Gość: zdybek IP: *.pik / 192.168.141.* / 213.186.69.* 10.02.03, 15:44 I po co oni tam jada? Lepiej byloby wydac te pieniadze za samolot i hotel na pilki dla dzieci, wiecej byloby z tego pozytku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WALCZEK KOCHASZ BAYERN??? IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.80.* 10.02.03, 15:56 Jeśli tak i masz troche wolnego czasu i dobre chęci wejdź na strone www.monachium.of.pl i przeczytaj informacje umieszczoną w newsach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Reprezentacja Polski już w Chorwacji IP: *.tychy.net.pl / 10.10.5.* 10.02.03, 16:20 Albo na szpital psychiatryczny dla takich głąbów jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Sroda na stadione Poljud IP: *.ultra.hr 10.02.03, 17:14 A ja w srode z cala rodzina i kolesiami zasiade na stadionie w slonecznym Splicie i bede sie delektowal przegrana ustaszkiej Chorwacji, ktora uwaza, ze ma najlepszych pilkarzy na swiecie. A po meczu zwyczajem Chorwatow wyciagne z samochodu Polska flage i trabiag na wszystkich przejada cala droge w kierunku Zagrzebia. Tak mi dopomoz Bog!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet Re: Sroda na stadione Poljud IP: *.8-67.tampabay.rr.com 10.02.03, 19:22 Gość portalu: obserwator napisał(a): > A ja w srode z cala rodzina i kolesiami zasiade na stadionie w > slonecznym Splicie i bede sie delektowal przegrana ustaszkiej > Chorwacji, ktora uwaza, ze ma najlepszych pilkarzy na swiecie. A > po meczu zwyczajem Chorwatow wyciagne z samochodu Polska flage i > trabiag na wszystkich przejada cala droge w kierunku Zagrzebia. > Tak mi dopomoz Bog!!! Tak Ci dopomoz Bog!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki Re: Reprezentacja Polski już w Chorwacji IP: *.proxy.aol.com 10.02.03, 17:44 Gość portalu: zdybek napisał(a): > I po co oni tam jada? Lepiej byloby wydac te pieniadze za > samolot i hotel na pilki dla dzieci, wiecej byloby z tego > pozytku!!! Z KIMS TRZEBA ZAGRAC. W KRAJU RACZEJ NA RAZIE NIE MA NA TO WARUNKOW...A DO CHORWACJI NIE ZA DALEKO;w miare ok przeciwnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozgarniety Re: Reprezentacja Polski już w Chorwacji IP: *.proxy.aol.com 10.02.03, 18:03 Gość portalu: zdybek napisał(a): > I po co oni tam jada? Lepiej byloby wydac te pieniadze za > samolot i hotel na pilki dla dzieci, wiecej byloby z tego > pozytku!!! oj zdybek, Zdybek Twoj zlasowany przez komune mozdzek nie jest w stanie juz nic wiecej wymyslic poza standardowymi haslami SLD. Najlepiej wszystkie pieniadze wydac na biednych i potrzebujacych. Bedzie rowno i sprawiedliwie do bolu. Nie bedzie reprezentacji ale wszystkie zdybki beda szczesliwe bo bedzie jak za komuny.Szaro, brudno i beznadziejnie. Nie bedzie wtedy juz troche zamozniejeszych tylko wszyscy bedziemy biedni. Zdybki wszystkich krajow laczcie sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamajca Re: Reprezentacja Polski już w Chorwacji IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 19:07 och ten Split - sliczne miasto... zwłaszcza starówka jest godna uwagi.. Odpowiedz Link Zgłoś