Gość: pazioo IP: 212.76.37.* 14.02.03, 09:28 Redakcjo!!! Piszecie w tytule, że Canadiens przegrali na wyjeździe, a w rozwinięciu, że bramki padały w hali w Montrealu... To gdzie właściwie odbył się ten mecz?!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Blues Marynarki IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.02.03, 15:59 Przez niebieskie marynarki przegrałem pieniążki - postawiłem na Montreal. Nigdy nie lubiłem niebieskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Ale za to Canucks ... IP: *.client.attbi.com 14.02.03, 16:11 Ida do przodu jak burza. Nic nas nie powstrzyma przed ostatecznym zwyciestwem i parada z Pucharem Stanleya w centrum najpiekniejszego Vancouver Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: Ale za to Canucks ... IP: *.SBI.COM 14.02.03, 16:58 Gość portalu: kazio napisał(a): > Ida do przodu jak burza. > Nic nas nie powstrzyma przed ostatecznym zwyciestwem i parada z Pucharem > Stanleya w centrum najpiekniejszego Vancouver juz raz wam popsulismy plany w 1994 ! parada byla i to w ny ! yakze kazio spokojnie poczekajmy ! my z kovalevem teraz pujdziemy pieknie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Ale za to Canucks ... IP: *.client.attbi.com 17.02.03, 16:30 Wygraliscie wtedy fuksem w ostatnim meczu ale obecnie macie najwyzszy payroll w lidze i kiepski zespol. Zauwaz ze w Vancouver nie gra zadna gwiazda a jak graja Szkoda ze nie mieszkasz w Vancouver bo to co dzialo sie wtedy to cos niesamowitego Odpowiedz Link Zgłoś