krzychu123456 02.08.06, 19:00 legia kupila nowego obronce z senegalu. za kogo bedzie wchodzil - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorkins Re: mamadou balde - jak gra? 03.08.06, 07:16 za fabiańskiego do ataku! długo myślałeś nad tak durnym pytaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
lepszczaki Re: mamadou balde - jak gra? 03.08.06, 09:21 Pytanie nie jest do końca takie durne. Durne jest to, że w tym systemie zwycięstwo to pikuś w kontekście jednej bramki nawet napastnika. Stąd WM było o niebo lepsze, dając 3 pkt za wygraną i 1 za remis. Nawet jak doliczymy liderowanie Legii i kupę meczy bez straty gola, powstaje pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
szczur16 Re: mamadou balde - jak gra? 03.08.06, 09:50 Ja bym wolal zeby wchodzil za Hugo bo Choto mam w skaldzie. Dlaczego ? skoro strzelil tak malo bramek ( 1 ) bo legia traci mało golii i Choto zawsze byl pewnym obronca. ------------ Liga trójwiochy. Jest to liga dla kazdego. Trójwiocha to trzy dzielnice Szczecina :D które maja wiele ze sobą wspólnego Zapraszam wszystkich ze Szczecina i innych rejonów ! Kod dostępu: 2237003799 Odpowiedz Link Zgłoś
grzesiekwirtek Re: mamadou balde - jak gra? 03.08.06, 21:02 ja myśle, że Hugo bedzie czesto wypadał ze składu z powodu kartek( niestety dość łatwo je łapie) i wtedy Balde bedzie grał w wyjściowym składzie, poza tym Balde może grać jako def pomocnik więc czasami może robić zminy Surmie Odpowiedz Link Zgłoś
djalminha17 Re: ''Mam tak samo jak Ty'' 03.08.06, 23:33 Hehe pozdro Mam bo pomyslalem o tym wczesniej---> Edsona,Hugo i Magdonia co ty na to?Jestem strategiem:p Odpowiedz Link Zgłoś