynikiem
      • Gość: rys Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.media / 195.136.30.* 21.07.06, 20:45
        ciekawe! przegralismy 25-17 a jednak seta wygraslismy wg osób uaktualnijących
        strone!?
        • Gość: mik Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: 85.134.138.* 21.07.06, 20:46
          Czy mozna gdzies znalesc radiowa transmisje z tego meczu online w internecie?!?
        • Gość: mik Transmisja radiowa on-line. IP: 85.134.138.* 21.07.06, 20:48
          Czy jakies radio internetowe relacjonuje ten mecz na zywo?!?
      • Gość: jumabis Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.u.mcnet.pl 21.07.06, 20:47
        W nagłówku jest Serbia i Czarnogóra - Polska 0-1 . Wyprostujcie tą bzdure
      • Gość: 1234 sędzia - kalosz IP: *.chello.pl 21.07.06, 22:08
        • dami7 Re: sędzia - kalosz 21.07.06, 22:09
          Niestety - gospodarzom pomagają nawet ściany...
        • Gość: Schweiger Re: Lipna gra Polakow IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 22:11
          Polacy walczyli DZIELNIE ale przegrali.Taki byl kretynski komentarz
          sprawozdawcy TV.Prawie tak jak w pilce , walczyli dzielnie z Niemcami ale z
          nimi przegrali.Polacy ,kontynuujecie dobra , polska tradycje.Hehehe.
          • Gość: topek Re: Lipna gra Polakow IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 22:13
            Schweiger,
            jesli masz kompleks na punkcie swojego pochodzenia nikt Ci nic na to nie poradzi.
            Jesli ci fiut nie staje to tym bardziej dramat.
            A providera mamy takiego samego. Jaki ten swiat maly...

topek -> jak zawsze...
            • Gość: Schweiger Re: Lipna gra Polakow IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 22:22
              Gość portalu: topek napisał(a):

> Schweiger,
              > jesli masz kompleks na punkcie swojego pochodzenia nikt Ci nic na to nie
              poradz
              > i.
              > Jesli ci fiut nie staje to tym bardziej dramat.
              > A providera mamy takiego samego. Jaki ten swiat maly...
              >
              > topek -> jak zawsze
              Co ty mi tu pieprzysz o fiucie , pochodzeniu czy providerze . Pisz lepij o
              szmacianej grze polskiej repry ,ktora od Serbow dostala gladko w du psko.Kozy
              pasac tym Polakom a nie w siate grac.Szmaciaki takie.
              • Gość: topek Re: Lipna gra Polakow IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 22:25
                Poluzuj czapke Schweiger, bo akurat mam znajomego w Kundencenter Arcora i
                wystarczy, zeby tu ktos podal pelne twoje ip, a potem www.telefonbuch.de (jesli
                jest wpis) i pojdzie adres w swiat :))

Steh auf, wenn du ... bist

topek -> jak zawsze...

• Gość: Schweiger Re: Lipna gra Polakow IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 22:32
                  Wal sie glupku, a podawaj sobie bucu , podawaj.
      • Gość: m. Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.icpnet.pl 21.07.06, 22:11
        zaskoczyla mnie kiepsa gra Murka i momentami Świderskiego....brawo dla calej
        reszty
      • Gość: maz Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 22:12
        Narobili w gacie ze strachu już na początku, a póżniej to był już tylko łabędzi
        śpiew...
        Brak wiary w sukces, beznadziejna zagrywka, słabe przyjęcie...
        Wracają stare upiory gnębiące naszą reprezentację. Jutro będzie powtórka...
        • Gość: Schweiger Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 22:16
          Wlazly , Zagumny , Swiderski powinni kozy pasac a nie za pilke
          chwytac.Anajgorzej to debilowate komentowanie w TV.Takiego bym wywalil od
          razu .Pieprzyl caly czas ,jakby to Polskla wygrywala 3: 1. Nadawal by sie do
          radia.Tam ludzie wszystko , co taki aparat opowiada przyjmuja za dobra
          monete.Hehehe.
          • dami7 Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku 21.07.06, 22:19
            Schweiger, z niecierpliwością czekamy, kiedy Ty wyjdziesz na boisko i pokażesz,
            jak się gra w siatę!!!
            • Gość: Schweiger Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 22:30
              Czekaj ,czekaj a poki co sluchaj takich debilnych komentarzy jak tego typa z
              TV.Mam pytanie; skad sie taki tam u was znalazl a co wazniejsze ,jakim cudem
              ten aparat caly czas te siatke komentuje.Przeciez styl komentarza tego typa
              obraza zdrowy rozsadek i inteligencje kazdego normalnego kibica.On probuje
              ludziom robic wode z mozgu a wiekszosc tych baranow u was go slucha i sie
              jeszcze emocjonuje.Hehehe.
              • Gość: Tashunka Re:Dobrze mówisz po polsku jak na szkopa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.07.06, 22:33
                Przy okazji się nauczyłeś, czy się teraz na siłę naturalizujesz? Gdzie są Niemcy
                w siatce, powiedz mi?
                • Gość: Schweiger Re:Dobrze mówisz po polsku jak na szkopa IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 22:39
                  Jak ja szkop to ty polaczek.OK kwita. Tu Polacy dostali od Serbow lubudu a nie
                  Niemcy.Jak juz tak tych Niemcow wywolujesz to przypominam ci ,ze to my , Niemcy
                  zlalismy wam po raz kolejny w nozna du psko i to my , Niemcy wywalilismy was
                  Polakow z ostatnich MS.Poszliscie krowy pasac.
                  • dami7 Re:Dobrze mówisz po polsku jak na szkopa 21.07.06, 22:41
                    My, Niemcy: Klose, Podolski, Borowski, Odonkor. Ech...
                    • Gość: Schweiger Re:Dobrze mówisz po polsku jak na szkopa IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 22:54
                      Dobrze rozumiem te twoje "ech". Zalujesz pewnie bardzo ,ze nie mozesz sie
                      powolac na twoje niemieckie korzenie.No coz , Slowianie do rasy germanskiej nie
                      pasuja.A nazwiska ? No coz , jakbys przeanalizowal np.Stammbuch od Klose
                      znalazl bys jego niemieckich przodkow rozsianych po niemieckim wtedy Slasku.
                    • Gość: Tashunka Re:Dobrze mówisz po polsku jak na szkopa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.07.06, 22:57
                      Racja!!! Dokupcie sobie jeszcze paru Turków, Serbów i Chorwatów i wogóle
                      będziecie niezwycięzeni. Taki z ciebie Niemiec jak z koziej dupy rajzentasia,
                      jak to mówią u mnie na Śląsku.
                      • Gość: Schweiger Re:Dobrze mówisz po polsku jak na szkopa IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 23:09
                        A wlasnie co bys tu nie nabrudzil tego nie mozesz zmienic .Jestem Niemcem i
                        zostane , ty natomiast mozesz byc TYLKO Polakiem.Hehehe.
                        • Gość: Tashunka Re:Dobrze mówisz po polsku jak na szkopa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.07.06, 23:19
                          Auauauauaua!!!! BUUUUUU!!! Tylko Polakiem!!!! Aaaaaaa
                          Cóż, nie każdego dziadek służył w Battalion 101 i nie tak łatwo dostać paszporcik.
                          Jak by ci to pedzieć, chopie - żałosny jesteś.
                          Dumny z tego jestem, chopie, że jestem Polakiem.
                          • Gość: Schweiger Re:Dobrze mówisz po polsku jak na szkopa IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 23:29
                            No coz , na pewne glupie i naiwne odzywki mozna tylko opuscic zaslone
                            milczenia.Tego nie mozna bez usmiechu skomentowac.
                            • Gość: Tashunka Re:Dobrze mówisz po polsku jak na szkopa IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 21.07.06, 23:43
                              Zapewne!!! Wywyższanie się względem innych swoją wątpliwą przynależnością
                              narodową jest, jak najbardziej, oznaką dojrzałości.
                              Takich Niemców jak ty w mojej okolicy jest na kopy, szkoda tylko, że po
                              niemiecku się jeszcze nie zdążyli nauczyć. Ale paszport ładnie wygląda.
                              Życzę miłych snów, bo już się nie mam zamiaru więcej odzywać.
                        • dami7 Re:Dobrze mówisz po polsku jak na szkopa 22.07.06, 10:18
                          TYLKO Polakiem??
                          Szympans trafił do kolinii pawianów, ogolił sobie dupę, pluje, drapie, skrzeczy
                          głośniej niż inne.
                          Schweiger, może jesteśmy - Ty i ja - szympansami. Ale różni nas moja nieogolona
                          dupa...
      • Gość: Criss Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.68.73.200.debica73.tnp.pl 21.07.06, 22:12
        hehe pierwszai nie ostania, początk serii :P:P:P tak trzymać chłopcy nigdy w was
        nie wierzyłem :P:P:P
      • Gość: agata Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.echostar.pl 21.07.06, 22:13
        kurde, nie wiem kto niby przy przedostatniej pilce meczowej dotknął piłke, ktora
        wyszła za pole... sciany pomagają... oby naszym w Łodzi nie musiały pomagac!
      • Gość: jastrzębie Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: 80.54.171.* 21.07.06, 22:18
        Sprzedam siatkarza, rocznik 1977, kolor bialy,blond, uzywany, duzy przebieg,
        (Dawid M) za 1 zl. Cena do negocjacji
        • asimek Daj się najpierw przejechać. 21.07.06, 22:31
          Może się okazać, że będziesz musiał trochę opuścić
          • Gość: m Re: Daj się najpierw przejechać. IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:21
            to i tak wieksza cena od tych amerykanów z częstochowych.
      • Gość: jarosław z dąbrowy polska pipy!! IP: *.echostar.pl 21.07.06, 22:21
        przegrali..
      • asimek To ja. Malkonent. Ktoś jeszcze wierzy? 21.07.06, 22:22
        Ostatecznie straciłem cierpliwość do naszych orłów. Nawet nie dlatego, że
        przegrali. To się zdarza najlepszym. Problem tkwi w tym, że pewnego rodzaju
        umiejętności nie nabyli dotąd i już nie nabędą. CHODZI O SERWOWANIE. TO
        NAJGORZEJ SERWUJĄCĄ DRUŻYNA W PIERWSZEJ 10 ŚWIATOWEGO RANKINGU (to tak naprawdę
        tyle, co pierwsza 30 w piłce nożnej). Z taką różnicą umiejętności nie mają co
        marzyć i jakichkolwiek medalach.
        • Gość: da Re: To ja. Malkonent. Ktoś jeszcze wierzy? IP: *.marton.net.pl / 80.48.60.* 21.07.06, 22:23
          ja wierze... powiedz mi co sie stało? przegrali finał mś? buahhahaah do przodu
          POlacy przejedzcie sie po malkontentach jak walec ;)!
          • asimek Re: To ja. Malkonent. Ktoś jeszcze wierzy? 21.07.06, 22:28
            O sancta simplicitas! "Do boju Polacy, do boju" Szabelki w dłoń. Nie ważne, że
            gó.. umiecie (np zagrywka), nie ważne że sami w siebie nie wierzycie, nie
            istotne, że przeciwnicy przestają powoli was szanować (za faworytów grupy
            uznawano Serbów i Amerykanów. MY KIBICE WIERZYMY, A WIARA PRZECIEŻ PRZENOSI
            GÓRY!!! Jakie to polskie. Wiara.
            • Gość: da Re: To ja. Malkonent. Ktoś jeszcze wierzy? IP: *.marton.net.pl / 80.48.60.* 21.07.06, 22:46
              hm... szabelki w dłon... nie uwazasz sie za Polaka.. bo tak zrozumialem z
              twojej wypowiedzi... dziwne.. to po co komentujesz w ogole to na forum jak cie
              to nie powinno interesowac? kogo interesuje kto wg trenera Rosji jest faworytem
              grupy? boisko wszystko weryfikuje a jak narazie Polacy prowadza w tabeli
        • Gość: jinx Re: ach thriller i zakonczenie to samo IP: *.dsl.renocs.nvbell.net 21.07.06, 22:24
          co tu komentowac. jak sie robi cieplo to chlopaki miekna i tak zawsze.
        • Gość: trejo Re: To ja. Malkonent. Ktoś jeszcze wierzy? IP: *.rzeszow.mm.pl 21.07.06, 22:38
          Asimek,trafiles w sedno.Mam takie samo zdanie na ten temat.Jest to jedyny
          zespol z czolowki swiatowej ,ktory nie potrafi serwowac.Gdyby ten element
          siatkarskiego kunsztu byl opanowany przez nasza druzyne przynajmniej w 50-60
          procentach o medale na mistrzostwach duzych imprez pewnie nie musielibysmy sie
          martwic.Przyjecie tez jest kiepskie ale obiektywnie uzaleznione od serwisu
          przeciwnika.Balonikami swiata nie podbijemy.
      • Gość: Nika Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.adsl.inetia.pl 21.07.06, 22:25
        Jutro będzie lepiej:)
        • asimek Pewnie, że będzie lepiej, bo... 21.07.06, 22:29
          nie będę tego oglądał.
          • Gość: Schweiger Re: Pewnie, że będzie lepiej, bo... IP: *.pools.arcor-ip.net 21.07.06, 22:46
            A ja bede ogladal.Pewnie znowu Polacy dadza ciala , a ten krol polskich
            sprawozdawcow TV bedzie wstawial ludziom ciemnote.Iznowu bedzie trul na
            modle"pogrzeb byl piekny , ludzie plakali".
      • Gość: janusz Nasi serwowali jak cioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 23:16
        Az żal na to patrzeć.
      • Gość: loth Re: LŚ siatkarzy: Rewanż z Serbią po roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 06:45
        blad jest w wyniku :] wyniki setow wskazują jakcoby bylo 2-2 :]
      • Gość: Sceptyk No i sen się skończył. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.06, 06:48
        Teraz będzie już jak zwykle.
        • Gość: Schweiger Re: No i sen się skończył. IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 08:18
          Ogladajac wczorajsza transmisje pytalem sie caly czas , co tam robil w druzynie
          polskiej taki maly ,starszy facet.Pierw myslalem ,ze to chlopak ok podawania
          recznikow i butelek z napojami, wreszcie przyszlo objawienie ; to ten ich
          trener zza morza.Jak moze facet , ktory NIGDY nie ogladal wlasnymi oczami
          gornej linki w siatce , udawac ,ze jest dobrym trenerem??? No chyba ze go ktos
          bral na rece i podnosil do gory.Zaznaczam ,ze nie wysmiewam jego niskiego
          wzrostu jako u czlowieka , tym niemniej to wygladapo prostu smiesznie ,gdy cos
          tak malego lata tym zawodnikom MIEDZY NOGAMI. Mysle ,ze w dzisiejszym rewanzu
          Polacy dadza gladko ciala z podobnym wynikiem.Po prostu sa slabiutcy.I nic tu
          nie pomozedebilny sposob komentowania przebiegu meczu przez jakiegos, chyba
          bylego seminarzyste szkoly duchownej ,ktory zamiast informowac o faktycznym
          przebiegu gry intonuje jakies okrzyki tryumfu , jak koscielny zapiewajlo na
          mszy.
          • Gość: Kolo Re: Stary, nudzisz. IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 22.07.06, 08:24
            Przeczytałem właśnie większość postów powtórzyłeś się o tym komentatorze dobre
            sześć, siedem razy. Odpuść, wypij poranną kawę. Było jak było, zobaczymy dziś
            wieczorem.
            • Gość: Schweiger Re: Stary, nudzisz. IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.06, 11:12
              Czyzby komentator TV pofatygowal sie osobiscie na forum GW ???
      • Gość: cyg@nek Bez histerii. IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 22.07.06, 08:12
        Dobry, emocjonujący mecz. Mimo porażki nie ma co popadać w rozpacz. Widać, że
        forma rośnie. Jednego jednak nie rozumiem: tylko Wlazły ma podobno prawo zawsze
        zagrywać mocno i ryzykownie, a ja nie mogę sobie przypomnieć kiedy Wlazły miał
        asa serwisowego albo udaną zagrywkę. Już 2 lata czekam na te "atomowe" zagrywki
        Wlazłego i nic. Oczywiście nie neguję, że Wlazły jest świetnym siatkarzem, ale
        więcej asów dają balonówy Kadziewicza. Do mocnych serwisów brakuje mi
        Bąkiewicza.
        Dziś wygramy!
      • Gość: majrix Jakim thrillerze??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 09:25
        To że jeden set zakończył się na przewagi, nie świadzcy to że był to jakiś
        thriller, dostaliśmy w d... aż miło i tyle, przecież w dwóch setach nie
        wyszliśmy z 20-stki - to jest drakat a nie thriller.
        Choć pocieszające jest to, że nawewt grając taki piach jak wczoraj wcale nie
        musieliśmy tego meczu przegrać. Zabrakło trochę szczęścia, choć trzeba
        powiedzieć że Serbowie wygrali zasłużenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka