Gość: dxxa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 09:48 heh hej kuchenkorz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AA Szukanie winnego Smudy IP: *.chello.pl 29.07.06, 13:57 Widać, że polowanie na Smudę rozpoczęte, jestem ciekaw kto nakręca takie teksty, pewnie jakiś znajomek królika albo jakichs bezrobotnych trenerów, co nie zmienia faktu, że upodobanie Smudy do zbyt długich urlopów staje sie irytujące, vide Z.Lubin i mecz pucharowy z Polonią w ub. sezonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek z Kanady KAKAES mistrzem jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vn.shawcable.net 29.07.06, 18:08 Do boju Kolejorz. Zamknijcie dobra gra mordy takim wszystkim dxxom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy z Bonina Re: KAKAES mistrzem jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 30.07.06, 06:28 Pozdrawiam Mirka z Kanady!!! Jestem jednak sceptykiem, drogi Mirku! Ale moze Ty bedziesz mial racje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robuś Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.echostar.pl 29.07.06, 20:07 Jak czytam że bieniuk i dziewicki to osłabienie drużyny to mnie strzyka w zwieraczach, a co napiszesz o młodych Topolskim, Telichowskim Buzale, Golińskim. Rozwalili Lecha przemalowali Amikę i jeszcze mówią jak mam się ubrać na mecz. To nie jest mój Lech i serce mi krwawi gdy to piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.N. Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 00:46 Takich kibiców nie potrzebujemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.N. Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 00:44 Ta wypowiedź nie na temat.Lech udowodni prześmiewcom kto rządzi w lidze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Mariusz Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.echostar.pl 30.07.06, 06:23 Przewiduje, ze po pierwszych kilku meczach kibice pokaza trenerowi Smudzie biale chusteczki. Wszystkie te tlumaczenia z gory wskazuja, ze druzyna nie jest przygotowana i nie osiagnie zadnych znaczacych sukcesow. A byl w klubie trener z mysla szkoleniowa, ktory majac do dyspozycji gorszy zespol osiagal duze sukcesy. To Czeslaw Michniewicz. Bedzie trzeba przeprosic p. Michniewicza i zaprosic do ponownej pracy a klubie. Same pieniadze nie gwarantuja wyniku,a kibice szybko odwroca sie od Lecha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chychus Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.echostar.pl 30.07.06, 09:43 Przewiduje wynik 0:1! Ze Smuda nie ma perspektyw - lepiej zeby udal sie na ulubiony urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisełka Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:32 he, he 0:1 to już jest, ciekawe co dalej ???? Odpowiedz Link Zgłoś