Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 09:48
    heh hej kuchenkorz
    Obserwuj wątek
      • Gość: AA Szukanie winnego Smudy IP: *.chello.pl 29.07.06, 13:57
        Widać, że polowanie na Smudę rozpoczęte, jestem ciekaw kto nakręca takie
        teksty, pewnie jakiś znajomek królika albo jakichs bezrobotnych trenerów, co
        nie zmienia faktu, że upodobanie Smudy do zbyt długich urlopów staje sie
        irytujące, vide Z.Lubin i mecz pucharowy z Polonią w ub. sezonie.
      • Gość: Mirek z Kanady KAKAES mistrzem jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.vn.shawcable.net 29.07.06, 18:08
        Do boju Kolejorz. Zamknijcie dobra gra mordy takim wszystkim dxxom...
        • Gość: Jerzy z Bonina Re: KAKAES mistrzem jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 30.07.06, 06:28
          Pozdrawiam Mirka z Kanady!!! Jestem jednak sceptykiem, drogi Mirku! Ale moze Ty
          bedziesz mial racje?
      • Gość: Robuś Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.echostar.pl 29.07.06, 20:07
        Jak czytam że bieniuk i dziewicki to osłabienie drużyny to mnie strzyka w
        zwieraczach, a co napiszesz o młodych Topolskim, Telichowskim Buzale,
        Golińskim. Rozwalili Lecha przemalowali Amikę i jeszcze mówią jak mam się ubrać
        na mecz. To nie jest mój Lech i serce mi krwawi gdy to piszę.
        • Gość: J.N. Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 00:46
          Takich kibiców nie potrzebujemy!!!
      • Gość: J.N. Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 00:44
        Ta wypowiedź nie na temat.Lech udowodni prześmiewcom kto rządzi w lidze!!!
      • Gość: Jerzy Mariusz Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.echostar.pl 30.07.06, 06:23
        Przewiduje, ze po pierwszych kilku meczach kibice pokaza trenerowi Smudzie
        biale chusteczki. Wszystkie te tlumaczenia z gory wskazuja, ze druzyna nie jest
        przygotowana i nie osiagnie zadnych znaczacych sukcesow. A byl w klubie trener
        z mysla szkoleniowa, ktory majac do dyspozycji gorszy zespol osiagal duze
        sukcesy. To Czeslaw Michniewicz. Bedzie trzeba przeprosic p. Michniewicza i
        zaprosic do ponownej pracy a klubie. Same pieniadze nie gwarantuja wyniku,a
        kibice szybko odwroca sie od Lecha!!!
      • Gość: Chychus Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.echostar.pl 30.07.06, 09:43
        Przewiduje wynik 0:1! Ze Smuda nie ma perspektyw - lepiej zeby udal sie na
        ulubiony urlop.
        • Gość: wisełka Re: KKS Lech Poznań zaczyna walkę o ligowe punkty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:32
          he, he 0:1 to już jest, ciekawe co dalej ????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka