Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Apel do prezesów...

21.07.06, 09:32
    Bądźcie w tym sezonie uczciwi i nie zakładajcie około 10 drużyn... Oprócz tego chciałbym wszystkim prezesom życzyć powodzenia... Mam jednak jedno pytanie... będą nadal pojedynki graczy Internet:SMS, gdyż nie mogę się tego doszukać w regulaminie... Pozdrawiam i jeszcze raz życzę powodzenia! Niech wygra najlepszy! :)
    Obserwuj wątek
      • przemek.22 Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 09:58
        Dobra, to ja postaram się być w tej edycji bardziej uczciwy niż w poprzednich i
        na początek ograniczę się do góra 5 drużyn ;) Faktycznie 10 i więcej drużyn, to
        nie ma sensu, bo później (po przemeblowaniach w trakcie sezonu) i tak kończy
        się w większości na tych samych zawodnikach w każdej z nich i tylko kapitan sie
        zmienia :)
        • utniak Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 10:04
          Przepraszam. Ale czy założenie np 10 druzyn ma być kryterium uczciwości ? Mnie
          wydawało się, że jak nie kradnę, dobrze wychowuję dzieci, pracuję bez
          oszukiwania itp to jestem uczciwy. Teraz wiem, że moje dotychczasowe życie jest
          gó..o warte, bo założyłem 10 drużyn i jestem nieuczciwy. Oj dzieciaki, oj...
          przeczytajcie Regulamin.
          • marwi75 Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 10:59
            będą pojedynki pomiędzy kibicami Legii i Wisły !!! Ciekawe dlaczego nie GKS i
            Arki Gdynia ??? Ja bym proponował w każdej kolejce pojedynki graczy z
            poszczególnych lig zespołów ligowych według kalendarza rozgrywek. Czyli zamiast
            jednego pojedynku w każdej kolejce byłoby ich 8. I można by stworzyć tabelę.
            Wybierałoby się losowo osoby na tej samej pozycji z każdej ligi. I to by było
            ciekawe. A tak znów proponują namiastkę... Będzie zacięta walka o figurkę
            piłkarzyka...
            • balik33 Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 11:01
              Dobre!!! Podoba mi się! redakcjo, co Ty na to?
              • marwi75 Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 11:58
                Myślałem już o tym pomyśle w poprzednim sezonie. Teraz chciałem poprowadzić na
                forum tego typu zabawe ale po tym jak redakcja po raz kolejny nie zrobiła
                kompletnie nic by uatrakcyjnić tą grę to mi się też odechciało cokolwiek robić...
            • masterpablo Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 11:28
              marwi75!! TY TO MASZ ŁEB!! szkoda ze nie wpadles na ten pomysl wczesniej... jest wysmienicie idealny... trzeba bedzie sie postarac o jego realizacje w przyszlosci... :):):) pzodro i gratuluje pomyslu :)
            • rejmistrz Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 17:31
              Popieram Marwiego!! Gra jest dla wszystkich a nie tylko dla fanów Legi i Wisły.
              Co mnie te kluby obchodzą, te pojedynki mają być urozmaiceniem gry dla
              wszystkich a są tylko dla garstki(w porównaniu z resztą graczy to garstka).
      • masterpablo Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 11:27
        Bo widzisz utniak... jak się tyle zakłada to się tyle ma... widać, że bardzo zależy Ci na zwycięstwie... ale lepiej by było, gdybyś założył jedną drużynę... uczciwość nie polega tylko na tym, że się nie kradnie, lecz także na tym, aby doceniać innych ludzi, którzy z pewnych powodów wielu drużyn mieć nie mogą... (np. brak stałego dostępu do internetu; zakładanie drużyny przez SMS, co kosztuje)... Mimo to pozdro i powodzenia... :)
        • xradzixsk2 Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 11:47
          Kiedyś chyba był limit że można mieć 5 teamów teraz mozna miec tyle ile sie
          chce ale jak zawsze założe 5 druzyn
        • balik33 Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 12:12
          Za przeproszeniem, ale bzdury piszesz, kolego.
          To, żeby "doceniać innych ludzi, którzy z pewnych powodów wielu drużyn mieć nie
          mogą... (np. brak stałego dostępu do internetu; zakładanie drużyny przez SMS,
          co kosztuje", to może być ewentualnie fair play+litość, a nie uczciwość, a i to
          pod warunkiem, że przed rozpoczęciem gry strony zgodzą się na to. Moim zdaniem,
          ewentualne pretensje powinieneś kierować nie do graczy, ale do redakcji, które
          w tym wypadku określa te zasady gry regulaminem.
      • masterpablo Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 13:52
        balik33, czyby kolejny robot zakladajacy druzyny bezmyslnie??.... bys chociaz moze poparl moj pomysl...?? (moje slowa)
        • tomek_mz Re: Apel do prezesów... 21.07.06, 14:07
          masterpablo ja tez jestem za ograniczeniem liczby druzyn bo beda przezesi
          ktorzy zaloza po 100 kont.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka